SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
ako se ne varam, fahrenheit je pogodio par sloboda-olimpic, a niste mu upisali pogodak.
Taj par se ne racuna jer je odigran u cetvrtak.Umjesto njega racuna se rezervni par.Donnie Darko je napisao/la:ako se ne varam, fahrenheit je pogodio par sloboda-olimpic, a niste mu upisali pogodak.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
LIKE!123456 je napisao/la:Vitrine su popunjene sa novim cupovima.
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=52&t=958
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =52&t=1469
coece sezona: 3,4,5 na tronu,s tim da je sezona 3 bila u cvajti
Cestitke saigracima
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
- King Kenny
- Kontakt:
Joint_fc je objasnio neke stvari ... 
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Cestitke Gongashima na s(p)retno osvojenom prvenstvu...sljedece godine se titula vraca tamo gdje realno i pripada 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Moji Fanaticosi nakon 5 sezona u najelitnijem drustvu, isto napustaju od ove sezone.
Nismo zasluzili drugu ligu, ali sta se mora nije tesko.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nimla_RZ je napisao/la:Kako ba ovi osvojiše titulu...S 5. mjesta
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
E Svašta... Kako prva tri u zadnjem kolu ni jedan bod nisu uzela...deyo je napisao/la:Nimla_RZ je napisao/la:Kako ba ovi osvojiše titulu...S 5. mjesta
Nismo je mi osvojili,mi smo je samo zadrzali,ona je vec bila kod nas citavu sezonu
Čelik Zenica 1945
- NoName
- Kontakt:
Nakon ove analize, moram reći da je našem ispadanju u 2. ligu itekako kumovao i Savez sa ovakvim postavljanjem utakmica, gdje su rezultati bilo stvarno nemogući za pogoditi. Nama je za baraž iz ovih kola trebao samo još jedan bod, koji eto, na žalost, nismo uspjeli osvojiti. Još je bolnija činjenica da smo prije 14. kola bili u borbi za titulu, i da sam ja u 14. kolu napravio grešku pri tipovanju čime smo izgubili službenim rezultatom 3:0 (da nije bilo te greške pobijedili bi tu utakmicu).15. kolo 30.04.2011 - BHF domaćin
0 pobjeda domaćina (0%) / 1 neriješen rezultat (20%) / 4 pobjede gostiju (80%)
16. kolo 07.05.2011 - BHF gost
5 pobjeda domaćina (100%) / 0 neriješenih rezultata (0%) / 0 pobjeda gostiju (0%)
17. kolo 14.05.2011 - BHF gost
5 pobjeda domaćina (100%) / 0 neriješenih rezultata (0%) / 0 pobjeda gostiju (0%)
18. kolo 21.05.2011 - BHF domaćin
1 pobjeda domaćina (20%) / 2 neriješena rezultata (40%) / 2 pobjede gostiju (40%)
Mislim da se za narednu sezonu treba tipovati kao u kupu, tj. svima iste utakmice. Ovako je sreća preveliki faktor.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
SAVEZ NAPOLJE!
Nego, sekretar, u čemu je problem sa 4. ligom, nikad nisam shvatio?!
Čelik Zenica 1945
fazon je u tome sto u ove tri lige ucestvuju ljudi koji su vec duze vrijeme na forumu i koji rijetko izostaju(ali itekako ima izuzetaka,rijetko je da svi tipuju uvijek) a ti vecinom sto cekaju su tek dosli na forum,i niko ne garantuje da oni mogu biti redovni...i sa ovom 3 ligom je bilo belaja dok nije krenula..a tesko da mogu zamislit sta bi bilo da se oformi i 4 liga..Nimla_RZ je napisao/la:SAVEZ NAPOLJE!![]()
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- spielführer_21
- Kontakt:
Nemoguće za izvesti, jer bi u situaciji kad nekom treba bod ta ekipa tipovala jednako kao i protivnička i osvojili bi bod kad god ko hoće..NoName je napisao/la: Mislim da se za narednu sezonu treba tipovati kao u kupu, tj. svima iste utakmice. Ovako je sreća preveliki faktor.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Da još jednom čestitam svojim saigračima na plasmanu u cvajtu, prošle godine zadnji ove drugo mjesto. Ponosan sam na njihov profesionalizam, mislim da smo svega 1 izostanak imali u 18 kola.. Cvajta here we come
Ša la la la la MEEEEE-ĐEEE-DIIIIII
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- NoName
- Kontakt:
Sve se to može definisati pravilima.spielführer_21 je napisao/la:Nemoguće za izvesti, jer bi u situaciji kad nekom treba bod ta ekipa tipovala jednako kao i protivnička i osvojili bi bod kad god ko hoće..NoName je napisao/la: Mislim da se za narednu sezonu treba tipovati kao u kupu, tj. svima iste utakmice. Ovako je sreća preveliki faktor.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Bezimeni sve je to uredu i donekle si ti i u pravu.Ali evo pogledaj cijelu sezonu i mozda se pronadje 2-3 kola gdje su bas rezultati bili naklonjeni domacinima ili gostima.Takodje neznam kako izvesti da se isti parovi tipuju a da se nepoklapaju.
Mislim i da mi igraci tipujemo po nekom formatu rijetko ce neko postaviti rezultat 3:2.
Kao sto znate ja sam postavijo ovo zadnje kolo i izgubijo titulu u istom.Bio je potreban jedan gool od 15 prognoza.Ali nije se dalo.
Ali eto sad je kraj sezone pa svi prijedlozi su dobrodosli i bit ce razmotreni do pocetka nove sezone.
Mislim i da mi igraci tipujemo po nekom formatu rijetko ce neko postaviti rezultat 3:2.
Kao sto znate ja sam postavijo ovo zadnje kolo i izgubijo titulu u istom.Bio je potreban jedan gool od 15 prognoza.Ali nije se dalo.
Ali eto sad je kraj sezone pa svi prijedlozi su dobrodosli i bit ce razmotreni do pocetka nove sezone.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Mislim da je spielführer_21 upravu, ja ne znam kako bi to napravili jer nema smisla ikome braniti da tipuje neki parNoName je napisao/la:Sve se to može definisati pravilima.spielführer_21 je napisao/la:Nemoguće za izvesti, jer bi u situaciji kad nekom treba bod ta ekipa tipovala jednako kao i protivnička i osvojili bi bod kad god ko hoće..NoName je napisao/la: Mislim da se za narednu sezonu treba tipovati kao u kupu, tj. svima iste utakmice. Ovako je sreća preveliki faktor.
Ako imas kakvu ideju sastavi pa napisi ako bude sve u redu zasto je ne bi prihvatili, sezona je gotova i sad imamo vremena 3 mjeseca za sve dobre ideje koje bi unaprijedile ligu
Jednostavno za 4.ligu je potrebno 30 igrace a toliko nema zainteresovani.Mozda bi se i moglo "nakupiti"Nimla_RZ je napisao/la:SAVEZ NAPOLJE!![]()
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Sada mojoj ekipi preostaje da ovu pauzicu u prvenstvu,iskoristimo na najbolji moguci nacin,da se sto bolje pripremimo,i vratimo u prvu ligu gdje nam je i mjesto.
Ne zvuci lose sto sekretar misli,da pokraj imena kluba stoji odakle dolazi,mislim da bi trebalo samo nase gradove uzeti,a ne neke strane gradove
Ne zvuci lose sto sekretar misli,da pokraj imena kluba stoji odakle dolazi,mislim da bi trebalo samo nase gradove uzeti,a ne neke strane gradove
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Jest, al' da samo kapiteni biraju odakle će biti taj klub. 
ja konacno 1. strijelac lige sa 14 pogodaka ali dzabe i to kada tim ne radi kako treba imali smo dosta problema tokom sezone ali nadam se da ce sljedeca biti bolja sezona i da moramo uci u 2 ligu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.