Na dogovor idemo ,LAW je napisao/la:Pa kupite utakmicuBLU SKY je napisao/la:Uzimamo Rudar u Prijedoru 100%
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željezničar za život cijeli !
Bit ce neprocjenjivo u srijedu gledati robijase kako placu.neroazzurni je napisao/la:wooow, pa ti si neki matematicarElegant je napisao/la:Mi zadnje kolo moramo obavezno pobjediti, jer ako izgubimo a Sarajevo uzme Veleza a hoce 110% - onda smo treci !idi to reci "krivim ustima" mozda ne zna
![]()
![]()
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- bistrikboy
- Kontakt:
Lazo pronađi za sebe sport gdje nema golova,bices najbolji!
Svi u Zenicu!
Svi u Zenicu!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ovou polusezonu mi bolje igramo na strani nego ne Grbavici, to je svima jasno, zato vjerujem u osvajanje Kupa i pobjedu u Prijedoru.
Glavni razlog loših izdanja na Grbavici je apsolutno mrtva atmosfera što utiče da igrači budu anemični...
Protiv Olimpica, Travnika sjever je gorio i obje tekme smo protivnike pojeli, isto tako je bilo i u finalu Kupa, Čelika samo razmontirali u punom smislu riječi, svako ko je gledao utakmicu to zna mada to rezultat ne pokazajuje...
Igrači su navikli na podršku navijača i bodrenje koje ove polusezone nije bilo, a ne na psovke sa sjevera i prozivanje...
Glavni razlog loših izdanja na Grbavici je apsolutno mrtva atmosfera što utiče da igrači budu anemični...
Protiv Olimpica, Travnika sjever je gorio i obje tekme smo protivnike pojeli, isto tako je bilo i u finalu Kupa, Čelika samo razmontirali u punom smislu riječi, svako ko je gledao utakmicu to zna mada to rezultat ne pokazajuje...
Igrači su navikli na podršku navijača i bodrenje koje ove polusezone nije bilo, a ne na psovke sa sjevera i prozivanje...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Mi ako hocemo ista da uradimo u evropi ove godine moramo naci spica, ali spica koji igra kao lazo (nosa dvojicu na sebi) al' da zna zabit' go i prec po kojeg igraca. Mi cijelu sezonu fakticki igramo bez spica 
FKŽ !
Ma Lazo se ubio za pivota u rukometu, tu ako nebi do reprezentacije dogurao evo glave.
Ko prati rukotet skontat ce da pivot u tom sportu radi sve ko Lazo, nosa dvojicu na ledjima, bije se cijelu utakmicu, razigrava krila eh ako ubode po koji go super.
Ko prati rukotet skontat ce da pivot u tom sportu radi sve ko Lazo, nosa dvojicu na ledjima, bije se cijelu utakmicu, razigrava krila eh ako ubode po koji go super.
Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 23 maj 2011, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
i kakav je osjećaj gledati da vas sporedni konkurent zigu na sred vaseg pašnjaka, još pri tom slavi izlazak za lš i otvara šampanjac?bas me interesuje,nije provokacija
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- Di Stéfano
- Kontakt:
Isti onakav kao kad smo vas izbacili iz kupaVAM je napisao/la:i kakav je osjećaj gledati da vas sporedni konkurent zigu na sred vaseg pašnjaka, još pri tom slavi izlazak za lš i otvara šampanjac?bas me interesuje,nije provokacija
Real Madrid --- Željo --- Feyenoord --- Portsmouth
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Naša reakcija pokazala je kakav je osjećaj.VAM je napisao/la:i kakav je osjećaj gledati da vas sporedni konkurent zigu na sred vaseg pašnjaka, još pri tom slavi izlazak za lš i otvara šampanjac?bas me interesuje,nije provokacija
Ž '21!

mislim da ce ovaj sastav biti protiv celika,jednostavno sad nemamo bolje...
ne mogu da vjerujem da niste shvatili pitanje.nema veze,idemo dalje,malo se pojačajte,trenirajte pa da nastavimo...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Zamijeni pozicije Zebi i Bešliji, jer kapiten nema snage da igra krilo...Istrči 2-3 puta i to je to...
A opet sam mišljenja da će Savić započeti od početka, a Zeba ili Višća na klupu, i ući kao džoker sa klupe, isto kao protiv Širokog u 1/2.
A opet sam mišljenja da će Savić započeti od početka, a Zeba ili Višća na klupu, i ući kao džoker sa klupe, isto kao protiv Širokog u 1/2.
Ž '21!
Ja bih probao staviti Savića umjesto Laze, pa sta Bog dragi da.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
daj drug, pa taj tvoj klub ne igra nešto posebno to i ptice na grani znaju.Utakmica juče je bila qrac.Vaš fazon je što igrate čvrsto u odbrani, a preko Maletića brzo prelazite u napad.VAM je napisao/la:ne mogu da vjerujem da niste shvatili pitanje.nema veze,idemo dalje,malo se pojačajte,trenirajte pa da nastavimo...
BIĆE ŽELJO OPET ŠAMPION !
G R B A V I C A 2
Pazi ovog lika hahahah, sta su oni ocekivali da ce se desit na Grbavici?? Da cemo spalit stadion ili tako nesto??VAM je napisao/la:i kakav je osjećaj gledati da vas sporedni konkurent zigu na sred vaseg pašnjaka, još pri tom slavi izlazak za lš i otvara šampanjac?bas me interesuje,nije provokacija
Necu da spadam na tvoj nivo, uzivaj
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
to si sigurno pitao zato sto su mnogi ovdje prije pocetka polusezone govorili kako je siroki najveci konkurent i to...VAM je napisao/la:ne mogu da vjerujem da niste shvatili pitanje.nema veze,idemo dalje,malo se pojačajte,trenirajte pa da nastavimo...
pa nismo Čelik da kupujemo dolazak do finalaLAW je napisao/la:Pa kupite utakmicuBLU SKY je napisao/la:Uzimamo Rudar u Prijedoru 100%
G R B A V I C A 2
molio sam vas da mi odgovorite na pitanje,a ne da prosipate neku demagogijuzeljocity je napisao/la:Pazi ovog lika hahahah, sta su oni ocekivali da ce se desit na Grbavici?? Da cemo spalit stadion ili tako nesto??VAM je napisao/la:i kakav je osjećaj gledati da vas sporedni konkurent zigu na sred vaseg pašnjaka, još pri tom slavi izlazak za lš i otvara šampanjac?bas me interesuje,nije provokacija![]()
Necu da spadam na tvoj nivo, uzivaj
NE IGRA ĆULUMtwisttm87 je napisao/la:
mislim da ce ovaj sastav biti protiv celika,jednostavno sad nemamo bolje...
-
staaarinavijac
- Kontakt:
ljudi ...
daleko smo mi još od ozbiljnog kluba , onako realno ...
igraci su se uglavnom ove sezone borili pošteno , al je činjenica da su uglavnom LIMITIRANI , stoga ako je Amar ove godine uspio da i izvuče maksimum, slijedećih će izvlačiti sve manje i manje , a nadam se da necemo doći u situaciju da se borimo za opstanak ...
jasno imao je i Amar ove sezone par aferima oko postave i taktike tima , al eto ,... bojim se samo da bi i on mogao stagnirati kao stručnjak ...
E , glavni problem ovogodišnjeg (ne)uspjeha navjerovatnije je UPRAVA , ok jesu obezbijedili redovne plate , al to je
kratkoročno rješenje ... N E M A sposobnog čovjeka u upravi da privuče jakog sponzora ( bar jednog ) , pa da se onda kupe adekvatna pojačanja ILI da se bar plate dva dobra skauta , ILI da se dovedu dva dobra trenera za juniore ili kadete pa da potencijalne talente dobro izbruse ( kad nam je već stalna vadiona hronični kokuzluk Kluba ) ...
od svega toga NIŠTA ...
Lično sam mišljenja ( a volio bih da griješim) da na ljeto NEĆE biti skoro nikakvih pojačanja ( igrača koji mogu nešto učiniti u pretkolu EL) , eto kao malo će se dići prašina kako bi mogao doć ovaj ili onaj , ali će se završiti nemuštim opravdanjem o kokuzluku ...
Poenta - ne očekujmo ništa posebno na ljeto a vjerovatno ni u novoj sezoni ... a na stadion ići da čovjek malo odmori glavu od svakodnevnice ...igrače koji ostanu u principu ne treba kriviti ni za šta , oni samo pokušavaju da zarade neki hljeb ...
daleko smo mi još od ozbiljnog kluba , onako realno ...
igraci su se uglavnom ove sezone borili pošteno , al je činjenica da su uglavnom LIMITIRANI , stoga ako je Amar ove godine uspio da i izvuče maksimum, slijedećih će izvlačiti sve manje i manje , a nadam se da necemo doći u situaciju da se borimo za opstanak ...
jasno imao je i Amar ove sezone par aferima oko postave i taktike tima , al eto ,... bojim se samo da bi i on mogao stagnirati kao stručnjak ...
E , glavni problem ovogodišnjeg (ne)uspjeha navjerovatnije je UPRAVA , ok jesu obezbijedili redovne plate , al to je
kratkoročno rješenje ... N E M A sposobnog čovjeka u upravi da privuče jakog sponzora ( bar jednog ) , pa da se onda kupe adekvatna pojačanja ILI da se bar plate dva dobra skauta , ILI da se dovedu dva dobra trenera za juniore ili kadete pa da potencijalne talente dobro izbruse ( kad nam je već stalna vadiona hronični kokuzluk Kluba ) ...
od svega toga NIŠTA ...
Lično sam mišljenja ( a volio bih da griješim) da na ljeto NEĆE biti skoro nikakvih pojačanja ( igrača koji mogu nešto učiniti u pretkolu EL) , eto kao malo će se dići prašina kako bi mogao doć ovaj ili onaj , ali će se završiti nemuštim opravdanjem o kokuzluku ...
Poenta - ne očekujmo ništa posebno na ljeto a vjerovatno ni u novoj sezoni ... a na stadion ići da čovjek malo odmori glavu od svakodnevnice ...igrače koji ostanu u principu ne treba kriviti ni za šta , oni samo pokušavaju da zarade neki hljeb ...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 31 gost.