mislim da ce ovaj sastav biti protiv celika,jednostavno sad nemamo bolje...
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

daj drug, pa taj tvoj klub ne igra nešto posebno to i ptice na grani znaju.Utakmica juče je bila qrac.Vaš fazon je što igrate čvrsto u odbrani, a preko Maletića brzo prelazite u napad.VAM je napisao/la:ne mogu da vjerujem da niste shvatili pitanje.nema veze,idemo dalje,malo se pojačajte,trenirajte pa da nastavimo...
Pazi ovog lika hahahah, sta su oni ocekivali da ce se desit na Grbavici?? Da cemo spalit stadion ili tako nesto??VAM je napisao/la:i kakav je osjećaj gledati da vas sporedni konkurent zigu na sred vaseg pašnjaka, još pri tom slavi izlazak za lš i otvara šampanjac?bas me interesuje,nije provokacija
to si sigurno pitao zato sto su mnogi ovdje prije pocetka polusezone govorili kako je siroki najveci konkurent i to...VAM je napisao/la:ne mogu da vjerujem da niste shvatili pitanje.nema veze,idemo dalje,malo se pojačajte,trenirajte pa da nastavimo...
pa nismo Čelik da kupujemo dolazak do finalaLAW je napisao/la:Pa kupite utakmicuBLU SKY je napisao/la:Uzimamo Rudar u Prijedoru 100%
molio sam vas da mi odgovorite na pitanje,a ne da prosipate neku demagogijuzeljocity je napisao/la:Pazi ovog lika hahahah, sta su oni ocekivali da ce se desit na Grbavici?? Da cemo spalit stadion ili tako nesto??VAM je napisao/la:i kakav je osjećaj gledati da vas sporedni konkurent zigu na sred vaseg pašnjaka, još pri tom slavi izlazak za lš i otvara šampanjac?bas me interesuje,nije provokacija![]()
Necu da spadam na tvoj nivo, uzivaj
NE IGRA ĆULUMtwisttm87 je napisao/la:
Dovoljno je da pogledam rijeci kojima se koristis u postavljenom pitanju i da odmah shvatim da nisi vrijedan normalne diskusije. Koristiti se rijecima poput "zigu", "pasnjak" i to na kraju kontas kao spasit smijesnim dodatkom "bas me interesuje, nije provokacija", mislim ohladi ba.. Dobio si odgovor u mom proslom postu tako da se nemam namjeru vise vracat na tvoju smijesnu provokaciju..VAM je napisao/la:molio sam vas da mi odgovorite na pitanje,a ne da prosipate neku demagogijuzeljocity je napisao/la:Pazi ovog lika hahahah, sta su oni ocekivali da ce se desit na Grbavici?? Da cemo spalit stadion ili tako nesto??VAM je napisao/la:i kakav je osjećaj gledati da vas sporedni konkurent zigu na sred vaseg pašnjaka, još pri tom slavi izlazak za lš i otvara šampanjac?bas me interesuje,nije provokacija![]()
Necu da spadam na tvoj nivo, uzivaj
ja mislim da ce prije stavit radovanovica ( ukoliko nema kartona ili povred..) na lijevog bekatwisttm87 je napisao/la:
Popraviće se kad odu neki ljudi koji sad ne rade dobro za tribinurusina_jr je napisao/la:Care koliko sam ja skontao stvari mnogo ljudi nesmije da pisne na jugu iako bi htjeli . Nije problem da se pobijes ali vecina koja to trnutno drzi je naoruzana i izlazi u crnoj hronici tako da ljudi ne smije da se zamjere ! Ipak , koliko se sjecam pod tim momcima je osvanulo nekoliko prelijepih koreografija , vjerovatno su bili ukljuceni na neki nacin ( nisam 100 % upucen pa me ispravite ) pa sad kada sve uzmes u obzir koji je razlog za raspad znaju samo oni ! Ali kako god ona vecina fine raje i omladine sto je dolazila sto od straha sto od prezira sada izbjegava juznu tribinu !old school je napisao/la:eh ovako imam mnogo toga reci nadam se da necete zamjeriti...Popovic,savic,jamak,vasilic,markovic,nikolic,baljic,mesic i ima tu jos par igraca oni trebaju sami napustiti tim,dovesti provjerene igrace jednom jer u evopru ako izademo sa ovim igracima nema nam nista pusa smo i od slabije ekipe nego hapoel primili bi sad cini mi se 5 komada.Sto se tice zenice odradimo jos ovu utakmicu budimo koliko je to moguce zajedno svi i u sto vecem broju,slavimo usred bilinog polja i zenicepa onda podhitno rijesiti mnoge stvari na tribini prije pocetka sljedece sezone,i napraviti jako udruzenje koje ce biti okosnica svega ali jako udruzenje koje ce imati svaki dan svoje artikle,druzenja za one koji zele da se druze tu skupljati pare ulagati u tribinu,pisati nove pjesme na papire kopirati davati ljudima na tekmi nek se pjeva,jer realno dotakli smo dno dna koje nikad ovoliko duboko nije bilo.. i da onaj aplauz cijelog stadiona igracima borca mislim da pokazuje da u nama prije svega zivi fudbal,pa tek poslije sve ostalo
Kako da se to popravi ?
pa draga ptičice, mi nemamo Laktaškog vožda iza svojih leđa pa kad nam zagusti, Mile kupi stolice, Mile plati dug.Ali nestaće i Mileta...VAM je napisao/la:ma ne,ne kontaš.obzirom da vam drugu sezonu za redom uzimamo trofeje na vašem ručno pravljenom stadionu(moze li tako?),da li to boli,kakav je osjećaj,samo to i nista vise.ako hoćes odgovori,ako ne nemoj pametovati,valjda ce se naci neko normalan da opiše tu gorčinu
Pa eto ako ces iskreno ja sam vas nagradio aplauzom i na taj nacin vam cestitao , a volio bih ti malo .e.a.i m.m. kad si vec navalio , onako reda radiVAM je napisao/la:ma ne,ne kontaš.obzirom da vam drugu sezonu za redom uzimamo trofeje na vašem ručno pravljenom stadionu(moze li tako?),da li to boli,kakav je osjećaj,samo to i nista vise.ako hoćes odgovori,ako ne nemoj pametovati,valjda ce se naci neko normalan da opiše tu gorčinu
bolan tek vam je prva titula mi imamo 5, nikad necete bit bolji klub od nas !VAM je napisao/la:ma ne,ne kontaš.obzirom da vam drugu sezonu za redom uzimamo trofeje na vašem ručno pravljenom stadionu(moze li tako?),da li to boli,kakav je osjećaj,samo to i nista vise.ako hoćes odgovori,ako ne nemoj pametovati,valjda ce se naci neko normalan da opiše tu gorčinu
za maloTeaM87 je napisao/la:bolan tek vam je prva titula mi imamo 5, nikad necete bit bolji klub od nas !VAM je napisao/la:ma ne,ne kontaš.obzirom da vam drugu sezonu za redom uzimamo trofeje na vašem ručno pravljenom stadionu(moze li tako?),da li to boli,kakav je osjećaj,samo to i nista vise.ako hoćes odgovori,ako ne nemoj pametovati,valjda ce se naci neko normalan da opiše tu gorčinu
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921 i 42 gosta.