hheheeee....djes nas u crne dresove......pa normalno da je u pitanju golmanski dres...........Minche je napisao/la:E stvarno ljudi ove legee se necemo nikada otarastiti,evo sad gledam nesto na njihovoj stranici i pise nakav protiere kit bosnia sta god to znacilo,moze bit da su ga sad napravili za 09/10 ili je oto onaj 3 kit rezervni nemam pojma!!!!![]()
![]()
al meni se ba sviđa jest da je crn sa malim zutim crtama ali je pravo orginalan
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Dres reprezentacije BiH
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>
- katalinski
- Kontakt:
rukometasima dodali crvenu prugu ispod rukava na bijeli (rezervni) dres mozda to urade i sa novim fudbalskim dresom
Ajvatar
http://hr.wikipedia.org/wiki/Legea
Ljudi moji pogledajte kojim velesilama je Legea sponzor ,pa ovo je bruka i sramota imati ovakvog sponzora.
Ljudi moji pogledajte kojim velesilama je Legea sponzor ,pa ovo je bruka i sramota imati ovakvog sponzora.
Jadno !ra1981 je napisao/la:http://hr.wikipedia.org/wiki/Legea
ma kad prodjemo baraz zaletit ce se puma, nike, i adidas na nas... 

Druze, ne trebamo vec sada sebe vidjeti u baraz. Jos ima mnogo toga da se uradi kako bi se uopste doslo do baraza.alen m je napisao/la:ma kad prodjemo baraz zaletit ce se puma, nike, i adidas na nas...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ra1981 je napisao/la:http://hr.wikipedia.org/wiki/Legea
cccccc pa ne mogu da vjerujem.....fuj fuj

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- adnan_nanda
- Kontakt:
nek jedni prave dresove,drugi sorceve a treci stucne i svi zadovoljni.alen m je napisao/la:ma kad prodjemo baraz zaletit ce se puma, nike, i adidas na nas...

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Cuj fini, ali samo da nisu legea. Pa ako su ti fini sto ti smeta da je Legea? Znaci onda LEgea nije toliko losa ako je uspila napravit fine dresove?ZEno.T. je napisao/la:Treba malo vise zute booje na dresovima.Lijepi su ti dresovi samo da nisu legea.Al nema veze i da ostaju.Vazno je da mi odemamo u JAR!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ima ti dosta gresaka tu, npr. evo prvi Široki Brijeg kojem je Nike sponzor, i to ne od jucer.ra1981 je napisao/la:http://hr.wikipedia.org/wiki/Legea
Pogledaj bar na njihovoj stranici, ili stranoj wikipedia-i ako bas odatle moras crpiti informacije.
...Život za Široki...
http://www.footballshirtculture.com/ima ... shirts.jpg
Albanci deru Nike a mi sa jednom od najboljih ekipa u istoriji BiH nosimo lijeve Legea dresove... koji su po mojem licnom misljenju, nikakvi...
Ima li novih informacija?
Albanci deru Nike a mi sa jednom od najboljih ekipa u istoriji BiH nosimo lijeve Legea dresove... koji su po mojem licnom misljenju, nikakvi...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
ne zna, zasto se vise bunite oko tih dresova pa sami znamo kakav nam je savez hvala bogu pa i imamo ove legeine moze se desiti da neki jos gori sponzor uvali ovim papcima lovuuuuuu!!!kokakolas je napisao/la:http://www.footballshirtculture.com/ima ... shirts.jpg

VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Osnovana je repka Kosova i njima je sponzor Legea, jad, čemer, bruka, sramota...-kokakolas je napisao/la:http://www.footballshirtculture.com/ima ... shirts.jpg
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Pa pogledaj te dresove Albanije. Fakat su ruzni i ljepsi su ovi nasi. Nike ima po meni najbolje dresove, ali ovim malim reprezentacijama dadnu izgleda ono najruznije sto imaju. Meni ne smeta Legea nimalo jer su fini dresovi, a to sto je nekima vaznija marka od izgleda je druga stvar.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
meni ne smeta marka Legea vec su ruzni dresovi, pogotovo oni u kojima smo igrali u Belgiji. pa to i ne lici na dres reprezentacije nego na dres nekog manjeg kluba. neka naprave dobar dres, nema veze koja je marka
- katalinski
- Kontakt:
pa navijaci totenhema se bune zbog puma opreme.dresovi milana ,reala su adidas retro fazon ruzniji su od naseg.a sve reprezentacije koje oblaci adidas npr. spanije,ukrajine,j.afrika imaju isti fazon dresa samo su boje drugacije(i to je bezveze).nike nista posebno...neki lice na pidzame.ove godine fazon je slovo -V- na grudima.ili one tanke pruge na dresu SAD(nike dresovi su raznoliki , tako da ima i dobrih i losih).Cartman je napisao/la:Meni ne smeta Legea nimalo jer su fini dresovi, a to sto je nekima vaznija marka od izgleda je druga stvar.
ma nek nam dresove pravi i SVILA CELINAC mogu biti dobri

Ajvatar
EV posto se uveliko prica o dresovima ev jedan sto sam uradio po mom ukusu, nadam se da ce vam se svidjeti, malo je neobican al neka, bar je unikatan koliko ja znam:)

Sta vi kazete kakav je?

Sta vi kazete kakav je?
Nije lose. Svida mi se ali zasto dres nema plave i bijele boje?harissc je napisao/la:EV posto se uveliko prica o dresovima ev jedan sto sam uradio po mom ukusu, nadam se da ce vam se svidjeti, malo je neobican al neka, bar je unikatan koliko ja znam:)
Sta vi kazete kakav je?

I ja sam endavno poceo praviti dres po mom ukusu... ali jos nisam zavrsioharissc je napisao/la:EV posto se uveliko prica o dresovima ev jedan sto sam uradio po mom ukusu, nadam se da ce vam se svidjeti, malo je neobican al neka, bar je unikatan koliko ja znam:)
Sta vi kazete kakav je?

sto se tice tog dresa, bolje mu stoje ove boje ....

100% sportski i krajnje opušten potpis
- ultra manijak
- Kontakt:
ZEno.T. je napisao/la:Treba malo vise zute booje na dresovima.Lijepi su ti dresovi samo da nisu legea.Al nema veze i da ostaju.Vazno je da mi odemamo u JAR!
ZBOG TEBE RODJEN I S TOBOM CU DA UMREM
I MOJE SRCE TEBI PRIPADA,
JA ZAUVJEK SA TOBOM CU DA BUDEM,
JER BEZ TEBE NEMOGU NIKADA
I MOJE SRCE TEBI PRIPADA,
JA ZAUVJEK SA TOBOM CU DA BUDEM,
JER BEZ TEBE NEMOGU NIKADA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.