Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
Re: Serie A i migliori di tutti tempi
1. Falcão - 8. kralj Rima . . . Juventus, Milan i Inter su imali vece igrace, osvajali su trofeje i dijelili tu 'vlast' Serie A kroz historiju to je svima poznato al' kada jedna Roma u takvom drustvu uzme Scudetto onda taj podvig dobija jos vise na velicini i postaje nesto gotovo Bozansko i covjek koji je najzasluzniji za takvo nesto jednostavno mora se naci na ovoj listi. Ako na sve to dodamo i reprezentativnu karijeru tj Brazil koji je igrao najbolji fudbal ikada vidjen a Falcao drzao poziciju u srcu tog tima onda je jasno kakav je igrac bio.
Steta sto je klub napustio tako kako je napustio jer siguran sam da je mogao postati i veci nego sto jeste.
2. Lothar Matthäus - magnet za uspjeh od Gladbacha, Bayerna preko Intera do Elfa. Po meni definicija defanzivnog veznog i jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji ikada, sto uostalom potvrdjuju medalje i pokali koji mu krase vitrinu.
3. Rijkaard - najkorisniji od trojice holandjana koji su igrali u vjerovatno najjacoj ekipi ikada vidjenoj. Toliko.
Steta sto je klub napustio tako kako je napustio jer siguran sam da je mogao postati i veci nego sto jeste.
2. Lothar Matthäus - magnet za uspjeh od Gladbacha, Bayerna preko Intera do Elfa. Po meni definicija defanzivnog veznog i jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji ikada, sto uostalom potvrdjuju medalje i pokali koji mu krase vitrinu.
3. Rijkaard - najkorisniji od trojice holandjana koji su igrali u vjerovatno najjacoj ekipi ikada vidjenoj. Toliko.
1. Falcao
2.Rijkaard
3.Tardelli
2.Rijkaard
3.Tardelli
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
1.Edgar Davids
2.Frankie Rijkaard
3. Marco Tardelli
2.Frankie Rijkaard
3. Marco Tardelli
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Bianconeri1988
- Kontakt:
1. Marco Tardelli,
2. Didier Deschamps,
3. Edgar Davids.
2. Didier Deschamps,
3. Edgar Davids.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Falcao-3-boda...Sve je obrazlozeno gore u postovima...
Daniele De Rossi-2-boda...Trenutno najbolji aktivni def.vezni igrac u Itali...
Rijkaard-1-bod...!!!!
Daniele De Rossi-2-boda...Trenutno najbolji aktivni def.vezni igrac u Itali...
Rijkaard-1-bod...!!!!
- sarajlija89
- Kontakt:
1. Marco Tardelli - clan zlatne generacije Juventusa i Italijanske reprezentacije. Jak i beskompromisan u duelima, sa pravovremenim startovima i velikim radijusom kretanja.Solidna tehnika i nerijetko strijelac kljucnih pogodaka...
Za 10 godina igranja u Juventusu, osvojio sve, a odigrao je i 81 tekmu u dresu Azzurra...ostao upamcen po najcuvenijem radovanju u povijesti fudbala:
[youtube][/youtube]
2.Frank Rijkaard - clan slavne generacije Milana koja je pokorila Evropu u tome periodu, a izuzetne rezultate imao i sa Ajaxom i repezentacijom Holandije. O njegovim uspjesima se manje-vise sve zna, a bio je preteca danasnjeg modernog tipa zadnjeg-veznog igraca. Trkac, izuzetan u skoku i igri glavom, kvalitenih pasova, markiranja protivnickih igraca,pravovremenih startova i ubacivanja iz drugog plana...
3.Falcao
Jedan od najboljih fudbalera Rome, svih vremena. Za 5 sezona ostavio dubok i neizbrisiv trag. Smatran jednim od njaboljih veznjaka svoga vremena i sigurno je zasluzio mjesto s obzirom da se Roma u njegovo vrijeme digla izna prosjeka i napravila znacajne rezultate, a upravo je on bio jedan od kljucnih igraca...
Bilo je jos mnogo strasnih fudbalera i zasita ne bi pogrijesili da smo stavili bilo koga od Matthäusa, Davidsa, Deschampsa,Emersona...
Samo, sta cemo sa Pirlom??? U ovoj formaciji, necu ga valjda na krilo stavljat
na trequartisti nece sigurno naci mjesto...
Nismo ovo morali bas sablonski izvest...ali, mozda je i bolje...jer sada biramo nabolje od najboljih. Ovo kazem, jer cesto u ovakvim izborima, vidjamo Zidanea, Maradonu na pozicijama koje nisu igrali, sve to samo da bi se nasli u tome idealnom timu...al ok, hajmo i ovako probat.
Za 10 godina igranja u Juventusu, osvojio sve, a odigrao je i 81 tekmu u dresu Azzurra...ostao upamcen po najcuvenijem radovanju u povijesti fudbala:
[youtube][/youtube]
2.Frank Rijkaard - clan slavne generacije Milana koja je pokorila Evropu u tome periodu, a izuzetne rezultate imao i sa Ajaxom i repezentacijom Holandije. O njegovim uspjesima se manje-vise sve zna, a bio je preteca danasnjeg modernog tipa zadnjeg-veznog igraca. Trkac, izuzetan u skoku i igri glavom, kvalitenih pasova, markiranja protivnickih igraca,pravovremenih startova i ubacivanja iz drugog plana...
3.Falcao
Jedan od najboljih fudbalera Rome, svih vremena. Za 5 sezona ostavio dubok i neizbrisiv trag. Smatran jednim od njaboljih veznjaka svoga vremena i sigurno je zasluzio mjesto s obzirom da se Roma u njegovo vrijeme digla izna prosjeka i napravila znacajne rezultate, a upravo je on bio jedan od kljucnih igraca...
Bilo je jos mnogo strasnih fudbalera i zasita ne bi pogrijesili da smo stavili bilo koga od Matthäusa, Davidsa, Deschampsa,Emersona...
Samo, sta cemo sa Pirlom??? U ovoj formaciji, necu ga valjda na krilo stavljat

Nismo ovo morali bas sablonski izvest...ali, mozda je i bolje...jer sada biramo nabolje od najboljih. Ovo kazem, jer cesto u ovakvim izborima, vidjamo Zidanea, Maradonu na pozicijama koje nisu igrali, sve to samo da bi se nasli u tome idealnom timu...al ok, hajmo i ovako probat.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
1.Frank Rijkaard
Ja cu na prvo mesto da ipak stavim Franka.Strasan igrac koji retko da je imao slabu tacku,a u taktickim postavkama bez mane.Sa Guulitom i Van Bastenom bio jedan od najvaznih igraca koji ce Milanu da donesu evropsku krunu '89 i '90 kada je bio i strelac.
2.Marco Tardelli
Jedan beskompromisan borac koga ja nazalost nisam puno gledao,mozda tek 10-ak puta,ali prema onim klipovima sto sam video i po pricama jedan od najboljih zadnjih svih vremena,ali za mene ipak iza Franka.
3.Gennaro Gattuso
Mozda on nije u TOP 3,tacnije mislim da niko nije dovoljno lud da ga tu stavi ali ja moram.Meni jedan od najdrazih igraca u svetu fudbalu,nema on neke preterane fudbalske kvalitete,da kazes da je tehnicar da je majstor,ali ima srce kao citava ostala ekipa Milana i strasan je borac,da mislim da se takav nece roditi ubrzo.Legenda!
Ja cu na prvo mesto da ipak stavim Franka.Strasan igrac koji retko da je imao slabu tacku,a u taktickim postavkama bez mane.Sa Guulitom i Van Bastenom bio jedan od najvaznih igraca koji ce Milanu da donesu evropsku krunu '89 i '90 kada je bio i strelac.
2.Marco Tardelli
Jedan beskompromisan borac koga ja nazalost nisam puno gledao,mozda tek 10-ak puta,ali prema onim klipovima sto sam video i po pricama jedan od najboljih zadnjih svih vremena,ali za mene ipak iza Franka.
3.Gennaro Gattuso
Mozda on nije u TOP 3,tacnije mislim da niko nije dovoljno lud da ga tu stavi ali ja moram.Meni jedan od najdrazih igraca u svetu fudbalu,nema on neke preterane fudbalske kvalitete,da kazes da je tehnicar da je majstor,ali ima srce kao citava ostala ekipa Milana i strasan je borac,da mislim da se takav nece roditi ubrzo.Legenda!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
definitivno mislim da fal Andrea Pirlo.Covjek je jedan od najkompletnijih igraca na DM.Nevjerovatno je inteligentan ,ima sut kakvv majka rodi jednom u 50 godina, pass igra i timski duh na najvisem nivou.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
1.Rijkaard
2.Gattuso
3.Pirlo
2.Gattuso
3.Pirlo
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
1. Frank Rijkaard
2. Andrea Pirlo
3. Lothar Matthäus
2. Andrea Pirlo
3. Lothar Matthäus
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
1. Edgard Davids
2. Marco Tardelli
3. Frankie Rijkaard
2. Marco Tardelli
3. Frankie Rijkaard
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 23 maj 2011, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
1. rijkaard
2. pirlo
3. gattuso
2. pirlo
3. gattuso
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 23 maj 2011, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- JuveSissoko
- Kontakt:
1. Davids
2.Tardelli
3.Rijkaard
2.Tardelli
3.Rijkaard
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
1. Davids
2. Tardelli
3. Rijkaard
2. Tardelli
3. Rijkaard
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Serie A
[youtube][/youtube]
dzenaza 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- legenda reala
- Kontakt:
Došao sam na ovu temu da glasam(iako nikad ne glasam ,al jednom čovjeku moram dati 3 boda ,i moram vidjeti gdje je onaj Magica ,šta je sa njim kad će kolumna ,ovo dosadno vrijem pa čitam ponovo one stare ,daj ba ubrzaj to
1.Edgar Davids -ma majstor ,meni jedan od dražih igrača i moram mu dati ove bodove ,a one njegove cvike ,
2.Gatuso - kao što Iniseta i Xavi ne znaju kad su izgubili loptu zadnji put ,tako ni on ne zna kad je zadnji put izgubio duel ,ma čovjek koji je veliki borac ,i ima veliko srce
3. Tardeli -pošto Magica kaže da je bio najbolji(a ja njemu vjerujem
) ja ću mu dati jedan poen ,a gledo sam ono finale (u snimci naravno) i onaj gol i ono slavlje nakon gola ,može poen 
1.Edgar Davids -ma majstor ,meni jedan od dražih igrača i moram mu dati ove bodove ,a one njegove cvike ,
2.Gatuso - kao što Iniseta i Xavi ne znaju kad su izgubili loptu zadnji put ,tako ni on ne zna kad je zadnji put izgubio duel ,ma čovjek koji je veliki borac ,i ima veliko srce
3. Tardeli -pošto Magica kaže da je bio najbolji(a ja njemu vjerujem

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
1.Rijkaard
2.Gattuso
3.Pirlo
2.Gattuso
3.Pirlo
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Interista di cuore
- Kontakt:

kakvi kraljevi ! i kako da ne volis calcio,ovo se ne moze vidjet nigdje drugo...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ahahahaha, extra, ovo samo Azzurri mogu : P
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.