FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Cestitam na tituli prvaka Bosne i Hercegovine... ponavljam, Bosne i Hercegovine!
Bacajte vi u Vrbas sta zelite... ali vi idete u kvalifikacije LS kao predstavnik BiH i zelim Vam sto bolje rezultate u pomenutom takmicenju!
Bacajte vi u Vrbas sta zelite... ali vi idete u kvalifikacije LS kao predstavnik BiH i zelim Vam sto bolje rezultate u pomenutom takmicenju!
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Bez ikakvih "predrasuda" ili podjebavanja, iskreno pitanje. Zašto se radujete tituli prvaka Bosne i Hercegovine a hoćete "baciti" pehar u Vrbas? Kažete da vam titula ne treba, zašto joj se radujete onda?
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
to samo pojedinci pricaju, pitaj ove u upravi kluba jel ju zele bacit u Vrbas, pa nisu ludi ljudi, sta vam je .. cc .. da ne zele titulu i pehar nebi se borili za njega, nebi ni imali klub u BH takmicenjimaNK/RK Krivaja je napisao/la:Bez ikakvih "predrasuda" ili podjebavanja, iskreno pitanje. Zašto se radujete tituli prvaka Bosne i Hercegovine a hoćete "baciti" pehar u Vrbas? Kažete da vam titula ne treba, zašto joj se radujete onda?
titula nam iskreno ne treba,trebaju nam novci koji se dobijaju,a pehar slobodno nemojte ni predavati nama,šta će nam?ali ipak nek se zna da najbolji klub dolazi iz Republike Srpske...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Priglupo pitanje, nije svrha ćup, ćup može letjeti u Vrbas. 1. mjesto u tom takmičenju donosi kv. za Ligu šampiona, mnogo novca i nastavak razvoja kluba na svim poljima.NK/RK Krivaja je napisao/la:Bez ikakvih "predrasuda" ili podjebavanja, iskreno pitanje. Zašto se radujete tituli prvaka Bosne i Hercegovine a hoćete "baciti" pehar u Vrbas? Kažete da vam titula ne treba, zašto joj se radujete onda?
hehe nemojte biti sigurni da se neće ići na Gradski most u subotu

Info. iz prve ruke

-
- Kontakt:
pa dobro onda cemu onoliko radovanje...Dejan, BL je napisao/la:Priglupo pitanje, nije svrha ćup, ćup može letjeti u Vrbas. 1. mjesto u tom takmičenju donosi kv. za Ligu šampiona, mnogo novca i nastavak razvoja kluba na svim poljima.NK/RK Krivaja je napisao/la:Bez ikakvih "predrasuda" ili podjebavanja, iskreno pitanje. Zašto se radujete tituli prvaka Bosne i Hercegovine a hoćete "baciti" pehar u Vrbas? Kažete da vam titula ne treba, zašto joj se radujete onda?
hehe nemojte biti sigurni da se neće ići na Gradski most u subotu![]()
Info. iz prve ruke
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Koji ste vi licemjeri sunce ti yebem
Jos imate obraza doci na BH forum i pisati takva sranja
K'o co'ek sam vam cestitao titulu, dobili ste aplauz u "teheranu", a vi ste ostali gadovi

K'o co'ek sam vam cestitao titulu, dobili ste aplauz u "teheranu", a vi ste ostali gadovi
niko nije trazio tvoje čestitke,ne trebaju nam...puding je napisao/la:Koji ste vi licemjeri sunce ti yebem![]()
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
$ " свега је ? јер ' $ & је " ? , " " % ' $ ? за ? " . & " ' $ пара " $ " $ , а " $ евро сцена .. ? & % $ за $ .. ? ? А та ? & " , ' " је на ону ствар ( " )

" " " , " " оне " !!!
-
- Kontakt:
Прпа ! je napisao/la:$ " свега је ? јер ' $ & је " ? , " " % ' $ ? за ? " . & " ' $ пара " $ " $ , а " $ евро сцена .. ? & % $ за $ .. ? ? А та ? & " , ' " је на ону ствар ( " )![]()
![]()
![]()

e moj puding,mogu misliti kako ti je bilo aplaudirati šampionima u majicama Republika Srpska na sred rućno pravljene grbavice 

-
- Kontakt:
VAM je napisao/la:mogu misliti kako ti je bilo aplaudirati šampionima u majicama Republika Srpska na sred rućno pravljene grbavice
moras navesti kome se obracas,jer ovako ne ide...
Neki ljudi stvarno ne znaju uživati u životu i lijepim stvarima i uvijek će biti nesrećni,isfrustrirani,iskompleksirani....Umjesto da uživaju u najvećim uspjesima našeg kluba,da se raduju tituli,da odbrojavaju dane do subote i fešte,da se raduju današnjoj vijesti o odobravanju para za gradnju sjevera i juga,da željno čekaju kvalifikacije za ligu Šampiona....Ne....Njima je od svega toga važnije što su se "posrali u usta Teheranu",koji im je btw aplaudirao par minuta.
Nije mi jasno otkud toliki kompleks,a imamo SVE,mnogo ljepši,čistiji i uredniji grad,a o kvalitetnijem sportu da ne pričamo! Dokad biti opterećen i iskompleksiran Sarajevom? I zašto? Zašto ih uopšte toliko pominjati i davati im na kvadrat neki značaj koji objektivno i nemaju u našim životima? Niti su više bolji u sportu,niti više pare idu tamo pa nam ih vraćaju na kašičicu,niti traje rat,niti mogu odlučiti bilo šta bez naše volje.....Zašto se ne opustiti i uživati u životu i ovom prelijepom gradu,koji je apsolutna prestonica kad je domaći sport u pitanju?
Tim svojim kompleksima brukate i nas,vaše sugrađane koji uopšte nismo iskompleksirani Sarajevom i koji se Sarajeva sjetimo jednom u 7 dana....
Nije mi jasno otkud toliki kompleks,a imamo SVE,mnogo ljepši,čistiji i uredniji grad,a o kvalitetnijem sportu da ne pričamo! Dokad biti opterećen i iskompleksiran Sarajevom? I zašto? Zašto ih uopšte toliko pominjati i davati im na kvadrat neki značaj koji objektivno i nemaju u našim životima? Niti su više bolji u sportu,niti više pare idu tamo pa nam ih vraćaju na kašičicu,niti traje rat,niti mogu odlučiti bilo šta bez naše volje.....Zašto se ne opustiti i uživati u životu i ovom prelijepom gradu,koji je apsolutna prestonica kad je domaći sport u pitanju?
Tim svojim kompleksima brukate i nas,vaše sugrađane koji uopšte nismo iskompleksirani Sarajevom i koji se Sarajeva sjetimo jednom u 7 dana....
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
ako si zavrsio s izlaganjem u gornjem desnom uglu svog monitora stisni Xpuding je napisao/la:Debilu, ja uopste ne navijam za Zelju, nit' sam bio na toj utakmici, nit' sam vam ja aplaudiraoVAM je napisao/la:mogu misliti kako ti je bilo aplaudirati šampionima u majicama Republika Srpska na sred rućno pravljene grbavice
Govorim samo o tome ko je gospodin, a ko primitivac poput tebe
Pustite se vi tih prica o bacanju trofeja i nepriznavanju drzavne lige.Ti pokusaji da isprovocirate ostale navijace su uspjeli,uvijek se neko na to navuce, a da toliko mrzite sve sto u nazivu ima BIH vi biste se takmicili u 1.ligi Rs a preko kupa trazili Evropu,a ne grebali i rukama i nogama da udjete u PL Bosne i Hercegovine.
Ovo sto vi pisete se prica djeci od 3-5 godina pred spavanje.
Lijepo nam predstavite nasu voljenu zemlju u Evropi,jer ona ce vam pisati pored imena kluba
Ovo sto vi pisete se prica djeci od 3-5 godina pred spavanje.
Lijepo nam predstavite nasu voljenu zemlju u Evropi,jer ona ce vam pisati pored imena kluba
Pa imali su dvije opcije ili da satabaju taj ručno pravljeni od bijesa, rastjeraju igrače, upravu sve i da pokušaju ispočetka od 4. lige ili da se pritaje još malo i vide kako će se dalje stvari razvijati, ukoliko se promijene ljudi u savezu bolje da idu u 4. liguVAM je napisao/la:e moj puding,mogu misliti kako ti je bilo aplaudirati šampionima u majicama Republika Srpska na sred rućno pravljene grbavice
- Бањалучанин
- Kontakt:
-
- Kontakt:
u kojem ste to vi sportu uskjenijo mislim na vas grad od SarajeveDule 078 je napisao/la:Neki ljudi stvarno ne znaju uživati u životu i lijepim stvarima i uvijek će biti nesrećni,isfrustrirani,iskompleksirani....Umjesto da uživaju u najvećim uspjesima našeg kluba,da se raduju tituli,da odbrojavaju dane do subote i fešte,da se raduju današnjoj vijesti o odobravanju para za gradnju sjevera i juga,da željno čekaju kvalifikacije za ligu Šampiona....Ne....Njima je od svega toga važnije što su se "posrali u usta Teheranu",koji im je btw aplaudirao par minuta.

Zadnja izmjena: zubizareta, dana/u 23 maj 2011, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
Fina Gradska sarajevska raja
- Бањалучанин
- Kontakt:
Ај ? ' " н а & је у ' ", " нас $ ".
" $ &`о ' на го*но...
ај ?....
& " &, & " $
О & '...
" $ &`о ' на го*но...
ај ?....
& " &, & " $

О & '...
Let's go, Fighter!
"!
"!
Davno sam ja cestitao na tituli tako da nema potrebe da opet to radim,ali da nebi bilo ljutnje kao i obicno na mene cestitam Borcu jos jednom na apsolutno cistoj i zasluzenoj tituli prvaka drzave,sad neka oni rade sta hoce sa tim peharom.
Kao sto sam rekao gore,titula je apsolutna cista i mislim da niko nema pravo da nalazi mane kako se doslo do nje.Jeste to bilo 30,tacnije sada 29 sahovskih meceva,ali se svesno islo na rezultat i ostvarenju cilja.Videlo se jos tokom pauze izmedju dva prvenstva da je Borac zreo za nesta vise,ali jednostavno na klupi u datom momentu nisu imali nekog trenera da to poslozi,Maric nije bio taj kvalitet.Ne znam,kazu lako je biti general posle bitke,mislim da bi Jagodic uspeo proci Laussane da je bio tu,ali opet kad vidimo kako su Svicarci nastavili da igraju ovu sezonu postavlja se pitanje da li bi i on to mogao.
Zimska pauza je dodatno obagatila ovaj tim Borca,svesno je pusten Stanceski sto je bio ispravan potez,a teskom mukom se uprava rastala i od Trivunovica zbog bojaznosti kako ce to da nadomeste.I ja sam u prvi momenat mislio da to za kratko vreme nece biti moguce,ali onda je dosao Stakic i nastavio tamo gde je stao u Rudaru i za mene postao najbolji stoper lige iako sam i pre imao visoko misljenje o njemu.Od Veljovica i Medjedovica sam ocekivao vise,narocito od Radeta koji me upotpunosti razocarao,covek ni bleda senka onoga Radeta iz npr.Vozdovca tako da je vrlo realna opcija da se on vrati odakle je i dosao.
Rano je jos govoriti sta za narednu sezonu,jos nije ni ova gotova,ali mislim da uprava Borca mora da obrati paznju prvenstveno na oba beka,trebaju im mnogo jaci za narednu sezonu,cak meni je cudno da Benovic uopste ne dobija neku veliku minutazu.
Ono sto je takodje veoma bitno je da se vidi sta dalje sa trenerom,uprava ce morati da obrati paznju da dovede nekoga sa slicnom filozofijom igre kao Jagodic,dakle cvrsto nazad,jer se u takvoj igri i Maletic i Krunic i Medjedovic mnogo bolje snalaze nego da se igra neki ofanzivni fudbal.
Sta u evropi?I to je jos rano pricati,igraci jos nisu ni na odmor otisli,ali kada bih sada mogao da biram i da se ja nesta pitam jedine dve ekipe koje bih voleo za Borac su Shamrock i Ekranas,eventualno HJK,Zestafoni koga vidim mnogi ovde zele me nikako ne privlaci.Ipak kao sto sam rekao jos je rano da o svemu tome pricamo,ima jos dosta do izvlacenja i kvalifikacija,morate vi ipak u sredu na megdan Radniku po duplu krunu.
Kao sto sam rekao gore,titula je apsolutna cista i mislim da niko nema pravo da nalazi mane kako se doslo do nje.Jeste to bilo 30,tacnije sada 29 sahovskih meceva,ali se svesno islo na rezultat i ostvarenju cilja.Videlo se jos tokom pauze izmedju dva prvenstva da je Borac zreo za nesta vise,ali jednostavno na klupi u datom momentu nisu imali nekog trenera da to poslozi,Maric nije bio taj kvalitet.Ne znam,kazu lako je biti general posle bitke,mislim da bi Jagodic uspeo proci Laussane da je bio tu,ali opet kad vidimo kako su Svicarci nastavili da igraju ovu sezonu postavlja se pitanje da li bi i on to mogao.
Zimska pauza je dodatno obagatila ovaj tim Borca,svesno je pusten Stanceski sto je bio ispravan potez,a teskom mukom se uprava rastala i od Trivunovica zbog bojaznosti kako ce to da nadomeste.I ja sam u prvi momenat mislio da to za kratko vreme nece biti moguce,ali onda je dosao Stakic i nastavio tamo gde je stao u Rudaru i za mene postao najbolji stoper lige iako sam i pre imao visoko misljenje o njemu.Od Veljovica i Medjedovica sam ocekivao vise,narocito od Radeta koji me upotpunosti razocarao,covek ni bleda senka onoga Radeta iz npr.Vozdovca tako da je vrlo realna opcija da se on vrati odakle je i dosao.
Rano je jos govoriti sta za narednu sezonu,jos nije ni ova gotova,ali mislim da uprava Borca mora da obrati paznju prvenstveno na oba beka,trebaju im mnogo jaci za narednu sezonu,cak meni je cudno da Benovic uopste ne dobija neku veliku minutazu.

Ono sto je takodje veoma bitno je da se vidi sta dalje sa trenerom,uprava ce morati da obrati paznju da dovede nekoga sa slicnom filozofijom igre kao Jagodic,dakle cvrsto nazad,jer se u takvoj igri i Maletic i Krunic i Medjedovic mnogo bolje snalaze nego da se igra neki ofanzivni fudbal.
Sta u evropi?I to je jos rano pricati,igraci jos nisu ni na odmor otisli,ali kada bih sada mogao da biram i da se ja nesta pitam jedine dve ekipe koje bih voleo za Borac su Shamrock i Ekranas,eventualno HJK,Zestafoni koga vidim mnogi ovde zele me nikako ne privlaci.Ipak kao sto sam rekao jos je rano da o svemu tome pricamo,ima jos dosta do izvlacenja i kvalifikacija,morate vi ipak u sredu na megdan Radniku po duplu krunu.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.