FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Vama protiv Travnika dođe 9 000 jer su vam oni najveći rivali tj u rangu s vama

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
e vala imas veoma lose misljenje, da neko dolazi zbog igre ili rezultata na grbavicu, vjeruj da bi grbavica zjapila prazna cijelu godinu, al dolazi se zbog nekih drugih stvari, zeljo se voli, za zelju se ne navija, trenutno se neke druge stvari na tribini desavaju za koje ti ne trebas da znas, ali zbog tih stvari normalni ljudi ne zele da dolaze na istu, kad se to rijesi opet ce manijaci postati najbolja navijacka grupa u bih sto objektivno i jesuharison_ford je napisao/la:Sinoc me razocarase i manijaci a i cijela sarajevska publika ( ne ponasanjem nego brojnoscu )
pa ljudi dragi vas je klub jos uvijek aktuelni sampion nase zemlje i kao takav zasluzuje bar 7x bolju posjetu
sad ste dokazali da su one posjete iz prosle godine bile debelo uvjetovane odlicnim rezultatima sto opet proizvodi cinjenicu da je vas fanatizam i srcanost odnosno ljubav prema klubu u najmanju ruku upitna![]()
i vi se kao hvalite da ste naj navijaci u bihpa u zenici je do unazad 2 god posjeta svaku tekmu bila najmanje 7 milja, kod atrktivnijih protivnika ta se cifra penjala na 10, 11 pa i 14 milja
![]()
![]()
eh to je ono sto vi dragi moji manijaci, i ne samo vi nego svi gradovi u bih, necete imati NIKADA jer to ima samo zenica
kad budete igrali sa travnikom, a da se pri tome ne borite niti za titulu niti za evropu, i na stadionu bude 9000 onda imate naklon..sve do tad ste niko i nista al fakat![]()
![]()
ovo nije provokacija nego licno misljenjeno hard filings
Za zivot cijeli!
-
Just do it.TM
- Kontakt:
nije tvoje da polemises ovamoharison_ford je napisao/la:Sinoc me razocarase i manijaci a i cijela sarajevska publika ( ne ponasanjem nego brojnoscu )
pa ljudi dragi vas je klub jos uvijek aktuelni sampion nase zemlje i kao takav zasluzuje bar 7x bolju posjetu
sad ste dokazali da su one posjete iz prosle godine bile debelo uvjetovane odlicnim rezultatima sto opet proizvodi cinjenicu da je vas fanatizam i srcanost odnosno ljubav prema klubu u najmanju ruku upitna![]()
i vi se kao hvalite da ste naj navijaci u bihpa u zenici je do unazad 2 god posjeta svaku tekmu bila najmanje 7 milja, kod atrktivnijih protivnika ta se cifra penjala na 10, 11 pa i 14 milja
![]()
![]()
eh to je ono sto vi dragi moji manijaci, i ne samo vi nego svi gradovi u bih, necete imati NIKADA jer to ima samo zenica
kad budete igrali sa travnikom, a da se pri tome ne borite niti za titulu niti za evropu, i na stadionu bude 9000 onda imate naklon..sve do tad ste niko i nista al fakat![]()
![]()
vidim posjetu ove sezone, bas vas je puno
Nisam kraljpadobranac1978 je napisao/la:kralju,stvar je u tome da ste sami napravili tu situaciju da vas (kako ti rece) mrze,jer omalovazavati svaki klub i njihove navijace dolazi do kontra efekta,a to je situacija u kojoj se vi sad nalazite...Just do it.TM je napisao/la:Meni je drago sto nas komsinice, lesinari, tzv.robijasi mrze, jer to znaci da im nesto znacimo
:)
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
o kakvom omalovazavanju pricas ?padobranac1978 je napisao/la:kralju,stvar je u tome da ste sami napravili tu situaciju da vas (kako ti rece) mrze,jer omalovazavati svaki klub i njihove navijace dolazi do kontra efekta,a to je situacija u kojoj se vi sad nalazite...Just do it.TM je napisao/la:Meni je drago sto nas komsinice, lesinari, tzv.robijasi mrze, jer to znaci da im nesto znacimo
jel treba da se ko i vi lizemo sa svakim radi nekih drugih, vecih ciljeva ?
Za zivot cijeli!
- AmanijakzO
- Kontakt:
Sta se desavaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:e vala imas veoma lose misljenje, da neko dolazi zbog igre ili rezultata na grbavicu, vjeruj da bi grbavica zjapila prazna cijelu godinu, al dolazi se zbog nekih drugih stvari, zeljo se voli, za zelju se ne navija, trenutno se neke druge stvari na tribini desavaju za koje ti ne trebas da znas, ali zbog tih stvari normalni ljudi ne zele da dolaze na istu, kad se to rijesi opet ce manijaci postati najbolja navijacka grupa u bih sto objektivno i jesuharison_ford je napisao/la:Sinoc me razocarase i manijaci a i cijela sarajevska publika ( ne ponasanjem nego brojnoscu )
![]()
![]()
![]()
-
TM87visnjik
- Kontakt:
ko nas mrzi nek nas za ra.ck.u drzi:lol: malo šale...nego hocemo li braco u zenicu..ako uzmemo kup opet ce da nas mrze 
-
padobranac1978
- Kontakt:
vidi ovo,imam dosta primjera ali mojne da smaram....samo cu ti reci opet da ste ovo sve zasluzili iskljucivo sami...cao...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:o kakvom omalovazavanju pricas ?padobranac1978 je napisao/la:kralju,stvar je u tome da ste sami napravili tu situaciju da vas (kako ti rece) mrze,jer omalovazavati svaki klub i njihove navijace dolazi do kontra efekta,a to je situacija u kojoj se vi sad nalazite...Just do it.TM je napisao/la:Meni je drago sto nas komsinice, lesinari, tzv.robijasi mrze, jer to znaci da im nesto znacimo
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
-
Just do it.TM
- Kontakt:
samo se sa onim iz Sirokog ne lizuThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:o kakvom omalovazavanju pricas ?padobranac1978 je napisao/la:kralju,stvar je u tome da ste sami napravili tu situaciju da vas (kako ti rece) mrze,jer omalovazavati svaki klub i njihove navijace dolazi do kontra efekta,a to je situacija u kojoj se vi sad nalazite...Just do it.TM je napisao/la:Meni je drago sto nas komsinice, lesinari, tzv.robijasi mrze, jer to znaci da im nesto znacimo
:)
-
TM87visnjik
- Kontakt:
halo dive razligu ..mojne suplje ovdje 
- harison_ford
- Kontakt:
vi ste rezultat-navijaci i to je vasa stvarnost...za ovog sto govori da nas ove godine nema nikako to je tacno al de malo razmisli da je zeljo u ovoj situaciji pa da godinama nije nista osvojio pa vama bi i osoblje otislo sa stadiona
kaze sranje na trbini "koje ja ne be trebo znat"
nit znam nit me zanima samo si zaboravio da postoje 4 ( dobro u vasem slucaju 3 ) tribine tako da ti alibi ne valja
sve u svemu tanko tanko
kaze sranje na trbini "koje ja ne be trebo znat"
sve u svemu tanko tanko
RZ88
IN VLADO WE TRUST !!!
IN VLADO WE TRUST !!!
-
TM87visnjik
- Kontakt:
harisone jesi to dobio upalu mozga

- harison_ford
- Kontakt:
istina liboTM87visnjik je napisao/la:harisone jesi to dobio upalu mozga![]()
RZ88
IN VLADO WE TRUST !!!
IN VLADO WE TRUST !!!
-
padobranac1978
- Kontakt:
dokaz ovome o cemu ja govorim je ovaj Visnjik i njemu sl.....
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
Bravo za hrabrost reci ovo najbrojnijim navijacimaharison_ford je napisao/la:vi ste rezultat-navijaci i to je vasa stvarnost...za ovog sto govori da nas ove godine nema nikako to je tacno al de malo razmisli da je zeljo u ovoj situaciji pa da godinama nije nista osvojio pa vama bi i osoblje otislo sa stadiona![]()
![]()
kaze sranje na trbini "koje ja ne be trebo znat"nit znam nit me zanima samo si zaboravio da postoje 4 ( dobro u vasem slucaju 3 ) tribine tako da ti alibi ne valja
![]()
sve u svemu tanko tanko
FKŽ !
-
TM87visnjik
- Kontakt:
Sta trebam biti..zaljubljen u robijase..ko hordice

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
NE, trebas kao prvo da odrastesTM87visnjik je napisao/la:Sta trebam biti..zaljubljen u robijase..ko hordice![]()
![]()
Za zivot cijeli!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Vas će više doći u srijedu nego za čitavu polusezonu pa kontaj sad ko su rezultat-navijačiharison_ford je napisao/la:vi ste rezultat-navijaci i to je vasa stvarnost...za ovog sto govori da nas ove godine nema nikako to je tacno al de malo razmisli da je zeljo u ovoj situaciji pa da godinama nije nista osvojio pa vama bi i osoblje otislo sa stadiona![]()
![]()
kaze sranje na trbini "koje ja ne be trebo znat"nit znam nit me zanima samo si zaboravio da postoje 4 ( dobro u vasem slucaju 3 ) tribine tako da ti alibi ne valja
![]()
sve u svemu tanko tanko
Željo je bio godinama u situaciji kao i vi sve do povratka Amara Osima,čak i goroj pa je posjeta uvijek bila među top 3 u ligi, imao je prosječnu posjetu 4-5 hiljada što se za vas ne može reći...
Ž '21!
-
TM87visnjik
- Kontakt:
dje si odrasli..nisam te prepoznaoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:NE, trebas kao prvo da odrastesTM87visnjik je napisao/la:Sta trebam biti..zaljubljen u robijase..ko hordice![]()
![]()
maloprije uplatih, pitam lika koliko od prilike ce biti buseva on meni onu lozionicku oko 17 aBd i vise 
NO PYRO NO PARTY
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
@bianco koga lazes??? hoces slike vaseg kopa, vaseg sjevera u te tri godine??? mi vec 15 se borimo za opstanak, 2-3 puta bili deseti i jednom treci i imali najbolju publiku u BIH(i navijace naravno) sad da se ne desava sto se desava bilo bi nas opet vise nego vas, pa jedne godine mi i dinamo imali najveci prosjek gledanosti na Balkanu, jel ti to razumijes??? jel ti razumijes da kad je se celik borio za ulazak u prvu ligu 60 autobusa islo za Solin???
Nego vi ostali sto pricate kako vas mrzimo, a sto da vas ne mrzimo, bacate bombe na djecu, ulazite u nas grad(doduse poslije bjezite u policiju,ali svejedno) i sta onda hocete da vam kazemo bravo??? a zapitajte se kako ce proci oni manijaci sto ce doci u zenicu jer sam siguran da vas pola internet huligana nece, zapitajte se kako ce njima biti uci u zenicu??
p.s. mi vama kroz pola grada prolazimo i naravno navijamo, a vi sto bi se reklo na sporedna vrata ..
Nego vi ostali sto pricate kako vas mrzimo, a sto da vas ne mrzimo, bacate bombe na djecu, ulazite u nas grad(doduse poslije bjezite u policiju,ali svejedno) i sta onda hocete da vam kazemo bravo??? a zapitajte se kako ce proci oni manijaci sto ce doci u zenicu jer sam siguran da vas pola internet huligana nece, zapitajte se kako ce njima biti uci u zenicu??
p.s. mi vama kroz pola grada prolazimo i naravno navijamo, a vi sto bi se reklo na sporedna vrata ..
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.