nije lozionicka, vec je popunjeno 11 autobusa, i jos sutra se moze uplatitiBuu je napisao/la:maloprije uplatih, pitam lika koliko od prilike ce biti buseva on meni onu lozionicku oko 17 aBd i vise
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Za zivot cijeli!
Znas li da smo mi prosle sezone zajedno sa Crvenom Zvezdom bili najbrojniji ?AllGunsBlazing je napisao/la:@bianco koga lazes??? hoces slike vaseg kopa, vaseg sjevera u te tri godine??? mi vec 15 se borimo za opstanak, 2-3 puta bili deseti i jednom treci i imali najbolju publiku u BIH(i navijace naravno) sad da se ne desava sto se desava bilo bi nas opet vise nego vas, pa jedne godine mi i dinamo imali najveci prosjek gledanosti na Balkanu, jel ti to razumijes??? jel ti razumijes da kad je se celik borio za ulazak u prvu ligu 60 autobusa islo za Solin???
Nego vi ostali sto pricate kako vas mrzimo, a sto da vas ne mrzimo, bacate bombe na djecu, ulazite u nas grad(doduse poslije bjezite u policiju,ali svejedno) i sta onda hocete da vam kazemo bravo??? a zapitajte se kako ce proci oni manijaci sto ce doci u zenicu jer sam siguran da vas pola internet huligana nece, zapitajte se kako ce njima biti uci u zenicu??
p.s. mi vama kroz pola grada prolazimo i naravno navijamo, a vi sto bi se reklo na sporedna vrata ..
FKŽ !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
TeaM87 je napisao/la:Znas li da smo mi prosle sezone zajedno sa Crvenom Zvezdom bili najbrojniji ?AllGunsBlazing je napisao/la:@bianco koga lazes??? hoces slike vaseg kopa, vaseg sjevera u te tri godine??? mi vec 15 se borimo za opstanak, 2-3 puta bili deseti i jednom treci i imali najbolju publiku u BIH(i navijace naravno) sad da se ne desava sto se desava bilo bi nas opet vise nego vas, pa jedne godine mi i dinamo imali najveci prosjek gledanosti na Balkanu, jel ti to razumijes??? jel ti razumijes da kad je se celik borio za ulazak u prvu ligu 60 autobusa islo za Solin???
Nego vi ostali sto pricate kako vas mrzimo, a sto da vas ne mrzimo, bacate bombe na djecu, ulazite u nas grad(doduse poslije bjezite u policiju,ali svejedno) i sta onda hocete da vam kazemo bravo??? a zapitajte se kako ce proci oni manijaci sto ce doci u zenicu jer sam siguran da vas pola internet huligana nece, zapitajte se kako ce njima biti uci u zenicu??
p.s. mi vama kroz pola grada prolazimo i naravno navijamo, a vi sto bi se reklo na sporedna vrata ..
Celik!3,2,2.
- eliminator
- Kontakt:
AllGunsBlazing je napisao/la:@bianco koga lazes??? hoces slike vaseg kopa, vaseg sjevera u te tri godine??? mi vec 15 se borimo za opstanak, 2-3 puta bili deseti i jednom treci i imali najbolju publiku u BIH(i navijace naravno) sad da se ne desava sto se desava bilo bi nas opet vise nego vas, pa jedne godine mi i dinamo imali najveci prosjek gledanosti na Balkanu, jel ti to razumijes??? jel ti razumijes da kad je se celik borio za ulazak u prvu ligu 60 autobusa islo za Solin???
Ne misliš valjda na Samira Muratovića ? Bilo bi odlično pojačanje, ali nemoguće je. Btw, kakav je igrač Kazazić ? Na kojoj poziciji igra, koliko ima godina ? A Mujuć iz Slobode, jel on napadač ?cunami je napisao/la:Koliko ima istine u dolasku Muratovica,Kazazica,vracanju Ganveca i Rovcanina sa posudbe,dolasku Mujica iz Slobode???
Inace sam iz Mostara ali sam to nacuo u Sarajevu
Ja u 10. Ajd daj Bože da nije lozionickaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:nije lozionicka, vec je popunjeno 11 autobusa, i jos sutra se moze uplatitiBuu je napisao/la:maloprije uplatih, pitam lika koliko od prilike ce biti buseva on meni onu lozionicku oko 17 aBd i vise
NO PYRO NO PARTY
Vjeruj mi sad bi ti naso al' mi mrsko.AllGunsBlazing je napisao/la:TeaM87 je napisao/la:Znas li da smo mi prosle sezone zajedno sa Crvenom Zvezdom bili najbrojniji ?AllGunsBlazing je napisao/la:@bianco koga lazes??? hoces slike vaseg kopa, vaseg sjevera u te tri godine??? mi vec 15 se borimo za opstanak, 2-3 puta bili deseti i jednom treci i imali najbolju publiku u BIH(i navijace naravno) sad da se ne desava sto se desava bilo bi nas opet vise nego vas, pa jedne godine mi i dinamo imali najveci prosjek gledanosti na Balkanu, jel ti to razumijes??? jel ti razumijes da kad je se celik borio za ulazak u prvu ligu 60 autobusa islo za Solin???
p.s. mi vama kroz pola grada prolazimo i naravno navijamo, a vi sto bi se reklo na sporedna vrata ..![]()
![]()
Daj sluzbeni clanak, potvrdu ili nesto drugo, ali to opet dokazuje da ste trofej navijaci, jer prosle titula i vas najvise ove ne vas nema
![]()
FKŽ !
to je ta brojnost koja je najavljivana..citiram post nekog nmg se sjetit tacno koga..koliko se ocekuje ljudi?? ocekuje se pun stadion...citiram drugog...sutra cete vidjet kako igra pravi sampio 4:0,4:1...citiram 80% foruma sa pocetka proljecnog djela vidjecete plavo proljece e pa doslo vam je plavo proljece ...aj sad i malo ljepih rijeci..cestitamo vicesampioni ako i to budete....uzdravlje
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Vjeruj mi sad bi ti naso al' mi mrsko.[/quote]TeaM87 je napisao/la:AllGunsBlazing je napisao/la:Znas li da smo mi prosle sezone zajedno sa Crvenom Zvezdom bili najbrojniji ?TeaM87 je napisao/la:@bianco koga lazes??? hoces slike vaseg kopa, vaseg sjevera u te tri godine??? mi vec 15 se borimo za opstanak, 2-3 puta bili deseti i jednom treci i imali najbolju publiku u BIH(i navijace naravno) sad da se ne desava sto se desava bilo bi nas opet vise nego vas, pa jedne godine mi i dinamo imali najveci prosjek gledanosti na Balkanu, jel ti to razumijes??? jel ti razumijes da kad je se celik borio za ulazak u prvu ligu 60 autobusa islo za Solin???
p.s. mi vama kroz pola grada prolazimo i naravno navijamo, a vi sto bi se reklo na sporedna vrata ..![]()
![]()
Daj sluzbeni clanak, potvrdu ili nesto drugo, ali to opet dokazuje da ste trofej navijaci, jer prosle titula i vas najvise ove ne vas nema
![]()
ama koga ti vise yebes ovde s tim nickom, jesi musko ili zensko ?
Za zivot cijeli!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Vidi ako ne nadjes ne vjerujem, a ako nadjes brukas TM i navijace ZeljeTeaM87 je napisao/la:
Vjeruj mi sad bi ti naso al' mi mrsko.
Celik!3,2,2.
đesi zajebaniAllGunsBlazing je napisao/la:@bianco koga lazes??? hoces slike vaseg kopa, vaseg sjevera u te tri godine??? mi vec 15 se borimo za opstanak, 2-3 puta bili deseti i jednom treci i imali najbolju publiku u BIH(i navijace naravno) sad da se ne desava sto se desava bilo bi nas opet vise nego vas, pa jedne godine mi i dinamo imali najveci prosjek gledanosti na Balkanu, jel ti to razumijes??? jel ti razumijes da kad je se celik borio za ulazak u prvu ligu 60 autobusa islo za Solin???
NO PYRO NO PARTY
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Prolazite jer su drotovi oko vas na sve strane, vi kad ste mangupi, dođite na Grbavicu pa palite baklje bez policije i bez ičega, kao što su naši na Bilino polje, jedino što znate je kupovati stvari, pa se poslije faliti kako ste uzeli isti...AllGunsBlazing je napisao/la:@bianco koga lazes??? hoces slike vaseg kopa, vaseg sjevera u te tri godine??? mi vec 15 se borimo za opstanak, 2-3 puta bili deseti i jednom treci i imali najbolju publiku u BIH(i navijace naravno) sad da se ne desava sto se desava bilo bi nas opet vise nego vas, pa jedne godine mi i dinamo imali najveci prosjek gledanosti na Balkanu, jel ti to razumijes??? jel ti razumijes da kad je se celik borio za ulazak u prvu ligu 60 autobusa islo za Solin???
Tvoj komentar nema veze s mojim postom, boldirani dio govori o tebi, ko si, šta si, kakav si, tako da nisi vrijedan mojih riječi...Pričaš prazne riječi...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Upravu je ovaj robijas. Robijasa je uvijek bilo najvise na utakmicama a uvijek su na dnu tabele bili tek od ove sezone i prosle taj broj im opada. treba biti realan. sad jel to razlog jer imaju najeftinije karte ili sto je celik jedini klub u zenici to je vec druga prica. Manijaka do prosle sezone nije bilo na stadionu tako da je smijesno reci da su bili u top3. Sto se tice prosle sezone tacno je da su manijaci bili poslije zvezde najbrojniji na stadionu. Ove sezone manijaci su ocajni. Finale kupa nisu uspjeli napuniti grbavicu.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Pod hitno najmanje vama treba tri ljevaka,jer zamjene sa dešnjacima nisu urodile plodom,šic igrač je neminovan.Na kraju stvarno mi je žao što onako loše igrate ,jer vaš klub je ipak ime.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cekaj cekaj, pricas nesto o dolasku na BP i palite baklje, a de onda reci raji kako je ta ista kompanija zbrisala u policiju to si mi nekako zaboravio, usput kad vec pricas o drotovima,..Bianconeri1988 je napisao/la:
Prolazite jer su drotovi oko vas na sve strane, vi kad ste mangupi, dođite na Grbavicu pa palite baklje bez policije i bez ičega, kao što su naši na Bilino polje, jedino što znate je kupovati stvari, pa se poslije faliti kako ste uzeli isti...
Tvoj komentar nema veze s mojim postom, boldirani dio govori o tebi, ko si, šta si, kakav si, tako da nisi vrijedan mojih riječi...Pričaš prazne riječi...
p.s. ako dodjes u zenicu vidjeti ces da nisu prazne rijeci, ima se vama sta naplatiti, cak i previse..
Celik!3,2,2.
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
rece gospodin "sami protiv svih"...padobranac1978 je napisao/la:kralju,stvar je u tome da ste sami napravili tu situaciju da vas (kako ti rece) mrze,jer omalovazavati svaki klub i njihove navijace dolazi do kontra efekta,a to je situacija u kojoj se vi sad nalazite...Just do it.TM je napisao/la:Meni je drago sto nas komsinice, lesinari, tzv.robijasi mrze, jer to znaci da im nesto znacimo
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
- pintol_TM87
- Kontakt:
sirenje straha hahahhahaAllGunsBlazing je napisao/la:@bianco koga lazes??? hoces slike vaseg kopa, vaseg sjevera u te tri godine??? mi vec 15 se borimo za opstanak, 2-3 puta bili deseti i jednom treci i imali najbolju publiku u BIH(i navijace naravno) sad da se ne desava sto se desava bilo bi nas opet vise nego vas, pa jedne godine mi i dinamo imali najveci prosjek gledanosti na Balkanu, jel ti to razumijes??? jel ti razumijes da kad je se celik borio za ulazak u prvu ligu 60 autobusa islo za Solin???
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
sto nisi dosao da cestitas titulu prosle godine?luckyh je napisao/la:to je ta brojnost koja je najavljivana..citiram post nekog nmg se sjetit tacno koga..koliko se ocekuje ljudi?? ocekuje se pun stadion...citiram drugog...sutra cete vidjet kako igra pravi sampio 4:0,4:1...citiram 80% foruma sa pocetka proljecnog djela vidjecete plavo proljece e pa doslo vam je plavo proljece ...aj sad i malo ljepih rijeci..cestitamo vicesampioni ako i to budete....uzdravlje
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Vi prvo dođite na Grbavicu pa zapalite baklje i zapjevajte koju pjesmu, pa ćemo onda pričati o tome kako su se naši momci proveli...AllGunsBlazing je napisao/la: Cekaj cekaj, pricas nesto o dolasku na BP i palite baklje, a de onda reci raji kako je ta ista kompanija zbrisala u policiju to si mi nekako zaboravio, usput kad vec pricas o drotovima,..
p.s. ako dodjes u zenicu vidjeti ces da nisu prazne rijeci, ima se vama sta naplatiti, cak i previse..
Šta će te uraditi!? Zakamenjati autobus ili nešto slično, dogoviriti se s vašim drotovima da nas razdvoje u manje grupice kad nas budu izvodili sa stadiona pa da nas onda smijete kamenjati...Smiješan si, misliš da mi nećemo doći spremni i da ne očekujemo ono što nas čeka tamo..Ti mrziš Sarajlije i grad Sarajevo, dok ja ne mrzim Zenicu, čak šta više tamo sam svako ljeto po 7-8 dana kod tetke i niko mi ništa ne uradi...čak šta više ženske vam se lože na nas nije humano... Vi nama zavidite na skoro svemu, a mi vama što je najtužnije nemamo na čemu zaviditi
Ž '21!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Tema je FK ŽELJEZNIČAR tako da mislim stvarno smo otisli od teme...
Sta mislite koji bi sastav Amar trebao da izvede?
Sta mislite koji bi sastav Amar trebao da izvede?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!