Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Bane Madridista
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Bane Madridista » 22 maj 2011, 22:40

realan_coek je napisao/la:
MARCELO je napisao/la:ma to je sve perezovo sranje ,ja mislim
on izgleda ne moze izdrzat ljeta a da na potrosi 50 mil..ja bi najradije da se nista ne posluje
bolje da ne dovedu nikog nego da opet dovedu nova 3-4 igraca

sad stvarno imamo jaku i potencijalnu ekipu,koja,filozofski receno,ima puno mjesta na napredak

bezze,,marcelo najbolji na svijetu bek :) :) :) :) :)
nije provokacija ali moze li mi neko reci zasto je adriano pozvan u repku a marcelo nije???(ako je tacno ovo)
Vrlo moguće da je tačno.Ti selektori Argentine i Brazila zadnjih godina nisu"normalni".Imali smo primjer prošlog Svjetskog prvenstva gdje nisu igrali:Zanetti,Cambiasso,Lisandro,Marcelo,Ronaldinho...a igrali neki prosječni igrači,da ne kažem da za neke od njih mnogi nisu ni čuli sve dok se nisu pojavili u JAR.Svi ovi igrači koje sam nabrojao da nisu igrali,obilježili su 2010. sigurno svojim dobrim igrama.Evo i Tevez neće igrati za Argentinu na Copa America,iako je po mnogima igrač koji najviše doprinosi reprezentaciji.On je sigurno najbolji Argentinac današnjice,posle Messija naravno. :? :? :?
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 23 maj 2011, 00:50

Bane Madridista je napisao/la:
realan_coek je napisao/la:
MARCELO je napisao/la:ma to je sve perezovo sranje ,ja mislim
on izgleda ne moze izdrzat ljeta a da na potrosi 50 mil..ja bi najradije da se nista ne posluje
bolje da ne dovedu nikog nego da opet dovedu nova 3-4 igraca

sad stvarno imamo jaku i potencijalnu ekipu,koja,filozofski receno,ima puno mjesta na napredak

bezze,,marcelo najbolji na svijetu bek :) :) :) :) :)
nije provokacija ali moze li mi neko reci zasto je adriano pozvan u repku a marcelo nije???(ako je tacno ovo)
Vrlo moguće da je tačno.Ti selektori Argentine i Brazila zadnjih godina nisu"normalni".Imali smo primjer prošlog Svjetskog prvenstva gdje nisu igrali:Zanetti,Cambiasso,Lisandro,Marcelo,Ronaldinho...a igrali neki prosječni igrači,da ne kažem da za neke od njih mnogi nisu ni čuli sve dok se nisu pojavili u JAR.Svi ovi igrači koje sam nabrojao da nisu igrali,obilježili su 2010. sigurno svojim dobrim igrama.Evo i Tevez neće igrati za Argentinu na Copa America,iako je po mnogima igrač koji najviše doprinosi reprezentaciji.On je sigurno najbolji Argentinac današnjice,posle Messija naravno. :? :? :?
Marcelo ni u ludilu nije najbolji lijevi bek.Nije ni meni jasno sto nije pozvan ali eto.Tevez nije pozvan jer je to dobro za Argentinu.Imati Messija u ekipi , onda ti Tevez ne treba on je visak samo.On je individualac a pored Messija moze mahak usima

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 23 maj 2011, 02:06

Madridism je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:
Madridism je napisao/la:Ti si peeder :lol:
Koji si ti low, pa to sam samo tebi rekao. C c c, mislio sam da će to ostati između nas, između ****. Stvarno si iznenadio me.. Obrisati ću te sa msna. :( :cry:
:lol:
Pukla ljubav :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 23 maj 2011, 10:01

Marcelo ni u ludilu nije najbolji lijevi bek.Nije ni meni jasno sto nije pozvan ali eto.Tevez nije pozvan jer je to dobro za Argentinu.Imati Messija u ekipi , onda ti Tevez ne treba on je visak samo.On je individualac a pored Messija moze mahak usima
Dobro za Argentinu?Pa ko još nebi poželio imati onakovog napadača? :shock: Daj molim te..... :!: :!: :!:
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 23 maj 2011, 10:09

Bane Madridista je napisao/la:
Dobro za Argentinu?Pa ko još nebi poželio imati onakovog napadača? :shock: Daj molim te..... :!: :!: :!:
nijedan normalan trener ne bi volio takvog napadaca jer onda nema uloge trener samo nak formalno tu je tevvez da igra svoju igru :lol:
HZ87

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 23 maj 2011, 11:03

Znaš li ti šta govoriš?Tevez je sigurno u TOP 5 napadača današnjice :evil: :evil: :evil:

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 23 maj 2011, 11:04

Bane Madridista je napisao/la:Znaš li ti šta govoriš?Tevez je sigurno u TOP 5 napadača današnjice :evil: :evil: :evil:
da je 1 on qrcu ne valja.On sa Messijem ne moze igrati i dovoljno je receno.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 23 maj 2011, 11:45

Ronaldo iz Reala u City za 300 milijuna eura!?

Bogati Manchester City odlučio je u svoje redove dovesti jednu od najvećih zvijezda današnjice Cristiana Ronalda, te je za to spreman platiti pravo bogatstvo, tvrde britanski i španjolski mediji. Klub bogatih arapskih šeika navodno za Portugalca nudi čak 150 milijuna funta (170 milijuna eura).

Informaciju o tome prije nekoliko dana je objavio Mirror Sports, no vlasnik Cityja, šeik Mansour bin Zayed Al Nahyan, odmah je to demantirao. Međutim, španjolski mediji tvrde kako City zaista pregovara s Real Madridom oko transfera popularnog CR7.

Iznos od 170 milijuna eura nije konačan, jer treba uračunati i Ronaldova primanja od 300 tisuća funta tjedno (340 tisuća eura). Spominje se petogodišnji ugovor, tako da bi ukupna vrijednost transfera bila basnoslovnih 228 milijuna funta (304 milijuna eura).

Navodno Ronaldov odlazak sa Santiago Bernabeua želi upravo trener Reala Jose Mourinho, i to zbog njegova otvorenog kritiziranja taktičkoga pristupa u utakmicama s Barcelonom.

Podsjetimo, Ronaldo je, nakon poraza od Barcelone u polufinalu Lige prvaka, javno govorio kako želi igrati ofenzivnije. Naravno, to se nimalo nije svidjelo karizmatičnom ‘Special Oneu’, te se navodno želi riješiti megapopularne zvijezde.

Naravno, Ronaldov transfer u City na nož bi dočekali navijači ljutog rivala ‘građana’, Manchester Uniteda, čiji je Portugalac bio idol. CR7 je na Old Traffordu sazrio kao igrač, doveden je iz lisabonskoga Sportinga još kao 18-godišnjak. U narednih šest godina postao je jedan od najboljih nogometaša na svijetu te postigao 84 pogotka u 196 nastupa za ‘crvene vragove’. Uvelike je doprinio Unitedovu osvajanju jedne europske i tri engleske titule, no 2009. godine otišao je u Real koji je za njega platio rekordnih 80 milijuna funta (107 milijuna eura).

Sada City kraljevskome klubu nudi gotovo dvostruko, a ako zaista Mourinho želi da Ronaldo ode, onda bi tako moglo i biti. Portugalac dobro poznaje engleski nogomet, ne bi mu bila potrebna prilagodba, no ostaje pitanje koliko bi to želio, jer upravo je on sam prije dvije godine htio napustiti Otok. Vidjet ćemo kako će ova priča završiti, no dođe li do realizacije posla, to će sasvim sigurno biti najveći transfer ovoljetnoga ‘mercata’, ali i cijele ove godine, naravno, i najveći u povijesti nogometa.

-------------------------------------------------

Moguce da ce u transfer Coentraa bit ukljucen i Garay :shock:

-------------------------------------------------

Real i Barcelona krenuli u operacije dovođenja lijevih bekova

Madridski dnevnik Marca piše da je Real Madrid krenuo u akciju dovođenja Benficinoga lijevog beka Fabija Coentraa, dok je Barcelona na toj poziciji odlučila dovesti Josea Angela iz Sporting Gijona...

Coentrao, 23-godišnji portugalski reprezentativac, Real Madrid bi trebao pojačati uz odštetu od 25 milijuna eura. Moguće je da će Benficin sportski direktor, Manuel Rui Costa, donekle spustiti cijenu prepusti li Real lisabonskom klubu svog argentinskog stopera Ezequiela Garaya (24).

Inter i Manchester City također su zainteresirani za Portugalca. Ranije su se iz igre povukli Liverpool i Bayern, i to stoga što im je Coentrao bio preskup.

Paralelno Barcelona radi na daleko jeftinijoj opciji. Josepu Guardioli ove se sezone dopao 21-godišnji lijevi bek Sportinga iz Gijona Jose Angel. Njegova je cijena četiri milijuna eura.

Sportingov predsjednik Manuel Vega Arango i sportski direktor Alfredo Garcia Amado u utorak dolaze u Barcelonu zaključiti pregovore, piše Marca.

Potpiše li Angel, novi će klub moći potražiti 29-godišnji Brazilac Maxwell.

Por Que :shock:

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 23 maj 2011, 13:41

Sahin najbolji igrac Bundeslige u protekloj sezoni 8-)

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 23 maj 2011, 14:34

Madridism je napisao/la:Sahin najbolji igrac Bundeslige u protekloj sezoni 8-)
Fina nam se buducnost pise... :)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 23 maj 2011, 17:23

Ronaldo po drugi put europska Zlatna kopačka

Realov je portugalski nogometaš sezonu završio s 40 prvenstvenih golova, što mu je uz ligaški koeficijent (za Primeru je 2.0) tj. dalo mu učinak od 80 bodova. Drugi mu je ovo naslov za najboljega europskog strijelca nakon sezone 2007/08, kada je do naslova, nacionalnog i europskog, predvodio Manchester United.

Poredak za Zlatnu kopačku:

1. Crsitiano Ronaldo (Real Madrid), 40 golova / 80 bodova

2. Lionel Messi (Barcelona), 31/62
3. Mario Gomez (Bayern), 28/56
3. Antonio di Natale (Udinese), 28/56
5. Edinson Cavani (Napoli), 26/52
6. Papiss Cisse (Freiburg), 22/44
6. Moussa Sow (Lille), 22/44
8. Dimitar Berbatov (Manchester United), 21/42
8. Samuel Eto'o (Inter), 21/42
8. Kevin Gameiro (Lorient), 21/42
8. Carlos Tevez (Manchester City), 21/42
8. Alex (Fenerbahçe), 28/42.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 23 maj 2011, 17:26

Eto oficijelno, Callejon se vratio u Real Madrid. ;)

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 23 maj 2011, 17:35

offc. Callejón se vratio, ugovor od 5 sezona 8-)

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube] :)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 maj 2011, 17:45

Spomene li još neko bilo koje lijevog beka osim Marcela na ovoj temi..... :twisted: :roll: :twisted: :lol:
Fino za Callejona sad možemo Di Mariu vratit nazad u Benficu.Da hoće Chiellini potpisat 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 23 maj 2011, 18:19

Šta će biti sa Drentheom?

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 23 maj 2011, 18:22

anonymousHD je napisao/la:Šta će biti sa Drentheom?
Necemo ga vracat sigurno :lol:

Jos dovest Kuna i krenut u ljetnu rasprodaju.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 23 maj 2011, 18:23

Ma to je isti tip igraca ko i Pedro Lav .. Puno obecaje al se previse qrci.. Vjerovatno ce ga prosljedit dalje negdje..
Callejon.. Neka Castillanera,nece bit nezadovoljan sto ce vecinu vremena bit na klupi a vise ce dat od Pedra .. Siguran sam..

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 23 maj 2011, 18:24

Portillo je napisao/la: Necemo ga vracat sigurno :lol:

Jos dovest Kuna i krenut u ljetnu rasprodaju.

:lol:
a štoper?

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 23 maj 2011, 18:24

Nek se posveti [youtube][/youtube]

Nego zanima me kakav je ugovor potpisao Altintop(jel može kako otići do početka sezone :mrgreen: )
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.