SportSport.ba liga chat

Moderatori/ce: insider,deyo,KonjicBOY,defender,Mig_Mig

Padovan
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la Padovan » 23 maj 2011, 18:58

legenda reala je napisao/la:Al smo zato pogodili više od vas 11 rezultata ,zar to nije dovoljan dokaz ovoj mojoj konstatciji ,mi 36 golova ,vi 25 golova ,i mi smo bili u top dva pa ispadosmo
Pa peti tim 3 lige ima više bodova od vas kao i postignutih golova ,vi ne zaslužujete ni po čemu da igrate drugu ligu (realno)i sad poklope vam se rezultati vi ostanete mi ispadnemo ,nepravedno skroz

Ako je pošteno da ispadaju dva pošteno je i tri ,ako će ispadati tri može se ukinuti baraž ,ako neć nek ostane baraž ,ali opet ostaju zakinuti timovi 3 lige i druge donekle (bar ovi što se bore za vrh) ;)
Ma gdje vi ispadate, niste nigdje ni ušli :D! A ovo za statističke podatke, ekipa Gustera je prvi osvajač 3. lige, poslije toga klub ostaje bez dva igrača, koja su zajedno sa mnom donijela tu titulu. Ove sezone ulazimo sa jednim novajlijom i drugim koji je odigrao nekoliko utakmica u prošloj sezoni, takodjer nismo ni sreće imali, znalo se dešavati da u jednom kolu po tri već uračunata gola poništavaju se u 90+, nakon nekakavih golova.

A ova da nismo zaslužili da opstanemo, pa ako ste toliko dobri za vas neće biti problema da nam porazite u baražu :P ;)!

A koja to liga na svijetu ima da igra 10 klubova, a da ispadaju (ulaze) 3 kluba?
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 23 maj 2011, 19:06, ukupno mijenjano 2 puta.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 23 maj 2011, 18:59

legenda reala je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la: Ja sam pogadjao sa starim nickovima rezultate 3:2 ili 0:0, imam preko 10-tak golova, al sve je izbrisano zbog banane, a to za baraz, pa vi citavu sezonu dobijate slabije timovi, a Gusteri gube od jacih, pa vi igrate u 3. ligi oni u 2. ba, zakljuci malo, imas li mozak taj, a prije si napisao za Bilder vi ih dobili 3:0, a oni prvaci, i to nepravedno :lol: :lol: :lol: :lol: Pa mi vas dobili 2. tekme po 2:1 i vidi gdje smo :lol: :lol: :lol: kakva glupost... :mrgreen:
što lažeš bolan ,imaš tri gola sa edin tm ,i dva sa Edin TM ,to je ukupno pet golova ,ma ja možda imaš i 18 golova samo ti nisu upisani ,daj bolan ne prosipaj se ,ti si tek počo igrati u Formuli nisi igro prije
To za jače timove nema nikave veze ,mi smo po postignutim golovima drugi ili treći od svih liga ,a Bildere smo dobili 3:0 i 2:4 ,a vi nas 2:1 i 1:2 ni slično ovo nije
A po čemu su jači ti timovi što Gušteri igraju sa njima ,pa iste rezultate tipujemo ,samo što su oni prije bili jači ,vidiš li ti rezultate u zadnjih nekoliko kola od kad sam ja došao ,pa vidiš da su Dragonsi prije gubili sve redom ,a samo mi nije jasno kako su Bosco i Otnys zabili ovoliko golova ,a sve gubili jbt :o

A kad sam potpisao ugovor rekli su mi kako za ligu nemaju šanse iz kupa ispali ,kao eto naša je sljedeća sezona i vidi gdje sam doveo ovaj tim moj Edo na korak do 2 lige zaredo 4 -5 mečeva bez poraza i svaki put zabio golove ;)
Imao sam i EdinTM87 sa kojim sam zabio 5 golova, no izbrisao se zbog bana, a takodjer mi je ponisteno nekoliko golova zbog problema sa accovima i kad su se devil i joni zajebali pa smo izgubili 0:3 sluzbeno

al' ti dzaba pises to sve, kad ces i dogodine igrat 3. ligu :lol: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 maj 2011, 19:06

juventus 0244 je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Al smo zato pogodili više od vas 11 rezultata ,zar to nije dovoljan dokaz ovoj mojoj konstatciji ,mi 36 golova ,vi 25 golova ,i mi smo bili u top dva pa ispadosmo
Pa peti tim 3 lige ima više bodova od vas kao i postignutih golova ,vi ne zaslužujete ni po čemu da igrate drugu ligu (realno)i sad poklope vam se rezultati vi ostanete mi ispadnemo ,nepravedno skroz

Ako je pošteno da ispadaju dva pošteno je i tri ,ako će ispadati tri može se ukinuti baraž ,ako neć nek ostane baraž ,ali opet ostaju zakinuti timovi 3 lige i druge donekle (bar ovi što se bore za vrh) ;)
Ma gdje vi ispadate, niste nigdje ni ušli :D! A ovo za statističke podatke, ekipa Gustera je prvi osvajač 3. lige, poslije toga klub ostaje bez dva igrača, koja su zajedno sa mnom donijela tu titulu. Ove sezone ulazimo sa jednim novajlijom i drugim koji je odigrao nekoliko utakmica u prošloj sezoni, takodjer nismo i ali sreće znalo se dešavati da u jednom kolu po tri već uračunata gola poništavaju se u 90+, nakon nekog gola.

A ova da nismo zaslužili da opstanemo, pa ako ste toliko dobri za vas neće biti problema da nam porazite u baražu :P ;)!
Ma jarane mi se ovo malo zajebajemo ba,ne shvataj ništa ozbiljno ,
Ja sam odigrao 6 mečeva postigao 8 golova ,i meni su bar tri promašena u zadnjoj minuti (ono baš nekoliko sekundi)sjećam se i koji mečevi
Wolfsburg -Freiburg stavio 1:2(u 90+ izjednačio Wolfs 2:2)
Auxere -Touluse ja stavio 0:0 (Toulouse dolazi do pobjede 0:1 ono baš u zadnjim sekundama 93 minut 0:1) :(
Sa pobjedom u tom kolu bi ubjedljivo sada bili prvi ,jer smo igrali sa glavnim konkurentom za prvo mjesto i završilo je 1:1 ,a vodili smo i oni su izjednačili u finišu ,ali i mi smo pali u finišu

Za predstojeći meč nek pobjedi bolji ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 maj 2011, 19:09

Dok @Legenda nije pronašao klub u ovoj ligi, ova tema je sedmično imala 3 posta. Sada su samo posljednja 3 posta njegaova. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 23 maj 2011, 19:10

Ma nema veze ovo je samo igra, ali da se malo unese atmosfere pred odlučujuću utakmicu sezone :D!

Mi smo u ovoj utakmicu autsajderi, ali nećemo se predati do zadnjeg atoma snage :lol: :lol:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 maj 2011, 19:11

Monolog je napisao/la:Dok @Legenda nije pronašao klub u ovoj ligi, ova tema je sedmično imala 3 posta. Sada su samo posljednja 3 posta njegaova. :mrgreen:
ja htio i četvrti a ti me preduhitri ,što si bolan prodana duša jel ,ma ovaj Edin me provocira pa moram odgovarati jbt proziva me :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 23 maj 2011, 19:22

@juventus, ne brini nista, vec imam taktiku da ih poderete, samo sve meni prepusti ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 maj 2011, 19:34

Edin TM87 je napisao/la:@juventus, ne brini nista, vec imam taktiku da ih poderete, samo sve meni prepusti ;)
koja je to taktika ,molim te reci mi :lol:

i više neću pisati ovdje ,jer vidim da neki dobiju vlast i počnu se **** :( i smeta im što pišem

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 23 maj 2011, 19:44

legenda reala je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:@juventus, ne brini nista, vec imam taktiku da ih poderete, samo sve meni prepusti ;)
koja je to taktika ,molim te reci mi :lol:

i više neću pisati ovdje ,jer vidim da neki dobiju vlast i počnu se **** :( i smeta im što pišem
Nista ne brini @juventus necu dopustiti da ovaj udje u cvajtu.. ;)

muhovic
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga chat

Post Postao/la muhovic » 23 maj 2011, 22:58

Najbolji domacin (sve tri lige): Pivopije, FK Topnici - 19 bodova
Najveci niz utakmica bez poraza (sve tri lige): Pivopije - 9 (4 pobjede, 5 remija)

..e nek smo i mi u necemu najbolji ! :lol: :lol: :D

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 24 maj 2011, 10:32

Kad svi te napuste
sreca ledja okrene
od tame do sjaja
od pakla do raja
Tukac zla je uz tebe....

slika
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 24 maj 2011, 10:55

muhovic je napisao/la:slika
Kad su vam tako dobri dresovi mogli ste srediti i ovaj grb :)
Ko da ste ga u paintu crtali :mrgreen:

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 24 maj 2011, 11:14

defender je napisao/la:
..ma jarana sam ovog jednog zamolio da nam dresove napravi,a grb je ostao kakav i jeste ( jes vala glup,al sta je tu je,zato su nam dresovi ekstra :) ) :D

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 24 maj 2011, 11:29

muhovic je napisao/la:
defender je napisao/la:
..ma jarana sam ovog jednog zamolio da nam dresove napravi,a grb je ostao kakav i jeste ( jes vala glup,al sta je tu je,zato su nam dresovi ekstra :) ) :D
pa zamoli jarana da vam preradi grb i taj novi nalijepi na dresove 30 min posla :D

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 24 maj 2011, 11:40

..haj vidjecemo i za grb nesto :)

Arsenalisation
Kontakt:

Re: ANKETA: Licna karta kluba

Post Postao/la Arsenalisation » 25 jun 2011, 17:11

Admir_Sa je napisao/la:Puno ime kluba: Fudbalski klub Topnici
Nadimak: Dominantni dominatori
Osnovan: ne znam :oops:
Drzava: BiH
Grad: Sarajevo
Stadion: Dominantna arena

slogan: Dominacija je neminovnost
Osnovan:Dominantne 1886... :mrgreen:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 27 jul 2011, 11:04

LBJ MVP je napisao/la:Da nema ovih trećeligaša ne bi bilo zanimljivo uopšte igrat kamoli ulazit na ovaj pdf :lol: :P
..hahha jes vala :lol: :D ..zahuktava se pred pocetak nove sezone :D

P.S.

..pisem ovdje da se Defender ne bi ljutio :P :D

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 27 jul 2011, 11:16

Zelimo da demantujemo sve spekulacije: U nasem taboru vlada cisti profesionalizam !

..odgovorio je kratko muhovic,igrac Pivopija na pisanje medija ovih dana oko toga da iako se klub drzi sjajno,da u njihovim redovima ima dosta nesuglasica,pa cak i neprofesionalizma. Osvrnuo se muhovic kratko i na taj famozni par
Zeljeznicar-Maccabi i na moguce namjestanje meca: Mogu da kazem da to nije istina i da smo odigrali onako kako realno mislimo da ce biti i da je kapiten taj koji sigurno ima neke skrivene emocije prema Zeljeznicaru pa ga sa takvim rezultatom kao sto je 2:0 protiv jednog Maccabija gura dalje. Ovim je muhovic zelio demantovati sve spekulacije oko toga da Megamonov inace dobar prijatelj Blekić ima umijesane svoje prste u tome mecu,vec da se iza svega ovoga krije jedna velika medijska hajka na njih: Mediji ovih dana pokusavaju da nas maksimalno "uzdrmaju" pred novu sezonu,ali im mi to necemo dopustiti !

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 27 jul 2011, 11:25

Ko nam zlo mislio o qurcu nam visio.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 27 jul 2011, 12:42

BIHfan je napisao/la:UUUuuuu sta pripreme na Bjelasniici uradise od covjeka (@adnan24). :lol: :lol: :lol:
Jesi vidio sta ti je Bjelasnica :lol: Nego hajd i ti polako,jos stignes dok ne pocne sezona :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva SportSport.ba lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.