juventus 0244 je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Al smo zato pogodili više od vas 11 rezultata ,zar to nije dovoljan dokaz ovoj mojoj konstatciji ,mi 36 golova ,vi 25 golova ,i mi smo bili u top dva pa ispadosmo
Pa peti tim 3 lige ima više bodova od vas kao i postignutih golova ,vi ne zaslužujete ni po čemu da igrate drugu ligu (realno)i sad poklope vam se rezultati vi ostanete mi ispadnemo ,nepravedno skroz
Ako je pošteno da ispadaju dva pošteno je i tri ,ako će ispadati tri može se ukinuti baraž ,ako neć nek ostane baraž ,ali opet ostaju zakinuti timovi 3 lige i druge donekle (bar ovi što se bore za vrh)

Ma gdje vi ispadate, niste nigdje ni ušli

! A ovo za statističke podatke, ekipa Gustera je prvi osvajač 3. lige, poslije toga klub ostaje bez dva igrača, koja su zajedno sa mnom donijela tu titulu. Ove sezone ulazimo sa jednim novajlijom i drugim koji je odigrao nekoliko utakmica u prošloj sezoni, takodjer nismo i ali sreće znalo se dešavati da u jednom kolu po tri već uračunata gola poništavaju se u 90+, nakon nekog gola.
A ova da nismo zaslužili da opstanemo, pa ako ste toliko dobri za vas neće biti problema da nam porazite u baražu

!
Ma jarane mi se ovo malo zajebajemo ba,ne shvataj ništa ozbiljno ,
Ja sam odigrao 6 mečeva postigao 8 golova ,i meni su bar tri promašena u zadnjoj minuti (ono baš nekoliko sekundi)sjećam se i koji mečevi
Wolfsburg -Freiburg stavio 1:2(u 90+ izjednačio Wolfs 2:2)
Auxere -Touluse ja stavio 0:0 (Toulouse dolazi do pobjede 0:1 ono baš u zadnjim sekundama 93 minut 0:1)
Sa pobjedom u tom kolu bi ubjedljivo sada bili prvi ,jer smo igrali sa glavnim konkurentom za prvo mjesto i završilo je 1:1 ,a vodili smo i oni su izjednačili u finišu ,ali i mi smo pali u finišu
Za predstojeći meč nek pobjedi bolji

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.