FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 23 maj 2011, 19:49

Komsije bez provokacija mislim da necete uzeti kup jer celik nije uzeo trofej pihihi godina , niti evrope dugo nisu vidjeli ;)

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 23 maj 2011, 19:51

Samo F.K.S !! je napisao/la:Komsije bez provokacija mislim da necete uzeti kup jer celik nije uzeo trofej pihihi godina , niti evrope dugo nisu vidjeli ;)
vrlo zanimljivi razlozi moram priznati
Za zivot cijeli!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 23 maj 2011, 19:51

Samo F.K.S !! je napisao/la:Komsije bez provokacija mislim da necete uzeti kup jer celik nije uzeo trofej pihihi godina , niti evrope dugo nisu vidjeli ;)
Ma dobro nije to provokacija nego ljubmora, mislim da ti nece niko zamjeriti za ovu providnu provokaciju. Pusa

Željo 1921
Kontakt:

Post Postao/la Željo 1921 » 23 maj 2011, 19:52

Neće je ni sada vidjeti ;)

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 23 maj 2011, 19:56

Predsjednik Skupštine FK Čelik i član Upravnog odbora kluba sa Bilinog polja Mirsad Ibraković kazao je da će goste sa Grbavice dočekati mnogo bolje nego što su oni njih u prvoj finalnoj utakmici Kupa BiH.

“Poduzeli smo sve da organizujemo utakmicu na evropskom nivou. Mi ćemo goste dočekati mnogo bolje nego su oni nas na Grbavici, gdje smo doživjeli mnogo neugodnosti i uvreda”, kazao je Ibraković i dodao:

“Ako je ono što oni zovu svečana loža na stadionu Grbavicu loža, onda stvarno ne znam kako bi se trebala slična mjesta zvati na nekim puno modernijim i ljepšim stadionima”.

“Imamo bolji tim od Želje, bolji stadion, boljeg, ljepšeg i pametnijeg trenera od njihovog. Na njihove igre i pritiske preko medija ćemo odgovoriti na terenu i vjerujem da ćemo na kraju obradovati naše navijače”, poručio je Mirsad Ibraković.

U inat ovakvim papcima treba uzeti kup. KUP KUP KUP JE NAŠ

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 23 maj 2011, 20:06

Boljeg, ljepšeg i pametnijeg trenera :o :o

Joj koliko kompleksa...Sad ce pocet pisat da su im čišće ulice, ugodnija temperatura, zelenija trava...sve samo da bi bili "bolji". Al kad ovo dolazi s najviših pozicija u upravi Čelika, šta očekivat od napaćenih robova. Što je najgore oni fakat misle da su bolji, SMIRITE SE ZENIČANI, nit ste ikad bili, nit ce ti ikad bit blizu Želje, a to će se u srijedu još jednom potvrdit! Našoj ekipi je mnogo lakše kad ne ganja rezultat, a sutra fakat ne moramo jurišat! Samo se igrači ne smiju prepast jer ce atmosfera biti dovedena do ludila, a u tome bi im mogli pomoc i nasi navijači! Eh sad može li mi neko upućen reć je li istina da nas sutra ide 2000 ?
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 23 maj 2011, 20:12

Pirke_TM87 je napisao/la:
bilinopolje je napisao/la:
Omar500 je napisao/la: Biće dobro valjda, važno je da uzmemo kup, to se jednostavno mora!
jeste mi nekako samouvjereni kao protiv borca dobie mo ih i na dva boda itd....al ljudi i vi ste svjesni da cete tesko do kupa i ako je 1:0 ZA VAS AL STE PALI U FORMI TOTALE :!:
I vi ste vala u strasnoj formi pa sve na Bilinom Polju dobijata sa 3-4 gola razlike! Daj ba uozbilji se, ovaj rezultat koliko ne odgovara nama, vama ne odgovara duplo vise jer se vi morate otvoriti i vasi stoperi moraju izaci na nekih 30-40 metara sto ce otvoriti prostor za kontra napad a neka sjevne jedna, dvije kontre nema vas nigdje. Upamti, zabije li ga Zeljo tu vam je kraj a to sto nije islo protiv Borca moze samo da bude lose po vas jer ce sigurno kritike uroditi plodom, jer ce sada imati armiju navijaca iza sebe, motiv vise tako da je prosto nemoguce da mi ne zabijemo go, isto tako siguran sam da ne mozemo primiti vise od jednog gola ali eto opet kazem lopta je okrugla, pa vidjet cemo sta ce biti!!!
Pa ja to pisem vec tri puta, ali niko od dismr ne replicira... pa njih je propala Drina uzela... sta dalje da pricamo? :roll:
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 23 maj 2011, 20:13

Raja, ode nam tema. ccc :roll: :?
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 23 maj 2011, 20:15

komsija, to se kaze, vise bih volio da uzme Celik kup... i posteno bi bilo... mislim razlog koji si naveo je preglup... da napises fino da ces navijati za Celik u kupu, tu bih ti rekao svaka cast na iskrenosti, ali ovo ti je bljak...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 23 maj 2011, 20:16

Omar500 je napisao/la:Predsjednik Skupštine FK Čelik i član Upravnog odbora kluba sa Bilinog polja Mirsad Ibraković kazao je da će goste sa Grbavice dočekati mnogo bolje nego što su oni njih u prvoj finalnoj utakmici Kupa BiH.

“Poduzeli smo sve da organizujemo utakmicu na evropskom nivou. Mi ćemo goste dočekati mnogo bolje nego su oni nas na Grbavici, gdje smo doživjeli mnogo neugodnosti i uvreda”, kazao je Ibraković i dodao:

“Ako je ono što oni zovu svečana loža na stadionu Grbavicu loža, onda stvarno ne znam kako bi se trebala slična mjesta zvati na nekim puno modernijim i ljepšim stadionima”.

“Imamo bolji tim od Želje, bolji stadion, boljeg, ljepšeg i pametnijeg trenera od njihovog. Na njihove igre i pritiske preko medija ćemo odgovoriti na terenu i vjerujem da ćemo na kraju obradovati naše navijače”, poručio je Mirsad Ibraković.

Jesu li gotove i majice :lol: :lol: :lol:
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Di Stéfano
Kontakt:

Post Postao/la Di Stéfano » 23 maj 2011, 20:17

Bolje i to nego se zadovoljavat porazima od kamenjara.
Real Madrid --- Željo --- Feyenoord --- Portsmouth

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 maj 2011, 20:18

Željo će igrati igru koju je jučer igrao Borac, istu onu igru koju je igrao u 1/2 Kupa protiv Širokog, istu onu koju je igrao u derbiju, tj na rezultat sa defanzivnom varijantom...

Nema potrebe za jurišanjem tj grlom u koprive, a ako neko zna igrati na rezulat to je Amar Osim, dvije godine bez poraza u Kupu sve govore...

Mišljenja sam da što više treba sjeckati igru i lagano i strpljivo širiti, bez zalijetanja, a kad igrači vide nas preko 2000 Manijaka na sjeveru, dodatno će se motivisati, i igrati i za nas i za Želju našeg i sa same sebe, jer bit će tu skauta i menađera sa svih strana.

Glas sektora C se jučer dobro čuo na kraju utakmice:

SRCE NA TEREN, SRCE NA TEREN, HOĆEMO SRCE NA TEREN!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 23 maj 2011, 20:19

e da im hocete jednu tricu tamo uvalit, samo da se spuste......danas sam s jednim momkom iz Zenice pricao, kaze nalozili se pravo tamo...bit ce pun stadion

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 23 maj 2011, 20:20

raja, mene je jedino strah ukoliko dodje do penala :roll:

nismo bas uspjesni u tome...

samo 3 puta u 13 pokusaja izvodjenja penala smo bili uspjesniji :?
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 23 maj 2011, 20:21

SemPer_fi je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Predsjednik Skupštine FK Čelik i član Upravnog odbora kluba sa Bilinog polja Mirsad Ibraković kazao je da će goste sa Grbavice dočekati mnogo bolje nego što su oni njih u prvoj finalnoj utakmici Kupa BiH.

Pa trebali ste i vi odštampati majice"TREĆI smo i idemo u europu"
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 23 maj 2011, 20:23

:lol: :lol: :lol: kako ste vi nafurani,malo je reci.... :lol: :lol: :lol:

volio bi da vas Čelik omlEti i zdravo ;)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 23 maj 2011, 20:25

babilonTM je napisao/la:Boljeg, ljepšeg i pametnijeg trenera :o :o

Joj koliko kompleksa...Sad ce pocet pisat da su im čišće ulice, ugodnija temperatura, zelenija trava...sve samo da bi bili "bolji". Al kad ovo dolazi s najviših pozicija u upravi Čelika, šta očekivat od napaćenih robova. Što je najgore oni fakat misle da su bolji, SMIRITE SE ZENIČANI, nit ste ikad bili, nit ce ti ikad bit blizu Želje, a to će se u srijedu još jednom potvrdit! Našoj ekipi je mnogo lakše kad ne ganja rezultat, a sutra fakat ne moramo jurišat! Samo se igrači ne smiju prepast jer ce atmosfera biti dovedena do ludila, a u tome bi im mogli pomoc i nasi navijači! Eh sad može li mi neko upućen reć je li istina da nas sutra ide 2000 ?
ma sto te to cudi? iskompleksirano do bola... Ibrakovic bolji od Amara, a protiv njega ima 0 (slovima: nula) pobijeda... a za ovo pametniji... :roll: to sve govori o njegovim mentalnim kapacitetima... on se nasao kompentan da o tome sudi... nek se odmah objesi o krivo drvo... pomoci ce i sebi i zajednici... al sta da se radi takvi su nasi zenicani... onoliko primitivizma na pressici nisam vidio u zivotu ko nakon zadnje tekme... nazivati sudiju konjem (koji im je usput dozvolio da postignu gol iz cistog offisea) :roll: kakav primitivac... a seljadin konto Amaru seljacke fore podvaljivat, al je dobio parmak... hladno... i u slucaju da osvojimo kup ocekujem da se primitivizam kuluminira kao nikad do sad...

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 23 maj 2011, 20:29

BlueIsTheColor je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:Boljeg, ljepšeg i pametnijeg trenera :o :o

ma sto te to cudi? iskompleksirano do bola... Ibrakovic bolji od Amara, a protiv njega ima 0 (slovima: nula) pobijeda... a za ovo pametniji... :roll: to sve govori o njegovim mentalnim kapacitetima... on se nasao kompentan da o tome sudi... nek se odmah objesi o krivo drvo... pomoci ce i sebi i zajednici... al sta da se radi takvi su nasi zenicani... onoliko primitivizma na pressici nisam vidio u zivotu ko nakon zadnje tekme... nazivati sudiju konjem (koji im je usput dozvolio da postignu gol iz cistog offisea) :roll: kakav primitivac... a seljadin konto Amaru seljacke fore podvaljivat, al je dobio parmak... hladno... i u slucaju da osvojimo kup ocekujem da se primitivizam kuluminira kao nikad do sad...

:oops: malo popraviti pravopis,nije naodmet :oops:
Zadnja izmjena: padobranac1978, dana/u 23 maj 2011, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 23 maj 2011, 20:30

padobranac1978 je napisao/la:]Boljeg, ljepšeg i pametnijeg trenera :o :o

ma sto te to cudi? iskompleksirano do bola... Ibrakovic bolji od Amara, a protiv njega ima 0 (slovima: nula) pobijeda... a za ovo pametniji... :roll: to sve govori o njegovim mentalnim kapacitetima... on se nasao kompentan da o tome sudi... nek se odmah objesi o krivo drvo... pomoci ce i sebi i zajednici... al sta da se radi takvi su nasi zenicani... onoliko primitivizma na pressici nisam vidio u zivotu ko nakon zadnje tekme... nazivati sudiju konjem (koji im je usput dozvolio da postignu gol iz cistog offisea) :roll: kakav primitivac... a seljadin konto Amaru seljacke fore podvaljivat, al je dobio parmak... hladno... i u slucaju da osvojimo kup ocekujem da se primitivizam kuluminira kao nikad do sad...[/quote]

:oops: malo popraviti pravopis,nije naodmet :oops:[/quote]

odvojeno
NO PYRO NO PARTY

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 23 maj 2011, 20:30

Schwarz je napisao/la:
SemPer_fi je napisao/la:

Pa trebali ste i vi odštampati majice"TREĆI smo i idemo u europu"
mozda budemo i drugi :D :D
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Sarun, Tier i 38 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []