FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 23 maj 2011, 19:56

Samo F.K.S !! je napisao/la:zadnji vezni pored vucine !?
Ma imas trojicu pa nek se mjenjaju kroz sezonu,Keno,Nuhic,Comor svi su sad bar na istoj startnoj poziciji sve u 5 deka :)

I golmana treba dovesti prvo i osnovno :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 23 maj 2011, 19:57

Po meni ne treba golman.Jovic je odlican.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 maj 2011, 19:58

Meni bas i ne,linijski golman,nisam ljubitelj takvih
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 23 maj 2011, 20:00

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Nama za sljedecu sezonu treba sljedece!
-Zadrzat Torlaka(ako ne onda dovesti jos jednog jakog stopera da igra sa Dupovcem a Gutic rezerva)
-Dovest lijevog beka(prodati Belosevica a Trebinjac prva izmjena a imamo i Hadziju)
-Prodati Kojasevica a onda dovesti nekog veznog koji zna poslat loptu napadacu,tj kreativac igre ili ne prodavati Kojasevica ali onda mora imati neko ko ce ga koristiti na pravoj poziciji(iza napadaca)
-Dovesti nekog napadaca koji zna zabijat golove,ala Obuca samo mladji(rezerva Haris i Amel)
ovo je prioritet,poslje moze i zadnji vezni kao i jos jedan spic

p.s. ovo prvo je najbitnije :)
pa pasa moj, nije ovo football manager 2011, yeboga ti
sta je nerealno u dovodjenju 3 igraca i zadrzavanju jednog ? kakav je to fudbal menager ???
upravu ste,zadnji vezni nam ne treba :) imaamo cetvoricu :D

p.s. sto ce nam golman ?
jest on linijski golman ali ima sve uvjete da postane i "nelinijski". Visok je sto je najbitnije,znaci malo rada sa njim i i to ce se popraviti

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 23 maj 2011, 20:04

Jovic nije primio gol vec 442. minute! (Ja bi najvise volio kada bi Vojislav stao na gol :D )
Nama prvo treba trener. Ne mogu docekati dan kada cu vidjeti novog trenera na klupi.(Jovic, Musemic i Jagodic moje licne zelje).

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 maj 2011, 20:05

Ma to je do Dupovca :mrgreen:

Zeljovka
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovka » 23 maj 2011, 20:09

FCS-FCS je napisao/la:popusio sam ban zbog id.o.a ko sto si ti pa mi se ne ide vise u banovice ni u pazaric tako da cu presutiti neke vrlo fine stvari koje si zasluzila da ti se kazu obzirom na tvoj PROVOKATORSKI post
kazes nikog seljo nije doveo...a Stanceski..jestel balili po tom "pojacanju" citav januar ili februar po svim stranicama sport.ba..a onda vase idiotske price o plavom proljecu (jedno 5 stranica) pa lova od kloca i novi stadion od 40 miliona eura...i sta bi na kraju , da te cujem
izazivali ste sve redom, od navijaca Borca pa dalje...i sta bi poznavaoce fudbala...frajer nije satavio 15 min u igri
idi kuhaj ...pleti...cuvaj djecu i ne petljaj se gdje ti nije mjesto
Ja ne mogu biti idiot jer to je imenica muskog roda..
Zasto je bio provokatorski, kazem da ste se zavalili jer to je ova nova uprava rekla (a ne ja) da je seljak Blekic napravio dug, jer je dovodio igrace, krao, itd. i tako se skupilo 700.000. Provocirala nisam, kazem da imate bolji tim, ali preloseg trenera.. WTF :?: :?: :!:
ZELJO nije nikoga doveo (platio) a zaradio je dosta para, Stanceski je dosao djaba, Zeba djaba za dobru platu, itd.
Plavo proljece uvijek dodje, samo smo sebe ovaj put malo zeznuli, i propustili 9 bodova kuci sa kojima bi bili prvi, ili ako nista napravili puno veci pritisak na vodeceg.. Lova od Dzeke ce doci kad tad, samo se nadam da nece doci u pogresne ruke, sta ti je, nije UEFA stocna pijaca.. Stadion ce biti aBd, ali postepeno, projekat postoji, financijer postoji, ZAKON u BiH NE postoji (Zakon o javno-privatnom partnerstvu), pa kad se on usvoji onda mozemo o necemu da pricamo..

Jos ti jednom kazem, smiri malo zivce, nista ruzno nisam rekla, osim da i nije bas takva situacija da ste vi bili samo na hrenovkama, bez struje i mijenjali uprave, a na kraju identicno skoro na tabeli kao i Zeljo..
Europe says NO for F.K. Nja*evo !!! :)

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 23 maj 2011, 20:17

Sto se tice golmana..pruziti Jovicu sansu,sjecamo se protiv Slavije,Jovic na Sjeveru..

Torlak-Dupovac-Handzic..nisu na prodaju,samo u slucaju milionskog obestecenja.. :idea:

Trener :?:
F.K.SARAJEVO

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 maj 2011, 20:19

molotovljev je napisao/la:Sto se tice golmana..pruziti Jovicu sansu,sjecamo se protiv Slavije,Jovic na Sjeveru..
?

Nije Jovic bio na sjeveru,nego Dragovic njegov menager :mrgreen:

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 23 maj 2011, 20:20

molotovljev je napisao/la:Sto se tice golmana..pruziti Jovicu sansu,sjecamo se protiv Slavije,Jovic na Sjeveru..

Torlak-Dupovac-Handzic..nisu na prodaju,samo u slucaju milionskog obestecenja.. :idea:

Vojo na Sjeveru... :mrgreen:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 23 maj 2011, 20:21

samosarajvo je napisao/la:
-Zadrzat Torlaka(ako ne onda dovesti jos jednog jakog stopera da igra sa Dupovcem a Gutic rezerva)
-Dovest lijevog beka(prodati Belosevica a Trebinjac prva izmjena a imamo i Hadziju)
-Prodati Kojasevica a onda dovesti nekog veznog koji zna poslat loptu napadacu,tj kreativac igre ili ne prodavati Kojasevica ali onda mora imati neko ko ce ga koristiti na pravoj poziciji(iza napadaca)
-Dovesti nekog napadaca koji zna zabijat golove,ala Obuca samo mladji(rezerva Haris i Amel)

sta je nerealno u dovodjenju 3 igraca i zadrzavanju jednog ? kakav je to fudbal menager ???
upravu ste,zadnji vezni nam ne treba :) imaamo cetvoricu :D

p.s. sto ce nam golman ?
jest on linijski golman ali ima sve uvjete da postane i "nelinijski". Visok je sto je najbitnije,znaci malo rada sa njim i i to ce se popraviti
pare lutko moja, pareeee
Za zivot cijeli!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 23 maj 2011, 20:22

padobranac1978 je napisao/la:

Vojo na Sjeveru... :mrgreen:
Nije samo Vojo,bili su i turci :lol: :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 maj 2011, 20:23

Zeljovka je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:popusio sam ban zbog id.o.a ko sto si ti pa mi se ne ide vise u banovice ni u pazaric tako da cu presutiti neke vrlo fine stvari koje si zasluzila da ti se kazu obzirom na tvoj PROVOKATORSKI post
kazes nikog seljo nije doveo...a Stanceski..jestel balili po tom "pojacanju" citav januar ili februar po svim stranicama sport.ba..a onda vase idiotske price o plavom proljecu (jedno 5 stranica) pa lova od kloca i novi stadion od 40 miliona eura...i sta bi na kraju , da te cujem
izazivali ste sve redom, od navijaca Borca pa dalje...i sta bi poznavaoce fudbala...frajer nije satavio 15 min u igri
idi kuhaj ...pleti...cuvaj djecu i ne petljaj se gdje ti nije mjesto

ZELJO nije nikoga doveo (platio) a zaradio je dosta para, Stanceski je dosao djaba, Zeba djaba za dobru platu, itd.
A Sarajevo je platilo koga? svi igraci koji su dosli su dosli cistih papira tako da isto kao sto Zeljo nije platio Borcu za Pericu tako ni Sarajevo nije platilo ni za svih tih xx pojacanja nekom klubu,eventualno su date neke pare igracu na ruke,ali to se isto dalo i tim vasim i to je ok,al da se placalo za neka pojacanja to nije

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 maj 2011, 20:49

Sto se Jovica tice, ni meni se ne svidja, linijski golman sto @Miki kaze, ali eto. Nije primio gol 442. min :lol:

Ajde, nije toliki belaj sa golmanima...imamo dva solidna jbg, a boljeg je i tesko naci...dosta ova dvojica.

Bekovske pozicije su vrlo dobro pokrivene, vjerovatno najbolje u ligi..Bane, Beli + Muharemovic i Hadzija po potrebi, pa i Comor...tu su jos Trebinjac i Seha, ali nista znacajno.

Stoperi...Odlicno smo pokriveni i tu i ako bi zadrzali sve ove igrace Dupovac, Torlak i Gutic, bilo bi odlicno...mogu i Comor i Lede po potrebi. 8-) ..nema potrebe nikoga dovoditi, ako zadzimo iste.

Vezni red, e pa ne bih se ja bas slozio da nam ne treba jedan veznjak...Comor,Nuhic,Keno...sve je to ok, ali nisu oni jos stasali i afirmisani. Treba neko iskusniji i najvaznije, kreativniji.

Ne moze niko od njih kreirat...treba nam igrac tipa Ihtijarevica...da zna dat loptu...a oni nek se mijenjaju, duga je sezona.

Dalje, Vucina je tu siguran, Pehla desno, Kojasevic lijevo, koji je ipak dobar igrac, ma koliko ga neki osporavali. sa ozbiljnijim trenerom bi i on postao ozbiljniji....fali mu samodiscipline. Tu jos imamo Ledaeta, koji moze sve pozicije igrat...pa i Hadziju, isto tako.

Napad, Ruuda ostavit naravno,a i Handzic je sa ovom formom pozeljan, valjda ce nastavit ovako i dodati jos jednog dobrog napadaca...Avdic ili neko mlađi moze sa klupe dobivat priliku...

Znaci, kada bi zadrzali postojeci igracki kadar...potrebno je samo dovesti dobrog veznog i dobrog napadaca i realno, to je vrlo ozbiljan i konkurentan tim. maximalno, po jednog igraca u svakoj liniji, ali da to budu ciljana pojacanja.

Kao sto vidimo, imamo takav profil igraca, da vrlo lako mozemo i mijenjati formaciju i vrsiti trannsformaciju tokom same igre sto je velliki +...

I da, dovesti dobrog trenera, koji ce sve to znati posloziti.

Jbg, ovo je doneke realno i izvodljivo, ali ka da se ja ili neko od nas pita...a moze se, ne treba nam mnogo...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 23 maj 2011, 21:05

sarajlija89 je napisao/la:Sto se Jovica tice, ni meni se ne svidja, linijski golman sto @Miki kaze, ali eto. Nije primio gol 442. min :lol:

Ajde, nije toliki belaj sa golmanima...imamo dva solidna jbg, a boljeg je i tesko naci...dosta ova dvojica.

Bekovske pozicije su vrlo dobro pokrivene, vjerovatno najbolje u ligi..Bane, Beli + Muharemovic i Hadzija po potrebi, pa i Comor...tu su jos Trebinjac i Seha, ali nista znacajno.

Stoperi...Odlicno smo pokriveni i tu i ako bi zadrzali sve ove igrace Dupovac, Torlak i Gutic, bilo bi odlicno...mogu i Comor i Lede po potrebi. 8-) ..nema potrebe nikoga dovoditi, ako zadzimo iste.

Vezni red, e pa ne bih se ja bas slozio da nam ne treba jedan veznjak...Comor,Nuhic,Keno...sve je to ok, ali nisu oni jos stasali i afirmisani. Treba neko iskusniji i najvaznije, kreativniji.

Ne moze niko od njih kreirat...treba nam igrac tipa Ihtijarevica...da zna dat loptu...a oni nek se mijenjaju, duga je sezona.

Dalje, Vucina je tu siguran, Pehla desno, Kojasevic lijevo, koji je ipak dobar igrac, ma koliko ga neki osporavali. sa ozbiljnijim trenerom bi i on postao ozbiljniji....fali mu samodiscipline. Tu jos imamo Ledaeta, koji moze sve pozicije igrat...pa i Hadziju, isto tako.

Napad, Ruuda ostavit naravno,a i Handzic je sa ovom formom pozeljan, valjda ce nastavit ovako i dodati jos jednog dobrog napadaca...Avdic ili neko mlađi moze sa klupe dobivat priliku...

Znaci, kada bi zadrzali postojeci igracki kadar...potrebno je samo dovesti dobrog veznog i dobrog napadaca i realno, to je vrlo ozbiljan i konkurentan tim. maximalno, po jednog igraca u svakoj liniji, ali da to budu ciljana pojacanja.

Kao sto vidimo, imamo takav profil igraca, da vrlo lako mozemo i mijenjati formaciju i vrsiti trannsformaciju tokom same igre sto je velliki +...

I da, dovesti dobrog trenera, koji ce sve to znati posloziti.

Jbg, ovo je doneke realno i izvodljivo, ali ka da se ja ili neko od nas pita...a moze se, ne treba nam mnogo...
ja bi dodao i ljevog beka jer je Beli malo je reci los i niposto pixija na stranu vec samo kao poluspic,imas Ledeta desno,Pehlu ljevo

Ja da sam trener(sreca pa nisam :mrgreen: ) forsirao bih igru sa 2 zadnja vezna,jedni spicem i malo ofanzivnijim bekovima
zato sto mladi igraci koji su talentovani mogu napredovati samo ako PORED sebe imaju iskusnog igraca...Dupovac ostane li jos jednu sezonu sa Torlakom(koji je najbolji stoper u ligi 1000%) ce biti zvjer zato bi ja kao zadnje vezne stavio Kenu i Vucinu...cjelu sezonu kad bi igrali zajedno uvjeren sam da bi Keno eksplodirao :)

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 23 maj 2011, 21:47

Samo da vec jednom zalizani ode sa klupe , to je prvo i osnovno... Zatim sto se Jovica tice , moje misljenje da tip nije bas rjesenje za prvog golmana. Nema veze sto nije primio gol tih 400 i kusur minuta jer dovoljno ga je vidjeti kako brani. Ta mu statistika ide u korist kao i Mirzi da je izborio europu ili mozda cak i 2. mjesto pored svih okolnosti koje su bile odnosno koje on moze koristiti kao izgovor ali mi svi dobro znamo da njemu nije mjesto na klupi bordo tima pa tako ni Jovicu na golu. Ostalo je sasvim OK , sto se ekipe tice. Zahvaliti se Avdicu i na dostojanstven nacin mu prirediti oprostaj , ipak. Kojasevic je jedno veliko smetalo u ekipi i ako se ikakva para moze uzeti za njega treba to iskoristiti. Mozda bi neki trener u pravom smislu rijeci mogao od njega napraviti igraca koji je funkcionalan ali Sarajevo sebi nemoze priustiti da tako skupom igracu mijenja navike i stvara od njega funkcionalnog igraca.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

ZLi

Post Postao/la ZLi » 23 maj 2011, 22:20

Amel rezerva ok ...Al Haris zasluzio je itekako da igra od prve minute a Avdica konacno penzionisati...
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "

ZLi

Post Postao/la ZLi » 23 maj 2011, 22:22

KOJI HANDZIC ??? IMAMO IH TROJCU???
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 23 maj 2011, 22:23

miky_hz je napisao/la:
?

Nije Jovic bio na sjeveru,nego Dragovic njegov menager :mrgreen:
...sorry,do mene..'prenos'...nista onda..pruziti sansu Draganu Jovicu.. :lol:

40.000 KAO NEKADA
F.K.SARAJEVO

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 23 maj 2011, 22:37

ZLi je napisao/la:

KOJI HANDZIC ??? IMAMO IH TROJCU???
Brate...forsiras Harisa..ok.ali,zapostavljas bracu..moramo (generalno) dati podrsku prije svega Keni (kapitenu)....
F.K.SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, feniksptica, Grk1234, itatabisine i 39 gostiju.