Aj dobro ali sta stolice smetaju.Nama je dole uvijek 10 km i jos nas stave u onaj ćošak!!!A to za cenera,pa mogu ljudi pit kavu na Rondou deset dana!!!Rosas7 je napisao/la:nagrdiste naS![]()
![]()
A za ulaznice,pa majketi jesmo li mostarci ili nismo![]()
![]()

Aj dobro ali sta stolice smetaju.Nama je dole uvijek 10 km i jos nas stave u onaj ćošak!!!A to za cenera,pa mogu ljudi pit kavu na Rondou deset dana!!!Rosas7 je napisao/la:nagrdiste naS![]()
![]()
A za ulaznice,pa majketi jesmo li mostarci ili nismo![]()
![]()
I to ne samo sada!!!Chelsea_CBH je napisao/la:Čuo sam priču oko problema zbog ulaznica i stvarno sam razočaran.Karte su se trebale platiti, a ne se onako brukati i skoro "plakati". Čitavo selo zvano Široki se sada podsmjehuje prijestolnici Hercegovini.
znas koliko nas boli k.... sto se oni nama smijuChelsea_CBH je napisao/la:Čuo sam priču oko problema zbog ulaznica i stvarn o sam razočaran.Karte su se trebale platiti, a ne se onako brukati i skoro "plakati". Čitavo selo zvano Široki se sada podsmjehuje prijestolnici Hercegovini.
Posto drva ove godine??ANTIFA ! je napisao/la:Sta se vi " skutori " javljate pa ULTRASI su za vas nesto dalekoooooo udaljenooooo kilometrima !
SIroki selu u dva reda okrenes se lijevo desno nidje covjeka !![]()
:DD Mostar u Srcu Velez Do Groba
Ma niko vam se ne smije ,ono jucer je zalosno bilo da mali balavac loži Boga psujeChelsea_CBH je napisao/la:Čuo sam priču oko problema zbog ulaznica i stvarno sam razočaran.Karte su se trebale platiti, a ne se onako brukati i skoro "plakati". Čitavo selo zvano Široki se sada podsmjehuje prijestolnici Hercegovini.
felix123 je napisao/la:Posto drva ove godine??ANTIFA ! je napisao/la:Sta se vi " skutori " javljate pa ULTRASI su za vas nesto dalekoooooo udaljenooooo kilometrima !
SIroki selu u dva reda okrenes se lijevo desno nidje covjeka !![]()
:DD Mostar u Srcu Velez Do Groba![]()
![]()
Ma niko vam se ne smije ,ono jucer je zalosno bilo da mali balavac loži Boga psujeChelsea_CBH je napisao/la:Čuo sam priču oko problema zbog ulaznica i stvarno sam razočaran.Karte su se trebale platiti, a ne se onako brukati i skoro "plakati". Čitavo selo zvano Široki se sada podsmjehuje prijestolnici Hercegovini.
ili da se neki papak u dresu nade nama hebat hrvatsku majku
Puno vam 10 km za odlican smjestaj platit
A mi za iste pare dobili pripizdinu u ćošku,svaki 10 minuta zovemo one sto su blize da nam jave rezultat![]()
Jucer ja na pice u Prijestolnicu isao,kad jedan decko naruci kavu i (pazite sad) CEDEVITU kad citav kafic poce:Sretan rođendan ti![]()
Rosas7 je napisao/la:felix123 je napisao/la: A mi za iste pare dobili pripizdinu u ćošku,svaki 10 minuta zovemo one sto su blize da nam jave rezultat![]()
Jucer ja na pice u Prijestolnicu isao,kad jedan decko naruci kavu i (pazite sad) CEDEVITU kad citav kafic poce:Sretan rođendan ti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jasta brateNeToBoLa je napisao/la:Rosas7 je napisao/la:felix123 je napisao/la: A mi za iste pare dobili pripizdinu u ćošku,svaki 10 minuta zovemo one sto su blize da nam jave rezultat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mostarskom ciganluku nema ravnog u svijetu.![]()
![]()
ja koliko se sječam, dok je bio igrač Zvezde svaki pogodak je proslavljao sa uzdignuta tri prsta, nije to od subote nastaloAlemC85 je napisao/la:@ Rosas pa šta ono bolan uradi Robi Prosinečki, diže tri prsta prema navijačima Crvene Zvezde, e moj Robi, pa ti si sportaš, a ne neki iskompleksirani političar, ali unatoč tome on je najbolji fudbaler kojeg je hrvatska dala, ali ovo mu nije trebalo...
B o X je napisao/la:ja koliko se sječam, dok je bio igrač Zvezde svaki pogodak je proslavljao sa uzdignuta tri prsta, nije to od subote nastaloAlemC85 je napisao/la:@ Rosas pa šta ono bolan uradi Robi Prosinečki, diže tri prsta prema navijačima Crvene Zvezde, e moj Robi, pa ti si sportaš, a ne neki iskompleksirani političar, ali unatoč tome on je najbolji fudbaler kojeg je hrvatska dala, ali ovo mu nije trebalo...
To je njegova stvar i vjerovatno se njemu to sviđa isto kao što je nekada Darko Vojvodić kao Srbin proslavljao gol Slobode tako što je klanjao pa niko od nas nije rekao dal je to "plitko" ili nijeTitova-Juga je napisao/la:B o X je napisao/la:ja koliko se sječam, dok je bio igrač Zvezde svaki pogodak je proslavljao sa uzdignuta tri prsta, nije to od subote nastaloAlemC85 je napisao/la:@ Rosas pa šta ono bolan uradi Robi Prosinečki, diže tri prsta prema navijačima Crvene Zvezde, e moj Robi, pa ti si sportaš, a ne neki iskompleksirani političar, ali unatoč tome on je najbolji fudbaler kojeg je hrvatska dala, ali ovo mu nije trebalo...
Jeste, u onom ljepšem vremenu kada se na to nije tako gledalo.
Zna se šta danas predstavljaju "tri prsta" i mislim da je ovo bilo veoma plitko od strane Žutog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.