HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

ŠB.TRN
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ŠB.TRN » 22 maj 2011, 23:40

Rosas7 je napisao/la:nagrdiste naS :) :)

A za ulaznice,pa majketi jesmo li mostarci ili nismo :D :D :D
Aj dobro ali sta stolice smetaju.Nama je dole uvijek 10 km i jos nas stave u onaj ćošak!!!A to za cenera,pa mogu ljudi pit kavu na Rondou deset dana!!! :D :D :D :D Drago mi je da je kad se ovo izuzme sve bilo fer i korektno i da je pobijedio bolji!!!

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 23 maj 2011, 03:01

Čuo sam priču oko problema zbog ulaznica i stvarno sam razočaran. :? Karte su se trebale platiti, a ne se onako brukati i skoro "plakati". Čitavo selo zvano Široki se sada podsmjehuje prijestolnici Hercegovini. :oops:
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 23 maj 2011, 12:02

Chelsea_CBH je napisao/la:Čuo sam priču oko problema zbog ulaznica i stvarno sam razočaran. :? Karte su se trebale platiti, a ne se onako brukati i skoro "plakati". Čitavo selo zvano Široki se sada podsmjehuje prijestolnici Hercegovini. :oops:
I to ne samo sada!!! :D :lol: :lol: :lol:

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 maj 2011, 16:21

Chelsea_CBH je napisao/la:Čuo sam priču oko problema zbog ulaznica i stvarn o sam razočaran. :? Karte su se trebale platiti, a ne se onako brukati i skoro "plakati". Čitavo selo zvano Široki se sada podsmjehuje prijestolnici Hercegovini. :oops:
znas koliko nas boli k.... sto se oni nama smiju
;) ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 23 maj 2011, 16:52

Sta se vi " skutori " javljate pa ULTRASI su za vas nesto dalekoooooo udaljenooooo kilometrima !
SIroki selu u dva reda okrenes se lijevo desno nidje covjeka ! ;)

:DD Mostar u Srcu Velez Do Groba
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 maj 2011, 16:56

Pa i jesu. Od Green Streeta je to sve postalo moderno i hit.
A i vi se nasli javljati... daj bolan. :)
Eh. The awkward moment kad netko pokusa trollati, a ne ide mu.
...Život za Široki...

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 23 maj 2011, 17:02

ANTIFA ! je napisao/la:Sta se vi " skutori " javljate pa ULTRASI su za vas nesto dalekoooooo udaljenooooo kilometrima !

Posto drva ove godine?? :mrgreen: :mrgreen:
Chelsea_CBH je napisao/la:Čuo sam priču oko problema zbog ulaznica i stvarno sam razočaran. :? Karte su se trebale platiti, a ne se onako brukati i skoro "plakati". Čitavo selo zvano Široki se sada podsmjehuje prijestolnici Hercegovini. :oops:
Ma niko vam se ne smije ,ono jucer je zalosno bilo da mali balavac loži Boga psuje
ili da se neki papak u dresu nade nama hebat hrvatsku majku
Puno vam 10 km za odlican smjestaj platit
A mi za iste pare dobili pripizdinu u ćošku,svaki 10 minuta zovemo one sto su blize da nam jave rezultat :D
Jucer ja na pice u Prijestolnicu isao,kad jedan decko naruci kavu i (pazite sad) CEDEVITU kad citav kafic poce:Sretan rođendan ti :lol: :lol:

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 maj 2011, 18:13

felix123 je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:Sta se vi " skutori " javljate pa ULTRASI su za vas nesto dalekoooooo udaljenooooo kilometrima !

Posto drva ove godine?? :mrgreen: :mrgreen:
Ma niko vam se ne smije ,ono jucer je zalosno bilo da mali balavac loži Boga psuje
ili da se neki papak u dresu nade nama hebat hrvatsku majku
Puno vam 10 km za odlican smjestaj platit
A mi za iste pare dobili pripizdinu u ćošku,svaki 10 minuta zovemo one sto su blize da nam jave rezultat :D
Jucer ja na pice u Prijestolnicu isao,kad jedan decko naruci kavu i (pazite sad) CEDEVITU kad citav kafic poce:Sretan rođendan ti :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 23 maj 2011, 18:19

Drago mi je da se nitko nije uvrijedio osim onog Antifazana!!! Jeb iga,nađe se par pijanih budala i eto ti belaja.
Nadam se dogodine da se Široki i Zrinjski vracaju osvajanju trofeja.Ja sam zadovoljan,nama prvenstvo,vama kup a GOSK nek uđe u Europu!!! :D :D

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 23 maj 2011, 18:23

Rosas7 je napisao/la:
felix123 je napisao/la: A mi za iste pare dobili pripizdinu u ćošku,svaki 10 minuta zovemo one sto su blize da nam jave rezultat :D

:lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mostarskom ciganluku nema ravnog u svijetu. :lol: :lol: :lol:
Who dares, wins !

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 maj 2011, 20:09

NeToBoLa je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:
felix123 je napisao/la: A mi za iste pare dobili pripizdinu u ćošku,svaki 10 minuta zovemo one sto su blize da nam jave rezultat :D

:lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mostarskom ciganluku nema ravnog u svijetu. :lol: :lol: :lol:
jasta brate :lol: :lol: :lol:

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 maj 2011, 20:20

siroki nas je razvalio postenski,dogodine cete biti jedni od favorita za titulu sigurno ako baka ostane ;) ;)
mi tek gradimo ekipu,polako ;)

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 23 maj 2011, 20:56

Trebate vi u Širokom Brijegu biti svjesni da je u Mostaru niži standard i da su niže plaće nego u vas. Samo svaki pravi navijač je mogao izdvojiti cenera za kartu, AKO je znao da je karta toliko, a ne doći gore i praviti probleme.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 maj 2011, 21:15

Ti se salis ako mislis da je Mostar nesto posebno ispod Širokog, odnosno da nisu isto vrlo skup grad, da kazem. Standard toliko nizi nije. Poanta je cisto bilo da se nema sta tko vrijedjati tu i praviti problem zbog karata, oni su imali CIJELU tribinu za sebe, cijeli Istok, a mi smo u Mostaru, kao i svi ostali, smjesteni na najglupljem i najudaljenijem mjestu na stadionu, za isti novac, i bogami decidno se sjecam da sam platio tu istu kartu. Pa sad, sta se moze, naplacivali su cenera za puno jadnije tribine ili manjak tribina diljem BiH, na Pecari bar to izgleda kako treba za tu cijenu, iako je naravno svakako preskupo za BH uvjete bilo gdje. A ostalo su interne zaj.ebancije, al eto.
...Život za Široki...

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 23 maj 2011, 21:34

Nadam se da će iduće sezone županije podijeliti troškove ulaznica da se ovakve stvari više ne bi dešavale.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 maj 2011, 22:07

Pa jesu, nakon sto su ih pustili bez ulaznice. :)
10 KM je cak i normalna cijena za takvu jednu tribinu kad usporedis gledanje utakmice na Bijelom Brijegu za istu cijenu gdje ti je blize klinicki centar, nego teren, ili improvizirani prolazak kroz blato ispod i do tribine u Vrapcicima isto za 10 KM, gledanje utakmice u Tuzli iza ograde sa '30' metara udaljenosti, itd. ;)

Bit ce Zrinjski jaci iduce sezone, mora se trznuti iz ovoga. :S
...Život za Široki...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 maj 2011, 12:18

@ Rosas pa šta ono bolan uradi Robi Prosinečki, diže tri prsta prema navijačima Crvene Zvezde, e moj Robi, pa ti si sportaš, a ne neki iskompleksirani političar, ali unatoč tome on je najbolji fudbaler kojeg je hrvatska dala, ali ovo mu nije trebalo...

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 24 maj 2011, 12:35

AlemC85 je napisao/la:@ Rosas pa šta ono bolan uradi Robi Prosinečki, diže tri prsta prema navijačima Crvene Zvezde, e moj Robi, pa ti si sportaš, a ne neki iskompleksirani političar, ali unatoč tome on je najbolji fudbaler kojeg je hrvatska dala, ali ovo mu nije trebalo...
ja koliko se sječam, dok je bio igrač Zvezde svaki pogodak je proslavljao sa uzdignuta tri prsta, nije to od subote nastalo
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 maj 2011, 12:43

B o X je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:@ Rosas pa šta ono bolan uradi Robi Prosinečki, diže tri prsta prema navijačima Crvene Zvezde, e moj Robi, pa ti si sportaš, a ne neki iskompleksirani političar, ali unatoč tome on je najbolji fudbaler kojeg je hrvatska dala, ali ovo mu nije trebalo...
ja koliko se sječam, dok je bio igrač Zvezde svaki pogodak je proslavljao sa uzdignuta tri prsta, nije to od subote nastalo

Jeste, u onom ljepšem vremenu kada se na to nije tako gledalo.
Zna se šta danas predstavljaju "tri prsta" i mislim da je ovo bilo veoma plitko od strane Žutog.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 24 maj 2011, 12:47

Titova-Juga je napisao/la:
B o X je napisao/la:

Jeste, u onom ljepšem vremenu kada se na to nije tako gledalo.
Zna se šta danas predstavljaju "tri prsta" i mislim da je ovo bilo veoma plitko od strane Žutog.
To je njegova stvar i vjerovatno se njemu to sviđa isto kao što je nekada Darko Vojvodić kao Srbin proslavljao gol Slobode tako što je klanjao pa niko od nas nije rekao dal je to "plitko" ili nije
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.