Ma imas trojicu pa nek se mjenjaju kroz sezonu,Keno,Nuhic,Comor svi su sad bar na istoj startnoj poziciji sve u 5 dekaSamo F.K.S !! je napisao/la:zadnji vezni pored vucine !?
I golmana treba dovesti prvo i osnovno
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma imas trojicu pa nek se mjenjaju kroz sezonu,Keno,Nuhic,Comor svi su sad bar na istoj startnoj poziciji sve u 5 dekaSamo F.K.S !! je napisao/la:zadnji vezni pored vucine !?
sta je nerealno u dovodjenju 3 igraca i zadrzavanju jednog ? kakav je to fudbal menager ???ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa pasa moj, nije ovo football manager 2011, yeboga tisamosarajvo je napisao/la:Nama za sljedecu sezonu treba sljedece!
-Zadrzat Torlaka(ako ne onda dovesti jos jednog jakog stopera da igra sa Dupovcem a Gutic rezerva)
-Dovest lijevog beka(prodati Belosevica a Trebinjac prva izmjena a imamo i Hadziju)
-Prodati Kojasevica a onda dovesti nekog veznog koji zna poslat loptu napadacu,tj kreativac igre ili ne prodavati Kojasevica ali onda mora imati neko ko ce ga koristiti na pravoj poziciji(iza napadaca)
-Dovesti nekog napadaca koji zna zabijat golove,ala Obuca samo mladji(rezerva Haris i Amel)
ovo je prioritet,poslje moze i zadnji vezni kao i jos jedan spic
p.s. ovo prvo je najbitnije
Ja ne mogu biti idiot jer to je imenica muskog roda..FCS-FCS je napisao/la:popusio sam ban zbog id.o.a ko sto si ti pa mi se ne ide vise u banovice ni u pazaric tako da cu presutiti neke vrlo fine stvari koje si zasluzila da ti se kazu obzirom na tvoj PROVOKATORSKI post
kazes nikog seljo nije doveo...a Stanceski..jestel balili po tom "pojacanju" citav januar ili februar po svim stranicama sport.ba..a onda vase idiotske price o plavom proljecu (jedno 5 stranica) pa lova od kloca i novi stadion od 40 miliona eura...i sta bi na kraju , da te cujem
izazivali ste sve redom, od navijaca Borca pa dalje...i sta bi poznavaoce fudbala...frajer nije satavio 15 min u igri
idi kuhaj ...pleti...cuvaj djecu i ne petljaj se gdje ti nije mjesto
?molotovljev je napisao/la:Sto se tice golmana..pruziti Jovicu sansu,sjecamo se protiv Slavije,Jovic na Sjeveru..
Vojo na Sjeveru...molotovljev je napisao/la:Sto se tice golmana..pruziti Jovicu sansu,sjecamo se protiv Slavije,Jovic na Sjeveru..
Torlak-Dupovac-Handzic..nisu na prodaju,samo u slucaju milionskog obestecenja..![]()
Trener
pare lutko moja, pareeeesamosarajvo je napisao/la:sta je nerealno u dovodjenju 3 igraca i zadrzavanju jednog ? kakav je to fudbal menager ???ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa pasa moj, nije ovo football manager 2011, yeboga tisamosarajvo je napisao/la:Nama za sljedecu sezonu treba sljedece!
-Zadrzat Torlaka(ako ne onda dovesti jos jednog jakog stopera da igra sa Dupovcem a Gutic rezerva)
-Dovest lijevog beka(prodati Belosevica a Trebinjac prva izmjena a imamo i Hadziju)
-Prodati Kojasevica a onda dovesti nekog veznog koji zna poslat loptu napadacu,tj kreativac igre ili ne prodavati Kojasevica ali onda mora imati neko ko ce ga koristiti na pravoj poziciji(iza napadaca)
-Dovesti nekog napadaca koji zna zabijat golove,ala Obuca samo mladji(rezerva Haris i Amel)
upravu ste,zadnji vezni nam ne trebaimaamo cetvoricu
![]()
p.s. sto ce nam golman ?
jest on linijski golman ali ima sve uvjete da postane i "nelinijski". Visok je sto je najbitnije,znaci malo rada sa njim i i to ce se popraviti
Nije samo Vojo,bili su i turcipadobranac1978 je napisao/la:Vojo na Sjeveru...molotovljev je napisao/la:Sto se tice golmana..pruziti Jovicu sansu,sjecamo se protiv Slavije,Jovic na Sjeveru..
Torlak-Dupovac-Handzic..nisu na prodaju,samo u slucaju milionskog obestecenja..![]()
Trener
A Sarajevo je platilo koga? svi igraci koji su dosli su dosli cistih papira tako da isto kao sto Zeljo nije platio Borcu za Pericu tako ni Sarajevo nije platilo ni za svih tih xx pojacanja nekom klubu,eventualno su date neke pare igracu na ruke,ali to se isto dalo i tim vasim i to je ok,al da se placalo za neka pojacanja to nijeZeljovka je napisao/la:FCS-FCS je napisao/la:popusio sam ban zbog id.o.a ko sto si ti pa mi se ne ide vise u banovice ni u pazaric tako da cu presutiti neke vrlo fine stvari koje si zasluzila da ti se kazu obzirom na tvoj PROVOKATORSKI post
kazes nikog seljo nije doveo...a Stanceski..jestel balili po tom "pojacanju" citav januar ili februar po svim stranicama sport.ba..a onda vase idiotske price o plavom proljecu (jedno 5 stranica) pa lova od kloca i novi stadion od 40 miliona eura...i sta bi na kraju , da te cujem
izazivali ste sve redom, od navijaca Borca pa dalje...i sta bi poznavaoce fudbala...frajer nije satavio 15 min u igri
idi kuhaj ...pleti...cuvaj djecu i ne petljaj se gdje ti nije mjesto
ZELJO nije nikoga doveo (platio) a zaradio je dosta para, Stanceski je dosao djaba, Zeba djaba za dobru platu, itd.
ja bi dodao i ljevog beka jer je Beli malo je reci los i niposto pixija na stranu vec samo kao poluspic,imas Ledeta desno,Pehlu ljevosarajlija89 je napisao/la:Sto se Jovica tice, ni meni se ne svidja, linijski golman sto @Miki kaze, ali eto. Nije primio gol 442. min![]()
Ajde, nije toliki belaj sa golmanima...imamo dva solidna jbg, a boljeg je i tesko naci...dosta ova dvojica.
Bekovske pozicije su vrlo dobro pokrivene, vjerovatno najbolje u ligi..Bane, Beli + Muharemovic i Hadzija po potrebi, pa i Comor...tu su jos Trebinjac i Seha, ali nista znacajno.
Stoperi...Odlicno smo pokriveni i tu i ako bi zadrzali sve ove igrace Dupovac, Torlak i Gutic, bilo bi odlicno...mogu i Comor i Lede po potrebi...nema potrebe nikoga dovoditi, ako zadzimo iste.
Vezni red, e pa ne bih se ja bas slozio da nam ne treba jedan veznjak...Comor,Nuhic,Keno...sve je to ok, ali nisu oni jos stasali i afirmisani. Treba neko iskusniji i najvaznije, kreativniji.
Ne moze niko od njih kreirat...treba nam igrac tipa Ihtijarevica...da zna dat loptu...a oni nek se mijenjaju, duga je sezona.
Dalje, Vucina je tu siguran, Pehla desno, Kojasevic lijevo, koji je ipak dobar igrac, ma koliko ga neki osporavali. sa ozbiljnijim trenerom bi i on postao ozbiljniji....fali mu samodiscipline. Tu jos imamo Ledaeta, koji moze sve pozicije igrat...pa i Hadziju, isto tako.
Napad, Ruuda ostavit naravno,a i Handzic je sa ovom formom pozeljan, valjda ce nastavit ovako i dodati jos jednog dobrog napadaca...Avdic ili neko mlađi moze sa klupe dobivat priliku...
Znaci, kada bi zadrzali postojeci igracki kadar...potrebno je samo dovesti dobrog veznog i dobrog napadaca i realno, to je vrlo ozbiljan i konkurentan tim. maximalno, po jednog igraca u svakoj liniji, ali da to budu ciljana pojacanja.
Kao sto vidimo, imamo takav profil igraca, da vrlo lako mozemo i mijenjati formaciju i vrsiti trannsformaciju tokom same igre sto je velliki +...
I da, dovesti dobrog trenera, koji ce sve to znati posloziti.
Jbg, ovo je doneke realno i izvodljivo, ali ka da se ja ili neko od nas pita...a moze se, ne treba nam mnogo...
Amel rezerva ok ...Al Haris zasluzio je itekako da igra od prve minute a Avdica konacno penzionisati...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa pasa moj, nije ovo football manager 2011, yeboga tisamosarajvo je napisao/la:Nama za sljedecu sezonu treba sljedece!
KOJI HANDZIC ??? IMAMO IH TROJCU???molotovljev je napisao/la:Sto se tice golmana..pruziti Jovicu sansu,sjecamo se protiv Slavije,Jovic na Sjeveru..
Trener
...sorry,do mene..'prenos'...nista onda..pruziti sansu Draganu Jovicu..miky_hz je napisao/la:?molotovljev je napisao/la:Sto se tice golmana..pruziti Jovicu sansu,sjecamo se protiv Slavije,Jovic na Sjeveru..
Nije Jovic bio na sjeveru,nego Dragovic njegov menager
Brate...forsiras Harisa..ok.ali,zapostavljas bracu..moramo (generalno) dati podrsku prije svega Keni (kapitenu)....ZLi je napisao/la:KOJI HANDZIC ??? IMAMO IH TROJCU???molotovljev je napisao/la:Sto se tice golmana..pruziti Jovicu sansu,sjecamo se protiv Slavije,Jovic na Sjeveru..
Trener
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Laganini1986, muhamedhulk i 43 gosta.