Pročitajte komentare ispod ovog' teksta. Najluđi smo.
Muzika - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Muzika
http://sarajevo-x.com/clanak/090626060/komentari
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Silma_liverpool
- Kontakt:
Zao mi je Majkla,ali ovi komentariVirtu4l je napisao/la:http://sarajevo-x.com/clanak/090626060/komentari
- reds_forever
- Kontakt:
Nesto kontam....ko zna jel on uopste umro ...Kad malo cinjenice pogledam...smrt nekoliko dana prije pocetka turneje...eh..mnogi su govorili da vise ne moze da izvode one svoje pokrete,od 40 proba dosao samo na 2...a ta mu je turneja trebala pomoci da pokrije dugovanja i da ne bankrotira...mozda su organizatori jednostavno vidjeli da ne moze da ispuni ocekivanja turneje,a mozda je novac od ulaznica vec iskoristen za njegove finansije,pa tako izlazirali njegovu smrt...a mozda se i sam lijekovima ubio mozda nije mogao podnijeti pritisak...imam bujnu mastu nema sta
navodno je doktor koji se radio obdukciju trazio jos neke toksikoloske nalaze...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
E je li neko slušao Rihanna ft. Lady Gaga Silly Boy meni je predobra, samo još uvijek nema na MTV-u spota, ali zato na
P.S. Moja sućut zbog smrti Michaela Jacksona, bio je kralj i najbolja mu je pjesma Billy Jean, samo što je bio malo uvrnut(pročitala sam da mu je prije smrti uho otpalo...
)
P.S. Moja sućut zbog smrti Michaela Jacksona, bio je kralj i najbolja mu je pjesma Billy Jean, samo što je bio malo uvrnut(pročitala sam da mu je prije smrti uho otpalo...
SIMPLY THE BEST - LIVERPOL FC
Pogledajte ovo cudo raja!!!
i ovi sto piisu kako je LP komercijala, sta ces reci za Metallicu!
LP je bend koji je najcesce po turnejama LIVE EARTH u kojima se pomaze Africi i ostalim dijelovima svijeta koji su u teskim situacijama!
Volim i Maiden i Metallicu, ali za razliku od Metallice, LP jos nije izdao nesto lose...Metallica je nakon losih albuma izdavala neka sr*** tipa greatest hits, a to je se naravno prodavalo kao ludo!
I cuj nelogicno Jay Z nd LP, pa Jay Z je Mikeu Shinodi reperu iz LP bio najveci uzor za tekstove i beatove !!!
Reds Forever brani malo moj i tvoj fav BEND!!!!
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Jeli to upoređuješ Metallicu i Linkin Park ?
Metallica se jeste prodala, ali upoređivat' je sa LP?

Metallica se jeste prodala, ali upoređivat' je sa LP?
Stivi_Dzi je napisao/la:ali za razliku od Metallice, LP jos nije izdao nesto lose

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- reds_forever
- Kontakt:
Billy Talent - Rusted from the rain
Nirvana - the man who sold the world
- Nirvana - smells like teen spirit
Coldplay - square one
Coldplay - speed of sound
Dave Matthews - Gravedigger...duza verzija....pjesma pocinje negdje oko 2. minute
Hahaha Linkin Park je bio predgrupa Metallici.,ko god hoce da prica da je LP komercijala,nek prica...kad je chester bennington poceo da pjeva,lik nije imao novca da bicklo kupi,bend se trebao zvati Linkoln park,ali posto je domena na netu bila zauzeta,nisu je mogli kupiti,pa su smisljali novo ime...sto kaze stivi dzi, stalno ucestvuju po dobrotvornim akcijama i tako tome,vec sam rekla da grupu cine muzicari koji preferiraju razlicite stilove
Qwerty....prejaka pjesmaaaaaaa,trenutno mi je zvono na mobitelu
- pjesma je od nine inch nailsa...al prejaka verzija LP
Nirvana - the man who sold the world
- Nirvana - smells like teen spirit
Coldplay - square one
Coldplay - speed of sound
Dave Matthews - Gravedigger...duza verzija....pjesma pocinje negdje oko 2. minute
Hahaha Linkin Park je bio predgrupa Metallici.,ko god hoce da prica da je LP komercijala,nek prica...kad je chester bennington poceo da pjeva,lik nije imao novca da bicklo kupi,bend se trebao zvati Linkoln park,ali posto je domena na netu bila zauzeta,nisu je mogli kupiti,pa su smisljali novo ime...sto kaze stivi dzi, stalno ucestvuju po dobrotvornim akcijama i tako tome,vec sam rekla da grupu cine muzicari koji preferiraju razlicite stilove
Qwerty....prejaka pjesmaaaaaaa,trenutno mi je zvono na mobitelu
- pjesma je od nine inch nailsa...al prejaka verzija LP
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
Samo techno 
BTW : Slazem se sa redsom o onom postu o MJ ...
BTW : Slazem se sa redsom o onom postu o MJ ...
Virtu4l je napisao/la:http://sarajevo-x.com/clanak/090626060/komentari
Nemam komentara na ove komentare!
Heh i pored toga sto me nije dugo bilo nije se nis promijenilo, pozz za sve! Da li su se bar ovi moderatori spametovali!? (oni su uvijek stvarali nesuglasice medju userima
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
- Silma_liverpool
- Kontakt:
Ma ima tu malo istine,al nisu valjda tolike budale da provale njegovu smrt..Prije ili kasnije to bi se otkrilo i eto ti sranjareds_forever je napisao/la:Nesto kontam....ko zna jel on uopste umro ...Kad malo cinjenice pogledam...smrt nekoliko dana prije pocetka turneje...eh..mnogi su govorili da vise ne moze da izvode one svoje pokrete,od 40 proba dosao samo na 2...a ta mu je turneja trebala pomoci da pokrije dugovanja i da ne bankrotira...mozda su organizatori jednostavno vidjeli da ne moze da ispuni ocekivanja turneje,a mozda je novac od ulaznica vec iskoristen za njegove finansije,pa tako izlazirali njegovu smrt...a mozda se i sam lijekovima ubio mozda nije mogao podnijeti pritisak...imam bujnu mastu nema stanavodno je doktor koji se radio obdukciju trazio jos neke toksikoloske nalaze...
michael jackson je bio i ostace najveci !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Još jedan genijalac. Poslušajte uvodni govor, obratite pažnju na dio sa "austrijankom i mobitelom". Lud.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Silma_liverpool
- Kontakt:
Po meni neke od najboljih pjesama
HAHAHAHAVirtu4l je napisao/la:http://sarajevo-x.com/clanak/090626060/komentari
100% sportski i krajnje opušten potpis
Kod mene je u favorites. Ma nema ko nije pisao, jbg, nađemo mi zayebanciju gdje joj se najmanje nadašRiNo je napisao/la:HAHAHAHAsvaka cast ko god je ono osmislio i pisao
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Također u fejvorits ide, sorry za offtopic admini i moderatori...Virtu4l je napisao/la:Kod mene je u favorites. Ma nema ko nije pisao, jbg, nađemo mi zayebanciju gdje joj se najmanje nadašRiNo je napisao/la:HAHAHAHAsvaka cast ko god je ono osmislio i pisao
Blaz Sliskovic
26.06.2009. u 23:48
Aj em sori for Majkl ded. Aj sink Zrinjski gud tim end gud plejers
Sasa Papac
26.06.2009. u 23:31
Dzaba da umre jos 10 dzeksona ja necu obuci dres reprezentacije ...
Ciro_Blazevic
26.06.2009. u 22:08
Sjecam se kad me je zvao u poluvremenu utakmice i rekao mi:
"Ciro kakva ti je ovo formacija?"
A ja mu kazem:
"Cuj stari, 4-4-2-yebem-li-ga-ja"
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ja sam Sliskovic, a Papac mi je jedan frend sa fejsa, koji je usput i Milan Tarot. 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 19 gostiju.