Adilović = Lazar Popović 2.0AmanijakzO je napisao/la:Amar Osim želi Adilovića![]()
Dao bog da ga na kraju i dobije Osim, učinio bi veliku uslugu Čeliku.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Adilović = Lazar Popović 2.0AmanijakzO je napisao/la:Amar Osim želi Adilovića![]()
jel barem bolji od lazara, iskreno ?Bosco je napisao/la:Adilović = Lazar Popović 2.0AmanijakzO je napisao/la:Amar Osim želi Adilovića![]()
A glupi San, ko će drugi, gori su od AvazaOmar500 je napisao/la:Ma kakav Adilović, nemojte me nasmijavati. Hoćemo normalnog špica, a ako ga ne bude, ima ko će igrati. Tu je Ramić. A i otkud vam ta informacija ?
ma znaju i oni nekad ubostBianconeri1988 je napisao/la:A glupi San, ko će drugi, gori su od AvazaOmar500 je napisao/la:Ma kakav Adilović, nemojte me nasmijavati. Hoćemo normalnog špica, a ako ga ne bude, ima ko će igrati. Tu je Ramić. A i otkud vam ta informacija ?
i corava koka zrno ubodeBuu je napisao/la:ma znaju i oni nekad ubostBianconeri1988 je napisao/la:A glupi San, ko će drugi, gori su od AvazaOmar500 je napisao/la:Ma kakav Adilović, nemojte me nasmijavati. Hoćemo normalnog špica, a ako ga ne bude, ima ko će igrati. Tu je Ramić. A i otkud vam ta informacija ?
Tvoje postove volim samo zato što odišu vedirnom i optimimizmom, ali fkt i kad ih pročitam i ja se nekako razrahatim ...Hawking je napisao/la:Ja se nadam da će ovo što imamo igrača uspjeti da se skoncentrišu na Kup i zadnju utakmicu, da zadržimo makar to drugo mjesto i uzmemo jedan trofej, a slijedeće sezone da će se pažljivo selektovati igrači, realno ne treba uopšte puno para da bi se sastavila ekipa spopsbna da bude šampion, samo treba mudro birati, a ja vjerujem da to Amar može, prošle sezone smo igrali jednu koncepciju - prošla je, ove sezone (s poprilično izmjenjenim kadrom na ključnim pozicijama) smo igrali drugu koncepciju - nije baš išlo, Amar je to sigurno vidio i mislim da će sastaviti tim koji će bolje igrati naredne sezone. Iako odlazi Vlado Jagodić iz Borca, mislim da bismo mi prije svega trebali biti bolji, a ne očekivati da protivnik bude lošiji, osim toga Široki će biti jako opasan iduće sezone, Sarajevo je uvijek tu, a i Borac ako ne nađe baš neku tarabu za trenera će u borbu za titulu - treba im pokazati zube! A brat bratu ni u Evropi ne bi bilo loše napraviti nešto više, ionako cijelo vrijeme svi gledamo u te prve tri pozicije da idemo u Evropu, pa eto valjda ne gledamo zato da bi na brzinu ispali od nekog polukluba iz neke polulige, a nadam se da će nam jedan takav doći, ipak bi još jedan Hapoel bio previše...
Pa eto dao je 12 golova ove godine, pa ti skontaj, ali ko što reče jedan kolega da je svaki peti zicer pogodio bio bi zlatna kopačka Europe.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:jel barem bolji od lazara, iskreno ?Bosco je napisao/la:Adilović = Lazar Popović 2.0AmanijakzO je napisao/la:Amar Osim želi Adilovića![]()
BLAGO VAMA !AmanijakzO je napisao/la:Amar Osim želi Adilovića![]()
znaci da je bolji od naseg znalcaBosco je napisao/la:Pa eto dao je 12 golova ove godine, pa ti skontaj, ali ko što reče jedan kolega da je svaki peti zicer pogodio bio bi zlatna kopačka Europe.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:jel barem bolji od lazara, iskreno ?Bosco je napisao/la: Adilović = Lazar Popović 2.0
Warea!!!Omar500 je napisao/la:Vaše želje za pojačanja ? Najviše me zanima šta ćete predložiti za napadača, jer ne vidim baš nekog kvalitetnog napadača u našoj ligi
Falcao!!!!!!babilonTM je napisao/la:Warea!!!Omar500 je napisao/la:Vaše želje za pojačanja ? Najviše me zanima šta ćete predložiti za napadača, jer ne vidim baš nekog kvalitetnog napadača u našoj ligi
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Arma00 i 18 gostiju.