Moždaaaaaaaa RajovićbabilonTM je napisao/la:Warea!!!Omar500 je napisao/la:Vaše želje za pojačanja ? Najviše me zanima šta ćete predložiti za napadača, jer ne vidim baš nekog kvalitetnog napadača u našoj ligi
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
I zato ja navijam za Želju ,jer Željo jeste ono što oni nikad nisu bili ,i Željo nikad neće biti ono što su oni uvijek bili !
Ma patka kakav ba Adilovic.Nego mi jedino mozemo dalje ako budemo odma od pocetka igrali u kost tako da kad njihov primi loptu nema vremena za mislit nego samo izbit loptu sto dalje.Puknucemo im kontru da ce im se zanebesat.Realno bice 0-0 ili 1-0 za njih pa produzetci sta ce bit dalje ni ptice na grani neznaju.
Buraz u nasoj ligi svakako ne treba traziti igrace koji bi se ukopili u naziv "pojacanje"... Ja bih radije ganjao tipove poput Nyeme... urgentno nam fale napadac, dobro krilo, lijevi bek i pravo dobar ofanzivni vezni... bez toga nista. U krajnjoj liniji, bolje je ciljano dovesti 2-3 igraca, a uz to gurati ovu nasu djecu...Omar500 je napisao/la:Vaše želje za pojačanja ? Najviše me zanima šta ćete predložiti za napadača, jer ne vidim baš nekog kvalitetnog napadača u našoj ligi
Po meni zahvalnicu treba uruciti: Jamaku, Mesicu (nazalost - bio mi je veoma drag igrac prosle sezone ali mi je ovoliki pad u formi totalno nejasan), Popovicu (mislim da je i njega samog stid) i Colicu (starijem). Takodjet treba se potruditi prodati Viscu. Obavezno zadrzati Nyemu, Bogija, Vasilica, Markovica, Sehu (jos iducu sezonu). Mirso i Zeba (uz kvalitetne pripreme i promjenu u psihi) su tu svakako... a mislim da ce iduca sezona biti jedna od boljih za Svraku.
Moje skromno misljenje...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nekog poput lazara, bolje onda nikog da ne dovodidamirfile je napisao/la:Kaoda gledam Amar ce nekog izvuci iz Srpske lige kod nas je iskreno los izbor.I ja sam bolji od laze
Za zivot cijeli!
iz nase lige to i nemozes nazvati pojacanjem,a igraci kao Nijema se rijetko mogu dovesti za male pare.
VOLIM TE ZELJO
Svaki napadac, iz bilo kojeg kluba u ovoj nasoj ligi je za Lazar pojačanje!neno je napisao/la:iz nase lige to i nemozes nazvati pojacanjem,a igraci kao Nijema se rijetko mogu dovesti za male pare.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- Di Stéfano
- Kontakt:
sudar suljica i suljagica,beslija sutra kroz noge pintolu i ZELJO vodi jedan nula na kosevu.Zbog onoga gola mu uvijek aplaudiram kako god da odigra.
VOLIM TE ZELJO
Čuj u "****" Zenicu. Jako lijepo od vas, nema šta.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nemoj mi reci da tek ovo vidisBosco je napisao/la:Čuj u "****" Zenicu. Jako lijepo od vas, nema šta.
Za zivot cijeli!
Di Stéfano je napisao/la:
- pintol_TM87
- Kontakt:
tad je pintol jel bio na golu??? nisam znao...to mi je rodjakneno je napisao/la:sudar suljica i suljagica,beslija sutra kroz noge pintolu i ZELJO vodi jedan nula na kosevu.Zbog onoga gola mu uvijek aplaudiram kako god da odigra.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Al ste zapeli za napadaca, nama treba bar 15 igraca.
Iz godine u godinu sve losiji tim imamo zalosno....
Seha, Visca, Zeba i MIrso da i dobiju prolaznu ocjenu uz Crnca ostalo sut karta realno nisu ni za Pofalickog
Sto se tice Zenice daj boze s ovim tokmacima
Da se drugi ne boje Zelje i Osima mi bi se borili za opstanak
Iz godine u godinu sve losiji tim imamo zalosno....
Seha, Visca, Zeba i MIrso da i dobiju prolaznu ocjenu uz Crnca ostalo sut karta realno nisu ni za Pofalickog
Sto se tice Zenice daj boze s ovim tokmacima
Da se drugi ne boje Zelje i Osima mi bi se borili za opstanak
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
old school
- Kontakt:
samo me zanima kad bi bila neka normalna situacija kod nas na tribini,koliko bi nas tek onda islo u zenicu
mozda 5.000 ili mozda vise 
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
jeste jarane,dobar golman u krivom klubu.kako smo samo igrali na toj utakmici 
VOLIM TE ZELJO
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
zar nije tad muhidin zukic bio ?pintol_TM87 je napisao/la:tad je pintol jel bio na golu??? nisam znao...to mi je rodjakneno je napisao/la:sudar suljica i suljagica,beslija sutra kroz noge pintolu i ZELJO vodi jedan nula na kosevu.Zbog onoga gola mu uvijek aplaudiram kako god da odigra.
Za zivot cijeli!
sto se tice tribine,neke ce se stvari morati mijenjati kad prodze kup da se sada ne talasa. 
VOLIM TE ZELJO
Daj ba, koji vam je... ne možemo još biti Barcelona... samo Ona sve pobjeđuje.
Onda kad se spustimo na zemlju, tad ćemo biti najbolji...
Onda kad se spustimo na zemlju, tad ćemo biti najbolji...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, Redfire16 i 34 gosta.