FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Бањалучанин
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
$ не " уговор са на /. " % 6 ", " " се...
$, & $. " & " $ ', ? је & 100% &. " срце - него " $. $ је $ на " пјева са ?... & за 10-&! " "!
$, & $. " & " $ ', ? је & 100% &. " срце - него " $. $ је $ на " пјева са ?... & за 10-&! " "!
Let's go, Fighter!
"!
"!
Ko prizna pola mu se dodaDule 078 je napisao/la:Neki ljudi stvarno ne znaju uživati u životu i lijepim stvarima i uvijek će biti nesrećni,isfrustrirani,iskompleksirani....Umjesto da uživaju u najvećim uspjesima našeg kluba,da se raduju tituli,da odbrojavaju dane do subote i fešte,da se raduju današnjoj vijesti o odobravanju para za gradnju sjevera i juga,da željno čekaju kvalifikacije za ligu Šampiona....Ne....Njima je od svega toga važnije što su se "posrali u usta Teheranu",koji im je btw aplaudirao par minuta.
Nije mi jasno otkud toliki kompleks,a imamo SVE,mnogo ljepši,čistiji i uredniji grad,a o kvalitetnijem sportu da ne pričamo! Dokad biti opterećen i iskompleksiran Sarajevom? I zašto? Zašto ih uopšte toliko pominjati i davati im na kvadrat neki značaj koji objektivno i nemaju u našim životima? Niti su više bolji u sportu,niti više pare idu tamo pa nam ih vraćaju na kašičicu,niti traje rat,niti mogu odlučiti bilo šta bez naše volje.....Zašto se ne opustiti i uživati u životu i ovom prelijepom gradu,koji je apsolutna prestonica kad je domaći sport u pitanju?
Tim svojim kompleksima brukate i nas,vaše sugrađane koji uopšte nismo iskompleksirani Sarajevom i koji se Sarajeva sjetimo jednom u 7 dana....
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
ajmo zaustaviti prepucavanja ni oko čega i nastaviti sa diskusijama o FK Borac.
hvala.
hvala.
Ti si neki administrator pozitivac. Otkud se ti pojavi odjednom.
Sve u svemu sviđa mi se taj diplomatski pristup
Sve u svemu sviđa mi se taj diplomatski pristup
-
Chelsea_CBH
- Kontakt:
Borac će sačuvati čast i predati titulu Želji!
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
- north+freaks
- Kontakt:
Čestitke svim navijačima FK Borac i simpatizerima,kao i forumašima na osvajanju titule prvaka.
L=F
brothers forever!
L=F
SAMO VOJVODINA!
Pa nije Zeljo bas toliko ocajan da bi mu neko morao prepustati titulu. A tebi nema druge nego da prihvatis realnost da je Borac prvak,ma kako ti to bolno bilo. Jedan si od vecih pacenika na forumu.Chelsea_CBH je napisao/la:Borac će sačuvati čast i predati titulu Želji!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- Бањалучанин
- Kontakt:
ma jest fino,ali trebalo je,moralo i moglo dosta ubjedljivije.ima još jedno kolo,ali +8 je zaista malena razlika i nije bas neki pokazatelj koliko smo mi u stvari bolji od ovih jadnih i ofucanih šibicara.ali hajd,biće bolje do godine
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
I tebi postar bio Zeljovac???VAM je napisao/la:ma jest fino,ali trebalo je,moralo i moglo dosta ubjedljivije.ima još jedno kolo,ali +8 je zaista malena razlika i nije bas neki pokazatelj koliko smo mi u stvari bolji od ovih jadnih i ofucanih šibicara.ali hajd,biće bolje do godine
niko te ništa nije pitao...Utic je napisao/la:I tebi postar bio Zeljovac???VAM je napisao/la:ma jest fino,ali trebalo je,moralo i moglo dosta ubjedljivije.ima još jedno kolo,ali +8 je zaista malena razlika i nije bas neki pokazatelj koliko smo mi u stvari bolji od ovih jadnih i ofucanih šibicara.ali hajd,biće bolje do godine
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Znam. Ja sam pitao...VAM je napisao/la:niko te ništa nije pitao...Utic je napisao/la:I tebi postar bio Zeljovac???VAM je napisao/la:ma jest fino,ali trebalo je,moralo i moglo dosta ubjedljivije.ima još jedno kolo,ali +8 je zaista malena razlika i nije bas neki pokazatelj koliko smo mi u stvari bolji od ovih jadnih i ofucanih šibicara.ali hajd,biće bolje do godine
Ja nisam ovdje da provociram... U svakom postu spominjes Zelju, pa pomislih da imas neke frustracije od prije...
BTW. Prijatelju, ti malo malo jaja... E pa posto ti ne izlaze iz usta,ne bih te vise zadrzavao...
BTW. Prijatelju, ti malo malo jaja... E pa posto ti ne izlaze iz usta,ne bih te vise zadrzavao...
odlično,sad si me razoružao.gas.
- Di Stéfano
- Kontakt:
VAM- prosu te čovjek ko rižu 
Real Madrid --- Željo --- Feyenoord --- Portsmouth
I ja sam vam cestitao titulu ali bolje da nisam ili ste svi isti ili su samo na forumu ovakvi ljudi !
Koliko god se ne radovali i ne priznavali je jos dugo , ustvari uvijek cete se takmiciti u ovoj Ligi , tj Ligi BiH a ako zelite i ne morate mozete osnovati Premier Ligu " RS " pa i tad ce imati Europu
Koliko god se ne radovali i ne priznavali je jos dugo , ustvari uvijek cete se takmiciti u ovoj Ligi , tj Ligi BiH a ako zelite i ne morate mozete osnovati Premier Ligu " RS " pa i tad ce imati Europu
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
poništi čestitke,koje nam zaista ne trebaju od vas,pod ruku sa istomišljenicima i lagano navijaj da onaj tvoj radnik jednog dana bude prvak 
[youtube][/youtube]
Pa ne to je istina tako ti dodze to . Razmisli malo al nemogu ja o tome ovdje tebi ne zelim ustvari da ti pisem neke cinjenice koje su neoborive sto se tice Borca , Banjaluke , BiH , Bosanaca i Hercegovaca svih tako daVAM je napisao/la:poništi čestitke,koje nam zaista ne trebaju od vas,pod ruku sa istomišljenicima i lagano navijaj da onaj tvoj radnik jednog dana bude prvak
A , sto se tice Radnika pa bio bi prvak da su ovdje naprimjer Jevjeri i da nas gura neko i da nam neko kupuje utakmice ( to se ne odnosi na vas ) i da imamo para a posto nemamo necemo ni biti a i ne zasluzujemo mi smo mala carsija . Ali carsija koja je ponosna na svoju Državu !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- Бањалучанин
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.