Real Madrid CF (oficijelna tema)

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

ek0
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la ek0 » 23 maj 2011, 21:43

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 23 maj 2011, 21:48

Je'bo majku umalo zaboravih da se prisjetimo one stare Kunove od prije mozda 2,3 godine: "Nikada ne bi mogao zaigrati ni u jednom klubu cije ime pocinje na slovo 'R', a kamo li Real Madridu" :lol:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 23 maj 2011, 21:50

Kakav crni Aguero kakvi bakraci...moze on da sanja o R.Madridu 8-)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 23 maj 2011, 22:05

Koji qrac ce nam Aguero ? Boze sacuvaj... Da mi je znati koga je doveo Mou ili Perez , pretpostavljam ovaj drugi koji nema mozga za kupovinu igraca... Covjece pa dali smo 102 gola u La Ligi i mi pojacavamo napad...

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 23 maj 2011, 22:11

stvarno nema nikakve potrebe... :x :x :x :x :x
vaaaaj kako ovi vodeci ljudi iz reala znaju zahebavat navijace. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ..pa imamo 2 ekstra napadaca+ronaldo kao univerzalac,i de bolan kao i sve druge ekipe da se i mi malo oslonimo na tu nasu skolu jbm vise....nase talente samo rasprodaju i salju na posudbe a trose milione...ne raspituju se ekipe po evropi dzabe za moratu...
Sretno zmajevi!!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 23 maj 2011, 22:15

HZ_ilidzaa je napisao/la:Koji qrac ce nam Aguero ? Boze sacuvaj... Da mi je znati koga je doveo Mou ili Perez , pretpostavljam ovaj drugi koji nema mozga za kupovinu igraca... Covjece pa dali smo 102 gola u La Ligi i mi pojacavamo napad...
Dao si 102, a od toga 1 je bio bitan. ;)

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 23 maj 2011, 22:17

anonymousHD je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Koji qrac ce nam Aguero ? Boze sacuvaj... Da mi je znati koga je doveo Mou ili Perez , pretpostavljam ovaj drugi koji nema mozga za kupovinu igraca... Covjece pa dali smo 102 gola u La Ligi i mi pojacavamo napad...
Dao si 102, a od toga 1 je bio bitan. ;)
Svi su golovi bitni...
Aquero nam ne treba, tacka 8-)

FK Željezničar

Podrška Papetu

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 23 maj 2011, 22:19

Los_Blanos2 je napisao/la: Svi su golovi bitni...
Bitni su al' u Travniku. Sa tim golovima si osvojio jedno veliko NIŠTA. I da treba nam Aguero. ;)

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 23 maj 2011, 22:22

Bitni su al' u Travniku. Sa tim golovima si osvojio jedno veliko NIŠTA. I da treba nam Aguero. ;)
Zasto se onda sezona igra 38 kola :? podcijenjivas druge timove..
Zelis reci da s 2,3 gola vise u mrezi Valdeza, tj. neko ti gar. da bi osv..

FK Željezničar

Podrška Papetu

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 23 maj 2011, 22:28

Cini se da smo ovdje zestoko podjeljeni :D Tako je i po drugim Realovim forumima, bas to gledam.

Aguero ako dodje (a doc ce 90%), bit ce tek onda zanimljivo vidjeti reakciju navijaca Patetica. Ono, oteli smo im 85-te najboljeg igraca u kojeg su se kleli (Hugu Sancheza) i od njega smo napravili jednog od najboljih napadaca svih vremena i jednu od najvecih legendi Reala, ufff, kad bi se i sada tako razvijala situacija to bi bilo savrseno :D

Ponavljam. Ovdje se najmanje pitaju Gil i Cerezo, jer ako Real ponudi 45 miliona, odluka je na Kunu koji je odlucio da ode u Madrid!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 23 maj 2011, 22:30

Los_Blanos2 je napisao/la:Zasto se onda sezona igra 38 kola :? podcijenjivas druge timove..
Ne podcenjivam, ali kad od Barce izgubiš, sezona je završena. Tako da posle nije ni bitno koliko dajemo golova, 1 ili 10, apsolutno je nebitno kad od toga nema ništa.

Aguero je strašan igrač, Ronaldo i on će biti strašan tandem! ;)

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 23 maj 2011, 22:46

e podcenjivam, ali kad od Barce izgubiš, sezona je završena. Tako da posle nije ni bitno koliko dajemo golova, 1 ili 10, apsolutno je nebitno kad od toga nema ništa.

Aguero je strašan igrač, Ronaldo i on će biti strašan tandem!
Znaci Aquero ce nam pomoci da pobj. Barcu :mrgreen:
Kao veliki strucnjak Mourinho tokom sezone se mora pokazati, sa vise kombinacija, radio ih je..ali isto previse protiv Barce - na 1/2 je trazio napadaca dobio ga.. fakaticki neki mu igraci nisu bili ni potrebni ali ih je imao u timu.

U zadnja 4 el clasica tj. 360 kusur minuta koliko smo odigrali sa 2 spica, imali smo jednog Benzemu koji je u 4 el clasica odg. samo 45 min, Adebayor 90tak sve ukupno :? Higuain i ono sto je odigrao tj. zabio gol na Camp Nou sudije mu nisu priznale..
Razumijem da je bio i sistem igre takav (pocesto i sa igracem manje :mrgreen: ) ali..od pocetka vamo protiv Seville, Valencije se igra drugacije, a istoj toj Barci je mnogo teze bilo protiv Valencije, Seville..

Aquero je lik koji zna promasiti hrpu zicera, taj lik nam nije potreban..
Evo Karim sve ukupno zabio 26 komada..Hiquian i Adebyor su skupa zabili preko 20..
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 23 maj 2011, 22:53, ukupno mijenjano 2 puta.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 23 maj 2011, 22:50

Los_Blanos2 je napisao/la:
Zasto se onda sezona igra 38 kola :? podcijenjivas druge timove..
Jedino što treba Realu,jedino što je najbitnije su pobjede protiv Barcelone.Barcelona i Real Madrid su daleko iznad svih ekipa.Real Madrid će svakoga pobijediti,možda negdje kiksne-logično,ali ono što treba Realu,ono što treba navijačima,fudbalerima,svima koji vole Real JESU POBJEDE PROTIV BARCELONE.Sviđalo se to nama ili ne,Barcelona je u zadnje 3 godine broj 1 u Evropi.Nas nije bilo"nigdje"u to vrijeme,sve do dolaska Mourinha.I kada je on došao deklasirali su nas sa ponižavajućih 5:0 i onda su potvrdili koliko su iznad nas,nažalost.Sve je to donekle Mourinho ublažio osvajanjem kupa,ali opet to nije to.Liga je jedno,a kup nešto sasvim drugo.Ali bez obzira na sve to,Real je pokazao"zube"i što se tiče Barcelone i što se tiče svega ostalog.Pobijedili smo Barcelonu nakon 3 ponižavajuće godine,osvojili kup nakon 18 godina-prvi trofej nakon 3 godine,prošli osminu finala Lige Šampiona nakon 7 godina-četvrtfinale nakon 8 godina,naš"najbolji"fudbaler skinuo"maler"i dao gol Barceloni,imamo najboljeg strijelca Evrope,čini mi se i asistenta,dali smo najviše golova u Evropi...imamo čim da se pohvalimo 8-) 8-) 8-)
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 maj 2011, 22:57

Ako Aguero dođe nalaziću se u takvoj situaciji da prestanem pratit Reala
Pa kakve su ovo glasine jbt Coentrao,Aguero sve papci :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 maj 2011, 23:01

Ja sam za Kuna ,to je najbolji mladi napadač i sigurno je bolji od Benzeme i Higuaina ,kad je Benzema dolazio ja sam priželjkivo Kuna al nije stigao ,zato neka ga sad ,iako je prioritet jedan dobar štoper ,i dovoljno je
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 23 maj 2011, 23:04

Los_Blanos2 je napisao/la: Znaci Aquero ce nam pomoci da pobj. Barcu :mrgreen:
Pa prije će doneti prevagu od ovih naših kvazi napadača. Možeš misliti koliko su nam dobri napadači da ih Mou uopšte nije htio staviti u prvi sastav. Očigledno da oni ni Mourinhu ne valjaju. ;)

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 23 maj 2011, 23:11

Sve do ove godine u poslednjih 7 godina za Real se znalo jedino"ponekad"u Primeri.Hoću reći da su jedino tamo nešto osvajali.Barcelona je uz Manchester United,Milan,Liverpool,Chelsea bila u to vrijeme najdominantnija.Liverpool,Milan,Chelsea su mnogo posrnuli,ali Barcelona je i dalje ostala.Manchester United ima mnogo slabiju ekipu od njih,ali stavljam ruku u vatru da će se u finalu boriti do zadnjeg sekunda meča.Barcelona će nažalost osvojiti Ligu šampiona,ali mi tu ne možemo sad ništa.Mislim da Real treba da igra napadački,bez obzira protiv koga igra,jer napad je najbolja odbrana.Igra Reala se decenijama zasnivala na napadačkoj taktici i zašto bi je jedan Mourinho mijenjao?Ja nemam ništa protiv njega,poštujem ga,za mene je on najbolji trener današnjice,ali otići će i on,i to vrlo brže nego što mi mislimo.On će osvojiti sa Realom ono zbog čega je on došao,odradiće ono za šta je plaćen,to nije problem.Ali šta će biti onda?Ako nema Mourinha-nema ni Reala.Imamo primjer Intera i nema potrebe za komentarima.Barcelona ima Guardiolu koji neće otići nigdje,a iako ode negdje zamjeniće ga neko kome neće biti nikakav problem da ih vodi,jer je Guardiola rekonstruisao ekipu i usadio im jedan stil igre koji svi vole i znaju igrati bez problema.Nama treba čovjek koji je Madridista,čovjek koji voli Real,koji živi za Real,koji dobro poznaje Real i koji će biti tu mnogo godina,a mislim da to nije Mourinho.Daj Bože da jeste,ali sumnjam :(
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 23 maj 2011, 23:18

Sta vam je ba..
Dolazi Aguero i opet cemo imati u timu Castillanere.. Seici vode Ronalda da ganja engleski Pichichi :P

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 23 maj 2011, 23:18

Los_Blanos2 je napisao/la: Znaci Aquero ce nam pomoci da pobj. Barcu :mrgreen:
Pa prije će doneti prevagu od ovih naših kvazi napadača. Možeš misliti koliko su nam dobri napadači da ih Mou uopšte nije htio staviti u prvi sastav. Očigledno da oni ni Mourinhu ne valjaju. ;)
Nije stvar u tome...
Zasto ih onda stavlja u drugim tekmama..

Xabi Alonso treba da igra ove tekme protiv Barce a on ko qita.. on je doveden da postavi koliko toliko ravnotezu na sredini terena, a on se sa loptom nije sastavio protiv Barce fakticki lik bjezo od nje..
Vidjecemo raduje me ovaj novi klinac Sahin (trebace i njemu vremena ali..) zasto da ne tj. moze da izbaci Xabi-ja.. o da skupa u tandemu igraju, sezona je duga..

Aquero nam najmanje treba, dobar je napadac ali isto zicere masi samo tako..
Benzema je vec evo 2g, krenulo je i njega, Hiquain je imao tesku povredu ali vratice se samo abd. da se opet ne povredi, sjeti se samo SP 2010 gdje je Aquero bio u rep. Argentine tj. kod svog "Diega ", dok je Pipita bio ispred njega..

Real Madrid ce se baciti na posao sad oko stopera, mozda cak i 2 nova stopera dodju ako npr. Garay o Albiol napuste klub..
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 23 maj 2011, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 23 maj 2011, 23:19

Ako Mourinho trazi Aguera onda o-kej.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.