Orlando Magic
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: Orlando Magic
ova i tema o 76ersima su spojene sa izvornim.
malo gledanja ne bi bilo na odmet.
malo gledanja ne bi bilo na odmet.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Magic je pojeo ****. J-Rich i Arenas zesci promasaji, nijedan ne moze ni bazena pogodit. Nelson los, Hedo nije ni sjena igraca od prije 3 godine. Nazalost Howard ovdje ce tesko do prstena.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NBA menager
- Kontakt:
meni najbolji klub u NBA ligi Orlando Magic
ove sezone su brzo ispali u play-offu protiv Hawksa no nadam se da će sljedeća sezona biti mnogo uspješnija i da će Howard ostati na Floridi kada postaje slobodan igrač sljedeće godine
ove sezone su brzo ispali u play-offu protiv Hawksa no nadam se da će sljedeća sezona biti mnogo uspješnija i da će Howard ostati na Floridi kada postaje slobodan igrač sljedeće godine
- alfarouqaminu
- Kontakt:
morate se pre svega truditi da mu dovedete dobre igrace,a ne onog invalida Heda, pa Arenasa i richardsona koji je bio tragedijaNBA menager je napisao/la:meni najbolji klub u NBA ligi Orlando Magic

- NBA menager
- Kontakt:
znam da uprava je za sve kriva da se mene pita svi bi oni letjeli sada 

- alfarouqaminu
- Kontakt:
velika je greska onaj trade i to sam i rekao da nista nisu uradili sa onim tradeom...Dali su Lewisa jednog od najboljih sutera u ligi,dali kartera ok,nije vise bio onaj stari alli je mogao da igra na solidnom nivou..Dali su Pietursa jednog od stvarno boljih defanzivaca i dali su gortata... za sve ove igrace dobili su invalida od Heda,propalog arenasa,E.Clarka i najgoreg igraca prosle sezone richardsona,strasno glup potez upraveNBA menager je napisao/la:znam da uprava je za sve kriva da se mene pita svi bi oni letjeli sada

- NBA menager
- Kontakt:
točno govoriš
Gortat se sada u Phoenixu pokazao kao jako dobar igrač pošto tamo dobiva mnogo više prilike i zabija puno više što je bilo drugačije nego u Orlandu pošto je dobivao par minuta kada se odmarao Howard
Sada treba neki trade napraviti npr. Parker je rekao da bi želio otići pa bi mi njima mogli uvaliti Arenasa i još nekog levata
Gortat se sada u Phoenixu pokazao kao jako dobar igrač pošto tamo dobiva mnogo više prilike i zabija puno više što je bilo drugačije nego u Orlandu pošto je dobivao par minuta kada se odmarao Howard
Sada treba neki trade napraviti npr. Parker je rekao da bi želio otići pa bi mi njima mogli uvaliti Arenasa i još nekog levata

- alfarouqaminu
- Kontakt:
sve je to lepo,mada meni je parker rizican,lik nije playmaker,vise je kao nelson,pa parker nije imao sezonu sa vise od 8 asistencija inace ima 5,7 takom karijere...treba vama bolji igrac poput PaulaNBA menager je napisao/la:točno govoriš
Pa nemamo mi toliko glupu upravu čuj ArenasNBA menager je napisao/la:točno govoriš

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ja bi.LBJ MVP je napisao/la:Ja Parkera ne bi ni za Howarda pustio
Nego Timi ima još godinu ugovora(21 milion) i onda se otvara veliki prostor u salary cupu...
Howard je usput free agent te godine

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ma gdje ćeš Tonya datRaul_64 je napisao/la:Ja bi.LBJ MVP je napisao/la:Ja Parkera ne bi ni za Howarda pustio
Nego Timi ima još godinu ugovora(21 milion) i onda se otvara veliki prostor u salary cupu...
Howard je usput free agent te godine![]()

Btw to je odlična situacija vjerujem da Howard ne bi imao ništa protiv Spursa,a Timiju poslije dadnemo veteranski ugovor i to je to

Twin Towers

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma sta ce Howard u luzerski klub kosto Spurs
On zeli u big club + big market
On zeli u big club + big market
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
- Donnie Darko
- Kontakt:
ja bas vjerujem u suprotno.LBJ MVP je napisao/la: Ma gdje ćeš Tonya dat![]()
Btw to je odlična situacija vjerujem da Howard ne bi imao ništa protiv Spursa,a Timiju poslije dadnemo veteranski ugovor i to je to![]()
Twin Towers![]()
Pa imao bi solidnu ekipu koja može osvojit titulu teško da može u neku jaču i potencijalniju ekipu OKC i ostali će biti svi uni velikih ugovora jedino da Oklahoma ne šutne Westbrooka da bi uzeli Howarda što i ne bi bilo loše kad razmislim.Ili da Lakersima Stern dopusti opet nešto kao kod GasolaDonnie Darko je napisao/la:ja bas vjerujem u suprotno.LBJ MVP je napisao/la: Ma gdje ćeš Tonya dat![]()
Btw to je odlična situacija vjerujem da Howard ne bi imao ništa protiv Spursa,a Timiju poslije dadnemo veteranski ugovor i to je to![]()
Twin Towers![]()

- alfarouqaminu
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Pa imao bi solidnu ekipu koja može osvojit titulu teško da može u neku jaču i potencijalniju ekipu OKC i ostali će biti svi uni velikih ugovora jedino da Oklahoma ne šutne Westbrooka da bi uzeli Howarda što i ne bi bilo loše kad razmislim.Ili da Lakersima Stern dopusti opet nešto kao kod GasolaDonnie Darko je napisao/la:ja bas vjerujem u suprotno.LBJ MVP je napisao/la: Ma gdje ćeš Tonya dat![]()
Twin Towers![]()
tako je ne treba dati Duncana pa ipak je on ikona spursa uz robinsona,toliko vam je toga ucinio i vi da ga sad tako sutnete... nije to zasluzio
- NBA menager
- Kontakt:
najbolje bi bilo dovest Chris Paula i razbijali bi
sve redom

- Donnie Darko
- Kontakt:
ima jedan manji problem: ne mogu dovest paula.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
veliki im je to problem ...mislim mogu u nekom tradu, ali sta moraju dat za njega? pickove, Nelson,Rodick? Bass? to je oprilike sto bi mogli ponuditiDonnie Darko je napisao/la:ima jedan manji problem: ne mogu dovest paula.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Donnie Darko
- Kontakt:
jedini nacin da ga dovedu je da im dadnu howarda.
The Orlando Magic future are saved!Howard, Magic close on extension
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.