NK Žepče

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Re: NK Žepče

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 18 apr 2011, 09:33

sony_91 je napisao/la:
gospodin Seljakovic je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:Stvarno je šteta da trenutno ne igra seniorska ekipa Žepča, onakve uvjete ima rijetko koji klub u BiH. Ali eto valjda krenete na godinu ponovo pa lagano sve ispočetka, ako bude bilo fine finansijske pomoći brzo se može doći do određenih uspjeha, što vam isreno želim, gore smo dva puta igrali i uvijek smo imali uvjete za igrati normalnu utakmicu. Nikad neću zaboraviti onu našu prvu utakmicu gore i pobjedu od 1-0 koja nam je donijela potpuni preokret i opstanak u ligi.
haha .. da, sjecam se i ja, vise ljudi navijalo za vas nego za nas, dosta vas poteglo u Zepce :D
A u Zepcu su uvijek odlicni uvijeti za igru, al za treniranje i nije bas, ako si bio onda si mogao vidjet kakav je pomocni teren, al srecom pa srednja skola ima veliki nogometni teren, takodje kvalitetan pa se dole cesto treniralo .. i bas taj stadion je meni bio jedina nada da nikad necemo vako nisko spast, uvijek sam govorio kako nebi dali onoliko para za stadion ako nemaju u planu premijerligu
znam, vidio sam pomoćno. bio sam ja na par treninga gore dok ste još u Premijer ligi bili, od nas ste gore imali jedno vrijeme igrača pa tako.
onda znas o cemu ti pricam, kad kisa padne nemozes izvadit nogu iz blata, a kad osusi il smrzne onda mozes nogu slomit, jer se jako rijetko predje valjkom, pogotovo sad kako nismo vise u PLBiH, dok smo bilo koliko toliko se vodilo racuna jer je tu bio i prvi tim

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 13 maj 2011, 19:30

jedan od trenera iz omladinske skole je rekao da je vrlo moguce da se od iduce sezone opet formira seniorski tim
nadamo se da cemo opet nekad zaigrat u drustvu najboljih :D

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 15 maj 2011, 17:20

gospodin Seljakovic je napisao/la:jedan od trenera iz omladinske skole je rekao da je vrlo moguce da se od iduce sezone opet formira seniorski tim
Iz koje lige cemo krenuti? :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 15 maj 2011, 19:31

Adi_Zepce je napisao/la:
gospodin Seljakovic je napisao/la:jedan od trenera iz omladinske skole je rekao da je vrlo moguce da se od iduce sezone opet formira seniorski tim
Iz koje lige cemo krenuti? :D
koliko ja poznajem pravila krenut cemo iz najnize, iz kantona, jer sezonu prije nismo igrali i nismo izborili igranje u nekoj visoj ligi .. jedino bi mogli igrat neku ligu vise ako neki klub ne dobije licencu, al kod nas hvala bogu svatko ziv dobija licence tako da se tomu ne treba ni nadat

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 23 maj 2011, 23:14

Liga predpionira
Rudar prvak Zeničko-dobojskog kantona

Nakon što su uvjerljivo osvojili prvo mjesto u "A" Grupi, predpioniri Rudara u dvije finalne utakmice bili uspješniji od prvaka "B" Grupe Žepča i zasluženo osvojili pobjednički pehar koji im je uručio predsjednik NS Zeničko-dobojskog kantona Sulejman Čolaković
#samoRudar #zauvijek

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 23 maj 2011, 23:23

Prva tekma završena 1:0 u Kaknju, a druga u Žepču?

btw. pioniri Krivaje protiv Čelika u finalu :D

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 23 maj 2011, 23:28

NK/RK Krivaja je napisao/la:Prva tekma završena 1:0 u Kaknju, a druga u Žepču?
U prvoj finalnoj utakmici u Kaknju golom Damira Crnovića ostvarili su minimalnu prednost(1:0),koju su sačuvali u revanšu u Žepču(0:0) i zasluženo osvojili šampionsku titulu za prvenstvenu sezonu 2010/2011.godine.

-U Žepču smo bolje igrali i bili bliži pobjedi.Imali smo izvjesno vrijeme i igrača više jer je sudija isključio domaćeg golmana zbog grubog prekršaja van kaznenog prostora nad našim napadačem koji je bio u izglednoj prilici.Neću biti neskroman ako kažem da smo i u revanšu trebali pobijedi jer smo odigrali veoma dobro i još jednom potvrdili da naši rezultati nisu slučajni, istakao je trener Rudarevih predpionira Ramiz Husić.
#samoRudar #zauvijek

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 24 maj 2011, 11:13

Samo da te obavijestim da su pioniri Krivaje izbacli Rudar sa 1:0 ovdje. Imate znači dobru omladinsku školu, sada oni idu na federalno ili državno takmičenje. Sretno :)

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 24 maj 2011, 11:16

L' Imperator je napisao/la:
NK/RK Krivaja je napisao/la:Prva tekma završena 1:0 u Kaknju, a druga u Žepču?
U prvoj finalnoj utakmici u Kaknju golom Damira Crnovića ostvarili su minimalnu prednost(1:0),koju su sačuvali u revanšu u Žepču(0:0) i zasluženo osvojili šampionsku titulu za prvenstvenu sezonu 2010/2011.godine.

-U Žepču smo bolje igrali i bili bliži pobjedi.Imali smo izvjesno vrijeme i igrača više jer je sudija isključio domaćeg golmana zbog grubog prekršaja van kaznenog prostora nad našim napadačem koji je bio u izglednoj prilici.Neću biti neskroman ako kažem da smo i u revanšu trebali pobijedi jer smo odigrali veoma dobro i još jednom potvrdili da naši rezultati nisu slučajni, istakao je trener Rudarevih predpionira Ramiz Husić.
hahahaha .. da mi bi samo znat tko je izmislio ovaj interviju il mozda taj vas trener nije bio na utakmici .. hahaha .. golman domacina je inace dobio crveni karton jer je uhvatio loptu u ruke izvan sesnaest metara, nakon ociglednog zaledja momak se zafrkao jer slijepi sudija nije svirao zaledje vec ovom dao crveni karton .. i inace gore u Kaknju su Zepcaci igrali bez golmana, branio im igrac, a u Zepcu im iskljucen golman i nije priznat cist gol nakon sto je igrac Zepca prosao golmana sudija svira zaledje .. haha .. to su ti informacije od mene koji sam gledao utakmicu ;)

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 24 maj 2011, 12:04

NK/RK Krivaja je napisao/la:Samo da te obavijestim da su pioniri Krivaje izbacli Rudar sa 1:0 ovdje. Imate znači dobru omladinsku školu, sada oni idu na federalno ili državno takmičenje. Sretno :)
znam, procit'o sam negdje ;)
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 24 maj 2011, 12:17

gospodin Seljakovic je napisao/la:hahahaha .. da mi bi samo znat tko je izmislio ovaj interviju il mozda taj vas trener nije bio na utakmici .. hahaha .. golman domacina je inace dobio crveni karton jer je uhvatio loptu u ruke izvan sesnaest metara, nakon ociglednog zaledja momak se zafrkao jer slijepi sudija nije svirao zaledje vec ovom dao crveni karton .. i inace gore u Kaknju su Zepcaci igrali bez golmana, branio im igrac, a u Zepcu im iskljucen golman i nije priznat cist gol nakon sto je igrac Zepca prosao golmana sudija svira zaledje .. haha .. to su ti informacije od mene koji sam gledao utakmicu ;)
hehe, pa normalno da je trener bio na utakmici i ne znam zasto bi lagao :roll: ..,al' eto neka bude kako ti kazes ;)
#samoRudar #zauvijek

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 25 maj 2011, 16:33

moguce da je taj netko izmislio interviju kako se to obicno i radi .. nisam glup jbt, golman uhvatio loptu izvan sesnesterca, mali mislio da je ofsajd, al sudac nije svirao vec mu pokazao crveni

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 21 jun 2011, 15:11

evo jedne slike, bas mi je strava :mrgreen: :mrgreen:
slika

Dinamo i Hajduk dva su kluba bratska :lol:

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 21 jun 2011, 22:48

:@ gospodine Ima l' sta novo u Zepcu?? Jeste li formirali seniorski tim??
#samoRudar #zauvijek

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 21 jun 2011, 22:54

gospodin Seljakovic je napisao/la:evo jedne slike, bas mi je strava :mrgreen: :mrgreen:
slika

Ovo dovoljno govori o njima i neznaju ni ko su Dinamo ni Hajduk i koliko se oni vole samo nek je druga zastava i nek je Hrvatsko kao da su neki " Hrvati " cc !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 jun 2011, 23:54

CoDe je napisao/la:
gospodin Seljakovic je napisao/la:evo jedne slike, bas mi je strava :mrgreen: :mrgreen:
slika

Ovo dovoljno govori o njima i neznaju ni ko su Dinamo ni Hajduk i koliko se oni vole samo nek je druga zastava i nek je Hrvatsko kao da su neki " Hrvati " cc !
Gluposti pises,kako nece znati tko je Hajduk a tko Dinamo,kada je Torcida-Zepce prisutna na svakoj vecoj utakmici Hajduka.
Za Nk Zepce su navijali momci koji su ujedno i simpatizeri (navijaci) Hajduka i Dinama,osobno vise sam sebe volio vidjeti iza natpisa Torcida,nego BBB :D
Kasnije su oba transparenta ukinuta,te je bio jedan jedinstven naziv za sve tj."Canniballs-Zepce"
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 22 jun 2011, 00:12

CoDe je napisao/la:
ccccc .. nekad su se navijaci Zepca zvali Bad Blue Boys, a poslije Torcida il obrnuto, davno je bilo, bas i ne pamtim najbolje :/ .. ta dva transparenta su iz dva razlicita doba ;) .. nakon Torcide i BBB navijaci su dobili jedinstveno ime Canniballs-Zepce, nadam se da si sad shvatio

i ja sam stavio sliku bas iz tog razloga sto mi je nako zanimljivo to da se na istoj tribini medju istim navijacima pojavi transparent Torcide i Boysa, to ima samo kad igra Hrvatska repka i mi u Zepcu :mrgreen:

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 24 avg 2011, 17:32

Ima li išta novog oko NK Žepče? natječu li se seniori i gdje?
Sloga Uskoplje

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 24 avg 2011, 22:48

slogauskoplje je napisao/la:Ima li išta novog oko NK Žepče? natječu li se seniori i gdje?
Koliko je meni poznato seniorski sastav Nk Zepce vise ne postoji....

www.valencia-balkan.net

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 24 avg 2011, 22:50

Adi_Zepce je napisao/la:
slogauskoplje je napisao/la:Ima li išta novog oko NK Žepče? natječu li se seniori i gdje?
Koliko je meni poznato seniorski sastav Nk Zepce vise ne postoji....
Pa govorili su da će od ove sezone ponovo početi igrati ?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.