Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Bane Madridista
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Bane Madridista » 23 maj 2011, 23:23

Nail for Real je napisao/la:Ako Mourinho trazi Aguera onda o-kej.
Samo malo.Pogledajmo koga je sve Mourinho doveo od kada je došao.Ni jednu veliku zvijezdu.Sve su to igrači od kojih on pravi zvijezde.Treba kupiti i jednu zvijezdu sigurno,ali mislim da to ne treba da bude napadač :?
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 23 maj 2011, 23:25

Mourinho zna sta hoce. Nije doveo zvijezdu? Sta je Carvalho? Late bloomer :mrgreen: ? Mourinho jos u Realu nije promasio sa transferom, a dovesce igraca od 22 godine. Osim Carvalha, sva njegova madridska pojacanja su mlada sto itekako koristi timu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 maj 2011, 23:29

L_blancos je napisao/la:Sta vam je ba..
Dolazi Aguero i opet cemo imati u timu Castillanere.. Seici vode Ronalda da ganja engleski Pichichi :P
To nešto kao sa Ibrom u Interu proda najveću zvijezdu i osvoji sve :lol: Možda nam dadnu Džeka pa on bude kao Eto :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 23 maj 2011, 23:30

Bane Madridista je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Ako Mourinho trazi Aguera onda o-kej.
Samo malo.Pogledajmo koga je sve Mourinho doveo od kada je došao.Ni jednu veliku zvijezdu.Sve su to igrači od kojih on pravi zvijezde.Treba kupiti i jednu zvijezdu sigurno,ali mislim da to ne treba da bude napadač :?
Mourinho je isto dosao u tim koji je imao par zvijezda, sta cemu vise :mrgreen:

Sad samo treba dase radi na potrazi za mladim kvalitetnim stoperom, bice tesko al jbg.. imaju ljude za taj posao - pa neka skupa traze, volio bih da je moj :) :(
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 23 maj 2011, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 23 maj 2011, 23:32

LBJ MVP je napisao/la:
Dolazi Aguero i opet cemo imati u timu Castillanere.. Seici vode Ronalda da ganja engleski Pichichi :P
To nešto kao sa Ibrom u Interu proda najveću zvijezdu i osvoji sve :lol: Možda nam dadnu Džeka pa on bude kao Eto :mrgreen:
Ma bolji je Morata :D :D

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 23 maj 2011, 23:37

Nail for Real je napisao/la:Mourinho zna sta hoce. Nije doveo zvijezdu? Sta je Carvalho? Late bloomer :mrgreen: ? Mourinho jos u Realu nije promasio sa transferom, a dovesce igraca od 22 godine. Osim Carvalha, sva njegova madridska pojacanja su mlada sto itekako koristi timu.
Carvalho je druga priča,on je u zalasku karijere.Ali treba misliti šta će biti kada Mourinho ode.Kada dođe neki drugi trener,taktički drugačije orijentisan,kako će onda njegovi igrači igrati?Samo da ne bude kao u Interu:Dok je Mou vodio Inter Diego Milito igrao najbolji fudbal u karijeri,a kada je Mou otišao Milito ne može da se"sastavi".Eto'o kod Mourinha bio prosječan igrač-ne baš od velikog značaja,a sad Eto'o ubjedljivo najbolji igrač Intera,mislim stvarno... :? :? :?
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 maj 2011, 23:39

L_blancos je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Ma bolji je Morata :D :D
Ma MOrata će ko Balonja ulazit kad treba vadit ekipu i onda će otić kad ode Mou :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 23 maj 2011, 23:39

Inter ima istrosene, stare, nemotivisane igrace a sumnjam da ce to biti slucaj sa igracima Reala poslije odlaska Specijalnog.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 23 maj 2011, 23:49

U Interu je pravio ekipu za sezonu dvije.. A u Realu vec ima najmladji tim u historiji kluba,eto kad pogledas nemamo igraca od veze pa prema naprijed da prelazi 25 sem Xabija..A i odbrana osim Carvalha mlada.. I u tom pogledu se Hamit ne uklapa..

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 23 maj 2011, 23:54

Nail for Real je napisao/la:Inter ima istrosene, stare, nemotivisane igrace a sumnjam da ce to biti slucaj sa igracima Reala poslije odlaska Specijalnog.
Sve je to tačno,ali uzmimo naprimjer Arjena Robbena.Kod Mouirinha u Chelseaju bio je da ne kažem skoro rezerva,u Realu je igrao"relativno dobro",ali ipak su ga"otjerali"i čovjek se malo je reći proslavio.Nema to baš neke velike veze sa godinama,taktika je najviše bitna.Neće to sigurno biti problem za Di Mariu,Carvalha,Adebayora,ali Ozil,Khedira,Sahin to je pitanje.Oni su sjajni igrači,ali igrači za male utakmice.Nadam se da griješim,ali... ;)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 23 maj 2011, 23:57

Di Maria ce sljedece sezone biti bolji od Robbena, ako vec sada nije. Kakav crni Robben :roll: ...

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 24 maj 2011, 00:06

Nail for Real je napisao/la:Di Maria ce sljedece sezone biti bolji od Robbena, ako vec sada nije. Kakav crni Robben :roll: ...
Dobro si zakoluto´ ocima na kraju kakav si post napisao
RIP SALE VILENJAK

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 24 maj 2011, 00:10

Nail for Real je napisao/la:Di Maria ce sljedece sezone biti bolji od Robbena, ako vec sada nije. Kakav crni Robben :roll: ...
I ja se slažem s tim.Di Maria ne može baš da blista toliko pored Ronalda.U svim utakmicama protiv Barcelone,po meni je bio najbolji pojedinac.Nama treba jedan igrač nazad,jer Carvalho ima 33 godine,Pepe nije baš ekstra,a i ne vidim od ostalih ko bi mogao da igra štopera.Ja bih najviše volio da vidim Vidića,jer stvarno bi bilo lijepo da jedan fudbaler iz ex-Jugoslavije igra u najvećem klubu na svijetu,a i trenutno je najbolji defanzivac planete.Žao mi je što nismo doveli Davida Luiza,ali šta se može sad?!Thiago Silva,Chiellini,Terry,Kompany,Hummels,Subotić,Howedes,pa možda čak i onaj Ayala iz Liverpoola bili bi po meni dobri za Real Madrid.Neko od ovih-ja bih volio tandem Subotić-Hummels,pola Bundeslige u Madridu :lol: :lol: :lol:

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 24 maj 2011, 00:20

Robben ili Di Maria? Nema tu poredjenja. Jedan kad je zdrav bolji je od Ronalda, drugi je uvijek zdrav i igra uvijek konstantno na visokom nivou.

Robben bolji, Di Maria losiji kao igrac, po onome sto moze ponuditi
Di Maria bolji, Robben losiji kao igrac, po onome koliko na njega mozes racunati

Kad bi me sad pitali hoces li Di Mariu ili Robbena ( da sam predsjednik a nisam) onda bih otvoreno rekao, ma ko vas jeebe, ne dovodite me u takvu nedoumicu, ali ipak dajte mi tog Di Mariu, sramota je vratiti Robbena u Real nakon sto smo ga sramno prodali Bayernu.

Di Maria ima dribling, sut, slab je na desnoj nozi kao i Robben, dobar je u skoku, zna izboriti penal, a sve sto on radi sjajno, a to je sve nabrojano, Robben radi jos bolje, ali samo kratko, onda kad nije u svom stanu u bolnici

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 24 maj 2011, 00:25

Madridism je napisao/la:Robben ili Di Maria? Nema tu poredjenja. Jedan kad je zdrav bolji je od Ronalda, drugi je uvijek zdrav i igra uvijek konstantno na visokom nivou.

Robben bolji, Di Maria losiji kao igrac, po onome sto moze ponuditi
Di Maria bolji, Robben losiji kao igrac, po onome koliko na njega mozes racunati

Kad bi me sad pitali hoces li Di Mariu ili Robbena ( da sam predsjednik a nisam) onda bih otvoreno rekao, ma ko vas jeebe, ne dovodite me u takvu nedoumicu, ali ipak dajte mi tog Di Mariu, sramota je vratiti Robbena u Real nakon sto smo ga sramno prodali Bayernu.

Di Maria ima dribling, sut, slab je na desnoj nozi kao i Robben, dobar je u skoku, zna izboriti penal, a sve sto on radi sjajno, a to je sve nabrojano, Robben radi jos bolje, ali samo kratko, onda kad nije u svom stanu u bolnici
Obojica su sjajni,samo što Robben nikada u Realu nebi igrao onako kao što igra u Bayernu.To je savim normalno,jer su u Realu igrači pod mnogo većim pritiskom.Robben igra najbolje gdje je on glavni,a u Realu sumnjam da bi to bio pored onakvog Cristiana :D

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 24 maj 2011, 00:59

Jao ovo je provala stoljeca hahahahhahahahah Robben je institucija za ovog klošara :lol: :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 maj 2011, 01:03

Ad0 je napisao/la:
Jao ovo je provala stoljeca hahahahhahahahah Robben je institucija za ovog klošara :lol: :lol: :lol: :lol:
Iako se slažem s tobom da te nešto upitam.Da li je bolje biti zdrav klošar godinu dana ili imati sve pare,najbolje aute itd.,a biti bolestan više od pola godine znači zdravlje prije svega
P.S.Nisam ljubitelj nijednog najsretniji bi bio da i Di Mariu uvalimo nekom ko što smo Robbena 8-)

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 24 maj 2011, 01:03

Ad0 je napisao/la:
Robben je institucija kristala :mrgreen: hvala bogu klosar nije kristal 8-)

FK Željezničar

Podrška Papetu

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 24 maj 2011, 01:42

Kun na twitteru objavio da je vreme da ide iz kluba. Gdje li će?????????? :lol:

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 24 maj 2011, 02:03

anonymousHD je napisao/la:Kun na twitteru objavio da je vreme da ide iz kluba. Gdje li će?????????? :lol:
slika
Seik, zategni sad ili nikad :mrgreen: pa da onaj lik sto ima nick @tevezito tj. da napravi novi @ Kunito :lol:

FK Željezničar

Podrška Papetu

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.