To pod uslovom da svi u federaciji glasaju za usvajanje novog statuta jer bilo je price da od toga nece biti nista jer se sve vrtilo oko zahtjeva iz Banjaluke???banovan je napisao/la:Možemo mi pričati šta hoćemo ali desilo se slijedeće. Početak drugog dijela prvenstva, prve tri utakmice, OlimpiC kojeg smo razvalili, Zvijezda koja nam nije napravila šansu, bukvalno i Travnik kojeg smo isto razvalili. Onda se počelo pričati o suspenziji, bla, bla, hop, mi se iznenada "odronismo" i lagano izgubimo 3 utakmice na Grbavici(Sloboda, Široki, Borac), pored toga nas pokradu u Zenici u ligi i imamo smiješno suđenje protiv Slavije i Zrinjskog na Grbavici.
S druge strane u Kupu igramo "dobro"(osim utakmice na Grbavici protiv Širokog).
Hint: pogledati koliko je savez suspendovan, kada se počelo pričati o suspenziji i uporediti navedeno sa našim drastičnim padom u igri.
Usput, još jedna zanimljivost
Skupština FS RS glasa za statut
Piše: D. Banović
Ponedjeljak, 23.05.11. 17:50.
Skupština Fudbalskog saveza Republike Srpske sutra će se u Banjoj Luci izjasniti oko novog statuta FS BiH. Kako tvrde naši izvori iz Banje Luke, delegati će glasati za usvajanje statuta.
"Nema razloga da se donese druga odluka. Uostalom Komitet za normalizaciju, ali i FIFA i UEFA su uvažili sve zahtjeve koji su stigli iz entiteta, pa će Izvršni odbor i Skupština FS RS danas dati pozitivno mišljenje i sugestiju da delegati iz RS u Skupštini FS BiH podrže ponuđeni statut", kaže naš izvor iz FS RS.
Početak Skupštine je zakazan za 13 sati, a sjednici će da prisustvuju i članovi Komiteta za normaliza![]()
Jesmo kilavi, igra nam je patetična al je zanimljivo kada se to počelo dešavati. Barem meni. Eto, argumentovano sam sve naveo.
Biće nas bruka u Zenici. Usput, smogovci se porede sa nama. Oni su plaćali izlet u Sarajevo 5 KM u totalu(karta + prijevoz). Mi to plaćamo između 17 cca i 25 KM(auto ili autobus) i biće nas barem duplo više. Pametnom dosta.
Next stop: Zenica
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Ljudi ja cu da poludim nemogu vise, u ZENICU KADA PODEM JA PRATI ME 5.6 DROTOVA ... ! ŽELJU U <3
haha ma brate ni ja ne mogu vise da izdrzim evo izludi hahah,ali utjeha sutra cemo da zadamo zadacu svima ako Bog dalopta je napisao/la:Ljudi ja cu da poludim nemogu vise, u ZENICU KADA PODEM JA PRATI ME 5.6 DROTOVA ... ! ŽELJU U <3
25.5.2011 zenica ce biti PLAVO-BIJELA
Hawking,ti si bio najtvrdji orah,jesi odustao od titule konacno?Hawking je napisao/la: Šta tebi nije dovoljno da se hiljadu puta ponovi razlog, pa treba opet?
-
Just do it.TM
- Kontakt:
Sve ti je to ok napisano, al' Lazo ne zabijaDejo je napisao/la:
15 buseva je vec popunjeno !
Simpaticni su robijasi sa pricom, kako nas nece doci kao njih na Grbavicu, ipak su u pravu, nece, nas ce biti duplo vise !
Lazar zabija
:)
zeljo lištice su uz vas

-
mulje_TM87
- Kontakt:
i koliko je karta s busemrusina_jr je napisao/la:Do koliko sati danas mogu kupiti kartu ?
Sutra aBd da osvojimo kup u inat svima,pa onda nek Ibraković tuguje s cijelom BiH(osim Širokog).A ovi pitari do unazad 10 dana su govorili kako bi volili da Željo osvoji kup.Tada su se bojali da neće biti među 3,a sad kad su osigurali poziciju za Evropu svim srcem su uz robijaše.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ovi Manijaci imaju neke specijalne autobuse u koje moze stati kako pisu i do 80 navijaca
ili su se zajebali pa su autobus zamjenili sa lokomotivom
Salu na stranu pa nek bude i 20 autobusa po 50 ljudi to je milja +kombi i privatni automobili plafon 1500. 
pa to je opće poznato da u njihove autobuse stane nekad i do 100 ljudi, zavisno koliko autobusa ide u Gradačc ih je došlo 200 sa 2 busaami je napisao/la:Ovi Manijaci imaju neke specijalne autobuse u koje moze stati kako pisu i do 80 navijaca![]()
![]()
Salu na stranu pa nek bude i 20 autobusa po 50 ljudi to je milja +kombi i privatni automobili plafon 1500.
karta sa busem je 25 kmmulje_TM87 je napisao/la:i koliko je karta s busemrusina_jr je napisao/la:Do koliko sati danas mogu kupiti kartu ?
seven je napisao/la:pa to je opće poznato da u njihove autobuse stane nekad i do 100 ljudi, zavisno koliko autobusa ide u Gradačc ih je došlo 200 sa 2 busaami je napisao/la:Ovi Manijaci imaju neke specijalne autobuse u koje moze stati kako pisu i do 80 navijaca![]()
![]()
nasao se pitarluk ,bit ce nas 300 ovo su mini busevi da znate samo pa da se nastavite smijatiami je napisao/la:seven je napisao/la:pa to je opće poznato da u njihove autobuse stane nekad i do 100 ljudi, zavisno koliko autobusa ide u Gradačc ih je došlo 200 sa 2 busaami je napisao/la:Ovi Manijaci imaju neke specijalne autobuse u koje moze stati kako pisu i do 80 navijaca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nisi se dobro raspitao nisu bila 2 busa u gradaccu vec 1seven je napisao/la:pa to je opće poznato da u njihove autobuse stane nekad i do 100 ljudi, zavisno koliko autobusa ide u Gradačc ih je došlo 200 sa 2 busaami je napisao/la:Ovi Manijaci imaju neke specijalne autobuse u koje moze stati kako pisu i do 80 navijaca![]()
![]()
- pintol_TM87
- Kontakt:
karte ne mozes kupit danas ovdje na grbavici..ako platis 25KM DANAS DO 19 H ICI CES SA AUTOBUSOM A KARTU CES DOBITI SUTRA PRI ULAZKU U AUTOBUS...mulje_TM87 je napisao/la:i koliko je karta s busemrusina_jr je napisao/la:Do koliko sati danas mogu kupiti kartu ?
ONI KOJI IDU KOMBIJIMA ILI AUTIMA KARTE CE KUPITI U ZENICI...
Zadnja izmjena: pintol_TM87, dana/u 24 maj 2011, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- Crveni Barun
- Kontakt:
sretno vam sutra i uzmite taj trofej (da se odmah razumijemo ne "navijam" ni za široki a još manje za želju) zaslužili ste da ove godine uzmete nešto nadam se da je kup vaš 
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
e pintol ali zar nije do 19 danas,jucer ja kad sam isao bilo je do 19pintol_TM87 je napisao/la:karte ne mozes kupit danas ovdje na grbavici..ako platis 25KM DANAS DO 17 H ICI CES SA AUTOBUSOM A KARTU CES DOBITI SUTRA PRI ULAZKU U AUTOBUS...mulje_TM87 je napisao/la:i koliko je karta s busemrusina_jr je napisao/la:Do koliko sati danas mogu kupiti kartu ?
i da obavjestim zenicane da nas vec sada ima vise nego njih na Grbavici uveliko
- pintol_TM87
- Kontakt:
greska prilikom kucanja..ispravljeno hvalatwisttm87 je napisao/la:e pintol ali zar nije do 19 danas,jucer ja kad sam isao bilo je do 19pintol_TM87 je napisao/la:karte ne mozes kupit danas ovdje na grbavici..ako platis 25KM DANAS DO 17 H ICI CES SA AUTOBUSOM A KARTU CES DOBITI SUTRA PRI ULAZKU U AUTOBUS...mulje_TM87 je napisao/la: i koliko je karta s busem
i da obavjestim zenicane da nas vec sada ima vise nego njih na Grbavici uveliko
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, avalPacidoroP, kosuljaplava, Levin i 54 gosta.