...a ko kaze da ga moras slusati,ako ti se toliko gadi nemoj gledati europsku ligu na OBN-u,valjda imas jos TV kanala...Titova-Juga je napisao/la:Rooney88 je napisao/la:Stvarno odavno nisam vidio dva ludja komentatora. Fkt ih je uzivanje slusati. Ima onih glupih pa se za glavu covjek uhvati i cupa kosu od nebuloza koje lupaju ali ovaj dvojac je naprosto genijalan, svaka im cast stvarno!
Eh vidis, to su vec dva tipa koja imaju smisao za humor i koliko god mozda i pricali o nekim drugim stvarima "ponekad" a ne o nogometu, opet je fino za cuti za razliku od Vugdalica koji prica o sapunicama i sta je ko rucao u samo sebi smijesnom stilu. Ja povracam kada ga cujem majke mi..
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
- Titova-Juga
- Kontakt:
enobarca je napisao/la:...a ko kaze da ga moras slusati,ako ti se toliko gadi nemoj gledati europsku ligu na OBN-u,valjda imas jos TV kanala...Titova-Juga je napisao/la:Rooney88 je napisao/la:Stvarno odavno nisam vidio dva ludja komentatora. Fkt ih je uzivanje slusati. Ima onih glupih pa se za glavu covjek uhvati i cupa kosu od nebuloza koje lupaju ali ovaj dvojac je naprosto genijalan, svaka im cast stvarno!
Eh vidis, to su vec dva tipa koja imaju smisao za humor i koliko god mozda i pricali o nekim drugim stvarima "ponekad" a ne o nogometu, opet je fino za cuti za razliku od Vugdalica koji prica o sapunicama i sta je ko rucao u samo sebi smijesnom stilu. Ja povracam kada ga cujem majke mi..
Sva sreca pa imam, inace bi me svaki dan bilo u novinama kako prognoziram smak svijeta...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
nego imal ko kakav klip ovog dvojca sa eutosporta trazim citav dan ne mogu naci najjaci su kad prenose curling i poceo sam pratit taj sport zbog njih dvoice
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
- Titova-Juga
- Kontakt:
marsovac je napisao/la:nego imal ko kakav klip ovog dvojca sa eutosporta trazim citav dan ne mogu naci najjaci su kad prenose curling i poceo sam pratit taj sport zbog njih dvoice
Izgleda nema nigdje na youtube-u ili ja ne mogu da nadjem.
Ono je vec humor na nivou ali bez pretjerivanja kao sto to silom radi Vugdalic u svakoj recenici.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
P.S
Živim za dan kada Drago Ćosić i Marjan Mijajlović budu vodili jednu utakmicu, apsolutno nevažno kojeg sporta
Živim za dan kada Drago Ćosić i Marjan Mijajlović budu vodili jednu utakmicu, apsolutno nevažno kojeg sporta
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
E u tome je problem, nemam vise kanala Europa ligu. Telemach kablovska a na njoj samo OBN prenosi.enobarca je napisao/la:...a ko kaze da ga moras slusati,ako ti se toliko gadi nemoj gledati europsku ligu na OBN-u,valjda imas jos TV kanala...Titova-Juga je napisao/la:Rooney88 je napisao/la:Stvarno odavno nisam vidio dva ludja komentatora. Fkt ih je uzivanje slusati. Ima onih glupih pa se za glavu covjek uhvati i cupa kosu od nebuloza koje lupaju ali ovaj dvojac je naprosto genijalan, svaka im cast stvarno!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
provali se drago ćosić sa HRT-a,reče kako je guardiola imao 7 godina kada je ferguson osvojio prvi trofej 1983. godine,a guardiola rođen 1971. godine
- Titova-Juga
- Kontakt:
Da, desava se i najboljima.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ferguson nije uzeo prvi trofej 1983.vec '77 drugu ligu skotske a ako cemo gledati prave trofeje onda je to bilo u sezoni 79-80 sto znaci da ipak nije toliko pogresio.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:provali se drago ćosić sa HRT-a,reče kako je guardiola imao 7 godina kada je ferguson osvojio prvi trofej 1983. godine,a guardiola rođen 1971. godine
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Ferguson nije uzeo prvi trofej 1983.vec '77 drugu ligu skotske a ako cemo gledati prave trofeje onda je to bilo u sezoni 79-80 sto znaci da ipak nije toliko pogresio.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:provali se drago ćosić sa HRT-a,reče kako je guardiola imao 7 godina kada je ferguson osvojio prvi trofej 1983. godine,a guardiola rođen 1971. godine
ok,ali je ipak pogriješio
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
jel to taj komentator ne zna da je NK Zepce il ti ne znas ime kluba??Megamon je napisao/la:Joj Vugdalica finale europa lige poredi sa utakmicom FK Kakanj-FK Zepce![]()
a kakve veze ima jel napisao NK ili FKgospodin Seljakovic je napisao/la:jel to taj komentator ne zna da je NK Zepce il ti ne znas ime kluba??Megamon je napisao/la:Joj Vugdalica finale europa lige poredi sa utakmicom FK Kakanj-FK Zepce![]()
- spielführer_21
- Kontakt:
Veoma bitno...gospodin Seljakovic je napisao/la:jel to taj komentator ne zna da je NK Zepce il ti ne znas ime kluba??Megamon je napisao/la:Joj Vugdalica finale europa lige poredi sa utakmicom FK Kakanj-FK Zepce![]()
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Mislim da treba dic' citav forum na noge zbog ove greske i dovest najbolje analiticare da ovo objasne, sve se treba prijaviti policiji i kazniti krivce!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
to sam vise rekao u sali, al eto
isto da ja kazem NK Sarajevo, nije mi prirodno, zna se ime kluba
al vratimo se temi
al vratimo se temi
- spielführer_21
- Kontakt:
Ja za tim za koji navijam govorim NK Željo, jer sam navik'o govoriti nogomet i šta tu ima biti prirodno-neprirodno. To su sinonimi, samo što je meni "nogomet" draži jer nije stranog porijekla već slavenskog..gospodin Seljakovic je napisao/la:to sam vise rekao u sali, al eto
al vratimo se temi
Da se i ja vratim temi: ne znam kako niko ne spominje Željka Velu, on je najkvalitetniji spiker sa ovih prostora. Inače Hrvati imaju dobru školu sportskih komentatora..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
a ona dva s OBN-a su meni idoli, sjecam se dok su prenosili Serie A i neka dosadna utakmica, vec i njima dosadilo i kaze sad jedan od tih komentatora: postovani gledatelji ovo je vec silovanje njenog velicanstva lopte
http://www.youtube.com/watch?v=mjgvERDdeHM
to bi bio Milojko Pantic
http://www.youtube.com/watch?v=d5rUjGB_do8
Mladen Delic takodjer jos jedan lud
inace mi utakmica nije zanimljiva kad nema nekog vako ludog komentatora, nekog profesionalca kao Marijana Mijajlovica, Drage Cosica il nekih budala kao oni s OBN-a
http://www.youtube.com/watch?v=mjgvERDdeHM
to bi bio Milojko Pantic
http://www.youtube.com/watch?v=d5rUjGB_do8
Mladen Delic takodjer jos jedan lud
inace mi utakmica nije zanimljiva kad nema nekog vako ludog komentatora, nekog profesionalca kao Marijana Mijajlovica, Drage Cosica il nekih budala kao oni s OBN-a
Baho mi je veceras odmah na pocetku "zapao za usi"
prvo napominje kako nasi igraci nemaju cega da se plase jer svi oni igraju u velikim klubovima (ko od njih igra u nekom velikom klubu
)
drugo, primjetio je da je stadion ruzan, jbt mi se imamo nekome rugati i izrugivati, mi ako imamo dva ljepsa stadiona
ja stvarno ne znam ni sto je to morao govoriti
ostatak meca i nisam bas nesto puno pratio sta je pricao, vise me zanimalo ono na terenu
prvo napominje kako nasi igraci nemaju cega da se plase jer svi oni igraju u velikim klubovima (ko od njih igra u nekom velikom klubu
drugo, primjetio je da je stadion ruzan, jbt mi se imamo nekome rugati i izrugivati, mi ako imamo dva ljepsa stadiona
ostatak meca i nisam bas nesto puno pratio sta je pricao, vise me zanimalo ono na terenu
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
ma Baho je melem za usi, al ako BiH ne igra kako treba onda ni on nije najboljiPuma je napisao/la:Baho mi je veceras odmah na pocetku "zapao za usi"
prvo napominje kako nasi igraci nemaju cega da se plase jer svi oni igraju u velikim klubovima (ko od njih igra u nekom velikom klubu)
drugo, primjetio je da je stadion ruzan, jbt mi se imamo nekome rugati i izrugivati, mi ako imamo dva ljepsa stadionaja stvarno ne znam ni sto je to morao govoriti
a Rumunji grade novi nacionalni stadion, moci ce se postidit mnogi, izgleda velicanstveno, evo link
http://farm4.static.flickr.com/3561/329 ... db96_o.jpg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.