FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Igraci su dosli azuju je poslao SDA da nebi ko drugi trosio pare koje je dao Kanton
- bistrikboy
- Kontakt:
Mali jes' ti iz naseg obdanista...pasienti je napisao/la:Igraci su dosli azuju je poslao SDA da nebi ko drugi trosio pare koje je dao Kanton

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
to su cinjenice,a zelji zelim sve najbolje.
- bistrikboy
- Kontakt:
Da bi nesto postalo cinjenica mora biti dokazivo,cim ces ti dokazati ove gluposti sto si napisao s'brda s'dolapasienti je napisao/la:to su cinjenice,a zelji zelim sve najbolje.

A kanton nije dao ni feninga niti ce jer je u rebalansu budzeta iz marta ova stavka izbrisana

Zadnja izmjena: bistrikboy, dana/u 27 jun 2009, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
sto nas lik prosvjetli u svoja prva 3 posta 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
odobrena su sredstva,ali ministar GLUMAC nije htio dati dok ne dodju ljudi iz SDA.IZBORI SU SLEDECE GODINE.
STO SE TICE PROSVJETLJENJA,TESKO JE TO RADITI SA PRIMITIVNIM,ZAVEDENIM I IZMANIPULISANIM.
STO SE TICE PROSVJETLJENJA,TESKO JE TO RADITI SA PRIMITIVNIM,ZAVEDENIM I IZMANIPULISANIM.
- bistrikboy
- Kontakt:
Nije samo da si prosvetitelj vec si i vidovitpasienti je napisao/la:odobrena su sredstva,ali ministar GLUMAC nije htio dati dok ne dodju ljudi iz SDA.IZBORI SU SLEDECE GODINE.

Nemaju sta dolaziti ljudi iz stranke demonkratske akcije kad je nacelnik opstine Koldzo,ovakve gluposti nemoj vise pisati,osim ako nemas dokaze s tim da ih nemas,auf wiedersehen

Zujo uopce nije iz SDA...to nek vam je jasno...on da je iz SDA nebi mu aktuelna vlada KS na cijem je celu covjek iz SDA skoro pa zatvorila fabriku u Ugorskom - OPCINA VOGOSCA...on se samo moze dovesti u kontakt sa SDP
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
Jel bio ko na treningu ima li sta novo?
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
upravo sa treninga...igraci podjeljeni u 3 ekipe ,koje su se rotirale na terenu....izgleda da su ovi treninzi (i jutros je bio) namjenjeni prvestveno da strucni štab vidi na licu mjesta na koga može racunati i ko od igraca posjeduje kvalitet...Boga mi,vecina njih ce dobiti nogu sigurno...imamo možda 5-6 igraca koji posjeduju kvalitet za prvi tim,ovo ostalo je prosjek ili ispod njega...pred strukom je veliki posao...sad tek vidimo kakvo sranje su napravili Samir i kompanija kad su dovodili sve ove igrace i pravili od Želje buvlju pijacu samo da bi zaradili par milja preko prodaja...valja sve to otjerati sadlenovo je napisao/la:Jel bio ko na treningu ima li sta novo?

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Lako će njih Amar otjerati, samo da je naći adekvatna pojačanja, mada nebi ni to trebao biti problem. Mislim da će Željo biti u prednosti u mislima svih potencijalnih pojačanja. Sigurna odskočna daska za Evropu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Fino, ima li kakvih spekulacija na treningu ko bi mogao doci jbg ne stignem nikako otici...
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
ma bice pojacanja ne moze sve u dva dana iako on zna kakva je situacija sa igracima vidao sam ga ja na sjeveru ponekad je dolazio tako da vjerovatno vec zna ko ostaje samo nece da kaze al ako je rekao da mu fale igraci na osam pozicija znaci da ce bit pojacanja mislim da je zujo rekao da ce bit 2,5 mil maraka, jel iko zna kakvi su novi dresovi???? opet joma
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼
najvjerovatnije joma ce se nositi...u suštini to je sad najmanje bitna stvar u vezi Želje.
Neka nose plave potkošulje što se mene tice,samo nek osvoje nešto dogodine.
Dresovi su šminkanje i glazura...teren,igra,rezultati su bitni.
Neka nose plave potkošulje što se mene tice,samo nek osvoje nešto dogodine.
Dresovi su šminkanje i glazura...teren,igra,rezultati su bitni.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Evo zagrebački Dinamo našao filijalu u BiH, tačnije u Sarajevu. Posudbe igrača, slanje igrača da očvrsnu, napreduju ljudi...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
je li danas treniro amir osmanagic strasan igrac ako mu samo daju sansu
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
strašan igrac...o napadackim karakteristikama ne treba trošiti rijeci apsolutno...nemilosrdan golgeter,fenomenalan asistent odlicnog pregleda igre,vrhunskog driblinga,savršenog centaršuta...prejak u duelu,najbrži igrac u državi,vrlo koristan i u defanzivi,odlicno anticipira igru protivnika i sa lakocom krade lopte protivnika,neprelazan u odbrani i besprijekoran u skoku.tax je napisao/la:je li danas treniro amir osmanagic strasan igrac ako mu samo daju sansu
Barcelona ga je tražila konkretno Guardiola,ali Amir se zahvalio i izjavio da želi da se pokuša nametnuti kod Amara.
Rekoh kad vec seremo,onda da seremo kako treba

strašan igrac...o napadackim karakteristikama ne treba trošiti rijeci apsolutno...nemilosrdan golgeter,fenomenalan asistent odlicnog pregleda igre,vrhunskog driblinga,savršenog centaršuta...prejak u duelu,najbrži igrac u državi,vrlo koristan i u defanzivi,odlicno anticipira igru protivnika i sa lakocom krade lopte protivnika,neprelazan u odbrani i besprijekoran u skoku.drop je napisao/la:tax je napisao/la:je li danas treniro amir osmanagic strasan igrac ako mu samo daju sansu
Barcelona ga je tražila konkretno Guardiola,ali Amir se zahvalio i izjavio da želi da se pokuša nametnuti kod Amara.
Rekoh kad vec seremo,onda da seremo kako treba

Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 58 gostiju.