Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Davydenko
1 gem 
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Ivanović-Larsson (+5,5) 1
Soderling-Becker (+9,5) 2
Schnyder-Cirstea 1
Almagro-Kubot 31+
Kvota:12 Ulog:3KM
Soderling-Becker (+9,5) 2
Schnyder-Cirstea 1
Almagro-Kubot 31+
Kvota:12 Ulog:3KM
RR#9
Katastrofa na pocetku
Mallise - Tursunov 1
Traver - Haase 1
Wickmayer - Niculescu 2
5.12 na 3 km 15.36 km
Mallise - Tursunov 1
Traver - Haase 1
Wickmayer - Niculescu 2
5.12 na 3 km 15.36 km
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ovo je nevjerovatno, odigram ono samo zicere, da se ima sta pratit. I gledaj ti ovih kvota 1,1, ova na li ima 5-2 u drugom setu i uspije zijanit set, isto ova medina garigez 1,1 kvota se pati
a juce na te kvote odigram kontra henikepe protiv wozniak i radwanske, a one hladno uzmu sa po 10 gemova razlike
boze sacuvaj
na glavnom listicu odma pad na overu, ljubicic-devarman, kazem vam ja, samo kontra mene odigrati i prolaz 100%. eto sutra cu napisati 2-3 overa koja cu igrati i slobodno stavite under
a juce na te kvote odigram kontra henikepe protiv wozniak i radwanske, a one hladno uzmu sa po 10 gemova razlike
boze sacuvaj
na glavnom listicu odma pad na overu, ljubicic-devarman, kazem vam ja, samo kontra mene odigrati i prolaz 100%. eto sutra cu napisati 2-3 overa koja cu igrati i slobodno stavite under
nema potpisa
- Citizen-X
- Kontakt:
ne do bog tebe dovest u drustvo lijecenih depresivacaAdmir_Sa je napisao/la:ovo je nevjerovatno, odigram ono samo zicere, da se ima sta pratit. I gledaj ti ovih kvota 1,1, ova na li ima 5-2 u drugom setu i uspije zijanit set, isto ova medina garigez 1,1 kvota se pati![]()
boze sacuvaj
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- legenda reala
- Kontakt:
Jarugaaaaaaaaaaaaaaa
Jesi ubo Bolivijce i Peruance noćas ,jel došla kvota 9 ,ali ti igro drugi par
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
J*** mrtve ovoj Na Li,odigram je tr: 2:0 i ona dobije prvi set u drugom ima 5-2 i izgubi u tie break i to u tie breaku imala 2 mec lopte i sve uspije izgubiti,a sad vodi 4-1 J*** joj pokopanu familiju dabogda noge polomila...nerko joj sve psuje...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
- Citizen-X
- Kontakt:
ubo ubo spasio me onaj petroljero naftoljero sta li je veclegenda reala je napisao/la:Jarugaaaaaaaaaaaaaaa
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- legenda reala
- Kontakt:
uh dobro si se izvuko bogami ,a ja pratio onaj Mramor i dobiše crveni i onda raspad sistema tri gola primiše ko od šale ,kad sad gledam drugi došo Bolivijac reko valjda si ga ispratioCitizen-X je napisao/la:ubo ubo spasio me onaj petroljero naftoljero sta li je veclegenda reala je napisao/la:Jarugaaaaaaaaaaaaaaa
Jesi ubo Bolivijce i Peruance noćas ,jel došla kvota 9 ,ali ti igro drugi parkvota 3,6 na X2
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Citizen-X je napisao/la:ne do bog tebe dovest u drustvo lijecenih depresivacaAdmir_Sa je napisao/la:ovo je nevjerovatno, odigram ono samo zicere, da se ima sta pratit. I gledaj ti ovih kvota 1,1, ova na li ima 5-2 u drugom setu i uspije zijanit set, isto ova medina garigez 1,1 kvota se pati![]()
boze sacuvaj
na glavnom listicu odma pad na overu, ljubicic-devarman, kazem vam ja, samo kontra mene odigrati i prolaz 100%. eto sutra cu napisati 2-3 overa koja cu igrati i slobodno stavite under![]()
![]()
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Imam hendikep na Ivanović, a ona u 2 posljednja servis game-a protivnice nije iskoristila 4 break lopte. Sad je tie break, te se nadam da će Šveđanka ovo dobiti, i tako natjerati Anu da je uništi u sljedeća 2 seta. Šteta, jer imam na tom tiketu hendikep na Almagra i hendikep na Volandri-ja. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
kakva crna ana, nek bude sretna ako ne zijani 2-0

nema potpisa
Nemoj tako , Ana mi je zena , uzece ona toAdmir_Sa je napisao/la:kakva crna ana, nek bude sretna ako ne zijani 2-0
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ja zbog uslova imam Anu i dosta se pati. Larsson sve vraća i ne griješi.Monolog je napisao/la:Imam hendikep na Ivanović, a ona u 2 posljednja servis game-a protivnice nije iskoristila 4 break lopte. Sad je tie break, te se nadam da će Šveđanka ovo dobiti, i tako natjerati Anu da je uništi u sljedeća 2 seta. Šteta, jer imam na tom tiketu hendikep na Almagra i hendikep na Volandri-ja.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma gledam je i ja. Koliko samo neisforsiranih grešaka, to je za ne povjerovati. No, izgleda da ćemo u 2. setu gledati demoliranje Šveđanke (biće 6:2 za AnuBegonja je napisao/la:Ja zbog uslova imam Anu i dosta se pati. Larsson sve vraća i ne griješi
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Paraglajder
- Kontakt:
Kveri over 9,5 prvi set će me jednostavno pokopati. Pa nemam riječi kako da opišem retadraciju ovog ljepotana. 
YNWA
- kladionicar
- Kontakt:
A dok sam ja igrao na nju,ona nije mogla nista protiv Kristine Barrois,sad pati Anu IvanovicMonolog je napisao/la:Ma gledam je i ja. Koliko samo neisforsiranih grešaka, to je za ne povjerovati. No, izgleda da ćemo u 2. setu gledati demoliranje Šveđanke (biće 6:2 za AnuBegonja je napisao/la:Ja zbog uslova imam Anu i dosta se pati. Larsson sve vraća i ne griješi). Nego, ova Larsson fakat trči k'o luda i vraća neke izuzetno teške udarce. Da nije Nadal uš'o u njenu kožu
![]()
Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko
Ova ana je pravi andjeo 
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Na ovom tenisu ne mozes pogodit da si vidovit jbt 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa jbg, jesi danas gađ'o neke duhove, poput 2 protiv Ljubičića.
Btw, gleda li neko Gimeno Traver - Haase? Imam na jednom tiketu čistog keca, al' haman se mogu pozdraviti sa istim. Prvi set je Holanđanin 'ladno dobio, a ima i break prednosti u drugom.
Edit: Meč Soderling - B. Becker se ne igra.
Btw, gleda li neko Gimeno Traver - Haase? Imam na jednom tiketu čistog keca, al' haman se mogu pozdraviti sa istim. Prvi set je Holanđanin 'ladno dobio, a ima i break prednosti u drugom.
Edit: Meč Soderling - B. Becker se ne igra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.