Takodjer u planu imamo i da osnujemo prvu navijacku skupinu na prostorima SS.ba lige,popularne Tukce zla
Neka cijeli forum zna najludji su Tukci Zla
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Ali si ti upisan u knjigu slavni.To ostaje vjecno.bavarian_bk je napisao/la:Auu , vidi vidi ko je najbolji strijelac![]()
![]()
Al' **** to kad nismo prosli u 1. ligu

Da vas pitam nešto, vezano za utakmicu finala Lige prvaka (Barcelona-Man.Utd). Da li se tipuje rezultat samo do 90 minuta ili su i eventualni produžeci uzeti u obzir ?defender je napisao/la:Postavljeni su parovi za BARAZ:
Parovi za oba tima:
Barcelona - Manchester Utd - 28.05.11 - 20:45h
Monaco - Lyon - 29.05.11 - 21:00h
St Etienne - PSG - 29.05.11 - 21:00h
Caen - Marseille - 29.05.11 - 21:00h
Lorient - Auxerre - 29.05.11 - 21:00h
Rudar Prijedor - Zeljeznicar - 29.05.11 - 17:30h
Sloboda - Zvijezda Gradacac - 29.05.11 - 17:30h
Produzeci:
Nancy - Lens - 29.05.11 - 21:00h
Brest - Toulouse - 29.05.11 - 21:00h
Lille - Rennes - 29.05.11 - 21:00h
Buducnost Banovici - Siroki Brijeg - 29.05.11 - 17:30h
Kod: Označi sve
Clan 9c. Baraz se igra odmah po zavrsetku sezone. U barazu vaze sva pravila kao i u SportSport.ba KUP-u.Znaci igra se jedna utakmica po sistemu KUPa.Kod: Označi sve
Clan 11. SportSport.ba KUP igra se po nokaut sistemu. Jedna utakmica.![]()
Prognoze mozete postaviti do 28.05.2011 godine (subota) do 12:00 h.
I treći je, i treći.Virtu4l je napisao/la:Drugi najuspješniji klub prve lige je ispao u niži rang takmičenja... Jbg, kad su mogli West Ham, Sampdoria i Deportivo... možemo i mi
..i prvi osnovaniVirtu4l je napisao/la:Drugi najuspješniji klub prve lige je ispao u niži rang takmičenja... Jbg, kad su mogli West Ham, Sampdoria i Deportivo... možemo i mi
Ne siri dezinformacijeMont0 je napisao/la:..i prvi osnovaniVirtu4l je napisao/la:Drugi najuspješniji klub prve lige je ispao u niži rang takmičenja... Jbg, kad su mogli West Ham, Sampdoria i Deportivo... možemo i mi![]()
Nikad se vratiti necemo!
Svaka cast suigrac....slijedece sezone cemo akoBogda u I ligu....bavarian_bk je napisao/la:Auu , vidi vidi ko je najbolji strijelac![]()
![]()
Al' **** to kad nismo prosli u 1. ligu
Naj smo bolji.123456 je napisao/la:Kada poslije seste sezone bude izbacena ova tabela samo dva kluba ce biti u prvoj ligi sa 6 sezona.Delfini i Crazy Legs
Oko 7 dana prije pocetka 6.sezone.Znaci kad startaju lige petice.adnan_nanda je napisao/la:Naj smo bolji.123456 je napisao/la:Kada poslije seste sezone bude izbacena ova tabela samo dva kluba ce biti u prvoj ligi sa 6 sezona.Delfini i Crazy Legs![]()
i usput, kad je onaj superkup? dok mi suigrači nisu otišli na odmor u daleku Aziju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.