Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Novak lagano sa 3-0, ma ovo ce ici glat,samo se bojim del potra....

ne vidim gdje bi favoriti mogli posrnuti.Osim Nadala koji ima ruku na srce jako tezak zrijeb.Davydenko je tu , Verdasco, Insner, Soderling ...Bit ce zanimljivo
jel Nadal -Isner poslije Sharapove igraju na Šatrijeu '???
Da...Andres je napisao/la:jel Nadal -Isner poslije Sharapove igraju na Šatrijeu '???
Murray bez problema protiv Prodona...Ljubicic na 2 gema od drugog kola
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Gledam Almagro - Kubot i Ivanović - Larsson. Almagro će ovu prepreku uspješno preskočiti (barem se tako čini za sada). Nakon što je sa 6:3 dobio prvi set, sada već servira za 3:0 u drugom. Naravno, ovo se i očekivalo od njega, jer je i prije par dana osvojio turnir, tako da...
Što se tiče Ivanović - Larsson, trenutno je 6:5 za ljepoticu i ima 2 break lopte. Nadam se da će u 2. setu biti još jača, te da će me izvući na kladionici (imam hendikep
).
Edit: Nisam ni ostavio post kako treba, a sve se promijenilo.
To je taj tenis.
Što se tiče Ivanović - Larsson, trenutno je 6:5 za ljepoticu i ima 2 break lopte. Nadam se da će u 2. setu biti još jača, te da će me izvući na kladionici (imam hendikep
Edit: Nisam ni ostavio post kako treba, a sve se promijenilo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
I onda drugi set ,druga prica ,Ana perfketna ,valjda ce ostati i treci ovakva 
Ode Ana kuci.
Psiholog njoj treba, a i normalan trener.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Zbroj gemova: 14-13 za Anuretro je napisao/la:Ode Ana kuci.
Nadal zasad rutinski protiv isnera 6-4 4-3 uz brejk...ne igra Isner lose...
Isner je tip igrača koji na šljaci može dobiti Nadala.
Evo ga 5-4 Isner...
Nece ga dobiti ali moglo bi biti zanimljivije nego sto se ockivalo...
Nece ga dobiti ali moglo bi biti zanimljivije nego sto se ockivalo...
sta je sa zenama ko vam je tu favorit? dokle moze azarenka? meni je ona najdraza i mislim da ima veliku sansu jer igra najbolje trenutno...barem koliko sam je ja pratio..kada je njen dan niko joj nemoze uzeti set a kamoli cijeli mec
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
bimbrlica je napisao/la:sta je sa zenama ko vam je tu favorit?
Sharapova...
realno sharapova gdje god da se pojavi spada u favoriti pogotovo kad je u dobro formi kao sto je sadadnan24 je napisao/la:bimbrlica je napisao/la:sta je sa zenama ko vam je tu favorit?
Sharapova...
Ako Isner nastavi ovako servirati Nadal može kući.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Opa, 2 mini break-a za Isnera u tie-breaku 2. seta. Da l' može uzeti set? Iskreno se nadam da može, a s obzirom na to da ga služi servis, možemo ovdje vidjeti dosta toga.
Btw, kada su žene u pitanju, moje simpatije su na strani Sharapove koja može ovdje doći do samog kraja. Wozniacki i ne dajem neku šansu, jer je ona, ako se ne varam, jedina uz Jankovićevu koja je broj 1, a da nije nikada osvojila GS.
Btw, kada su žene u pitanju, moje simpatije su na strani Sharapove koja može ovdje doći do samog kraja. Wozniacki i ne dajem neku šansu, jer je ona, ako se ne varam, jedina uz Jankovićevu koja je broj 1, a da nije nikada osvojila GS.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
bila je i dinara safina svojevremenoMonolog je napisao/la:Opa, 2 mini break-a za Isnera u tie-breaku 2. seta. Da l' može uzeti set? Iskreno se nadam da može, a s obzirom na to da ga služi servis, možemo ovdje vidjeti dosta toga.
Ja baš mislim da Wozniacki osvaja, napokon je dočekala GS kao najveći favorit. Nju se može dobiti jedino ako ti taj dan sve ide od ruke. I to mogu je dobiti 3-4 igračice.
- sarajlija89
- Kontakt:
Joj sta Rafa vrati
Predobar mec
Predobar mec
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:
Isner spasava 2 break lopte i igra se novi Tie-Break...
ako uzme..bgm ce biti tesko Rafi...
ako uzme..bgm ce biti tesko Rafi...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.