PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
eto me ulazim za minut 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
hahah ova je bila dobra od Jaska haha,,,all cu vam prosuti talijanski gubavi fudbal u play offu hahah,,talijanski stil drz ,nedaj,, izbijj XD hahah 
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
spico brate, gubo moja talijanska, hocemo sad odigrati tekmu 
imal koga za partiju koju ??
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
ej samo da mi nije ovaj ebeni wirelles, vidio bi ti ko je najboljijasko_juve je napisao/la:prijatelju,ti ako si najbolji u sokeru ja sam Ratko Mladic..UZIVAJ..vidimo se..
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
-
jasko_juve
- Kontakt:
prijatelju,ja uopste nisam rekao da sam ja najbolji vec da nije on najbolji..ĆeMa je napisao/la:ej samo da mi nije ovaj ebeni wirelles, vidio bi ti ko je najboljijasko_juve je napisao/la:prijatelju,ti ako si najbolji u sokeru ja sam Ratko Mladic..UZIVAJ..vidimo se..odero bi te ko savsku kozu
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ma zaebajem se bolanjasko_juve je napisao/la:prijatelju,ja uopste nisam rekao da sam ja najbolji vec da nije on najbolji..ĆeMa je napisao/la:ej samo da mi nije ovaj ebeni wirelles, vidio bi ti ko je najboljijasko_juve je napisao/la:prijatelju,ti ako si najbolji u sokeru ja sam Ratko Mladic..UZIVAJ..vidimo se..odero bi te ko savsku kozu
![]()
nebitno vise..neki previse ozbiljno shvataju ovu ligu..al ajd..
![]()
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
hocel ko da mu dam po usima? 
ja bih, al mi ovaj wirelles internet pa sam prije imao problema....zbog toga sam odustao od lige....u skoro svakoj tekmi mi izadje odjednomFunjai je napisao/la:hocel ko da mu dam po usima?
nabije ti prevelik ping
nista, ode onda, ln
kako da ga smanjim, ebo te pingFunjai je napisao/la:nabije ti prevelik pingnista, ode onda, ln
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Krivaja gdje si ba , rekli smo u 10h , nema te...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Imaš objašnjenje u pp, ima li ko da hoće odigrat koju?
si jos tuNK/RK Krivaja je napisao/la:Imaš objašnjenje u pp, ima li ko da hoće odigrat koju?
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Jesam, pravi sobu 
Smijel neko jednu ? 
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
ja, pravi sobu.....
EU 1Unica_Liverpool_ je napisao/la:ja, pravi sobu.....
Room : ss.ba
pass : pes
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
ej samo da mi nije ovaj ebeni wirelles, vidio bi ti ko je najboljiĆeMa je napisao/la:prijatelju,ti ako si najbolji u sokeru ja sam Ratko Mladic..UZIVAJ..vidimo se..
prijatelju,ja uopste nisam rekao da sam ja najbolji vec da nije on najbolji..
ma zaebajem se bolan
Prvo Jasko vidimo ko shvata preozbiljno ovu ligu... ti si poceo plakat sto si izgubio... Osvojio ligu na sportsport.ba forumu, sta si dobio za to? Cestitke od forumasa
E sad ovaj Cema lik - ko si ti? meni pises children?!? Ne ponosim se tim sto ti mozda mogu tata bit :* .. sve zelim da sam mladji al rodni list me zeza
PES6 i ne igram, samo ovu ligu ovdje i nekad prijateljsku... al konacno sam pohvato neke cake, i formaciju sto je najbitnije...
Nimalo prepotentno, u vrhu su svi najjaci klubovi, ali ce ih Celtic sve pokorit
Glory Glory Man United!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.