PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Ove utakmice se jos moraju odigrati !
24. kolo
Dinamo Kiev - Sporting
Zenit - Sevilla
CSKA - Bolton
Napoli - Fulham
25. kolo
Fulham - CSKA
Dinamo Kiev - Birmingham
Bolton - Ajax
Sevilla - Napoli
Nekima prijeti iskljucenje iz lige, na osnovu pravila ako u zadnjih 6 utakmica ne odigras 3, tako da upisete i 3:0 ako vam se protivnik nije javio.
AKO VAM SE PROTIVNIK NIJE JAVIO, UPISETE 3:0 ZA VAS
24. kolo
Dinamo Kiev - Sporting
Zenit - Sevilla
CSKA - Bolton
Napoli - Fulham
25. kolo
Fulham - CSKA
Dinamo Kiev - Birmingham
Bolton - Ajax
Sevilla - Napoli
Nekima prijeti iskljucenje iz lige, na osnovu pravila ako u zadnjih 6 utakmica ne odigras 3, tako da upisete i 3:0 ako vam se protivnik nije javio.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Što izađe robe, baš smo se bili zaigrali?????
- Goalgetter
- Kontakt:
Ove utakmice se jos moraju odigrati !
24. kolo
Dinamo Kiev - Sporting
Zenit - Sevilla
CSKA - Bolton
Napoli - Fulham
25. kolo
Fulham - CSKA
Dinamo Kiev - Birmingham
Bolton - Ajax
Sevilla - Napoli
24. kolo
Dinamo Kiev - Sporting
Zenit - Sevilla
CSKA - Bolton
Napoli - Fulham
25. kolo
Fulham - CSKA
Dinamo Kiev - Birmingham
Bolton - Ajax
Sevilla - Napoli
24. kolo
Stuttgart - Fiorentina
Celtic - Udinese
Wolfsburg - PSV
Benfica- Marseille
Znači za ovo kolo nema više produžavanja, a za 25. kolo ćemo vidjeti još!
Stuttgart - Fiorentina
Celtic - Udinese
Wolfsburg - PSV
Benfica- Marseille
Ja i karaon cemo danas... kad dodjes kume javi mi se na msn
Glory Glory Man United!
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Ja i dr.vanblabla xD imamo problem, jednostavno je nemoguće da odigramo. Kada ja hostam napravimo postavke i onda prekine, kada on hosta odma prekine. Ne možemo ni timove izabrat, bili smo se našli navečer, ujutro, razne sobe koristili, pogasili sve što ima ali ne ide. S drugima možemo igrati ali sa njim ne možemo. Pokušat ćemo još sutra...juventus 0244 je napisao/la:24. kolo
Stuttgart - Fiorentina
Celtic - Udinese
Wolfsburg - PSV
Benfica- Marseille
btw.Hoce li ko da odigramo koju?
-
jasko_juve
- Kontakt:
Anderson,prijatelju..nemam nista protiv tebe,stvarno..to sto si ti osvojio nesto,zaboli me ba..stvarno..sta imas od toga sto se falis na forumu?????a ja ligu nisam osvojio uopste..malo se bolje informisi..meni nije bitno ovo uopste,bitno mi je da se zabavim,a na kraju nema mi zbog cega biti nesto vazno sto cu osvojit il necu..NECU BITI BOLJI COVJEK ako osvojim,niti si ti bolji covjek,karakter,sto si osvojio PS3 konzolu il ne znam ti ni ja sta..
OVO JE MENI SAMO IGRA..igram PES6 vec 4 godine,jednostavno ne volim ostale verzije,smatram da je ovo najbolja..prijavio sam se u ligu da se zabavim,zaebavam,ubijem dosadu..igram protiv tebe,povrijedio si prvog strijelca LIGE citave ( zar to nije veliki hendikep ? ), onda si mi povrijedio stopera..govoris za neki random,neke gluposti,ti da nisi uklizao i napravio faul ne bi se kod mene ni jedan povrijedili zar ne????al ajd..u drugom poluvremenu mi nisi prisao golu osim tog gola..znaci bolji sam sam bio,al nebitno,znam da ces ovo negirati..
I na kraju,ti ako osvojis ovu ligu ja vise ne igram online PES6..
OVO JE MENI SAMO IGRA..igram PES6 vec 4 godine,jednostavno ne volim ostale verzije,smatram da je ovo najbolja..prijavio sam se u ligu da se zabavim,zaebavam,ubijem dosadu..igram protiv tebe,povrijedio si prvog strijelca LIGE citave ( zar to nije veliki hendikep ? ), onda si mi povrijedio stopera..govoris za neki random,neke gluposti,ti da nisi uklizao i napravio faul ne bi se kod mene ni jedan povrijedili zar ne????al ajd..u drugom poluvremenu mi nisi prisao golu osim tog gola..znaci bolji sam sam bio,al nebitno,znam da ces ovo negirati..
I na kraju,ti ako osvojis ovu ligu ja vise ne igram online PES6..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Prvo govoris da ti nije stalo, a napiso u sigu osvajac kupa hahaah... znaci smijesan si!
Drugo... nemoj igrat PES jer cu ja osvojit ligu
...
I trece neeemoj molim te biti dijete!!!! Protiv Jaska onda raja kad igramo nemojte klizat, nemote korisiti klizece startove jer ce on da place. Fudbal je balet, zenski sport, bez kontakta. Molim vas da ispostujete ovu zelju jer cete u provitnom zaspamat forum sa glupostima.
Hvala na razumjevanju!
Drugo... nemoj igrat PES jer cu ja osvojit ligu
I trece neeemoj molim te biti dijete!!!! Protiv Jaska onda raja kad igramo nemojte klizat, nemote korisiti klizece startove jer ce on da place. Fudbal je balet, zenski sport, bez kontakta. Molim vas da ispostujete ovu zelju jer cete u provitnom zaspamat forum sa glupostima.
Hvala na razumjevanju!
Glory Glory Man United!
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Ja sam za andersona! Razlozi:
1. Komšija, jbg jest da zna Natronka nekad usmrdit
2. Za razliku od jaska, igra fin normalan fudbal, jasko meni od 4 gola 3 dadne sa cutom, i onda kaze pa igraj i ti tako, pa necu igrat tako jer je sHupacki..
GO ANDERSON, WIN THE LEAGUE!
1. Komšija, jbg jest da zna Natronka nekad usmrdit
2. Za razliku od jaska, igra fin normalan fudbal, jasko meni od 4 gola 3 dadne sa cutom, i onda kaze pa igraj i ti tako, pa necu igrat tako jer je sHupacki..
GO ANDERSON, WIN THE LEAGUE!
Zadnja izmjena: NK/RK Krivaja, dana/u 13 nov 2011, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
-
jasko_juve
- Kontakt:
ok,ja sam dijete..al sto se onda spustas na toliko nizak nivo da se prepires s dijetom..a necu ti se pravdat zasto sam napisao to sto sam napisao..
OSVOJI,pred nama je..pozz
OSVOJI,pred nama je..pozz
Krivaja nema se tu za koga sta bit
Rezultati ce reci sve
... Sto mu je trebalo da place nakon sto je izgubio, samo se ofira bezze na forumu. Ako ne znas izgubit nemoj ni igrat, igraj na easy pobijedi svaku po 10 : 0 bice ti lakse... Nego ne mogu ovakve sto pobijede kompjuter i misle da znaju igrat, nece da priznaju da ima neko bolji, nego placu 
EDIT : Ja se ne prepirem sa dijetom, ja djetetu zelim da objasnim kako stoje stvari
EDIT : Ja se ne prepirem sa dijetom, ja djetetu zelim da objasnim kako stoje stvari
Glory Glory Man United!
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Čuj plako, je li to ti ozbiljno ili? 
btw. Anderson hajde da odigramo koju?
za 2-3min eu2 soba Nepostojeci penal, pass sudija

btw. Anderson hajde da odigramo koju?
za 2-3min eu2 soba Nepostojeci penal, pass sudija
- samir_tm87
- Kontakt:
ja moram bit na andersonovoj strani kad sam ga podero na FID-u, pa moram bar negdje bit dobar snjim 
i kuda erol prodje tu trava ne raste, jasko zao mi je
osim na fid-u, tu sto si osvajao, osvajao si
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/kon ... rnir/18001
i kuda erol prodje tu trava ne raste, jasko zao mi je
osim na fid-u, tu sto si osvajao, osvajao si
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/kon ... rnir/18001
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Vidi ga i na SS završio, joj ako mi opet budes nekad sudio, samo cu ti prigovarat nesto hahahaha
Dadnem gol i ti ga ponistis kazes "cut" hahahahahahaha 
prijatelju,ja uopste nisam rekao da sam ja najbolji vec da nije on najbolji..Anderson8 je napisao/la:ej samo da mi nije ovaj ebeni wirelles, vidio bi ti ko je najboljiĆeMa je napisao/la:prijatelju,ti ako si najbolji u sokeru ja sam Ratko Mladic..UZIVAJ..vidimo se..odero bi te ko savsku kozu
ma zaebajem se bolan
Prvo Jasko vidimo ko shvata preozbiljno ovu ligu... ti si poceo plakat sto si izgubio... Osvojio ligu na sportsport.ba forumu, sta si dobio za to? Cestitke od forumasa
E sad ovaj Cema lik - ko si ti? meni pises children?!? Ne ponosim se tim sto ti mozda mogu tata bit :* .. sve zelim da sam mladji al rodni list me zeza
PES6 i ne igram, samo ovu ligu ovdje i nekad prijateljsku... al konacno sam pohvato neke cake, i formaciju sto je najbitnije...
Nimalo prepotentno, u vrhu su svi najjaci klubovi, ali ce ih Celtic sve pokorit
e ovako....znaci, ako je tvoj tata stariji od tebe 4 god. , onda i ti meni mozes bit cale....to sto sam ti rekao "children" je bila zaebancija, al ocigledno ti sve preozbiljno shvatas....i za kraj, daj mi jedan razlog zasto bih se ja jasku uvlacio....momak je dobar forumas, al ja sa njim dosad nisam fakticki 3 recenice razmijenio tako da ga i ne znam najbolje.....a od sad sta god imao reci, reci cu tebi, ne jasku.....zadovoljan ??
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Andersone,evo ja ne mogu da vjerujem da si ti stariji momak,a ako jesi,onda si jedan od onih sto do tridesete zive sa roditeljima (ili bar jednim roditeljem)..Ovo je sramota sta ti pises,majke mi..Osvrni se na prethodne svoje postove..Iskreno,bmk za ligu,za to ko je koga pobijedio,ali mene stid i nekako mi neugodno kad citam tvoje postove u kojima se nesto dizes i hvalis,kao da si tobejarabi Bog..Ovo je igrica,ti mali bahati Andersone,igrica COVJECE! Ne mozes biti tako bahat..Ja da sam admin lige ostavio bih samo raju i ljude koji se zezaju ( svi volimo pobijediti i na pesu i u sahu i u fudbalu),a ove sto se napinju ko zabe da izvuku bodove i kasnije se bahate,ma to bih izbacio i banovo sa foruma..Bez uvrede..Toliko od mene..
P.S. Svi se trebaju ugledati na naseg prijatelja @Majestica i to hitno
Ja stvarno ne znam u čemu bi mogao biti problem, ali ako ne odigrate do večeras 00:00 rezultat će biti 0*-0*, jer ovo kolo je već bilo produženo jednom, tako da je večeras kraj. Pokušajte dole na onom global 1 ili 2, mozda bude moglo, jer ja sam prije pokušavao, kad neće nigdje, odigramo doleNK/RK Krivaja je napisao/la: Ja i dr.vanblabla xD imamo problem, jednostavno je nemoguće da odigramo. Kada ja hostam napravimo postavke i onda prekine, kada on hosta odma prekine. Ne možemo ni timove izabrat, bili smo se našli navečer, ujutro, razne sobe koristili, pogasili sve što ima ali ne ide. S drugima možemo igrati ali sa njim ne možemo. Pokušat ćemo još sutra...
NAJBOLJI IGRAC NA FORUMU ! po meni !ever je napisao/la:Andersone,evo ja ne mogu da vjerujem da si ti stariji momak,a ako jesi,onda si jedan od onih sto do tridesete zive sa roditeljima (ili bar jednim roditeljem)..Ovo je sramota sta ti pises,majke mi..Osvrni se na prethodne svoje postove..Iskreno,bmk za ligu,za to ko je koga pobijedio,ali mene stid i nekako mi neugodno kad citam tvoje postove u kojima se nesto dizes i hvalis,kao da si tobejarabi Bog..Ovo je igrica,ti mali bahati Andersone,igrica COVJECE! Ne mozes biti tako bahat..Ja da sam admin lige ostavio bih samo raju i ljude koji se zezaju ( svi volimo pobijediti i na pesu i u sahu i u fudbalu),a ove sto se napinju ko zabe da izvuku bodove i kasnije se bahate,ma to bih izbacio i banovo sa foruma..Bez uvrede..Toliko od mene..
-
jasko_juve
- Kontakt:
jarane moj,to je upravo to sto pokusavam citavo vrijeme da kazem,nisam plakao uopste kad sam izgubio,samo mi je bilo krivo zbog njegovog nacina igre,nista drugo..na kraju i red je bio da izgubim..nema smisla..ever je napisao/la:Andersone,evo ja ne mogu da vjerujem da si ti stariji momak,a ako jesi,onda si jedan od onih sto do tridesete zive sa roditeljima (ili bar jednim roditeljem)..Ovo je sramota sta ti pises,majke mi..Osvrni se na prethodne svoje postove..Iskreno,bmk za ligu,za to ko je koga pobijedio,ali mene stid i nekako mi neugodno kad citam tvoje postove u kojima se nesto dizes i hvalis,kao da si tobejarabi Bog..Ovo je igrica,ti mali bahati Andersone,igrica COVJECE! Ne mozes biti tako bahat..Ja da sam admin lige ostavio bih samo raju i ljude koji se zezaju ( svi volimo pobijediti i na pesu i u sahu i u fudbalu),a ove sto se napinju ko zabe da izvuku bodove i kasnije se bahate,ma to bih izbacio i banovo sa foruma..Bez uvrede..Toliko od mene..
ever je napisao/la:Andersone,evo ja ne mogu da vjerujem da si ti stariji momak,a ako jesi,onda si jedan od onih sto do tridesete zive sa roditeljima (ili bar jednim roditeljem)..Ovo je sramota sta ti pises,majke mi..Osvrni se na prethodne svoje postove..Iskreno,bmk za ligu,za to ko je koga pobijedio,ali mene stid i nekako mi neugodno kad citam tvoje postove u kojima se nesto dizes i hvalis,kao da si tobejarabi Bog..Ovo je igrica,ti mali bahati Andersone,igrica COVJECE! Ne mozes biti tako bahat..Ja da sam admin lige ostavio bih samo raju i ljude koji se zezaju ( svi volimo pobijediti i na pesu i u sahu i u fudbalu),a ove sto se napinju ko zabe da izvuku bodove i kasnije se bahate,ma to bih izbacio i banovo sa foruma..Bez uvrede..Toliko od mene..
Ever mene je stid sto sam kao ti navijac manchester uniteda!!! Gdje sam bolan ja bahat!?? Osvrni se malo djecace na prethodne postove, ko je prvi poceo raspravu... tvoj drug Jasko! Ja sam se samo nadovezao. Ja nisam bahat sto govorim istinu... Imas sve dokumentovano na sportsport.ba...
Ne znam sad gdje da pocnem kume moj, zivim saam od treceg razreda srednje skole, dalje ti necu nista pisat, vidio sam picke koliko ti neces za zivot cijeli pa ni na televizoru
Glory Glory Man United!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.