Na nasoj temi je vise vasih navijaca nego nasihsajo10 je napisao/la:Parisiti jedni, jel nemate pametnijeg posla?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
A C A B !
nimalo mi se ne svidjaju ove izjave osima pred finale tipa " moze biti i 2-1 , 3-2 .." , nadam se da ne naajavljuje cisti buker , naravno ne kazem da treba sad nasrnuti prema njihovom golu ali bi bilo lijepo da postignemo gol ( i to da ga lazzila zabije ) i uzmemo taj kup

ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
- Di Stéfano
- Kontakt:
a cek u cemu je problem sto se kace parole? je li vas to toliko strah koliko ce nas doci,ako jest brate evo idem ja prvi da skidam sve ovo
[/quote]
Ove parole pokazuju koliko su Manijaci spremni na invaziju i kakvo vlada raspolozenje za odlazak u Zenicu :lol:nekako mi ovo djeluje nelogicno da se neko moli -poziva-reklamira ako je vec toliko interesovanje kakvog ga vi zelite prikazati
ove mi parole vise lice na neki inat, molbu, za Manijake,ali dobro vidjecemo sutra na B.P kolika je to invazija.
[/quote][/quote]
Pa ti si našao pričat, a kakva je parola visila na podvožnjaku na ulazu u Zenicu,prije prve finalne utakmice, šta ti je ba??? Zato ne dipr i bolje razmišljaj hoćel vas biti više od 1000 na jugu!
Ove parole pokazuju koliko su Manijaci spremni na invaziju i kakvo vlada raspolozenje za odlazak u Zenicu :lol:nekako mi ovo djeluje nelogicno da se neko moli -poziva-reklamira ako je vec toliko interesovanje kakvog ga vi zelite prikazati
Pa ti si našao pričat, a kakva je parola visila na podvožnjaku na ulazu u Zenicu,prije prve finalne utakmice, šta ti je ba??? Zato ne dipr i bolje razmišljaj hoćel vas biti više od 1000 na jugu!
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
Kaže Ibraković da očekuje od Želje klasični bunker jer mi kao ništa drugo i ne znamo igrati.Pa ljudi moji,je li moguće da tamo nema pismenog čovjeka koji zna respektovati protivnika,još uvijek aktuelnog šampiona,finalistu kupa(najvjerovatnije i osvajač).Nevjerovatno je kako sam promijenio mišljenje o Ibrakoviću,nekad sam ga smatrao gospodinom i nije mi bilo mrsko da ga vidim na klupi Želje u doba Hotića,Krunića i drugih a sada mu daleko kuća od naše bila.
Zato ih treba kazniti sutra,klasičnim bunkerom im uvaliti dva gola pa nek psi laju do mile volje.
Zato ih treba kazniti sutra,klasičnim bunkerom im uvaliti dva gola pa nek psi laju do mile volje.
- blueman-TM87
- Kontakt:
- Di Stéfano
- Kontakt:
mnogo su nam smogovci iskompleksirani, a bogme su se i prepali

Real Madrid --- Željo --- Feyenoord --- Portsmouth
mogu ovo staviti kao avatar ako nije problem ?blueman-TM87 je napisao/la:
NO PYRO NO PARTY
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
sutra sa sjeverablueman-TM87 je napisao/la:
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- blueman-TM87
- Kontakt:
BujrumBuu je napisao/la:mogu ovo staviti kao avatar ako nije problem ?blueman-TM87 je napisao/la:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
- bilinopolje
- Kontakt:
hhhahahhaha ko je se prepo vidjece se sutra i vidjecete kako reprezentacija ima podrsku zenici kada igra tako ce celik sutra imati i vise od toga pa 1:0 je nista za nas sutra sta cemo da vam radimo .......da ste bogdom blize da vidite trenutno sta je sada u blatusi kakva je ludnica ko da je tekma za sat vremena pa obecavam vam sutra ludilo na jugu na zapada i istoku a sjever me neiteresira limvo likceDi Stéfano je napisao/la:mnogo su nam smogovci iskompleksirani, a bogme su se i prepali![]()
razocara me likce po ko zna koji put .....al
- harison_ford
- Kontakt:
MOZE AKO TI SE NE GADI buhahahahahahahahaBuu je napisao/la:mogu ovo staviti kao avatar ako nije problem ?blueman-TM87 je napisao/la:
RZ88
IN VLADO WE TRUST !!!
IN VLADO WE TRUST !!!
ne moze prevelika 6 kb limit jbgblueman-TM87 je napisao/la:BujrumBuu je napisao/la:mogu ovo staviti kao avatar ako nije problem ?blueman-TM87 je napisao/la:
NO PYRO NO PARTY
- Di Stéfano
- Kontakt:
a u jednu ruku vas razumijem, ti "spektakli" vam se dešavaju svakih 15 godinabilinopolje je napisao/la:hhhahahhaha ko je se prepo vidjece se sutra i vidjecete kako reprezentacija ima podrsku zenici kada igra tako ce celik sutra imati i vise od toga pa 1:0 je nista za nas sutra sta cemo da vam radimo .......da ste bogdom blize da vidite trenutno sta je sada u blatusi kakva je ludnica ko da je tekma za sat vremena pa obecavam vam sutra ludilo na jugu na zapada i istoku a sjever me neiteresira limvo likceDi Stéfano je napisao/la:mnogo su nam smogovci iskompleksirani, a bogme su se i prepali![]()
Real Madrid --- Željo --- Feyenoord --- Portsmouth
- blueman-TM87
- Kontakt:
Smanji brateBuu je napisao/la:ne moze prevelika 6 kb limit jbgblueman-TM87 je napisao/la:BujrumBuu je napisao/la: mogu ovo staviti kao avatar ako nije problem ?
- bilinopolje
- Kontakt:
a u jednu ruku vas razumijem, ti "spektakli" vam se dešavaju svakih 15 godinaDi Stéfano je napisao/la:bilinopolje je napisao/la:hhhahahhaha ko je se prepo vidjece se sutra i vidjecete kako reprezentacija ima podrsku zenici kada igra tako ce celik sutra imati i vise od toga pa 1:0 je nista za nas sutra sta cemo da vam radimo .......da ste bogdom blize da vidite trenutno sta je sada u blatusi kakva je ludnica ko da je tekma za sat vremena pa obecavam vam sutra ludilo na jugu na zapada i istoku a sjever me neiteresira limvo likceDi Stéfano je napisao/la:mnogo su nam smogovci iskompleksirani, a bogme su se i prepali![]()
razocara me likce po ko zna koji put .....al
smiješno, smiješno nemoj više provaljivati loše miharison_ford je napisao/la:MOZE AKO TI SE NE GADI buhahahahahahahahaBuu je napisao/la:mogu ovo staviti kao avatar ako nije problem ?blueman-TM87 je napisao/la:![]()
![]()
G R B A V I C A 2
- harison_ford
- Kontakt:
-
Just do it.TM
- Kontakt:
@ bilinopolje
Imali smo mi toga koliko hoces........ vi to cekate godinama
meni sin u srednju skolu krenuo, a vi jos niste spektakla priredili

Imali smo mi toga koliko hoces........ vi to cekate godinama
:)
- blueman-TM87
- Kontakt:
Objasni ovo nikako i ja NIKAD vise ovjde slova neću napisati. Hočeš da ti ja objasnim i argumentujem par prijera samo iz prošle sezone?bilinopolje je napisao/la:a u jednu ruku vas razumijem, ti "spektakli" vam se dešavaju svakih 15 godinaDi Stéfano je napisao/la:bilinopolje je napisao/la: hhhahahhaha ko je se prepo vidjece se sutra i vidjecete kako reprezentacija ima podrsku zenici kada igra tako ce celik sutra imati i vise od toga pa 1:0 je nista za nas sutra sta cemo da vam radimo .......da ste bogdom blize da vidite trenutno sta je sada u blatusi kakva je ludnica ko da je tekma za sat vremena pa obecavam vam sutra ludilo na jugu na zapada i istoku a sjever me neiteresira limvo likce[/ bolje u 15 godina vec nikako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.