U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Za_raju
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la Za_raju » 24 maj 2011, 13:00

harishp je napisao/la:To ti prenio menadjer Mravca,pardon Lulica?
Nagadjanje kao i obicno.Pa Pjanica je ''strucnjak''Nikola Nikic je ''odmah'' sa vrata maltene otjerao i iz U-21 rjecima.Nek prvo ide u kadete ili tu mladjariju.Ili ne moze on na fakultet ako ni osnovnu nije zavrsio.
Naravno sve dok se Pjanic nije pojavio i objasnio neke stvari.
To ide obostrano,posto je proces ponekad isuvise dug.Sto znaci mora dignuti guzicu,da bi se i za njega dignula guzica.
Uostalom Seferovic je vec davnih dana upoznat sta i kako,jos od one nominacija.
Ali ni on sam nikad nije direktno iskazao zelju.vec uvijek okolo kere.A pozivati u repku igraca koji odigrao par minuta u cjelom prvenstvu je izvan svake pameti.Pa valjda tu ima neki red.Jedino da ga Kupinic,malinic ili jagodic pozove ali da malom ''ne bude ispodcasti''
A i zvati igraca nazor da zaigra za repku.Desit ce se kao sto se desava sa Begsonom ili takvim.
Ne tice se ovo gore sto sam napisao samo Seferovica nego kazem da je procedura takva ;)
Prvo selektor treba pokazati interesovanje za nekog igraca i dati mu doznanja,znaci nazvati ga i reci mu da ce biti pozvan tad i tad pa da onda taj igrac potpise izjavu o premjeni sportskog drzavljanstva a ostalo radi Jasmin Bakovic...
Nemoze igrac kad mu se digne potjerati proceduru o promjeni sportskog drzavljanstava ako nije dobio zeleno svjetlo od strane nekog saveza...

Ps.Koji ce qrac Mravac i njegov menadjer ganjati neka drzavljansva kad ga ni Luxemburg nebi htio u ovim godinama sa ovom karijerom i statistikom (a o dosadasnjem doprinosu repki da ne govorimo :roll: )... ;)

A neka si ti "prislonuo" Lulica uz Mravca da bi ubalzio eventualne kritike ka "pajdi" i njegovom "braci" poznatom ugostitelju a dobro znamo sta znaci biti ugostitelj...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

nihco

Post Postao/la nihco » 24 maj 2011, 13:39

ne svidja mi se sto na spisku nema barem cajica, ne razumijem da standardan igrac u pristojnoj ceskoj ekipi, nema mjesta u u21 !?
razumijem da jagodic,sticajem okolnosti,nije imao vremena obilaziti dijasporu ali cajic je vec reprezentativac.
jasno je i da je afirmacija "domaceg proizvoda" prioritet ali nastavi li se praksa forsiranja domacih igraca koji nemaju kvalitet, bice problema u popunjavanju seniorske reprezentacije.
sto prije kontaktirati hajrovice,sewferovica,dilavera,djurica......i pokrenuti procedure, da bi na jesen mogli na njih racunati,ne cekati da postanu standardni u arsenalu ili fiorentini.......
Sent from my Commodore 64

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 24 maj 2011, 14:06

nihco je napisao/la:ne svidja mi se sto na spisku nema barem cajica, ne razumijem da standardan igrac u pristojnoj ceskoj ekipi, nema mjesta u u21 !?
razumijem da jagodic,sticajem okolnosti,nije imao vremena obilaziti dijasporu ali cajic je vec reprezentativac.
jasno je i da je afirmacija "domaceg proizvoda" prioritet ali nastavi li se praksa forsiranja domacih igraca koji nemaju kvalitet, bice problema u popunjavanju seniorske reprezentacije.
sto prije kontaktirati hajrovice,sewferovica,dilavera,djurica......i pokrenuti procedure, da bi na jesen mogli na njih racunati,ne cekati da postanu standardni u arsenalu ili fiorentini.......
Ma najvjerovatnije ce Cajica pozvati na kraju ali opet je Jagodic naglasio da ce se najvise oslanjati na domacu ligu.Znaci da vec mozemo zaboraviti na Hajrovice,djurice i sl...Ni u jednom intervju mi nije Jagodic izgledao zainteresovano za strance,sta vise sumnjam i da zna za njih...

Umjesto da idemo po kvalitetu,mi opet guramo neke igrace..Ja sam razocaran,ali postoji nada da se pozabavi tim problemom Jagodic nakon San Marina

nihco

Post Postao/la nihco » 24 maj 2011, 14:15

delija je napisao/la: Ma najvjerovatnije ce Cajica pozvati na kraju ali opet je Jagodic naglasio da ce se najvise oslanjati na domacu ligu.Znaci da vec mozemo zaboraviti na Hajrovice,djurice i sl...Ni u jednom intervju mi nije Jagodic izgledao zainteresovano za strance,sta vise sumnjam i da zna za njih...

Umjesto da idemo po kvalitetu,mi opet guramo neke igrace..Ja sam razocaran,ali postoji nada da se pozabavi tim problemom Jagodic nakon San Marina
opet po menadzerskim i klupskim,a protiv reprezentativnih interesa.......nista, najgore je sto cemo morati cekati da nas nalupa san marino ,pa da se sjeti dijaspore. ja nremam dilema o (ne)kvalitetu pl igraca, mislim, do sada smo se uvjerili da se mozemo osloniti samo na strance, pa u onoj najuspjesnijoj generaciji protiv ceske, okosnica su bili stranci ! nigdje to ne vodi,ljudi ne shvataju da kontinuirano reklamiramo nekvalitet ,umjesto kvalitet. tulicevu u21,pobijedio je nluksemburg,prva pobjeda u istoriji. je li to promocija mladih bih igraca i lige?
Sent from my Commodore 64

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 24 maj 2011, 14:17

Moze se ovdje pravo dobar tim napraviti.

------------------Bilbija--------------------
Visca----Cajic/Hajrovic----Stevanovic
-------Hadzic-------Zahirovic-----------
Kvesic----Besic---Bicakcic------Vranjes

Jos tu ima Sudic, Hajrovic, Seferovic pa onda ovi iz nase lige.
Onda Pjanica ubaciti kad budemo igrali protiv Njemacke ili slicnih.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 24 maj 2011, 14:32

Vec sam pisao o tom i opet cu naglasiti da covjek radi po planu i po meni ispravno,znaci pocinje covjek iz svoje avlije kada isfiltrira igrace iz nase lige siguran sam da ce do tad skauting odraditi svoj dio posla i da ce svi koji imaju potencijala iz vana zavrsiti u repki ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 24 maj 2011, 14:55

soko je napisao/la:Moze se ovdje pravo dobar tim napraviti.

Pravo igranja imaju igraci 90 god. i mladji ,tako da Hadzic i Vranjes nemaju pravo igranja,kao ni Sudic koji je igrao za Svedjane u U21
92 i mladji mogu igrati za U19 a dosta je takvih pozvano u ovu stariju grupu i bolje ih je u buducnosti prepustiti selekciji U19 ako ne budu standardni

ZLi

Post Postao/la ZLi » 24 maj 2011, 15:00

------------------H.Handzic--------------------

" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 24 maj 2011, 15:54

santos je napisao/la:

Pravo igranja imaju igraci 90 god. i mladji ,tako da Hadzic i Vranjes nemaju pravo igranja,kao ni Sudic koji je igrao za Svedjane u U21
92 i mladji mogu igrati za U19 a dosta je takvih pozvano u ovu stariju grupu i bolje ih je u buducnosti prepustiti selekciji U19 ako ne budu standardni
Da da upravu si za to, ja sam nesto kontao da su oni 90 god.

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 28 maj 2011, 14:40

Molio bih sve forumase ako imaju neke informacije o putovanju mlade repke da mi jave moze i na PP ,,,kad krecu kuda putuju i tako to ,,cuo sam da idu busom pa bi hetjeli da ih negdje docekamo i pozdravimo ima nas skupina od 20 clanova!! hvalla unaprijed

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 maj 2011, 14:45

Vrebac je napisao/la:Molio bih sve forumase ako imaju neke informacije o putovanju mlade repke da mi jave moze i na PP ,,,kad krecu kuda putuju i tako to ,,cuo sam da idu busom pa bi hetjeli da ih negdje docekamo i pozdravimo ima nas skupina od 20 clanova!! hvalla unaprijed
Najbolje ti je kontaktirat savez direkt ili redakciju sportsporta za takve informacije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 28 maj 2011, 14:59

Vrebac je napisao/la:Molio bih sve forumase ako imaju neke informacije o putovanju mlade repke da mi jave moze i na PP ,,,kad krecu kuda putuju i tako to ,,cuo sam da idu busom pa bi hetjeli da ih negdje docekamo i pozdravimo ima nas skupina od 20 clanova!! hvalla unaprijed
Gdje ih možete dočekati? Potrudiću se da saznam kad kreću, ali mogu ti tek sutra javiti..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 28 maj 2011, 18:08

spielführer_21 je napisao/la:
Gdje ih možete dočekati? Potrudiću se da saznam kad kreću, ali mogu ti tek sutra javiti..[/quot

pa mogli bih docekati u sloveniji ili italiji zavisi kuda idu???

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 28 maj 2011, 19:11

@vrebac, sutra ću ti javiti, možda i broj nabavim od nekog iz repke ;)
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 28 maj 2011, 20:14

spielführer_21 je napisao/la:@vrebac, sutra ću ti javiti, možda i broj nabavim od nekog iz repke ;)
ok hvalla puno!!!

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 29 maj 2011, 11:05

ko prenosi protiv san marina?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 maj 2011, 11:06

Elmar je napisao/la:ko prenosi protiv san marina?
Pitanje je snimali to iko :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 29 maj 2011, 11:25

zato pitam

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 29 maj 2011, 14:56

Vrebac je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:@vrebac, sutra ću ti javiti, možda i broj nabavim od nekog iz repke ;)
ok hvalla puno!!!
@vrebac, ako čitaš imaš pp...

Nego šta mislite koji sastav će igrati protiv SM.. Ja zbilja ne poznajem dobro igrače iz odbrane naše, pa ni ko je bolji od ova dva golmana.. Za vezni red i napad bi već mogao nešto reći.
Vjerovatno ćemo igrati sa 4 u vezi, po meni ova četvorica bi bili najbolje rješenje:

Stevanović----Zahirović----Grahovac/Handžić-------Višća

Mislim da će Grahovac dobiti prednost ispred Handžića jer Jagodić ga bolje poznaje.. Ova trojica (Stevanović, Zahirović, Višća) su nekako logično rješenje, a u napadu bi trebali igrati Bilbija i Zakarić..
Vaše mišljenje?

Amelo173
Kontakt:

Post Postao/la Amelo173 » 29 maj 2011, 15:16

mislim da imamo solidnu ekipu, ali definitivno najslabija karika su nam golmani, ova dvojica zajedno nemaju 10 nastupa. Po meni trenutno najjaci igraci u ovoj ekipi su stevanovic i visca

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, jasmin10, Vaya i 36 gostiju.