MOZE AKO TI SE NE GADI buhahahahahahahahaBuu je napisao/la:mogu ovo staviti kao avatar ako nije problem ?blueman-TM87 je napisao/la:
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- harison_ford
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
RZ88
IN VLADO WE TRUST !!!
IN VLADO WE TRUST !!!
ne moze prevelika 6 kb limit jbgblueman-TM87 je napisao/la:BujrumBuu je napisao/la:mogu ovo staviti kao avatar ako nije problem ?blueman-TM87 je napisao/la:
NO PYRO NO PARTY
- Di Stéfano
- Kontakt:
a u jednu ruku vas razumijem, ti "spektakli" vam se dešavaju svakih 15 godinabilinopolje je napisao/la:hhhahahhaha ko je se prepo vidjece se sutra i vidjecete kako reprezentacija ima podrsku zenici kada igra tako ce celik sutra imati i vise od toga pa 1:0 je nista za nas sutra sta cemo da vam radimo .......da ste bogdom blize da vidite trenutno sta je sada u blatusi kakva je ludnica ko da je tekma za sat vremena pa obecavam vam sutra ludilo na jugu na zapada i istoku a sjever me neiteresira limvo likceDi Stéfano je napisao/la:mnogo su nam smogovci iskompleksirani, a bogme su se i prepali![]()
Real Madrid --- Željo --- Feyenoord --- Portsmouth
- blueman-TM87
- Kontakt:
Smanji brateBuu je napisao/la:ne moze prevelika 6 kb limit jbgblueman-TM87 je napisao/la:BujrumBuu je napisao/la: mogu ovo staviti kao avatar ako nije problem ?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
- bilinopolje
- Kontakt:
a u jednu ruku vas razumijem, ti "spektakli" vam se dešavaju svakih 15 godinaDi Stéfano je napisao/la:bilinopolje je napisao/la:hhhahahhaha ko je se prepo vidjece se sutra i vidjecete kako reprezentacija ima podrsku zenici kada igra tako ce celik sutra imati i vise od toga pa 1:0 je nista za nas sutra sta cemo da vam radimo .......da ste bogdom blize da vidite trenutno sta je sada u blatusi kakva je ludnica ko da je tekma za sat vremena pa obecavam vam sutra ludilo na jugu na zapada i istoku a sjever me neiteresira limvo likceDi Stéfano je napisao/la:mnogo su nam smogovci iskompleksirani, a bogme su se i prepali![]()
razocara me likce po ko zna koji put .....al
smiješno, smiješno nemoj više provaljivati loše miharison_ford je napisao/la:MOZE AKO TI SE NE GADI buhahahahahahahahaBuu je napisao/la:mogu ovo staviti kao avatar ako nije problem ?blueman-TM87 je napisao/la:![]()
![]()
G R B A V I C A 2
- harison_ford
- Kontakt:
-
Just do it.TM
- Kontakt:
@ bilinopolje
Imali smo mi toga koliko hoces........ vi to cekate godinama
meni sin u srednju skolu krenuo, a vi jos niste spektakla priredili

Imali smo mi toga koliko hoces........ vi to cekate godinama
:)
- blueman-TM87
- Kontakt:
Objasni ovo nikako i ja NIKAD vise ovjde slova neću napisati. Hočeš da ti ja objasnim i argumentujem par prijera samo iz prošle sezone?bilinopolje je napisao/la:a u jednu ruku vas razumijem, ti "spektakli" vam se dešavaju svakih 15 godinaDi Stéfano je napisao/la:bilinopolje je napisao/la: hhhahahhaha ko je se prepo vidjece se sutra i vidjecete kako reprezentacija ima podrsku zenici kada igra tako ce celik sutra imati i vise od toga pa 1:0 je nista za nas sutra sta cemo da vam radimo .......da ste bogdom blize da vidite trenutno sta je sada u blatusi kakva je ludnica ko da je tekma za sat vremena pa obecavam vam sutra ludilo na jugu na zapada i istoku a sjever me neiteresira limvo likce[/ bolje u 15 godina vec nikako
- Di Stéfano
- Kontakt:
njima je najveći uspjeh onaj trans 
Sta bi od Dzekini miliona ?
,sta bi sa bagerima i radovima na Areni
,od dolaska Milana,Reala na godisnjicu kluba
,sreca pa je Vaha bio trener pa dovede rezevnu ekipu Dinama
Blekonja je ublehas ali je mala maca za Zulju i Brku
Sretno Vam sutra u KUP-u !!
Zadnja izmjena: ami, dana/u 24 maj 2011, 16:06, ukupno mijenjano 2 puta.
lave do polovice prosle sezone Robijasi su bili pojam u Bosni za sve navijacke skupine,zato molim te nemoj vise tih glupih komentara.. Prije dvije sezone je samo Dinamo imao vecu posjetu u prosjeku od Celika,na malim utakmicama protiv Laktasa il slicnih bilo po 9 hiljada a vi kao branitelji titule imate u finalu kupa 4 hiljade..Just do it.TM je napisao/la:@ bilinopolje
Imali smo mi toga koliko hoces........ vi to cekate godinamameni sin u srednju skolu krenuo, a vi jos niste spektakla priredili
![]()
- blueman-TM87
- Kontakt:
L_blancos je napisao/la:lave do polovice prosle sezone Robijasi su bili pojam u Bosni za sve navijacke skupine,zato molim te nemoj vise tih glupih komentara.. Prije dvije sezone je samo Dinamo imao vecu posjetu u prosjeku od Celika,na malim utakmicama protiv Laktasa il slicnih bilo po 9 hiljada a vi kao branitelji titule imate u finalu kupa 4 hiljade..Just do it.TM je napisao/la:@ bilinopolje
Imali smo mi toga koliko hoces........ vi to cekate godinamameni sin u srednju skolu krenuo, a vi jos niste spektakla priredili
![]()
- Di Stéfano
- Kontakt:
nema šta, bistar siami je napisao/la:Sta bi od Dzekini miliona ?![]()
,sta bi sa bagerima i radovima na Areni
,od dolaska Milana,Reala na godisnjicu kluba
![]()
![]()
,sreca pa je Vaha bio trener pa dovede rezevnu ekipu Dinama
Blekonja je ublehas ali je mala maca za Zulju i Brku
Sretno sutra u KUP-u !!
I sta je bilo kada si se probudio?L_blancos je napisao/la:lave do polovice prosle sezone Robijasi su bili pojam u Bosni za sve navijacke skupine,zato molim te nemoj vise tih glupih komentara.. Prije dvije sezone je samo Dinamo imao vecu posjetu u prosjeku od Celika,na malim utakmicama protiv Laktasa il slicnih bilo po 9 hiljada a vi kao branitelji titule imate u finalu kupa 4 hiljade..Just do it.TM je napisao/la:@ bilinopolje
![]()
Niko ne spori da ste imali dobru posjetu, ali si ti otisao malo pre predaleko...
A kod pitara dosla struja pa se popalili kao sijalice...
Nisam otisao predaleko jer svi u Zenici znaju kako se zivjelo tad za Celik, tek od sredine prosle sezone su se javili problemi..
A u skorije vrijeme se moze ocekivat cak i jacanje Robije u odnosu na tadasnje vrijeme,
A u skorije vrijeme se moze ocekivat cak i jacanje Robije u odnosu na tadasnje vrijeme,
kakvi ba robijasi, rulja neorganizovana sto bi skripari rekli
... sigurno grad sa najmanje navijackog i ultra mentaliteta na balkanu
.. sutra aBd jedan prekid i niger pogadja glavom 
- Di Stéfano
- Kontakt:
da se ne znam kolko dignete opet ćete biti miljama ispod Manijaka i ŽeljeL_blancos je napisao/la:Nisam otisao predaleko jer svi u Zenici znaju kako se zivjelo tad za Celik, tek od sredine prosle sezone su se javili problemi..
- harison_ford
- Kontakt:
ti si bolestanbenima je napisao/la:kakvi ba robijasi, rulja neorganizovana sto bi skripari rekli... sigurno grad sa najmanje navijackog i ultra mentaliteta na balkanu
.. sutra aBd jedan prekid i niger pogadja glavom
RZ88
IN VLADO WE TRUST !!!
IN VLADO WE TRUST !!!
@bilinpolje
Lijepo sam ti napisao na tvojoj temi da nas nikad ne mozete impresionirati tribinom sta god napravili bljeda ste kopija,jer nema toga sta nije vec vidjeno kod nas i rekao sam ti kad tvoj omaleni klub bude doslo gledati preko 35.000 ljudi na jedno mjesto onda ocekuj da mozes nekome pokusat nabijat komplekse,ovako mozda sine predpostavljam da nemas vise od 15 godina pa ti je to prvi put da se nesto krupno desava vezano za tvoj kako sam naglasio omaleni,prosjecni klub pa si sav ushicen a to nije dobro za srce,krvne sudoVe a povecava ti se rizik od mozdanog udara..!!!
Lijepo sam ti napisao na tvojoj temi da nas nikad ne mozete impresionirati tribinom sta god napravili bljeda ste kopija,jer nema toga sta nije vec vidjeno kod nas i rekao sam ti kad tvoj omaleni klub bude doslo gledati preko 35.000 ljudi na jedno mjesto onda ocekuj da mozes nekome pokusat nabijat komplekse,ovako mozda sine predpostavljam da nemas vise od 15 godina pa ti je to prvi put da se nesto krupno desava vezano za tvoj kako sam naglasio omaleni,prosjecni klub pa si sav ushicen a to nije dobro za srce,krvne sudoVe a povecava ti se rizik od mozdanog udara..!!!
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 20 gostiju.