PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
-
jasko_juve
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
molim admina,moderatora il bio koga da izbrise ove gluposti,otisli smo predaleko..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
hahhahaaa
bolan jasko, jesi li ti ono eksiro

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
cestitamĆeMa je napisao/la:hahhahaaa![]()
![]()
![]()
Glory Glory Man United!
-
jasko_juve
- Kontakt:
lijepi dani mog djetinjstva moj CemaĆeMa je napisao/la:hahhahaaa![]()
![]()
![]()
Hahahah Jasko kralju,pao sam sa stolice
@Anderson,drug ovo prelazi vec neke granice..Ti si odigrao ovo,vidio ono,a ne poznajes me..Sad dolazi onaj dio kad se ja hvalim,pa kazem da sam ja to sve pokorio itd,tj. prica za malu djecicu,uspavanka,bajka,nazovi je kako hoces,ali nije moj nivo..Sad bih trebao tebi slikati licnu kartu,pa ti pokazati neke klipove sa curama ili nesto ?
Smiri se,duboko udahni,razmisli jos jednom kako si bahat,evo ne samo u pesu,nego i inace..Takve ljude slabo ko postuje,a to ces vidjeti kroz zivot,jer vidim da si jako mlad..Ja ti zelim sve najbolje,samo sam komentarisao,a ovo sto sam ti ja rekao,reci ce ti 99% forumasa ili ljudi u stvarnom svijetu..
E da,da...Ja nisam navijac Manchestera,nego simpatizer,jer navijaci su na tribinama..Nema te sta biti stid,jer Mancho je medju 3 najpopularnija sportska kolektiva na svijetu,pa nas ima svakakvih.. 
@caNYon..Hvala covjek,ali to sam vjerovatno protiv tebe imao dobar dan ili nesto,a ovdje ima bar 4 ili 5,a mozda i vise (:D) igraca koji su bolji od mene..Nije ni bitno to..Iskreno,meni je bilo zabavno igrati sa svima sa foruma i to je bila zajebantska ekipa (vi novi se mozete slobodno vratiti par desetina stranica nazad i vidjeti kakva je prica bila i zeza),a sada je doslo nekih novih,tj. igraca koji su se regali na forum samo zbog igre,a svi znamo gdje to vodi..Lijepo je imati takmicarski duh,ali kao i u svemu,tako i u tome ne treba pretjerivati..Odoh ja gledati tenis..Ukljucio sam se jer mi je krivo kako neki kvare ligu..
@Anderson,drug ovo prelazi vec neke granice..Ti si odigrao ovo,vidio ono,a ne poznajes me..Sad dolazi onaj dio kad se ja hvalim,pa kazem da sam ja to sve pokorio itd,tj. prica za malu djecicu,uspavanka,bajka,nazovi je kako hoces,ali nije moj nivo..Sad bih trebao tebi slikati licnu kartu,pa ti pokazati neke klipove sa curama ili nesto ?
@caNYon..Hvala covjek,ali to sam vjerovatno protiv tebe imao dobar dan ili nesto,a ovdje ima bar 4 ili 5,a mozda i vise (:D) igraca koji su bolji od mene..Nije ni bitno to..Iskreno,meni je bilo zabavno igrati sa svima sa foruma i to je bila zajebantska ekipa (vi novi se mozete slobodno vratiti par desetina stranica nazad i vidjeti kakva je prica bila i zeza),a sada je doslo nekih novih,tj. igraca koji su se regali na forum samo zbog igre,a svi znamo gdje to vodi..Lijepo je imati takmicarski duh,ali kao i u svemu,tako i u tome ne treba pretjerivati..Odoh ja gledati tenis..Ukljucio sam se jer mi je krivo kako neki kvare ligu..
Sad ispade da ja kvarim ligu... Poceo si pricati o meni a ne poznajes me! Sa roditeljima zivim
Da je boogdom, na kasiku bi nesto jeo
Uzivaj
Uzivaj
Glory Glory Man United!
Ma ja *ebo ovo ! NADAL VODI 
A da,izvini za to prozivanje vezano za roditelje..Nisam mislio u tom smislu i nisam htio vrijedjati,a ako sam te uvrijedio izvini..Drug,ja nisam siguran da li kvaris ligu,jer je ni ne igram,ali malo smanji tenzije..Odigraj mec i to je to..Ako se ne znas saliti odigraj i cao.. Pozdrav,ne moramo vise
Naravno da te ne poznajem..Pricam sam osto sam vidio..Eto,samo da jos to razjasnim..
za sta ?? nisam ja ovo eksiroAnderson8 je napisao/la:cestitamĆeMa je napisao/la:hahhahaaa![]()
![]()
![]()
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
-
jasko_juve
- Kontakt:
@ ever prijatelju i ja sam poslije tog "cokaljica" pao,al na pod

ĆeMa je napisao/la:za sta ?? nisam ja ovo eksiroAnderson8 je napisao/la:cestitamĆeMa je napisao/la:hahhahaaa![]()
![]()
![]()
![]()
cestito sam jasku
Glory Glory Man United!
Kakav alkos,onaj sa dna kacejasko_juve je napisao/la:@ ever prijatelju i ja sam poslije tog "cokaljica" pao,al na pod![]()
![]()
- Stipe_djhasko
- Kontakt:
-
jasko_juve
- Kontakt:
hvala Anderson,nisi samo ti jbg poznat po tim nekim net stranicama..

KOJI KRALJEVI HEBENI! Prvo ova slika i onda pogledam jos i ovaj klip :
DUGE GACE DOMINIRAJU !
AHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAever je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
x 1000
KOJI KRALJEVI HEBENI! Prvo ova slika i onda pogledam jos i ovaj klip :![]()
![]()
![]()
DUGE GACE DOMINIRAJU !
AHHAHAHHAH

-
jasko_juve
- Kontakt:
jojj prijatelju kad se samo sjetim..jbg bilo je lijepo tad..mislim da sam imao povod..bio PETAKever je napisao/la:Kakav alkos,onaj sa dna kacejasko_juve je napisao/la:@ ever prijatelju i ja sam poslije tog "cokaljica" pao,al na pod![]()
![]()
![]()
ipak je to bilo prije 3 godine,prvi brucoski dani
caNYOn je napisao/la:AHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAever je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
x 1000
![]()
![]()
DUGE GACE DOMINIRAJU !
MATI DRAGAAAAAAAAA,UMIREM
JOJ OVOG NA SVAKOM KLIPU NEKOG *uziever je napisao/la:caNYOn je napisao/la:AHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAever je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
x 1000
![]()
![]()
DUGE GACE DOMINIRAJU !
MATI DRAGAAAAAAAAA,UMIREM![]()
![]()
![]()
![]()
'ebes igru ba,dajte klipove
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.