& $ не ? се " за ?,& ¥ ја " њега на основу његове % & са ?.? с $ стране " он & тренутно у топ 3. Онај ? " & је " $ " је ",$ ? ? $ $ " ".Devil je napisao/la:Za mene nije jos u Top3,upravo zbog problema sa psihom,ala Tomic,a bgm bilo bi i cudo da se ja i ti slozimo.drinin vuk je napisao/la:$ $ $ % ".? ' на ".![]()
![]()
По " & је у топ " % ?,уз њега наравно & 1 " " & $ онај ? " &,ту наравно уз " " " &.![]()
Savic je No.1 naravno,drugo mesto je rezervisano za Vilotica,trece je Cosic,cetvrto Kecojevic i tek peti Mojsov.
FK Vojvodina
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- drinin vuk
- Kontakt:
Re: FK Vojvodina
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
ako ga maminjo htjedne ni 3 milijuna eura nece biti problem

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Ali isto tako ako ga i Bata htedne zadrzati ni ta 3 miliona nece biti dosta.Rosas7 je napisao/la:ako ga maminjo htjedne ni 3 milijuna eura nece biti problem![]()
![]()

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- north+freaks
- Kontakt:
Rosas7 je napisao/la:ako ga maminjo htjedne ni 3 milijuna eura nece biti problem![]()
![]()
Za tu cifru al odmah keširanu Butor će ga dati.

Istovremeno nema šanse da Mojsova uzmu vječiti,jer Butorović ne prodaje igrače blizancima.
Abou ako ne ode u Francusku kako se piše za fine pare,ostaje i naredne jeseni,što mi je iskreno odlično za Vošu.
Ovog ljeta će bit nikad zanimljivije,nadat se samo da ćemo u slučaju prodaje nekih igrača i dovest prava pojačanja,da ne bude više slučajeva kao sa Stoicom i društvom.
SAMO VOJVODINA!
Devil je napisao/la:Ali isto tako ako ga i Bata htedne zadrzati ni ta 3 miliona nece biti dosta.Rosas7 je napisao/la:ako ga maminjo htjedne ni 3 milijuna eura nece biti problem![]()
![]()

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Iskreno ne znam i da se spominju veciti kao potencijalni kupci,mada mislim i da oni nemaju zelju da ga kupe,mi smo tu popunjeni a Partizan posle odlaska Krstajica,trazice opet neko iskusnije resenje tu,verovatno Rnic.north+freaks je napisao/la:Rosas7 je napisao/la:ako ga maminjo htjedne ni 3 milijuna eura nece biti problem![]()
![]()
Za tu cifru al odmah keširanu Butor će ga dati.![]()
Istovremeno nema šanse da Mojsova uzmu vječiti,jer Butorović ne prodaje igrače blizancima.
Abou ako ne ode u Francusku kako se piše za fine pare,ostaje i naredne jeseni,što mi je iskreno odlično za Vošu.
Ovog ljeta će bit nikad zanimljivije,nadat se samo da ćemo u slučaju prodaje nekih igrača i dovest prava pojačanja,da ne bude više slučajeva kao sa Stoicom i društvom.
- drinin vuk
- Kontakt:
" ' $ - $ овога " ",? ? " % " $,& " $ ове ".Naime, posle informacija o interesovanju za štopera Crvene zvezde Lija Adija, Zagrepčani su sada, navodno, zainteresovani za dvojicu fudbalera Vojvodine - Gruzijca Merebašvilija i štopera makedonske reprezentacije Danijela Mojsova.
Prema informacijama do kojih su došle novosti.rs, Vojvodina je odredila visoka obeštećenja za pomenutu dvojicu igrača. Tako bi Zagrepčani morali da za Mojsova uplate 3.5 miliona evra, a za Merebašvilija 2,5.
Ipak, sportski direktor Vojvodine Miodrag Pantelić uverava da do sada u klub nije stigla nijedna zvanična ponuda za Mojsova i Merebašvilija.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- Бањалучанин
- Kontakt:
Nema sanse da budu spremni za proslavu Barija.
Ima tu jos mnogo posla da se obavi,tek je postavljen jedan stub,moraju se jos tri staviti,pa onda svu elektroniku prikopcati,ma ima tu jos bar 2 sedmice rada.

Ima tu jos mnogo posla da se obavi,tek je postavljen jedan stub,moraju se jos tri staviti,pa onda svu elektroniku prikopcati,ma ima tu jos bar 2 sedmice rada.
Vala je i vrijeme da jos neki stadion pored dva Beogradska imaju reflektore u Srbiji. Al opet malo. Pa kod nas u Bosni imas 7-8 stadiona sa reflektorima! 
naravno ako ne grijesim

naravno ako ne grijesim

Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU
Indiana Pacers
GGMU
Ima i u SrbijiMačor je napisao/la:Vala je i vrijeme da jos neki stadion pored dva Beogradska imaju reflektore u Srbiji. Al opet malo. Pa kod nas u Bosni imas 7-8 stadiona sa reflektorima!

Napisah gore "naravno ako ne grijesim", a ocigledno da jesam. To mi rece jedan Beogradjanin pa mu povjerovah bez dodatnog provjeravanjaDevil je napisao/la:Ima i u SrbijiMačor je napisao/la:Vala je i vrijeme da jos neki stadion pored dva Beogradska imaju reflektore u Srbiji. Al opet malo. Pa kod nas u Bosni imas 7-8 stadiona sa reflektorima!ali tavore po nizim ligama,sve su to manji stadionceci ali sa uredno uradjenim reflektorima.

Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU
Indiana Pacers
GGMU
ma jbš reflektore ako su tribine prazne,džaba ti sve,postoje raznorazni drugi načini da se ljudi animiraju. Mada bi moglo od naredne sezone JSL bit daleko bolje po tom pitanju,a ako je vjerovat bar pola lige bi trebalo imat reflektore osim vječitih (Vojvodina,Sloboda,RKG,Smederevo,Borac,Jagodina).Mačor je napisao/la:Vala je i vrijeme da jos neki stadion pored dva Beogradska imaju reflektore u Srbiji. Al opet malo. Pa kod nas u Bosni imas 7-8 stadiona sa reflektorima!
naravno ako ne grijesim
LARISSA RIQUELME!
Ovo bi po meni trebali sad klubovi počet postavljat, ovo je sad savremeno, znam da je teška finansijska situacija ali ovo bi jeftinije izašlo a u "modi" je, oni na stubovima su nekako "otrcani"

FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
Ovi na krovu su dosta skuplji i prakticno nemoguci za nas, jer nemas gde da ih "nasadis" kad nasi stadioni osim Marakane nemaju "krsten" krov,sama elektronika zahteva mnogo kompleksni postupak postavljanja,jer svaki stub se vodi pojedinacno do tih kutija,dok ovde samo ih provuces do zadnje strane,i onda zajedno povezes dole.To bi ti bolje objasnio neki elektro inzinjer,ovo je onako ugrubo od mene.B o X je napisao/la:Ovo bi po meni trebali sad klubovi počet postavljat, ovo je sad savremeno, znam da je teška finansijska situacija ali ovo bi jeftinije izašlo a u "modi" je, oni na stubovima su nekako "otrcani"
Nek oni postave reflektore pa makar i na bandere okolo stadiona,nije bitan izgled.
- north+freaks
- Kontakt:
Na kraju samo bod u Smederevu.Poznavajući koliko je teško igrati protiv domaćina ovaj bod i nije tako loš iako bi tri daleko bolje izgledala.Voša je bila bolji rival tokom čitavog meča,al jednostavno lopta nije htjela u gol.Najizglednije šanse propustili su Abubacar Oumarou i Katai.
Sve u svemu utakmica odluke za to drugo mjesto će se igrat na Karadjordju.
Mislim uprkos svemu da se već sada može reći da je ova sezona itekako uspješna,imajući u vidu i da su nam trofej ukrali.
Mislim uprkos svemu da se već sada može reći da je ova sezona itekako uspješna,imajući u vidu i da su nam trofej ukrali.
SAMO VOJVODINA!
- zvornicki klan
- Kontakt:
north+freaks je napisao/la:Na kraju samo bod u Smederevu.Poznavajući koliko je teško igrati protiv domaćina ovaj bod i nije tako loš iako bi tri daleko bolje izgledala.Voša je bila bolji rival tokom čitavog meča,al jednostavno lopta nije htjela u gol.Najizglednije šanse propustili su Abubacar Oumarou i Katai.
Је ? ? % $ $ у $,' на ? "?

Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Nekadašnji fudbaler Vojvodine, Miroslav Opsenica, preminuo je danas od posledica povreda zadobijenih u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pre pet dana. U svojoj karijeri, Miroslav je, pored Vojvodine, nastupao i za Mladost iz Apatina, poljski Lođ, Radnički iz Sombora, Novi Sad i Kolubaru iz Lazarevca.

Pocivaj u miru Miroslave.
Treba reci da je momak bio tek '81.godiste.

Tuga brate . Nek mu ja laka crna zemlja .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- zvornicki klan
- Kontakt:
R.I.P. 

Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.