7-8000 tu negdje....Chelsea_CBH je napisao/la:Koliko Pecara ima sjedećih mjesta?
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ma mi radimo nesto drugo za vas,bolje od navijanja !!!Buu je napisao/la:Izbrisase mi post i ne znam zasto.
Da ga ponovim. Idetel u Zenicu braćo
- neutralan__
- Kontakt:
U kakvom sastavu dolazite u Banovice?
Jeli kombinovani ili najjaci?Imal povrijedjenih ili onih sa 3 zuta kartona?
Pozdrav.
Pozdrav.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Što se tiče povrijeđenih,Džidić je protiv Zrinjskog izašao već u 7.min,pa će vjerojatno on propusitit meč,za stopere imamo dosta zamjena(iako su nam oni najslabiji dio tima) očekujem Brekala,a Topić nek se konačno priprema za odlazak iz kluba...svi ostali su na raspolaganju,barem su bili...vjerojatno će Baka izmiješati sastav,pošto nam bodovi nisu prioritet,očekujem Vareu u 1.sastavu,i Ljubića koji je igrao i protiv Zrinjskog.btw...zna li netko šta je sa onim Chevrotom,viđam ga u gradu a još nije odigrao utakmice,sve priče dobar....neutralan__ je napisao/la:U kakvom sastavu dolazite u Banovice?
Pozdrav.
- neutralan__
- Kontakt:
Aha, hvala drug.Dabar je napisao/la:Što se tiče povrijeđenih,Džidić je protiv Zrinjskog izašao već u 7.min,pa će vjerojatno on propusitit meč,za stopere imamo dosta zamjena(iako su nam oni najslabiji dio tima) očekujem Brekala,a Topić nek se konačno priprema za odlazak iz kluba...svi ostali su na raspolaganju,barem su bili...vjerojatno će Baka izmiješati sastav,pošto nam bodovi nisu prioritet,očekujem Vareu u 1.sastavu,i Ljubića koji je igrao i protiv Zrinjskog.btw...zna li netko šta je sa onim Chevrotom,viđam ga u gradu a još nije odigrao utakmice,sve priče dobar....neutralan__ je napisao/la:U kakvom sastavu dolazite u Banovice?
Pozdrav.
Moguce da iskombinuje sastav jer vam utakmica nije od nekog rezultatskog znacaja,samo mozda za prestiz.
Vjerovatno ce isprobati neke mlade i igrace koji su malo dobijali priliku.
Svi koji zelite doci na utakmicu,slobodno,imate otvorena vrata,kao i svi navijaci koji su dolazili.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Ma eto igrao je u svim prijateljskim utakmicama,al ne vjerujem da je potpisao ugovor.Čak sam mislio da je otisao nazad u Argentinu ili gdje vec.Po meni nije neki igrač,a svaku sam prijateljsku gledao i na Blatu i na Pecari.Ne bi bio pojacanje a uzeo bi nekome mjesto.Nama trebaju pojačanja a ne prosjek.Dabar je napisao/la:Što se tiče povrijeđenih,Džidić je protiv Zrinjskog izašao već u 7.min,pa će vjerojatno on propusitit meč,za stopere imamo dosta zamjena(iako su nam oni najslabiji dio tima) očekujem Brekala,a Topić nek se konačno priprema za odlazak iz kluba...svi ostali su na raspolaganju,barem su bili...vjerojatno će Baka izmiješati sastav,pošto nam bodovi nisu prioritet,očekujem Vareu u 1.sastavu,i Ljubića koji je igrao i protiv Zrinjskog.btw...zna li netko šta je sa onim Chevrotom,viđam ga u gradu a još nije odigrao utakmice,sve priče dobar....neutralan__ je napisao/la:U kakvom sastavu dolazite u Banovice?
Pozdrav.
Zahvaliti se trebamo jedno desetorici igrača.Da ih ne nabrajam zna se koji su to!!!
potpisao je ugovor..na pola godine..kao probni nekiŠB.TRN je napisao/la:Ma eto igrao je u svim prijateljskim utakmicama,al ne vjerujem da je potpisao ugovor.Čak sam mislio da je otisao nazad u Argentinu ili gdje vec.Po meni nije neki igrač,a svaku sam prijateljsku gledao i na Blatu i na Pecari.Ne bi bio pojacanje a uzeo bi nekome mjesto.Nama trebaju pojačanja a ne prosjek.Dabar je napisao/la:Što se tiče povrijeđenih,Džidić je protiv Zrinjskog izašao već u 7.min,pa će vjerojatno on propusitit meč,za stopere imamo dosta zamjena(iako su nam oni najslabiji dio tima) očekujem Brekala,a Topić nek se konačno priprema za odlazak iz kluba...svi ostali su na raspolaganju,barem su bili...vjerojatno će Baka izmiješati sastav,pošto nam bodovi nisu prioritet,očekujem Vareu u 1.sastavu,i Ljubića koji je igrao i protiv Zrinjskog.btw...zna li netko šta je sa onim Chevrotom,viđam ga u gradu a još nije odigrao utakmice,sve priče dobar....neutralan__ je napisao/la:U kakvom sastavu dolazite u Banovice?
Pozdrav.
Zahvaliti se trebamo jedno desetorici igrača.Da ih ne nabrajam zna se koji su to!!!Sta smo golova primili to je bruka jedna, Slavija,Drina i Leotar primili vise a Buducnost isto.Sreca i dali smo ih puno,najvise u ligi!!!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
felix123
- Kontakt:
KUP,KUP,KUP JE NAŠ!!!!!!!!! 
sta je vama jos ostalo..nego da se tjesiteŠB.TRN je napisao/la:Ma mi radimo nesto drugo za vas,bolje od navijanja !!!Buu je napisao/la:Izbrisase mi post i ne znam zasto.
Da ga ponovim. Idetel u Zenicu braćo![]()
![]()
Kod nas se pojavila prica da ce Čelik osvojiti,da su neki veci interesi u pitanju.Ja u to ne vjerujem,jer mislim da Željo nije klub koji se odrice titula!!!
![]()
jao jada , navijaju za zelja da bi oni isli u evropu
koji vam je ovo put da preko necijih kostiju idete u neki euro kup
prosli put ste zahebali slobodu
...i vi kao klub..cccc
Idemo u europu.
čelik-željo 0-1 srđan savić 12 minuta.
čelik-željo 0-1 srđan savić 12 minuta.
Zadnja izmjena: Škripar 2, dana/u 25 maj 2011, 20:46, ukupno mijenjano 3 puta.
-
felix123
- Kontakt:
AJMO ŽELJO JOŠ JEDAN
A pitarcici ,jel vas svrbi što odosmo u Europu

A pitarcici ,jel vas svrbi što odosmo u Europu
U nas su pripremljeni već 8 godina za redom.Elegant je napisao/la:Pripremite pasose, idete u Evopu.
koliko?Škripar 2 je napisao/la:U nas su pripremljeni već 8 godina za redom.Elegant je napisao/la:Pripremite pasose, idete u Evopu.
treba nam jos igraca iz BiH
Vadite vize.

110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
Igramo zadnjih 8 godina europu.Ovo je 9.FIFA/UEFA je napisao/la:koliko?Škripar 2 je napisao/la:U nas su pripremljeni već 8 godina za redom.Elegant je napisao/la:Pripremite pasose, idete u Evopu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Škripar 2, dana/u 25 maj 2011, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
eto europe siroki 8 godina zaredom
cestitke

cestitke
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prije svega hvala ekipi Željezničara što su osvajanjem kupa,omogućili nama da kao 4. idemo u europu...nadam se sa Blažom Sliškovićem
-
padobranac1978
- Kontakt:
koliko?Rosas7 je napisao/la:eto europe siroki 8 godina zaredom
cestitke![]()
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hajdeee, KarloIvandic, misstianopenaldo, nidjeveze1, Rigoletto i 63 gosta.