grof je napisao/la:Šta se pojedinci cude meni nije jasno nikakofinale je Kupa i normalno de ce biti bruku manijaka uz Želju.
U Široki je svojevremeno išlo preko 2500 manijaka (neka potvrde škripari) koji je daleko udaljeniji od Zenice.

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
grof je napisao/la:Šta se pojedinci cude meni nije jasno nikakofinale je Kupa i normalno de ce biti bruku manijaka uz Želju.
U Široki je svojevremeno išlo preko 2500 manijaka (neka potvrde škripari) koji je daleko udaljeniji od Zenice.

Blues 11 je napisao/la:grof je napisao/la:Šta se pojedinci cude meni nije jasno nikakofinale je Kupa i normalno de ce biti bruku manijaka uz Želju.
8 glava sad za saddomorocki je napisao/la:plus 19 kombija,sto su prijavili svoj dolazak!!!twisttm87 je napisao/la:popunjeno do sad 100% 11 autobusaElegant je napisao/la:Zna li se mozda koliko je uplata izvrseno ?
grof je napisao/la:Samosarajevo, smiješan si kume sa tim 8 glava![]()
Dvije milje i to minimalnoovaj ce se kastrirati (ako ima šta uopšte) sutra kad vidi.
na ovo pitanje ti mogu i ja odgGigant je napisao/la:A pitanje za robijase: kojih je navijaca najvise do sada doslo na bilino polje, i koliko?
Mozda mislis na proslu sezonu.....ali robijasi sa malo vise staza mogu reci koliko je doslo hordi, ne znam koje godine, davno jos za vrijeme Hametwisttm87 je napisao/la:na ovo pitanje ti mogu i ja odgGigant je napisao/la:A pitanje za robijase: kojih je navijaca najvise do sada doslo na bilino polje, i koliko?hordi je bilo oko 1000 prije ne znam tacno mislim 2 ili 3 sezone
![]()
najvise vas je doslo u onoj ponovljenoj tekmi kada ste nas dobili 3:1 na bilinom polju ja mislim oko 2miljeGigant je napisao/la:Mozda mislis na proslu sezonu.....ali robijasi sa malo vise staza mogu reci koliko je doslo hordi, ne znam koje godine, davno jos za vrijeme Hametwisttm87 je napisao/la:na ovo pitanje ti mogu i ja odgGigant je napisao/la:A pitanje za robijase: kojih je navijaca najvise do sada doslo na bilino polje, i koliko?hordi je bilo oko 1000 prije ne znam tacno mislim 2 ili 3 sezone
![]()
rekord koji nijedna navijacka grupa nece moci oboriti.....isto kao i vas pohod u listicu
Trenutno korisnika/ca: BosnianLevi, Redfire16, Sarun i 41 gost.