BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

bumbe
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la bumbe » 23 maj 2011, 22:20

Narode..hitno jedno pitanje...kada bi sutra predao papire za pasos,jel mi moze biti gotov do tekme ?????

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 23 maj 2011, 22:24

bumbe je napisao/la:Narode..hitno jedno pitanje...kada bi sutra predao papire za pasos,jel mi moze biti gotov do tekme ?????
Moze!!
To podvuces slubeniku na salteru ali i stavis 30 KM medju papire,provjereno uspjesna metoda ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 24 maj 2011, 00:56

quälix je napisao/la:
delija je napisao/la:Upravo to soko..Najzalosnije je sto ce se sad javiti harry i reci da misli da treba postaviti Jahica na stopera a uopste i ne zna sta ima sa Jahicem..
i ja kazem da jahic mora imati mjesta u prvih 11. naravno da nece igrati ove tekme u junu jer je povrijedjen, ali za one u septembru jaha mora dobiti poziv.
ono sto je on uradio u proslim kvalifikacijama ne moze uraditi neki prosjecan igrac.
jah, jahic mora igrati na poziciji lijevog beka i nigdje drugdje.
sto se tice mravca, momak je u odlicnoj formi, momak napreduje iz utakmice u utakmicu, momak daje sve od sebe za reprezentaciju i dok je tako on mora igrati u prvih 11.
delija je napisao/la:Secer je mens cini spomenuo da bi Rahimic mogao na stopera sto mi je nako dobro zvucalo.
istina, rekao sam.
mnogi nisu svjesni da je upravo rahimic nas najbolji branic. covjek je u godinama i bio bi odlican potez premjestiti ga u odbranu jer stoper ne mora trcati onoliko koliko trci ´sestica´. dodajmo tome da je preiskusan i da u nogama ima bezbroj teskih utakmica te da je osvojio kup uefa.
mujdza----rahimic----spaha----jahic
-------------besic-----salihovic
qrac bi se neko naigrao protiv ove odbrane.
ali, safet je selektor i samo on odlucuje ko ce igrati. za sad radi odlican pos´o i dok je tako ima i moju podrsku.
vjerujem da ce i ova njegova ekipa izvuci povoljan rezultat protiv rumuna te izbiti na drugo mjesto u nasoj grupi.
Ma to stavljanje Jahica iL Nadarevica u odbranu mi je od osobe do osobe.Tu smo poprilicno podjeljeni tako da cemo vidjeti tek na kraju kvalifikacija ko je upravu.A meni izgleda da je to sve u par deka gore dole.Odnosno sta ko vise preferira...

Npr. ja Jahica nikad ne bi stavio na lijevog beka pored Lulica..I ja se bojim kako ce se to pokazati protiv jacih reprezentacija jer malkice sumnjam u njegove defanzivne sposobnosti,ali bih rizikovao ;).Po brzini,prodornosti i centarsutu Jahic mu ne moze parirati.A to nam je bas falilo.Sa Jahicem bi imali 2 beka koji su defanzivnije orijentisani.U zadnjim tekmama ne sjecam se ni jednog prodora Mujdze..

Po meni Susic treba jos naci kvalitetnog stopera,uigrati Besica u ekipu i na kraju naci neku pokretniju zamjenu sa Misketa. Samo me strah ne daj Boze povrede Spahica.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 maj 2011, 00:59

Na TM-u jedan Rumenko kaze da ce biti mozda ovako:

tata/panti
sapunaru-goian-tamas/gardos-rat
torje-alexa-sanmartean-tanase
mutu-marica
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 24 maj 2011, 02:06

quälix je napisao/la:
delija je napisao/la:Upravo to soko..Najzalosnije je sto ce se sad javiti harry i reci da misli da treba postaviti Jahica na stopera a uopste i ne zna sta ima sa Jahicem..
i ja kazem da jahic mora imati mjesta u prvih 11. naravno da nece igrati ove tekme u junu jer je povrijedjen, ali za one u septembru jaha mora dobiti poziv.
ono sto je on uradio u proslim kvalifikacijama ne moze uraditi neki prosjecan igrac.
jah, jahic mora igrati na poziciji lijevog beka i nigdje drugdje.
sto se tice mravca, momak je u odlicnoj formi, momak napreduje iz utakmice u utakmicu, momak daje sve od sebe za reprezentaciju i dok je tako on mora igrati u prvih 11.
delija je napisao/la:Secer je mens cini spomenuo da bi Rahimic mogao na stopera sto mi je nako dobro zvucalo.
istina, rekao sam.
mnogi nisu svjesni da je upravo rahimic nas najbolji branic. covjek je u godinama i bio bi odlican potez premjestiti ga u odbranu jer stoper ne mora trcati onoliko koliko trci ´sestica´. dodajmo tome da je preiskusan i da u nogama ima bezbroj teskih utakmica te da je osvojio kup uefa.
mujdza----rahimic----spaha----jahic
-------------besic-----salihovic
qrac bi se neko naigrao protiv ove odbrane.
ali, safet je selektor i samo on odlucuje ko ce igrati. za sad radi odlican pos´o i dok je tako ima i moju podrsku.
vjerujem da ce i ova njegova ekipa izvuci povoljan rezultat protiv rumuna te izbiti na drugo mjesto u nasoj grupi.
Da je Rahimicu 20 godina mogao bi se itekako dobar centarhalf izbrusiti iz njega. Ima ono nesto u njegovoj igri, nekakvu mirnocu, postavljenje, smisao za presjecenje loptu...medjutim covjek je poprilicno preko 30 i nikada stopera nije igrao, a sve ove nabrojane osobine mu itekako dobro dodju i na poziciji zadnjeg veznog, dok istovremeno ta pozicija u neku ruku i pokriva Elvirove nedostatke. Nema brzine, svaki duel mu je na ivici faula i drugacije ne moze nikoga zaustaviti na 1v1, kasni za preuzimanjem, nije nesto niti u skok igri. Dakle, nema govora njega na stopera a na zadnjem veznom prosto nemamo zamjenu za njega. Besic je nezreo, ideja sa Salihovicem na toj poziciji mi se ne svidja, zasto zrtvovati lijevu stranu. Jahic je dobar igrac i zatvorio je fino tu stranu dok smo bili u problemima, sada imamo nekoliko boljih rjesenja i mislim da za sada nema mjesta sve da je potpuno zdrav, mozda eventualno bi on mogao na Elvirovo mjesto, jedino tu vidim sansu za njega u skoroj buducnosti (citaj sledece kvalifikacije ili pevreda Rahimica - pu, pu, pu). Sto se ove utakmice tice sve je jasno osim Salihovic ili Ibisevic. Ako Salih bude 100% fit mislim da ce na zalost Vedo morati na klupu u drugoj soluciji igrace Vedo, ali malo povucenije nego u Zenici. Mravac i Spaha su sigurni, Mujdza takodje...Rahimic i Mejed gotovo sigurni, Pjanic, Misimovic, Dzeko i Lulic isto.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 24 maj 2011, 02:37

evo kvote sa b-wina za sljedece 2 tekme repke

Romania - Bosnia and Herzegovina
2.15 3.30 3.20

Bosnia and Herzegovina - Albania
1.40 4.20 7.75
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 24 maj 2011, 02:44

ĆeMa je napisao/la:evo kvote sa b-wina za sljedece 2 tekme repke

2.15 3.30 3.20

1.40 4.20 7.75
Totallno nerealno za Rum-BiH...nerjeseno ko kuca, a oni stavili da je to najmanje moguci rezultat...ili ja ne znam da citam ove seme.
BiH -Albanija - tu je to....
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 24 maj 2011, 04:42

mravac igra svaku u klubu a kontinuitet je bitan ima visinu zna iznijet loptu ima los pregled igre eto to je ukratko...trenutno najbolje rjesenje na stoperu od ponuđenih

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 24 maj 2011, 07:50

Znatel neki njihov forum da im idem srat tamo?! :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 24 maj 2011, 08:53

Nimla_RZ je napisao/la:Znatel neki njihov forum da im idem srat tamo?! :mrgreen:
Nemoj dosta je sto to ovdje radis :mrgreen:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 24 maj 2011, 08:54

123456 je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:Znatel neki njihov forum da im idem srat tamo?! :mrgreen:
Nemoj dosta je sto to ovdje radis :mrgreen:
Daj fakat... Ide mi engleski, samo ću malo... :mrgreen: Neki sportski forum...
Čelik Zenica 1945

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 24 maj 2011, 14:28

Saban je napisao/la:

2.15 3.30 3.20

1.40 4.20 7.75
Totallno nerealno za Rum-BiH...nerjeseno ko kuca, a oni stavili da je to najmanje moguci rezultat...ili ja ne znam da citam ove seme.
Upravo, tako. I u našim kladionicama, maltene uvijek je na remi najveća kvota, kada igraju timovi iste jačine. Ja ne znam da je ikad remi imao najmanju kvotu, to još nikad u svom životu nisam vidio, a kad igraju timovi isti po jačini, remi je i najrealniji ishod, ali uvijek je koeficijent 2,5-3,2-2,5.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 24 maj 2011, 14:34

Barca u srcu je napisao/la:
Saban je napisao/la:

2.15 3.30 3.20

1.40 4.20 7.75
Upravo, tako. I u našim kladionicama, maltene uvijek je na remi najveća kvota, kada igraju timovi iste jačine. Ja ne znam da je ikad remi imao najmanju kvotu, to još nikad u svom životu nisam vidio, a kad igraju timovi isti po jačini, remi je i najrealniji ishod, ali uvijek je koeficijent 2,5-3,2-2,5.
Inter - Napoli, X je bio 1,90
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Halix
Kontakt:

Post Postao/la Halix » 24 maj 2011, 15:01

Ma ebo rumune idemo ih poderati.... kakvi oni truba moramo to odraditi kakav bod idemo na pobjedu :D 8-)
Pod prečku u devet banki.... :)

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 24 maj 2011, 15:19

Halix je napisao/la:Ma ebo rumune idemo ih poderati.... kakvi oni truba moramo to odraditi kakav bod idemo na pobjedu :D 8-)

Bukvalno bez tacke i zareza 8-) . Ovaj prevelik optimizam uvijek nas qara.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Halix
Kontakt:

Post Postao/la Halix » 24 maj 2011, 15:49

bosanac723 je napisao/la:
Halix je napisao/la:Ma ebo rumune idemo ih poderati.... kakvi oni truba moramo to odraditi kakav bod idemo na pobjedu :D 8-)

Bukvalno bez tacke i zareza 8-) . Ovaj prevelik optimizam uvijek nas qara.
Ma brate nije prevelik optimizam,uzimajući u obzir da smo derali reprezentacije koje su puno jaće bile od naše repke (Danska,Norveška...)a da ne govorim o Belgiji !
Ovo s rumunima trebala bi biti rutinska pobjeda, nešto poput Aremenija Estonije u prošlim kvalifikacijama( i to su repke koje ne treba podcjenit,najbolji primjeri za to su njihove utakmice protiv Slovaćke odnosno Srbije)!
A vala ako ne možemo Pobjediti reprezentaciju kojoj je najbolji igrać Narkoman :lol: ,onda stvarno neznam :?
Pod prečku u devet banki.... :)

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 24 maj 2011, 18:01

SVE JE PRIPRELJENO, IMA DA IH NEMA ! / Topalbečirević komentariše :lol:

slika
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 maj 2011, 18:07

Skidanje suspenzije je ocigledno, e sada treba da u igracima proradi onaj "bosanski inat" da pokazem UEFA-i da nam je stalo do fudbala, pa da dernemo Romale.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 24 maj 2011, 19:52

0:1 strijelac Džeko 8-)
Čelik Zenica 1945

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.