Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Chelsea_CBH
- Kontakt:
Re: Edin Džeko

nisu oni nista izmislili ovu su im stari dresovi ovakvi su bili 1950nekeNimla_RZ je napisao/la:A ja sranja...stampy je napisao/la:Oni svijetlo plavi, a ovo crno-crveno... Jest šminka, al ovi Englezi kad ne bi nešto izmislili...
jesi se ikad pitao sto nose crveno crne shalove?Nimla_RZ je napisao/la:Pa opet su izmislili koje god godine da je bilo... Gdje će City u crveno-crnom igrat, al haj'
Zašto?revoX. je napisao/la:jesi se ikad pitao sto nose crveno crne shalove?Nimla_RZ je napisao/la:Pa opet su izmislili koje god godine da je bilo... Gdje će City u crveno-crnom igrat, al haj'
Nimla_RZ je napisao/la:Zašto?revoX. je napisao/la:jesi se ikad pitao sto nose crveno crne shalove?Nimla_RZ je napisao/la:Pa opet su izmislili koje god godine da je bilo... Gdje će City u crveno-crnom igrat, al haj'

zbog legende mcfc Neila Younga koji je nedavno umro a kad je igrao 1960te bas su bili takvi dresovi crveno crni i sad ih bash zbog toga vracaju
(lijepo da je opet u centru paznje, makar to bila reklama novih away dresova)
http://www.liverpoolfc.tv/team/first-te ... dy-carroll
Ovo je znaci gotova stvar.Principatus je napisao/la:Sta ima ljudi, jeste li vec vidjeli ovo:
Celik a poslije Tuzlanska Sloboda dovode u redove ovih par igraca.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ko je ljevo

Cuj ko je desno. Skevo malo zjbava.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:

Evo na neciji prijedlog, ja malo cacko u PS
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
JeldeNimla_RZ je napisao/la:Jes' vam ružan grbBolje bi Čelikov lego.
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
-
Chelsea_CBH
- Kontakt:
Ja ga volim volim volim puno, on je Djeka Djeka majstor zanata igra lopte ko iz automata. On je Djeka Djeka, on je Djeka Djeka, volimo ga svi, manje više ja, a Boga mi i vi. On je Djeka Djeka, sarajevsko dijete, u njeg se pola Bosne klete. On je Djeka Djeka čovjek iz sokaka, divi mu se Kaka. On je Djeka Djeka, u Sitiju igra i vrti se kao čigra. Njegov trener Manćini pravi je blento, jer ne zna reći gdje da stane Djeko. Malo u napad, malo u sredinu, ali Djeka voli svoju domovinu. On je Djeka Djeka lik iz bajke, lože se na njega i svačije majke. On je Djeka Djeka.
AHHAHAHAHAAHAHHChelsea_CBH je napisao/la:On je Djeka Djeka (moj performans)
Ja ga volim volim volim puno, on je Djeka Djeka majstor zanata igra lopte ko iz automata. On je Djeka Djeka, on je Djeka Djeka, volimo ga svi, manje više ja, a Boga mi i vi. On je Djeka Djeka, sarajevsko dijete, u njeg se pola Bosne klete. On je Djeka Djeka čovjek iz sokaka, divi mu se Kaka. On je Djeka Djeka, u Sitiju igra i vrti se kao čigra. Njegov trener Manćini pravi je blento, jer ne zna reći gdje da stane Djeko. Malo u napad, malo u sredinu, ali Djeka voli svoju domovinu. On je Djeka Djeka lik iz bajke, lože se na njega i svačije majke. On je Djeka Djeka.
Trenutno korisnika/ca: Alucard, ANamelessGhoul, bavarian_bk, bavariapivo, bhfanatic14, Bordo10, Bosanac90, celikmilan, Confiance, COYGBiH, eaglebvb09, enobarca, galia95, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, HariTz, HordasFks, Hrammm1921, jasmin10, Jegres, JimmyPage, jurisicduska, JuventinoVero, kakarut, karajlo, Ledara, MikiPirs, MostarNeretva, N3R3D, nebeskasila, NisamIsmirMirvic, RaZuti, s4mke, SanaBosna, Shategabri, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, TefalTava, TETRAPAK, THEC, TofiTofita, Venom, zastitaIdentiteta i 295 gostiju.