FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
padobranac1978
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
a to,jeli
...kakve veze ima ovaj video ili ona slika s'tim sto si ti napisao...slika je sa Eurosporta,a na tom je kanalu tu istu tekmu gledalo pola Evrope,a video sa tekme protiv Ekerena,takođe sa Eurosporta 
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
To ti je reci tradicija i kontinuitet evropskih nastupapadobranac1978 je napisao/la:a to,jeli...kakve veze ima ovaj video ili ona slika s'tim sto si ti napisao...slika je sa Eurosporta,a na tom je kanalu tu istu tekmu gledalo pola Evrope,a video sa tekme protiv Ekerena,takođe sa Eurosporta
cujem da se TV vogosca takodjer raspituje za snimke nasih komsinica sa grbavice
prije nekih sat vremena zboden je Haris Handzic...
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "
-
samosarajvo
- Kontakt:
porezan po lijevoj ruci,rana je zbrinuta i pusten je kuciZLi je napisao/la:prije nekih sat vremena zboden je Haris Handzic...
- sarajlija89
- Kontakt:
cccc
Gdje mi zivimo...

Gdje mi zivimo...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Što je najgore prije utakmice najavljuje neke pohode po Zenici,Tuzli,sad Zvorniku govori bit će nas 1000,2000,a za vrijeme utakmice ovdje komentira rezultate....zubizareta je napisao/la:evo megamona vodji Hordi ZlaMegamon je napisao/la:[youtube][/youtube]
old sqlintenet je zlo bas zbog slicnih tipova,jer nije u nista upucen a pise nesto samo kad se sjetim njegovih ispada pred derby sa Zeljom koliko dolazi Drezdenovaca i koliko ih je bilo na derby al mi se nije dalo pisat
1. SARAJEVO.....277...142...62...73...459:263...488
Kako je ovo lijepo vidjeti na vječnoj tabeli PL.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ljepotadzenan01 je napisao/la:1. SARAJEVO.....277...142...62...73...459:263...488
- Megamon
- Kontakt:
Molim ovoga sto me proziv da nadje jedan,znaci samo moj jedan post u kojem sam prije derbya najavio navijace iz Dresdena.Kad mi to nadje sam cu se banovati i napustiti ovaj forum,al' trajno
A od @Dabra nista novo,covjek sjedi po citav dan i cita moje postove.Hvala Dabre sto pratis moje rad.U tu svrhu stize kamion drva da imas sta glodati dok ja nisam na forumu,ha ya da ti nije dosadno
A od @Dabra nista novo,covjek sjedi po citav dan i cita moje postove.Hvala Dabre sto pratis moje rad.U tu svrhu stize kamion drva da imas sta glodati dok ja nisam na forumu,ha ya da ti nije dosadno
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
E hvala što se brineš za mene....Megamon je napisao/la:Molim ovoga sto me proziv da nadje jedan,znaci samo moj jedan post u kojem sam prije derbya najavio navijace iz Dresdena.Kad mi to nadje sam cu se banovati i napustiti ovaj forum,al' trajno
- Megamon
- Kontakt:
A koji je pacijent ovaj sto je kren'o na Hareta i Sehovica.Pa Sehovicu otac nacalnik policije(Sejfo).Hoce mu biti veselo u stanici 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Ajmo..sta vi mislite koje igrace zadrzat za sljedecu sezonu i koja pojacanja biste vi doveli? na kojim pozicijama?
ja bh,doveo Haskica iz buducnosti,Bajraktarevica,ljevog beka i trenera naravno(Jovic ili Jagodic bi bili prvi izbor) a Husref drugi(znam da se necete sloziti ali ****)
zadrzati Pixija ili dovesti nekog kreativca,Torlaka,Baneta,Vucinu,Ledeta..Pehlic svakako ostaje
produziti ugovore sa Vucinom i ovim juniorima..mislim da imaju ugovor na jos 3 godine ali od viska glava ne boli
rjesiti se belosevica,avdica,,jahovic i hamzagic svakako idu
--------jovic-------------
bane-torlak-dupovac-???
---vucina-keno/nuhic---
--lede----pixi----pehlic--
-----obuca/haskic-----
u spicu mogu dva igraca ali pod uslovom da igramo sa jednim zadnjim veznim ali onda bi keno morao na klupu a u cilju mi je da svi juniori napreduju maximalno a keno bi to uz vucinu sigurno uspio
za rezerve imamo: hamzic,comor,gutic,trebinjac,nuhic,haris handzic,amel handzic i suljic...
uz trenera i redovne plate moze se do titule
ja bh,doveo Haskica iz buducnosti,Bajraktarevica,ljevog beka i trenera naravno(Jovic ili Jagodic bi bili prvi izbor) a Husref drugi(znam da se necete sloziti ali ****)
zadrzati Pixija ili dovesti nekog kreativca,Torlaka,Baneta,Vucinu,Ledeta..Pehlic svakako ostaje
produziti ugovore sa Vucinom i ovim juniorima..mislim da imaju ugovor na jos 3 godine ali od viska glava ne boli
rjesiti se belosevica,avdica,,jahovic i hamzagic svakako idu
--------jovic-------------
bane-torlak-dupovac-???
---vucina-keno/nuhic---
--lede----pixi----pehlic--
-----obuca/haskic-----
u spicu mogu dva igraca ali pod uslovom da igramo sa jednim zadnjim veznim ali onda bi keno morao na klupu a u cilju mi je da svi juniori napreduju maximalno a keno bi to uz vucinu sigurno uspio
za rezerve imamo: hamzic,comor,gutic,trebinjac,nuhic,haris handzic,amel handzic i suljic...
uz trenera i redovne plate moze se do titule
idemo braco svi uz dynamo..
Sretno DYNAMO!!!!!
Ideeemmooooo
P.S. opet kojasevic petlja
P.P.S. nasi transovi su opet na ogradi!! svaka cast
Ideeemmooooo
Gdje je live prenos?UPS je napisao/la:Sretno DYNAMO!!!!!
Ideeemmooooo
javi mi se na pp dat cu ti link sa prenosom.ulaznica je napisao/la:Gdje je live prenos?UPS je napisao/la:Sretno DYNAMO!!!!!
Ideeemmooooo
Pa jeli ovo moguce, sta fuli covjek boze dragi !!!

Steta, kakva sansa
bice bolje samo neka igraju!!!
Shahin je igracina
bice bolje samo neka igraju!!!
Shahin je igracina
rijetko ko moze dat gol sa one pozicije,onaj frajer sto je spasao gol je razvalio koljeno od stativu.g.irhad je napisao/la:Pa jeli ovo moguce, sta fuli covjek boze dragi !!!![]()
![]()
bolji dynamo za sada, samo da je jos gol zabiti
Uhhh sta skinu golman
dobro je
Uhhh sta skinu golman
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 24 maj 2011, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.