GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
4
11%
- Ademi
9
24%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
41%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 37

Tribalian
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Tribalian » 24 maj 2011, 15:47

E jel moze neko da mi objasni koja je ovo fora????? :shock: http://img228.imageshack.us/img228/2527 ... 56999l.jpg i ovo http://img38.imageshack.us/img38/3374/bbbgd.png Kakve vi veze imate sa Seltikom i sto su ovo radili???????????
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 maj 2011, 15:50

Tribalian je napisao/la:E jel moze neko da mi objasni koja je ovo fora????? :shock: http://img228.imageshack.us/img228/2527 ... 56999l.jpg i ovo http://img38.imageshack.us/img38/3374/bbbgd.png Kakve vi veze imate sa Seltikom i sto su ovo radili???????????
Pa koliko mi moje sposobnosti za vid pokazuju na ovoj slici se jasno vidi da su oni protiv fasista.Samo nemoj da mi neko sada pocne replicirati da li su BBB fasisti ili nisu,jer tako slika kaze,a poznato je da su Celticovci protiv fasista.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 24 maj 2011, 15:53

Ma bio je skoro i na "indeks ha eru" clanak o ovome. Uglavnom ne podrzavaju (blago receno) fasizam u redovima BBB.
Takodjer ne zelim da ulazim u raspravu koliko je i sta je istina, nego govorim sta sam procitao.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 maj 2011, 15:57

Evo sad mi ortak jedan objasnjava da BBB-ima (valjda prvoj ekipi) nije strano da odu gledati Seltik po Evropi,i kaze da su im ovi zbog toga napisali ovo.Takodje slazem i sa Stefanom i sa Tanzlom da ne zelim polemisati o fasizmu.Cisto sam navijacki postavio pitanje.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 24 maj 2011, 15:58

Tribalian je napisao/la:E jel moze neko da mi objasni koja je ovo fora????? :shock: http://img228.imageshack.us/img228/2527 ... 56999l.jpg i ovo http://img38.imageshack.us/img38/3374/bbbgd.png Kakve vi veze imate sa Seltikom i sto su ovo radili???????????
Mislim da slika govori 1000 riječi.

A sad generalizirati jesu li BBB fašisti je debilno, i sami navijači Celtica što sam čitao su pisali da nemaju ništa protiv BBB već protiv manjeg dijela koji podržava fašiste.

Inače, predstavljen je Alispahić.

slika
...što je više lome to je volim jače...

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 24 maj 2011, 16:00

Citam da je dogovoren "dzentlmentski" razlaz Mamica i Halilhodzica, sta god to znacilo.
Za Alispahica se nadam da ce se nametnuti te postati jedan od glavnih igraca u Dinamu i poslije ostvariti neki veliki transfer. Nek mu je sretno..
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 24 maj 2011, 16:03

Tribalian je napisao/la:Evo sad mi ortak jedan objasnjava da BBB-ima (valjda prvoj ekipi) nije strano da odu gledati Seltik po Evropi,i kaze da su im ovi zbog toga napisali ovo.Takodje slazem i sa Stefanom i sa Tanzlom da ne zelim polemisati o fasizmu.Cisto sam navijacki postavio pitanje.
Ne samo BBB, imaš u Hrvatskoj dosta simpatizera Celtica koji idu na utakmice.. čak imaš i foruma navijača Celtica. Bilo je na TV-u baš o tome emisija i prikazivalo je nekoliko momaka koji žive u Hrvatskoj, a često idu na utakmice u Škotsku.
...što je više lome to je volim jače...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 maj 2011, 16:47

jacky09 je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Evo sad mi ortak jedan objasnjava da BBB-ima (valjda prvoj ekipi) nije strano da odu gledati Seltik po Evropi,i kaze da su im ovi zbog toga napisali ovo.Takodje slazem i sa Stefanom i sa Tanzlom da ne zelim polemisati o fasizmu.Cisto sam navijacki postavio pitanje.
Ne samo BBB, imaš u Hrvatskoj dosta simpatizera Celtica koji idu na utakmice.. čak imaš i foruma navijača Celtica. Bilo je na TV-u baš o tome emisija i prikazivalo je nekoliko momaka koji žive u Hrvatskoj, a često idu na utakmice u Škotsku.
Pa ima i kod nas u beogradu par onih dugokosih ludaka :mrgreen: mislim clanova rock grupe " Ortodox Celts" ,oni su ti navijaci Seltika isto.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 maj 2011, 17:16

Tribalian je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:
Pa ima i kod nas u beogradu par onih dugokosih ludaka :mrgreen: mislim clanova rock grupe " Ortodox Celts" ,oni su ti navijaci Seltika isto.
Imas kod nas i organizovane klubove navijaca,ustvari za Celtic nisam 100% siguran,ali Rangersi imaju SerbianLoyalRSC iz Novog Sada sigurno,posto ja imam majicu i sal od njih. ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 maj 2011, 17:26

Za njih nisam znao,znam da Inter ima klub navijaca u BG,kao i MU i Liverpool.A ima kod nas i onaj legendarni navijac Dinamo Zagreba :mrgreen: Ne mogu imena da mu se setim,ali znam da je bio gost Dinama jos 1996, na onoj tekmi cuvenoj Croatia-Partizan 5:0 :mrgreen: Kad je i nas trener igrao za taj klub kao i Goran Juric.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 maj 2011, 17:31

Tribalian je napisao/la:Za njih nisam znao,znam da Inter ima klub navijaca u BG,kao i MU i Liverpool.A ima kod nas i onaj legendarni navijac Dinamo Zagreba :mrgreen: Ne mogu imena da mu se setim,ali znam da je bio gost Dinama jos 1996, na onoj tekmi cuvenoj Croatia-Partizan 5:0 :mrgreen: Kad je i nas trener igrao za taj klub kao i Goran Juric.
Je li mislis na Bubu?
Onoga navijaca sto su ga Grobari maltretirali 4 dana,a ovaj im se smejao u facu,pa kada su ga odveli na Manceov grob,on se isorao na njega. :)
Sta ce na kraju ga pustili,i bio je od tada jedini igrac suprotnog tima koji je mogao doci na jug JNA da navija za protivnicki tim. :)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 maj 2011, 17:34

Devil je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Za njih nisam znao,znam da Inter ima klub navijaca u BG,kao i MU i Liverpool.A ima kod nas i onaj legendarni navijac Dinamo Zagreba :mrgreen: Ne mogu imena da mu se setim,ali znam da je bio gost Dinama jos 1996, na onoj tekmi cuvenoj Croatia-Partizan 5:0 :mrgreen: Kad je i nas trener igrao za taj klub kao i Goran Juric.
Je li mislis na Bubu?
Onoga navijaca sto su ga Grobari maltretirali 4 dana,a ovaj im se smejao u facu,pa kada su ga odveli na Manceov grob,on se isorao na njega. :)
Sta ce na kraju ga pustili,i bio je od tada jedini igrac suprotnog tima koji je mogao doci na jug JNA da navija za protivnicki tim. :)
Nije taj sto im se popisao ,on je navijac hajduka . Ovo je neki ugledni gospodin,bio u lozi tamo i to.Ne mogu da se setim imena,nema sanse.Bas ga je i komentator HRT-a tad pominjao i pricao o njemu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 maj 2011, 17:38

Tribalian je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Je li mislis na Bubu?
Nije taj sto im se popisao ,on je navijac hajduka . Ovo je neki ugledni gospodin,bio u lozi tamo i to.Ne mogu da se setim imena,nema sanse.Bas ga je i komentator HRT-a tad pominjao i pricao o njemu.
Gresis. ;)
Buba,mislim da mu je pravo ime Vladimir Vukovic :?: :? je jedan od osnivaca BBB i kako kazu on je dao to ime ,a autor(koautor) je nekoliko pesama o Dinamu. ;)

edit:Sada sam tek skapirao da ne mislis na njega :) ,posto je on umro sredinom 90-ih,ali ostaje ono da se on isorao na Draganov grob. ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 maj 2011, 17:40

Zar se nije Parangal iz splita popisao ???? Pa je posle usledilo ono.... :? "Grobari-probably first gays in the city" :mrgreen:

A znam jos jednog koji je odlepio zbog Dinama i preselio se tamo 80-tih godina ,samo zbog toga :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 maj 2011, 17:46

Tribalian je napisao/la:Zar se nije Parangal iz splita popisao ???? Pa je posle usledilo ono.... :? "Grobari-probably first gays in the city" :mrgreen:

A znam jos jednog koji je odlepio zbog Dinama i preselio se tamo 80-tih godina ,samo zbog toga :mrgreen:
To se desilo nekoliko godina kasnije,kada je Torca dosla u Beograd i "ubila" Grobare na ulicama,i kada su dosli na groblje i popisali se izleteli su im Grobari i onda oni njih "ubili",da bi Zare ubacio pivsku flasu Parangalu u bulju. :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 maj 2011, 17:48

Devil je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Zar se nije Parangal iz splita popisao ???? Pa je posle usledilo ono.... :? "Grobari-probably first gays in the city" :mrgreen:

To se desilo nekoliko godina kasnije,kada je Torca dosla u Beograd i "ubila" Grobare na ulicama,i kada su dosli na groblje i popisali se izleteli su im Grobari i onda oni njih "ubili",da bi Zare ubacio pivsku flasu Parangalu u bulju. :mrgreen:
:mrgreen:
Moguce brate sad vracam film,oni kompleksasi su drzali nekog purgera 4 dana i neke feferone mu davali da ne pominjem sad. U pravu si.

plavac u srcu
Kontakt:

Post Postao/la plavac u srcu » 24 maj 2011, 20:33

Poozzzz sve navijače Dinama najboljeg kluba
Dinamo i Hrvatska nogometna reprezentacija!!!

plavac u srcu
Kontakt:

Post Postao/la plavac u srcu » 24 maj 2011, 21:13

Slaven Bilić dva sata kod Mamića: Sammir postaje reprezentativac

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić jučer je gotovo dva sata proveo u Maksimiru, u uredu Dinamova izvršnog predsjednika Zdravka Mamića.

Pomirenje u Maksimiru! Sastali se Dinamov izvršni predsjednik Zdravko Mamić i izbornik Slaven Bilić i razgovarali dva sata! Bilićevo pojavljivanje u Dinamovim prostorijama sugerira otopljavanje nakon prošlojesenskih Mamićevih neprimjerenih izjava o izborniku rasistu.

– Slaven i ja sastajemo se periodično, među nama nema nesporazuma, bili smo i ostali prijatelji. A jedan od povoda razgovora bila je i tragedija Drage Gabrića – kazao je Mamić.

Je li bilo govora o Sammiru, Kelavi kao budućim reprezentativcima?

– Neću otkrivati detalje razgovora, ali mogu reći da je, među ostalim, bilo govora o sustavu natjecanja, o atmosferi kakvu svi skupa priželjkujemo za utakmicu s Gruzijom na Poljudu – dodaje Mamić.

plavac u srcu
Kontakt:

Post Postao/la plavac u srcu » 24 maj 2011, 21:18

Za sljedeću sezonu uz trenutne igrače ovako bi nekako volio prvu postavu

Kelava

Tomečak Tonel Šimunić(ako dođe) Ibanez

Chago Ademi
Vrsaljko

Sammir

Badelj

Bećiraj

plavac u srcu
Kontakt:

Post Postao/la plavac u srcu » 24 maj 2011, 21:38

Alispahić u Dinamovom dresu: "Očekujem niz trofeja"

Mehmed Alispahić sletio je na Maksimir nakon što je prošle zime potpisao ugovor s Dinamom. Šibenik nije imao izbora nego poštovati ono što je Zdravko Mamić dogovorio s njihovim igračem.

Na službenoj stranici GNK Dinamo objavljena je fotografija jutrošnjeg susreta Mamića i Alispahića u Dinamovom dresu. Bosansko-hercegovački reprezentativac posjetio je svoj novi klub kako bi se upoznao s radnom zajednicom i dobio program rada od kondicijskog trenera Miljenka Raka uoči početka priprema, stoji na stranici kluba.

"Završio sam sezonu u Šibeniku gdje smo se uspjeli izboriti za ostanak u ligi i zbog toga sam sretan jer grad Šibenik zaslužuje gledati prvu ligu. Na Šubićevcu sam proveo nekoliko prekrasnih godina i zahvaljujem se svima u klubu koji su mi to omogućili. Došlo je vrijeme za rastanak i sretan sam što sam potpisao za najveći hrvatski klub", rekao je Alispahić.

"Jedva čekam početak priprema na kojima ću se truditi i raditi kako bih se izborio za minutažu. Znam kakva su očekivanja u Dinamu. Siguran sam da ću osvojiti niz trofeja", dodao je veznjak.

Alispahić je za Šibenik igrao od 2008. kada je stigao iz Iskre Bugojno. U 87 utakmica zabio je 22 gola i skupio 23 asistencije.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.