Ja cu ici..,et' ako htjednes javi miGusaR 1996 je napisao/la:Mog'o sam sutra na MladostNisam ih gled'o nikako ove sezone
Ajde cucemo se..L' Imperator je napisao/la:Ja cu ici..,et' ako htjednes javi miGusaR 1996 je napisao/la:Mog'o sam sutra na MladostNisam ih gled'o nikako ove sezone
Znam da je kup sutra,mislili smo doci,sa podmladjenim sastavom,pa cemo vidjet opet sa sefom...Znas i sam da se taj kup igra da se sto prije ispadneL' Imperator je napisao/la:aha..jbg zao mi je zbog vas :/ cujem, necete ni sutra doci u Kakanj (Kup ZDK) ??kladionicar je napisao/la:Ma igram ja za Natron,bio sam sad i s juniorima,al su nas ljudi osramotili.Doduse,dobro smo i prosli,kakvu smo ekipu imali,nemamo trenera,ja sastavljam ekipu,dvojica momaka sto igraju rukomet u Qataru igrali u nedjelju,ma propast ba
Ma znam, ja to govorim zbog nasih juniora, jer bi vecina njih igrala ako dodjetekladionicar je napisao/la:Znam da je kup sutra,mislili smo doci,sa podmladjenim sastavom,pa cemo vidjet opet sa sefom...Znas i sam da se taj kup igra da se sto prije ispadneL' Imperator je napisao/la:aha..jbg zao mi je zbog vas :/ cujem, necete ni sutra doci u Kakanj (Kup ZDK) ??kladionicar je napisao/la:Ma igram ja za Natron,bio sam sad i s juniorima,al su nas ljudi osramotili.Doduse,dobro smo i prosli,kakvu smo ekipu imali,nemamo trenera,ja sastavljam ekipu,dvojica momaka sto igraju rukomet u Qataru igrali u nedjelju,ma propast ba
Vrlo dobro xD_DarriO_ je napisao/la:Dobro Igra ova Mladost !
Za Krivaju veoma vazna utakmica, a Mladost ne moze ispod 5 -og mjesta i da obe utakmice do kraja izgubi, sto je vrlo dobar rezultat s obzirom da im je ovo prva sezona u Drugoj ligi!GusaR 1996 je napisao/la:29. kolo - Subota, 28 Maj u 17:30 sati
Mladost - Krivaja Zavidovici
To ono kad se igra potiv mladosti iz zupce!?NK/RK Krivaja je napisao/la:A sad adio, a sad adio, i ko zna gdje i ko zna kad. Valja nama sad sa Stupčanicom, Toišićima, Kosovom i ostalim ekipama.
EDIT: ne ekipama, već selima i mjesnim zajednicama...
Da, a mogli ste ostati da ste malo pametniji bili..., jesi l' bio na utakmici??NK/RK Krivaja je napisao/la:A sad adio, a sad adio, i ko zna gdje i ko zna kad. Valja nama sad sa Stupčanicom, Toišićima, Kosovom i ostalim ekipama.
Mladost - Rudar Kakanj u polufinalu KUP-a (:Tihi je napisao/la:Ja ba, a KUP?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.