pa liječi se onda.Dirk je napisao/la:Ljubomora je bolestTarantino je napisao/la:hoće li biti slavlje po gradu ako uđete u 2 ligu?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ali nema para,sve se rastalilo....
-
padobranac1978
- Kontakt:
mog'o bi virslu dobiti u stau...Tarantino je napisao/la:pa liječi se onda.Dirk je napisao/la:Ljubomora je bolestTarantino je napisao/la:hoće li biti slavlje po gradu ako uđete u 2 ligu?
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Nemam potrebu nisam ja taj koji je opterecen drugim nego ti, jer vidim da ti tesko pada sto se zastava Hordi viori na jednoj utakmici u Njemackoj a ti to moras gledatiTarantino je napisao/la:pa liječi se onda.Dirk je napisao/la:Ljubomora je bolestTarantino je napisao/la:hoće li biti slavlje po gradu ako uđete u 2 ligu?
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Hajmo jos jedan gol i to je to
Dynamo mnogo bolji u drugom. Drugi gol bi sve rijesio
Dynamo mnogo bolji u drugom. Drugi gol bi sve rijesio
tu su ipak sva prava vlasnika zakonom zaštićena i svaka zloupotreba se zakonski kažnjava.padobranac1978 je napisao/la: mog'o bi virslu dobiti u stau...
Nek' je izašao ovaj Kastrati 
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pa da upravu si kod nas virsle kod vas tuljumbe i boza !Tarantino je napisao/la:tu su ipak sva prava vlasnika zakonom zaštićena i svaka zloupotreba se zakonski kažnjava.padobranac1978 je napisao/la: mog'o bi virslu dobiti u stau...
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
[youtube][/youtube]Dirk je napisao/la:Pa da upravu si kod nas virsle kod vas tuljumbe i boza !Tarantino je napisao/la:tu su ipak sva prava vlasnika zakonom zaštićena i svaka zloupotreba se zakonski kažnjava.padobranac1978 je napisao/la: mog'o bi virslu dobiti u stau...
Mi nemamo rezervnu domovinu niti rezervni klub. Mi imamo našu BiH i našeg Želju!!!
FEDERER= KLOC
-
padobranac1978
- Kontakt:
imateIker C je napisao/la:Mi nemamo rezervnu domovinu niti rezervni klub. Mi imamo našu BiH i našeg Želju!!!
Ja i sta si ovim htio reci, za mene je Dynamo poslije FKS svetinja, sta imam dalje pricati kada vise dodje njih iz Drezdena na nasu utakmicu nego sto vas ode na gostovanje polufinala kupa u Siroki ...Iker C je napisao/la:Mi nemamo rezervnu domovinu niti rezervni klub. Mi imamo našu BiH i našeg Želju!!!
pa da vam njih na drbiju nije bilo,džaba bi se širili.Dirk je napisao/la:Ja i sta si ovim htio reci, za mene je Dynamo poslije FKS svetinja, sta imam dalje pricati kada vise dodje njih iz Drezdena na nasu utakmicu nego sto vas ode na gostovanje polufinala kupa u Siroki ...Iker C je napisao/la:Mi nemamo rezervnu domovinu niti rezervni klub. Mi imamo našu BiH i našeg Želju!!!
Vi ste se zavezali dvojicu trojicu likova sa juga koji su sa Kosova. Mi smo uvijek bili multietnički klub. Kad se sjetim vaših pjesama "Boja dresa boja fesa", zatim parole "Bolji drugi uz Allaha nego prvi uz pomoć Vlaha". To je vaš domet da prijetite i mislite da ste veći od drugih i onda se desi Široki koji vas spusti na zemlju.
FEDERER= KLOC
Upravu si, dok jedni imaju goste iz Njemacke, drugim na tribini gostuju Albanci i to ne da gostuju nego su glavni na tribiniTarantino je napisao/la:pa da vam njih na drbiju nije bilo,džaba bi se širili.Dirk je napisao/la:Ja i sta si ovim htio reci, za mene je Dynamo poslije FKS svetinja, sta imam dalje pricati kada vise dodje njih iz Drezdena na nasu utakmicu nego sto vas ode na gostovanje polufinala kupa u Siroki ...Iker C je napisao/la:Mi nemamo rezervnu domovinu niti rezervni klub. Mi imamo našu BiH i našeg Želju!!!
bolje i to nego se bratimiti sa nacistima.Dirk je napisao/la:
Upravu si, dok jedni imaju goste iz Njemacke, drugim na tribini gostuju Albanci i to ne da gostuju nego su glavni na tribini
menšćini da slavlje može poćeti
Ja admina sta sve pustaju na ovu temu
IDEMO DYNAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO U INAT DUSMANIMA
IDEMO DYNAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO U INAT DUSMANIMA
-
padobranac1978
- Kontakt:
Foča je grad u Bosni,a Kosovo i Albanija su druge drzave i to kakve....Tarantino je napisao/la:bolje i to nego se bratimiti sa nacistima.Dirk je napisao/la:
Upravu si, dok jedni imaju goste iz Njemacke, drugim na tribini gostuju Albanci i to ne da gostuju nego su glavni na tribiniraširite se...raširite se...reče fočak u megafon.
evo ga,DOCEKAO JE,DOCEKAO......CVAJTA.....
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ljudi smo, nismo zivotinje, necemo to spominjatiIker C je napisao/la:Vi ste se zavezali dvojicu trojicu likova sa juga koji su sa Kosova. Mi smo uvijek bili multietnički klub. Kad se sjetim vaših pjesama "Boja dresa boja fesa", zatim parole "Bolji drugi uz Allaha nego prvi uz pomoć Vlaha". To je vaš domet da prijetite i mislite da ste veći od drugih i onda se desi Široki koji vas spusti na zemlju.
Za zivot cijeli!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Sve je u znaku broja 2 : Bicemo vjerovatni drugi , nosioci u drugom pretkolu El , dynamo u drugoj ligi ,