FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
padobranac1978
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Neznam kako nas je Široki spustio ?
Dynamo Cvajta sjajna ekipa , jednostavno bili su bolji citavu utakmicu nema šta .
Dynamo Cvajta sjajna ekipa , jednostavno bili su bolji citavu utakmicu nema šta .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
padobranac1978 je napisao/la:![]()
![]()
ali fakat ona zastava i trans bodu oci....jos ide direktno na Jurosportu
![]()
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Giallorossi
- Kontakt:
Joj strumfica sto su se okupli 
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- Megamon
- Kontakt:
STa li bi sad rek'o Hico da vidi da se stadionom viore barjaci na kojem se nalaze ljiljanipadobranac1978 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Kako sada stvari stoje, sledece sezone ce biti abd na vecim i poznatijim stadionimapadobranac1978 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Zna li se povijest tog vaseg prijateljstva s Dinamom.Odakle sad odjednom oni???

-
zubizareta
- Kontakt:
Iker C je napisao/la:Vi ste se zavezali dvojicu trojicu likova sa juga koji su sa Kosova. Mi smo uvijek bili multietnički klub. Kad se sjetim vaših pjesama "Boja dresa boja fesa", zatim parole "Bolji drugi uz Allaha nego prvi uz pomoć Vlaha". To je vaš domet da prijetite i mislite da ste veći od drugih i onda se desi Široki koji vas spusti na zemlju.
Zadnja izmjena: zubizareta, dana/u 24 maj 2011, 22:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Fina Gradska sarajevska raja
kaze covjek koji srcano navija za Real madridIker C je napisao/la:Mi nemamo rezervnu domovinu niti rezervni klub. Mi imamo našu BiH i našeg Želju!!!
e jest vas ret******* naucio floskulama, ali fakat
Bravo za Dynamo!! Druga liga
-
zubizareta
- Kontakt:
cuj odjednomŠB.TRN je napisao/la:Zna li se povijest tog vaseg prijateljstva s Dinamom.Odakle sad odjednom oni???![]()
Fina Gradska sarajevska raja
Ja šta je tuljumbi kod nas ja konto da nisam slučajno ušao na temu vaso miskin crni
pa evropa je u pitanju a oni je ocima nisu vidjeli haman decenijuzizinjo je napisao/la:Ja šta je tuljumbi kod nas ja konto da nisam slučajno ušao na temu vaso miskin crni
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
plasirali se prosle godine u evropu a otisli u aziju ahhahahahahahahahaha
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
-
padobranac1978
- Kontakt:
ili ti Bliski Istok....adnan_hzsa je napisao/la:plasirali se prosle godine u evropu a otisli u aziju ahhahahahahahahahaha
kako grmi na stadionu, svaka im cast
Aaaaaa kakva sansa
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
daj link ba satra se trazeci po netu.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
A vi ne izlazite iz grupne faze Lige Prvaka!UPS je napisao/la:pa evropa je u pitanju a oni je ocima nisu vidjeli haman decenijuzizinjo je napisao/la:Ja šta je tuljumbi kod nas ja konto da nisam slučajno ušao na temu vaso miskin crni
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
-
padobranac1978
- Kontakt:
Eurosport 2,drug...valjda to imas....a i ne treba ti,jos 3 minute...adnan_hzsa je napisao/la:daj link ba satra se trazeci po netu.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
http://www.lshunter.tv/index.php?option ... Itemid=207adnan_hzsa je napisao/la:daj link ba satra se trazeci po netu.
Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Jet2Holiday i 4 gosta.