0-5, to je nasa nada, to je nasa nadaTM87visnjik je napisao/la:Ovo se ne propusta na forumu..slave horde sto su bili na eurosportu![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
-
TM87visnjik
- Kontakt:
Kakva crna ironija..ovoj je plakanje od smijeha..bile horde na eurosprtupadobranac1978 je napisao/la:VIDI TI SE IRONIJA U OVIM SMAJLIJIMATM87visnjik je napisao/la:Ovo se ne propusta na forumu..slave horde sto su bili na eurosportu![]()
-
padobranac1978
- Kontakt:
Gledao si znaciTM87visnjik je napisao/la:Kakva crna ironija..ovoj je plakanje od smijeha..bile horde na eurosprtupadobranac1978 je napisao/la:VIDI TI SE IRONIJA U OVIM SMAJLIJIMATM87visnjik je napisao/la:Ovo se ne propusta na forumu..slave horde sto su bili na eurosportu![]()
![]()
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
nisam gledao utakmicu pa ne znam jesu li se opet širili na tribini?TM87visnjik je napisao/la:Ovo se ne propusta na forumu..slave horde sto su bili na eurosportu![]()
ali nema para,sve se rastalilo....
-
zubizareta
- Kontakt:
kazu da novog decka imaju
Prvo trans Torcide bio na jugu pa onda im BBB dolazili na sugavicu
strasni ste Manijaci pa se cujem i u Zemun islo haha al vazno je da oni nasli nekom da pricaju i popuju

Fina Gradska sarajevska raja
-
TM87visnjik
- Kontakt:
E cuj bili na eurosprtu

Halo ljudi oni ovdje komentarisu jer im je SVEJEDNO, shvatite ih 
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Megamon
- Kontakt:
Nismo.TM87visnjik je napisao/la:E cuj bili na eurosprtu![]()
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
hajde ba stavi još koji smajli,pa ne ulazi se u 2. ligu svaki dan.zubizareta je napisao/la:kazu da novog decka imaju![]()
Prvo trans Torcide bio na jugu pa onda im BBB dolazili na sugavicu
![]()
![]()
strasni ste Manijaci pa se cujem i u Zemun islo haha al vazno je da oni nasli nekom da pricaju i popuju
![]()
ali nema para,sve se rastalilo....
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Dirk je napisao/la:Halo ljudi oni ovdje komentarisu jer im je SVEJEDNO, shvatite ih
-
TM87visnjik
- Kontakt:
Jesi normalan..ama ko gleda danas trecoligasa i najgoreg drugoligas,jedino nasa bordo raja

-
zubizareta
- Kontakt:
de mi reci sta je sa transom sto vam je krasio tribinu Torcida,i kad ce BBB na sugavicu opet da dodju da ih na cevape voditeTM87visnjik je napisao/la:E cuj bili na eurosprtu![]()
Zadnja izmjena: zubizareta, dana/u 24 maj 2011, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Gori ste vi sto se raspravljate s pacenicima, vidi se da im je krivo. Ko zna mozda i oni budu prijatelji s navijačima Dinama, al' iz Tirane.
Pa ko ti je kriv sto ti nisi imao priliku da gledas svog drugoligasa i cuveni trans Famose, Famose eto Zelje tamo se ...TM87visnjik je napisao/la:Jesi normalan..ama ko gleda danas trecoligasa i najgoreg drugoligas,jedino nasa bordo raja![]()
korisnik je napisao/la:Gori ste vi sto se raspravljate s pacenicima, vidi se da im je krivo. Ko zna mozda i oni budu prijatelji s navijačima Dinama, al' iz Tirane.
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
-
TM87visnjik
- Kontakt:
Odoh eurosportboysi
slavite ..ovo je vasa noc

- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
zeljvoci, kako ste tako jadni ?? kakve veze ovo ima s'vama ?
Najtuznije je to da 99% navijaca Sarajeva do prije 3 mjeseca nije nikada culo za Dynamo D. , a kamoli da ima neko "navijacko" prijateljestvo.adnanhz je napisao/la:korisnik je napisao/la:Gori ste vi sto se raspravljate s pacenicima, vidi se da im je krivo. Ko zna mozda i oni budu prijatelji s navijačima Dinama, al' iz Tirane.![]()
![]()
![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
zubizareta
- Kontakt:
ma lizali se Torci cak im i trans bio na tribini,pa onda BBB al ko ce njihkorisnik je napisao/la:Gori ste vi sto se raspravljate s pacenicima, vidi se da im je krivo. Ko zna mozda i oni budu prijatelji s navijačima Dinama, al' iz Tirane.
Zadnja izmjena: zubizareta, dana/u 24 maj 2011, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: prijeratni mangup i 16 gostiju.