Fazon je sto se to nemoze napravit.... pa normalno da smo egzotika a ne ko vi tamo.....Idi prati Zvezdu i Partizana...Dejan, BL je napisao/la:Moguće da ćete se radovati sutra tamo, sport je takav sve se vraća.
Mada po meni niste to apsolutno zaslužili igrama a Čelik nije zaslužio ni četvrtfinale. U Srbiji se Zvezda i Partizan ne mogu sastati do polufinala tako je ovdje trebalo napraviti da igraju Široki, Sarajevo, Borac i Željezničar polufinale ako svi prođu a ne ova egzotika iz Zenice ili Olimpik.
U svakom slučaju tipujem na željezničar
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Gledam one slike sa treninga i vidim fino vam napreduje ona trava

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Može, treba ti dirigovani žrijeb znači staviš u istu posudu ta 4 kluba i onda do polufinala ne ukrštaš ih jedne sa drugima.
Bez ljutnje za tu egzotiku al ne igraju navijači, a na terenu su loše igre, godinama. Znaš ti to i sam
Bez ljutnje za tu egzotiku al ne igraju navijači, a na terenu su loše igre, godinama. Znaš ti to i sam
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Ni kod vas nista bolje nije bilo.....kroz sta ste sve prosli znas to bolje od mene....Dejan, BL je napisao/la:Može, treba ti dirigovani žrijeb znači staviš u istu posudu ta 4 kluba i onda do polufinala ne ukrštaš ih jedne sa drugima.
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Pa gdje tu onda draž fudbala ?Dejan, BL je napisao/la:Može, treba ti dirigovani žrijeb znači staviš u istu posudu ta 4 kluba i onda do polufinala ne ukrštaš ih jedne sa drugima.
Najbolje bi bilo onda odmah na početku sezonu podvuć crtu ispod četvrtog mjesta, prva četiri za vas, i onda ostatak lige za timove poput Slobode, Veleža, Čelika. Srami se šta si napisao.
A sto to da se zrijeb diriguje ? pa nismo srbija da 2 ekipe odskacu od ostatka lige miljama, ove sezone je borac bio bolji od svih ostalih, prethodne zeljo, prije tog' vjerovatno neki hrvatski klub msm zrinjski i tako...Dejan, BL je napisao/la:Može, treba ti dirigovani žrijeb znači staviš u istu posudu ta 4 kluba i onda do polufinala ne ukrštaš ih jedne sa drugima.
Igre jesu lose, al' u vrijeme kad su se izvlacili parovi 1/2 finala Olimpic je bio ispred sirokog ako se ne varam, tako da je mozda i bio dirigovan, tako da su igrali 1-3 i 2-4 na tabeli...

-
- Kontakt:
Šta reći a da to ne predstavlja ustaljenu verbalnu ili ti moralnu satisfakciju?!
Jednostavno bar se meni tako čini Željo je ključne bodove prokockao protiv Slobode ako me pamćenje služi. Sve ostalo je manje više bilo očekivano, možda je ovo i dobra lekcija svima onima koji su smatrali da će se prošlogodišnji šampion lagano prošetati.
Isto tako nadat se da će Željo u Evropi otići što dalje,nažalost ne i predaleko ali svaki bod je značajan,svaki bod će i samom klubu donijet toliko željene pare i na neki način poboljšavati uslove.
Jednostavno bar se meni tako čini Željo je ključne bodove prokockao protiv Slobode ako me pamćenje služi. Sve ostalo je manje više bilo očekivano, možda je ovo i dobra lekcija svima onima koji su smatrali da će se prošlogodišnji šampion lagano prošetati.
Isto tako nadat se da će Željo u Evropi otići što dalje,nažalost ne i predaleko ali svaki bod je značajan,svaki bod će i samom klubu donijet toliko željene pare i na neki način poboljšavati uslove.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Dejan, BL je napisao/la:Može, treba ti dirigovani žrijeb znači staviš u istu posudu ta 4 kluba i onda do polufinala ne ukrštaš ih jedne sa drugima.
To za dirigovani zdrijeb nikad nisam gotivio pa necu ni od sad. Nek sve ide redom pa makar ispali u 1/8. Pa ionako male sanse ostalih klubova u Srbiji su smanjili jos vise tim lapsuzom..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Pa pogledaj u koje god evropsko takmičenje odeš sve je dirigovano i upereno protiv manjih. Dalje neke zemlje to rade da im ne bi izborio Evropu klub koji će se do evrope raspasti...
Ono je samo privid da mi ili vi možemo izvući 4-5 lakših u evrop kupovima oni ti to dodatno diriguju i ostave ti mogućnost da možeš izvući samo 1 manji klub i 4 džina tako i ovo.
Ono je samo privid da mi ili vi možemo izvući 4-5 lakših u evrop kupovima oni ti to dodatno diriguju i ostave ti mogućnost da možeš izvući samo 1 manji klub i 4 džina tako i ovo.
To sto kazes dirigovano tj. namjesteno pa to je javna tajna, ne samo kod timova nego i kod reprezentacija.Dejan, BL je napisao/la:Pa pogledaj u koje god evropsko takmičenje odeš sve je dirigovano i upereno protiv manjih. Dalje neke zemlje to rade da im ne bi izborio Evropu klub koji će se do evrope raspasti...
UEFA je cudo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ako osvojimo kup da li idemo u drugo pretkolo Lige uefa i jesmo li nosioci?
FEDERER= KLOC
-
- Kontakt:
ako osvojite kup a zavrsite treci idete u prvo pretkolo i nosioci ste dok u drugom niste(samo FKS je nosioc i u prvom i u drugomIker C je napisao/la:Ako osvojimo kup da li idemo u drugo pretkolo Lige uefa i jesmo li nosioci?

ako zavrsite drugi onda ne zavisi od kupa nista,idete pravo u drugo pretkolo i NISTE nosioci

DANAS SAMO PONOSNO I HRABRO
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Hvala!samosarajvo je napisao/la:ako osvojite kup a zavrsite treci idete u prvo pretkolo i nosioci ste dok u drugom niste(samo FKS je nosioc i u prvom i u drugomIker C je napisao/la:Ako osvojimo kup da li idemo u drugo pretkolo Lige uefa i jesmo li nosioci?)
ako zavrsite drugi onda ne zavisi od kupa nista,idete pravo u drugo pretkolo i NISTE nosioci
FEDERER= KLOC

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Svaniii svijuuuuuu ti....!!
Sad ce, samo sto nije ! Za jedno 18 sati i 10 minuta, ludnicaaaaaaaaa !!!!!!!kuku_lele je napisao/la:Svaniii svijuuuuuu ti....!!
Vozdra masvi ljoze pionsam!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Konačno sam unbanovan
Težak dan što jest, jest, nikako izdržati
Komšinice smo na derbiju razvalili, a sutra ćemo i robove
ŠALALALALALALAAAAA ŽELJEZNIČAR!!!!
Hajde svi ko jedan sada, nema spavanja, idemo jačeeee

Težak dan što jest, jest, nikako izdržati

Komšinice smo na derbiju razvalili, a sutra ćemo i robove

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
nadam se samoo da nece sutra padat kisa ...Bianconeri1988 je napisao/la:Konačno sam unbanovan![]()
![]()
Težak dan što jest, jest, nikako izdržati![]()
Komšinice smo na derbiju razvalili, a sutra ćemo i robove![]()
mada ni to nece zasmetaat da grmimoo ...
ŠALALALALALALAAAAA ŽELJEZNIČAR
Volimo Bete a njih ko Beje!!!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, avalPacidoroP, Cwirek, dark44, drzgemboadislic, F1921B, Google Adsense [Bot], Hilmo123, Hrammm1921, Hrasno15, Napaceni87, Orvel, Riziko, seha77, tajsamja i 157 gostiju.