HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski Mostar
Na turniru u Vitezu završena utakmica. Zrinjski- Čelik 1-0.
Oko 16 sati u središtu Viteza prije početka pripremne utakmice između Zrinjskog i Čelika došlo je do masovne tučnjave između navijača oba kluba. U sukobu je sudjelovalo oko 40 navijača Zrinjskog i više od 60 navijača Čelika.
Prilikom početka tučnjave na mjestu događaja je bilo tek nekoliko policajaca.
Epilog ovog sukoba je više ozlijeđenih navijača na obe strane. Uglavnom se radi o lakšim ozljedama, a policija je uz pomoć Jedinice za podršku smirila situaciju u gradu.
Navijači Čelika, iz okoline Zenice, su smješteni na stadion gdje se odigrava utakmica, dok se navijači Zrinjskog nalaze van stadiona.
Svim ozlijeđenima ukazana je medicinska pomoć u bolnici Nova Bila.
Kako doznajemo od dežurnog u MUP-u Srednjo - bosanske županije (SBŽ) u sukobima je oštećeno 6 privatnih vozila, 1 službeno vozilo, razbijen je 1 izlog, te je prema saznanjima djelatnika MUP-a SBŽ 6-7 lica zatražilo ljekarsku pomoć.
(****)
Prilikom početka tučnjave na mjestu događaja je bilo tek nekoliko policajaca.
Epilog ovog sukoba je više ozlijeđenih navijača na obe strane. Uglavnom se radi o lakšim ozljedama, a policija je uz pomoć Jedinice za podršku smirila situaciju u gradu.
Navijači Čelika, iz okoline Zenice, su smješteni na stadion gdje se odigrava utakmica, dok se navijači Zrinjskog nalaze van stadiona.
Svim ozlijeđenima ukazana je medicinska pomoć u bolnici Nova Bila.
Kako doznajemo od dežurnog u MUP-u Srednjo - bosanske županije (SBŽ) u sukobima je oštećeno 6 privatnih vozila, 1 službeno vozilo, razbijen je 1 izlog, te je prema saznanjima djelatnika MUP-a SBŽ 6-7 lica zatražilo ljekarsku pomoć.
(****)
Ima li tog izvještaja više.rob do bagro je napisao/la:ultrasii,jel dolazite sutra u vitez na turnir?...mi cemo biti prisutni

- Komunikacija
- Kontakt:
Koji je sastav nastupao protiv Celika?Izgleda da uprava ama bas nista ne radi po pitanju pojacanja stoga od prolaza pa cak i nade za prolaz protiv slovana ipak nista.
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
- Komunikacija
- Kontakt:
Evo izgleda da je Serdarušić potpisao za Siroki Brijeg!
hahah 19 sec. eto pozdravite šabana hahah
evo uvoda a sad čekamo klipove glavne radnje
osudjujem jucerasnje nerede u vitezu i mislim da bi svaki iskreni navijac trebao postupiti isto. Ovaj video stvarno ne razumijem. Ukoliko je postavljen kao primjer postenja a ne ponizenja, onda aferim
i ko popi maru?

KenoRob je napisao/la:i ko popi maru?![]()
![]()

Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....
- bistrikboy
- Kontakt:
JEL POSTENO....el zrinja je napisao/la:

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ULTRASI prijatelju ULTRASIbistrikboy je napisao/la:JEL POSTENO....el zrinja je napisao/la:

Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....
Ćao jaki

:ugeek:rob do bagro je napisao/la:ultrasii,jel dolazite sutra u vitez na turnir?...mi cemo biti prisutni
-
- Kontakt:
danas vitez osvaja turnir
...
a ne pamtim kad je zadnji put na nasem stadionu bilo onoliko gledatelja kao jucer kad su igrali celik i zrinjski...
mozda prije 3 godine kad je dinamo gostovao

a ne pamtim kad je zadnji put na nasem stadionu bilo onoliko gledatelja kao jucer kad su igrali celik i zrinjski...
mozda prije 3 godine kad je dinamo gostovao

- Komunikacija
- Kontakt:
Zrinjski osvojio prvi viteski turnir,nakon jedanesteraca!
Sto ocekivati u ovakom sastavu da ce biti protiv Slovana?
Mozda opet Partizan?

Sto ocekivati u ovakom sastavu da ce biti protiv Slovana?
Mozda opet Partizan?
Živjeli penali, i u polufinalu penal kojeg je samo sudija vidio 

- Komunikacija
- Kontakt:
Rz 88 najmanje je to bitno u ovim pripremnim utakmicama,jbt kad se prvak muci protiv NK Viteza koja je 3 liga onda ti nemam sta pricat,nas ceka jedan ozbiljan suparnik koji se moze uz malo angaziraniju upravu izbaciti i osigurati jaka financiska inekcija od ueffe al izgleda da je nestalo para u Hsk Zrinjskom i da od pojacanja nece biti nista ,ostali smo bez Zizovica,Djurica,Nikolica i Serdarušića 4 prvotimca koja su iznijela sezonu lani a od pojacanja ni traga !
A šta to ti očekuješ bgt??? zrinjski ove sezone ak bude prosjek bogu zahvaljujte. Vidite kak je zavrsio prošlogodišnji šampion modriča. Ma ova je liga Bogu plakat
Komunikacija je napisao/la:Rz 88 najmanje je to bitno u ovim pripremnim utakmicama,jbt kad se prvak muci protiv NK Viteza koja je 3 liga onda ti nemam sta pricat,nas ceka jedan ozbiljan suparnik koji se moze uz malo angaziraniju upravu izbaciti i osigurati jaka financiska inekcija od ueffe al izgleda da je nestalo para u Hsk Zrinjskom i da od pojacanja nece biti nista ,ostali smo bez Zizovica,Djurica,Nikolica i Serdarušića 4 prvotimca koja su iznijela sezonu lani a od pojacanja ni traga !
Haj mi reci jednu stvar i budi pošten. Da se igralo još 10 kola dali bi Zrinjski osvojio titulu, mislim da ne. Pali su u nastavu prvenstva žestoko. Sada se ponavlja ono što je godinama uobičajno u naših prvaka, odlaze im najbolji igraći, okey što idu , nego idu bezplatno.
Ove pripremne utakmice nemaju nikakve veze, eto da se trči i to, nego samo hodaju. Vjeruj mi nekad mi se zgadi prije svega naša liga, kada vidim da dođe neki dedo koji nema za hljeba i kupi kartu a igraći hodaju po terenu, to boli.
I usput , što nije bilo Ultrasa danas u Vitezu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.