FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Giallorossi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Strumfici nesto posustaju ..valja spavat ,sutra skola 
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
eh tebe paša moj ne razumijem nikako, znaci uredu je sto se vi lizete sa dresdenovcima, a ako ima trans torcide na jugu(sad ga nema, al je bio, vjerovatno, necu o tom da raspravljam), to nije uredu, jel ?zubizareta je napisao/la:kazu da novog decka imaju![]()
Prvo trans Torcide bio na jugu pa onda im BBB dolazili na sugavicu
![]()
![]()
strasni ste Manijaci pa se cujem i u Zemun islo haha al vazno je da oni nasli nekom da pricaju i popuju
![]()
Za zivot cijeli!
kako ti znas molim te je li culo ili nije,ajde ne ofiraj se,bolje ti je ako vec nemas sta napisat pametno onda nista ne pisi.Elegant je napisao/la:Najtuznije je to da 99% navijaca Sarajeva do prije 3 mjeseca nije nikada culo za Dynamo D. , a kamoli da ima neko "navijacko" prijateljestvo.adnanhz je napisao/la:korisnik je napisao/la:Gori ste vi sto se raspravljate s pacenicima, vidi se da im je krivo. Ko zna mozda i oni budu prijatelji s navijačima Dinama, al' iz Tirane.![]()
![]()
![]()
Daj tabletu za smirenje, izgori nam udruženje! Šta da radimo? Šta da radimo?Potrebna je cijela tabla, izgori nam južna strana! Šta da radimo? Šta da radimo?
@ThE_mAnIaCs_1987
Vi ste ti koji pokusavate ispasti zanimljivi pa vam je lik dao samo primjer da ste vi imali pokusaje da budete bratska grupa ali vas ljudi otkacili
@ThE_mAnIaCs_1987
Vi ste ti koji pokusavate ispasti zanimljivi pa vam je lik dao samo primjer da ste vi imali pokusaje da budete bratska grupa ali vas ljudi otkacili
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 24 maj 2011, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
padobranac1978
- Kontakt:
nije ti rekao da nije u redu,ali zato nemoj prosipati pamet ovdje ko je sa kim u bratskim odnosima....ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:eh tebe paša moj ne razumijem nikako, znaci uredu je sto se vi lizete sa dresdenovcima, a ako ima trans torcide na jugu(sad ga nema, al je bio, vjerovatno, necu o tom da raspravljam), to nije uredu, jel ?zubizareta je napisao/la:kazu da novog decka imaju![]()
![]()
![]()
strasni ste Manijaci pa se cujem i u Zemun islo haha al vazno je da oni nasli nekom da pricaju i popuju
![]()
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
-
padobranac1978
- Kontakt:
bordo_Sarajevo je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:bordo_Sarajevo je napisao/la:
![]()
huraaa,ova nije sa JUROSPORTA.....
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
@Tm87visnjik
Tvoji manijaci mogu samo na Vogosci...
Jesi nas provalio svaka ti cast 
Bistro manijaci bistro...
Tvoji manijaci mogu samo na Vogosci...
Bistro manijaci bistro...
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 24 maj 2011, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Zadnja izmjena: bordo_Sarajevo, dana/u 24 maj 2011, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Padobranac odakle je taj tekst ?
-
padobranac1978
- Kontakt:
žurnal.infoSamo F.K.S !! je napisao/la:Padobranac odakle je taj tekst ?
uraaaaa evooo nasss

Koji je jedini BH stadion,na kojem se svake godine komentator moli navijace da siđu sa drveća ?
Ako vam nešto znači čestitam na ulasku u cvajtu. Baš me iznenadilo to što je jedan komunistički klub iz Istočne Njemačke uspio ući u cvajtu. Iskrene čestitke! 
FEDERER= KLOC
Od covjeka koji likuje desavanja u Sirokom Brijgu i time vrijedja Vedrana ne treba nam cestitka jer si ovim samo dokazao da si licemjer !!Iker C je napisao/la:Ako vam nešto znači čestitam na ulasku u cvajtu. Baš me iznenadilo to što je jedan komunistički klub iz Istočne Njemačke uspio ući u cvajtu. Iskrene čestitke!
-
zubizareta
- Kontakt:
haha sta mu pojasnjavas vidis da jedan veoma lagan post nemoze da skonta a ne sta vise! I timijevac lizete se sad sa BBB,a mi se ne lizemo raspitaj se malo kako je krenulu,kako cemo se lizat nekom kad smo vec ozvanicli ovo sve :lol:a ovaj sto cestita a Vedrana spominje samo cu ti reci timijevac da vam se nesto slicno desilo a ti likujespadobranac1978 je napisao/la:nije ti rekao da nije u redu,ali zato nemoj prosipati pamet ovdje ko je sa kim u bratskim odnosima....ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:eh tebe paša moj ne razumijem nikako, znaci uredu je sto se vi lizete sa dresdenovcima, a ako ima trans torcide na jugu(sad ga nema, al je bio, vjerovatno, necu o tom da raspravljam), to nije uredu, jel ?zubizareta je napisao/la:kazu da novog decka imaju![]()
![]()
![]()
![]()
Fina Gradska sarajevska raja
-
padobranac1978
- Kontakt:
majke mi,najezio sam se....papee je napisao/la:uraaaaa evooo nasss
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
haha sta mu pojasnjavas vidis da jedan veoma lagan post nemoze da skonta a ne sta vise! I timijevac lizete se sad sa BBB,a mi se ne lizemo raspitaj se malo kako je krenulu,kako cemo se lizat nekom kad smo vec ozvanicli ovo sve :lol:a ovaj sto cestita a Vedrana spominje samo cu ti reci timijevac da vam se nesto slicno desilo a ti likujes[/quote]padobranac1978 je napisao/la:nije ti rekao da nije u redu,ali zato nemoj prosipati pamet ovdje ko je sa kim u bratskim odnosima....ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:eh tebe paša moj ne razumijem nikako, znaci uredu je sto se vi lizete sa dresdenovcima, a ako ima trans torcide na jugu(sad ga nema, al je bio, vjerovatno, necu o tom da raspravljam), to nije uredu, jel ?zubizareta je napisao/la:kazu da novog decka imaju![]()
![]()
![]()
![]()
ti si moja pametnica, da te nema ja se ne bih imao s kim zayebavati na ovom forumu, padobranac i dirk ne ljutite se vas dvojica, vi ste odma na drugom i trecem mjestu
Za zivot cijeli!
-
padobranac1978
- Kontakt:
@the maniacs....ljubomorni gade....sad si me postidio sa ovom top listom.....

S prve utakmice
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 17 gostiju.