Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo

juznjak>
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la juznjak> » 22 maj 2011, 13:01

Al Wasl ofrecería al Atlético de Madrid 35 millones de euros por el traspaso, y a Forlán un contrato de dos años

Evo Maradonin klub navodno nudi za Forlana 35 mil Eura :shock: ugovor na 2 godine . Mislim to je dobro za Diega i Klub za te pare mozemo dovesti Piattia i Ardu . Portillo bre , dobar je Juanfran u zadnjim tekmama je vise nego dobar treba malo vremena da se uigra nije isto igrati za Osasunu i Atletico.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

grof
Kontakt:

Post Postao/la grof » 22 maj 2011, 15:41

Mislim da bi to bila dobra stvar, Forlan bi uzeo dobre pare od Arapa, ovo se cini ozbiljnim dok ga Maradona zove....usput bi i Atletico uzeo dobre pare za njega koji više nije mlad igrac...ja mislim da ga nigdje u evropi ne bi mogli prodati za 35 mil.
S druge srane, La liga bi ostala bez velikana i jednog od najboljih strijelaca...Forlan je legenda lige i jedan od najbolji stranaca koji su ikad igrali :?
Atletico vec poceo pospremati ekipu uveliko...doveli su Silvia iz Brage, sa Turanom su vrlo blizu dogovora i potpisa.
Eto vec dva provjerena pojacanja.
Ocekujem da ce zahvaliti Tiagu, a i samom Floresu na klupi....dosta i njegove ziheraške igre.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 maj 2011, 15:45

Da u tih 35 miliona Eura nije uračunata i plata i odšteta? Koliko god da taj klub bio "neprivlačan", sumnjam da će dati 35 miliona Eura odštete Atleticu, a onda debelo preplatiti i Forlana.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

grof
Kontakt:

Post Postao/la grof » 22 maj 2011, 15:48

Monolog je napisao/la:Da u tih 35 miliona Eura nije uračunata i plata i odšteta? Koliko god da taj klub bio "neprivlačan", sumnjam da će dati 35 miliona Eura odštete Atleticu, a onda debelo preplatiti i Forlana.
Arapi su to druže...ti naftni tajkuni i šeici ne znaju šta ce od para, tako da me ništa ne cudi.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 22 maj 2011, 15:52

Forlana jos zele Tottanham i Besiktas,e sada neka naravno da je 35 milki luda cifra ali on je i sa 32 god bolji od pola evropskih napadaca ,realno ovom trenutku Diego vrijedi nekih 15 mil Eura kada bi ga prodali za 35 milki to bi bio ubod stoljeca.

me convierto al islam ,komentar sa colchonera .com :lol:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 24 maj 2011, 10:42

Aguero objavio na svojoj web stranici da zeli napustiti Ath.Mad.....
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 24 maj 2011, 11:03

Papak nigdje nece biti postovan kao sto je bio u Atleticu ,a prije par sedmica govori zelim ostati do 2020.Ocigledan pritisak narkomana zelenog i jos par ljudi urodio je plodom , nadam se da ce se naosvajati titula bas kao i Torres. Dakle od prodaje De Gea,Aguera i Forlana kreteni ce imati oko 100 mil eura za transfere pa ajde da vidimo koga ce dovesti :evil: vjerovatno neke polovnjake iz Brazila :evil: neki spominju da ce Hulk,Osvaldo i Arda doci za te pare... opet ne vjerujem da ce Hulk napustiti Porta koji igra LP za igranje u kvalifikacijama za EL,al opet pare su cudo .

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 24 maj 2011, 11:08

Ma nek ide samo treba to dobro kesirat. Individualizam Ath.Mad nije prosao dobro zadnjih kiliona godina znaci radit ko Valencia stvarat jak kolektiv i tako se izborit za ligu prvaka par godina zaredom pa tek onda mastat o tituli. Mislim da je vrijeme i da se rukovodstvo kluba spakuje da dodzu novi ljudi jer ovi ocigledno ne mogu bolje.
Who is your čampion??

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 24 maj 2011, 11:16

Kakve su sanse da dodje u Juventus ?

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 24 maj 2011, 11:22

Slazem se zeljocity .
Cerezo insiste: "Ni vendemos ni negociamos por Agüero"

Kaze cvikeras da nece prodati Aguera te da nece pregovarati oko toga :roll: pa on ima klauzulu od 45 mil eura i ako jedan klub dodje da stim parama nema se tu sta pregovarati ,jos ako je igrac izrazio zelju da napusti klub :roll: kakav je biser ovaj Cerezo . Inace citao sam malo komentare Colhonerosa koji kazu da ako ga prodaju Aguera Realu, Cerezo i Gil Marin ce se morati iseliti iz Spanije 8-) uglavnom navijaci su popi.deli ,prvo Torres ,tada je bio veliki protest ispred stadiona jer Torres nije htio napustiti Atletico,onda prodaja Calderona,sada i prodaja Aguera i De Gee :evil:

Juve@ mislim male obzirom da Juve nece igrati ni Evropu a cigic hoce u neki klub koji igra LP zato i napusta Atletico . Po mom nekom misljenju Aguero ce u Inter ,City ili Chelsea .

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 24 maj 2011, 11:46

Iskreno da ti kazem on meni nije neka igracina koliko ga dizu u zvijezde tako da ja ne bih oklijevao da ga prodam ni za 25-30 milja. Dobro mlad je i ima on fucu u nogama ali da je bas neki superstar ne znam bas.. A navijaci bi trebali jos vise poostrit ton prema upravi..
Who is your čampion??

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 24 maj 2011, 12:11

picka vas napusti , za ocekivati ;) Bar se oprostio na velemajstorski nacin sa 3 maestralna gola :D
Ako ode u Real treba ga kastrirat :lol: :lol: :lol:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 24 maj 2011, 13:39

zeljocity je napisao/la:Iskreno da ti kazem on meni nije neka igracina koliko ga dizu u zvijezde tako da ja ne bih oklijevao da ga prodam ni za 25-30 milja. Dobro mlad je i ima on fucu u nogama ali da je bas neki superstar ne znam bas.. A navijaci bi trebali jos vise poostrit ton prema upravi..

Ne znam buraz za mene je medju top 3 napadaca svijeta,kada ode u neki bogatiji klub to ce i dokazati. Samo da uspije ovo sa Forlanom kada bi za njega uzeli 35 milki bili bi na konju ,odmah dovesti Osvalda i Ardu .

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 24 maj 2011, 13:41

Hoce te nam prodati Kun Aguera za 35 milj E :mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 24 maj 2011, 13:55

Samo 45 mil Eura dolazi u obzir ,baš je sada to izjavio Cerezo 8-) mislim da su samo dva levata koji bi toliko platili , Perez ili oni iz Citya 8-)
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 24 maj 2011, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 maj 2011, 13:58

Pa nakon prodaje Torresa ste se plasirali u CL, dakle, mogla bi se i sada ponoviti historija. Kunove kvalitete su neupitne; no kada nešto ne ide, onda se to treba promijeniti. Osvojio je 1 trofej u ove 4 sezone na Calderonu, pa je logično da i on želi neke druge izazove, a novac koji će Atletico dobiti je sigurno dovoljan da se dovede neko provjereno fudbalsko ime.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 24 maj 2011, 15:03

juznjak> je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:Iskreno da ti kazem on meni nije neka igracina koliko ga dizu u zvijezde tako da ja ne bih oklijevao da ga prodam ni za 25-30 milja. Dobro mlad je i ima on fucu u nogama ali da je bas neki superstar ne znam bas.. A navijaci bi trebali jos vise poostrit ton prema upravi..

Ne znam buraz za mene je medju top 3 napadaca svijeta,kada ode u neki bogatiji klub to ce i dokazati. Samo da uspije ovo sa Forlanom kada bi za njega uzeli 35 milki bili bi na konju ,odmah dovesti Osvalda i Ardu .

Ma tako se pricalo i za Saviolu pa sta bi u Barsi??? On je u prosjecnosti Athletica dobar ali da ode u jaci klub tamo ima da se ubije dok bude redovni starter u prvih 11 ako mu to uopce uspije. Znaci prodat ga za dobru kintu i svi zadovoljni. Iskreno da vam kazem ja bih bio sretan da ode u Real :mrgreen:
Who is your čampion??

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 24 maj 2011, 21:33

Dobro drugo je Saviola i Argentinska primera od Spanske lige ,Aguero je klasa za sebe. onaj tim koji ga dovede hebeno ce se usreciti.... Aguero ce tek napuniti 23 god a moze se reci da je iskusan,ima velikih utakmica u nogama itd.

Volio bi nesto ovako :

Osvaldo ...... Hulk

Reyes.....................Quaresma
..........Arda Turan

Ljepo je mastati 8-)

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 25 maj 2011, 00:58

Aquerro je samo takav igrac, koji mze igrati gdje zeli i koju poziciju zeli.On je Argentinos i ima smek i lucidnost.Brz, fzicki prejjak, pokretljiv, tehnicki odlicno podkovan.Ko ga dovede blago se njemu ;) ja bi najsretniji bio da ostane u atleticu

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 25 maj 2011, 08:43

Na neki način mi je žao što Ardu najvjerovatnije neću gledati u Liverpulu, ali opet, izuzetno će mi biti drago radi njega, ako karijeru nastavi u Atletiku. Mislim da bolji klub, za razvoj svoje karijere prema gore, nije mogao odabrati. Još ako mu novi trener bude Rafa Benitez, čovjek koji ga je tako dugo vremena želio dovesti u Liverpul... mislim da bi se Atletiko, čak i ako ga Aguero napusti, uz njegovu, barem polovičnu zamjenu, mogao boriti za makar to treće mjesto u Primeri.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.