Chicago Bulls

grof
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la grof » 25 maj 2011, 03:47

Ima osjecaj da ce 3/4 biti prelomna i odlucujuca...hajmo Bikovi, u kost samo.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 maj 2011, 03:49

bear grylls je napisao/la:Dosad nismo gledali ovakvu utakmicu sa ovoliko padova u igri obje ekipe.

Da covjece... a jesi primjetio nakon svakog timeouta ekipe koja je igrala katastrofalno, polude poslje i veliki run naprave... Ja isto nisam zadovoljan sa utakmicom kao Bullsov navijac, previse oscilacija i u odbrani i u napadu.
Drago mi je zbog ovih Rose.ovih postera jer sam siguran da ce ga to jos vise podici u drugom poluvremenu s obzirom da je bio los u prvom osim ovih bljeskova.
Ako hocemo da pobjedimo ovu utakmicu moramo:

- Smanjiti izgubljene lopte
- Ostati koncentrisani u odbrani cijelo vrijeme i ne skakat na sutere
- Veci protok lopte jer je to strategija kojom smo dolazili do laganih koseva tokom cijele sezone
- Poceti pogadjati slobodna bacanja.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 maj 2011, 03:50

SaltCityAttack je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Dereck Rose - Let him fly!!! :D
ma nek on leti, ali nek on smanji malo, pa 4 lopte je izgubio ...za dvije je on kriv 100%, za druge dvije i nije ebiga, jer Korver je ceko i Brewer dvije lopte u ruke da im padne ebote..
Ti to bolje od mene znaš iskreno i pratiš NBA, ali ona dva poteza su baš za pohvalu, ali cjelokupna njegova igra večeras nije baš produktivna da se tako izrazim...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 25 maj 2011, 03:51

Mene brine buducnost kakocemo mi prolaziti pored ove ekipe kad nabave sutera koji ce ubacivat sve otvorene suteve.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 25 maj 2011, 03:52

Titova-Juga je napisao/la:
bear grylls je napisao/la:Dosad nismo gledali ovakvu utakmicu sa ovoliko padova u igri obje ekipe.

Da covjece... a jesi primjetio nakon svakog timeouta ekipe koja je igrala katastrofalno, polude poslje i veliki run naprave... Ja isto nisam zadovoljan sa utakmicom kao Bullsov navijac, previse oscilacija i u odbrani i u napadu.
Drago mi je zbog ovih Rose.ovih postera jer sam siguran da ce ga to jos vise podici u drugom poluvremenu s obzirom da je bio los u prvom osim ovih bljeskova.
Ako hocemo da pobjedimo ovu utakmicu moramo:

- Smanjiti izgubljene lopte
- Ostati koncentrisani u odbrani cijelo vrijeme i ne skakat na sutere
- Veci protok lopte jer je to strategija kojom smo dolazili do laganih koseva tokom cijele sezone
- Poceti pogadjati slobodna bacanja.
To djelom kaze i Barkley u pauzi ..laganom igrom Bullsi nemaju sanse protiv Heat-a.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

grof
Kontakt:

Post Postao/la grof » 25 maj 2011, 03:53

bear grylls je napisao/la:Mene brine buducnost kakocemo mi prolaziti pored ove ekipe kad nabave sutera koji ce ubacivat sve otvorene suteve.
To je velika mana Bullsa...nemaju šutera koji ce kažnjavati sva ova udvajanja pod košem...ponekad bljesnu Deng ili Rose sa tricama, ali Corver pogodi svake prestupne godine :x :oops:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 maj 2011, 03:54

Bianconeri1988 je napisao/la: Ti to bolje od mene znaš iskreno i pratiš NBA, ali ona dva poteza su baš za pohvalu, ali cjelokupna njegova igra večeras nije baš produktivna da se tako izrazim...
ma brate jesu znam :)... svidjaju se i meni, ali ebiga sad nam treba sigurnija igra, sto je letio letio je u regularnoj sezoni ahaha...mislim nije on kriv za 4 izgubljene, za dvije jest vec sam rekao, ali Korver gleda da mu lopta padne u ruke kad mu ovaj dodaje loptu...sad nam treba onaj nas Rose kojeg smo gledali citavu sezonu, a prije svega prekrsaji nad njim i njegova slobodna... ako se budemo uzdali da nam slobodna izvode Boozer,Gibson,Brewer,Noah naebali smo ga ko i zadnje dvije utakmice :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 25 maj 2011, 03:54

bear grylls je napisao/la:Mene brine buducnost kakocemo mi prolaziti pored ove ekipe kad nabave sutera koji ce ubacivat sve otvorene suteve.
tada bi nam treba dobar centar,tako da ne moramo da previse skupljemo reket ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 maj 2011, 03:54

Ako zbavimo dobrog sutera sa dodatnim iskustvom iz ove godine bit ce to stvarno uzivancija za gledati buduce oglede ove dvije ekipe. Vama fali zasigurno bolji trener i sirine na klupi.

Kimbo, mislim da sam negdje citao informaciju da covjek coast to coast ide za 3 sekunde.
Ma stvarno je brz i explozivan, posebno sam ostao zatecen onim kontra napadom preko NOahe kada mu je dodao a ovaj se u sekundi sjurio na obruc. Jao sta bih ja sa njegovom brzinom... :lol:

P.S Evo ipak sam ostao na sportklubu pa ne slusam mocnog Chucka sta izjavljuje jer je ovaj sa sport kluba komentator napokon prestao svrsavati na Jamesa s obzirom da ga je Deng malo zatvorio a i ovaj kao i Rose nema bas neki ucinak do sada.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 maj 2011, 03:56

SaltCityAttack je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la: Ti to bolje od mene znaš iskreno i pratiš NBA, ali ona dva poteza su baš za pohvalu, ali cjelokupna njegova igra večeras nije baš produktivna da se tako izrazim...
ma brate jesu znam :)... svidjaju se i meni, ali ebiga sad nam treba sigurnija igra, sto je letio letio je u regularnoj sezoni ahaha...mislim nije on kriv za 4 izgubljene, za dvije jest vec sam rekao, ali Korver gleda da mu lopta padne u ruke kad mu ovaj dodaje loptu...sad nam treba onaj nas Rose kojeg smo gledali citavu sezonu, a prije svega prekrsaji nad njim i njegova slobodna... ako se budemo uzdali da nam slobodna izvode Boozer,Gibson,Brewer,Noah naebali smo ga ko i zadnje dvije utakmice :)

Mene Korver nervira kada primi loptu i radi one glupe trzaje s njom a Miller mu se priljepi uz njega, (ali i svaki drugi igrac koji ga cuva) i cesto mu izbiju loptu. TOTALNO me nerviraju ti glupi trzaji....

Smrt nacionalizmu !!

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 25 maj 2011, 04:01

L-Train je napisao/la:
Ja da sam spoelstra ,ko osvojimo ove sezone titulu, ja bi eksperimentisao sa Dexter Pittmanom ima takvu radnu etiku i volju i sve al nedaju mu sansu.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 25 maj 2011, 04:03

cuj beara neku noc bilo vise heata nego bullsa na forumu

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 25 maj 2011, 04:04

bear grylls je napisao/la:
L-Train je napisao/la:
Ja da sam spoelstra ,ko osvojimo ove sezone titulu, ja bi eksperimentisao sa Dexter Pittmanom ima takvu radnu etiku i volju i sve al nedaju mu sansu.
zanimljivo,ali da si Erik Spoelstra :D

ne znam zalizani mi izgleda ponekad poprilicno glup da uoci neke stvari,a ponekad me i odusevi vidjecemo sta ce biti 8-)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 maj 2011, 04:05

ebiga Deng 3 prekrsaja, Noah 4 lose skroz..ovo faul Denga vise je da nije bio, jer se Bosh kretao ebiga... bilo kako bilo vec je to dosudjeno ne treba vise ni komentarisati

Gibsona jos nikako nisam vidjeo, jeli ulazio covjek uopste?

Bogans je dao 2 trice i to je nasa utakmica :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

grof
Kontakt:

Post Postao/la grof » 25 maj 2011, 04:07

To je to....Bibby je malj i on je im slaba tacka Miamia u oba pravca, na njega treba pritisak izvršiti dok Eric još nije skonto da ga treba mjenjati.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 25 maj 2011, 04:08

sad nastavit ovako,bez velikih padova u igri i jos popravit skok

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 maj 2011, 04:08

Deng me stvarno zadivljuje koliko energije i snage covjek ima.
Pa jeste li vidjeli kakvu je odbranu odigrao kada se rotirao sa Jamesa na Bosha, prvo blok, pa onda na odbijenu loptu skocio niodkud... I onda pogodit onaki sut u napadu. Svaka mu cast odakle energiju skuplja a cuva Jamesa.

Smrt nacionalizmu !!

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 25 maj 2011, 04:09

Titova-Juga je napisao/la:Deng me stvarno zadivljuje koliko energije i snage covjek ima.
Pa jeste li vidjeli kakvu je odbranu odigrao kada se rotirao sa Jamesa na Bosha, prvo blok, pa onda na odbijenu loptu skocio niodkud... I onda pogodit onaki sut u napadu. Svaka mu cast odakle energiju skuplja a cuva Jamesa.
Stvarno obje ekipe od briljantnog do katastrofalnog al bullsi izgledaju da su se ustalili odlicno sada igraju mi moramo biti brzi nema kretnje svi stoje.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 25 maj 2011, 04:10

opet smo lose otvorili :roll:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 maj 2011, 04:11

imamo 9p prednost imamo 4 trice i to je ono sto mi najvise trebamo...jest da oni imaju vise, ali mi kada smo barem priblizno jednaki njima sto se tice toga, mi mozemo uzeti utakmicu sa ovom odbrnaom
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.